esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Valla ilk defa duydum :KK70:
Bide bizimkiler rumca söyler bu tarz şeyleri.
Ama içinde fuşki geçen herşey bizdendir inanırım :KK70:
Aaayyy canım fuşki :KK70:
Babamın halası çok söylerdi bu cümleyi :) birine kızacaksa önce Bunu derdi , s.çtı köpek üstüne :KK70: gül gül geberirdim, aklıma geldi :)

Hepsi odun vallahi iki kişi var cevremde bir erkek kardeşi bir arkadaşı inan bir çiviyi bile eltim kaybını bekler çakmaz her is kaybında ekmeği bile inip almaz getirmeyince de laf söyler arkadaşıda 5 yıldır 3 ev değişti kadın ev hanımı olmasına rağmen adam koliledi her eşyayı taşıdı yerleştirdi bide kadını görseniz vallahi hiç bir is yapmaz evde nasil beceriyor bilmiyorum sinirimden çatlıyorum biri daha var yakın bir tanıdık kadın kocasının akciğerinde nodül var böbrekte falan ama adam hastaneye sonuç almaya gidiyor kadın alışveriş yapmaya düşünebiliyor musun benimki olsa gözüm ev falan alışveriş görmeZ peşinden ayrılmam ama millet benden daha kiymetli

Aslinda hakkaten niyeyse kiymetli olanida oylesi oluyor el ustunde tutuluyor

Bi tanidigimiz vardi yakin inanin kocasini tek bir gun kahvaltiyla ugurladigini bilmem utu ev isi hep kizinda zaten adam ise giderken bile kadin uyyodur yani ozel hayati bilemem ama pnun disinda kadinin kocasina bir bardak su vermisligine sahit ddgilimdir ama kocasina her istedigini yaptirir

Bi baska tanidigimizda yillardir kocasinin herseyini dort dortluk yapar ama kocasina yarandiginida gormus bi Allahin kulu yoktur

Bi tanidigimiz vardi yakin inanin kocasini tek bir gun kahvaltiyla ugurladigini bilmem utu ev isi hep kizinda zaten adam ise giderken bile kadin uyyodur yani ozel hayati bilemem ama pnun disinda kadinin kocasina bir bardak su vermisligine sahit ddgilimdir ama kocasina her istedigini yaptirir

Bi baska tanidigimizda yillardir kocasinin herseyini dort dortluk yapar ama kocasina yarandiginida gormus bi Alkahin kulu yoktur
Şahsen ben evde pek bir işe yaramam ama kocam iyidir :KK70:

Bi baska tanidigimizda yillardir kocasinin herseyini dort dortluk yapar ama kocasina yarandiginida gormus bi Allahin kulu yoktur
Işte sanırım bu akşamdan sonra bende o ikinci kadının grubundayim salakligima doymayim

X