Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

iyiki hayvan da gaza gelip bağırmamış:HAYIR KARA MURAT BENİM!

biz de ilk aylarımızda taksimde bi kafeye gitmiştik cam kenarında oturuyorduk.iki travesti de karşıdaki şarküteriye girmiş.sevgilim bana toplara baksana diye gülümseyerek söyledi.ben de etrafta top aramaya başladım:)ben top göremiyorum diyince de karşı dükkandakileri göstermişti:)fazla saftım o zamanlar sanırsam:))

bi tane daha anlatiyim :)
ben eşimi uyandırırken''minik kuşum..aşkımmm..biricimmm..hadi kalk derim.. neyse.. eşimde aynı seyı bana yapmak istemıs
gece ilaç içecektım beni uyandımak için baslamıs ''minik kusum aşkım vs..'' bende yataktan doprulup işaret parmagımı sallayarak o kuş varya o kuş..cınardan bu tarafa geldii sonra sahıle indi diye hikaye anlatmaya baslamısım.. tabıı kendımden hiç haberım yok.
esımde uyuzzz bilerek konsuturmus benı bide videomu cekmıs kanıt olarak.. şimdide pcye kaydettı ve sıfresını bana vermıo silemiorumdaaaa

süpermiş bu

Canım dün bu yazını okumuştum ama akşam benimde başıma geldi. Abimler ve eşimle bize gidiyoruz. Abimler yatağımızı falan açık görmesin diye sözde önden koşarak çıkıyorum, onlarda hemen arkamda. Kapıya anahtarı sokuyorum bi baktım kapı değişmiş ben şaşırdım onlarda pis pis sırıtarak bi kat daha çık dediler.

hahahhah koptum buna :

Eşimle henüz sevgiliyiz
tazecik dönemlerimiz, ertesi gün buluşmamız var
ben tel.de hem kuzenimle hem aşkımla msjlasıyorum
(kuzenimle hep kıyafet alış verişi yapardık aramızda)
kuzenime attığım msj şu ;X abla senin siyah eteğini yarın alabilir miyim? Aşkımla buluşacağız da ,çok güzel olmam lazım ..
msjın iletildi raporu geliyor ,ben şookk
msj eşime gitmiş
ertesi gün bi de sormaz mı
hani siyah eteğin diee
çok utanmıştımm ,fena rezil olmuştum

Süper rezil olmuşun

cok yasayin siz emi acayip koptum yaaa sabah sabah

kızlar yaklaşık 1 saatit 18 sayfanın hepsini okudum gülmekten koptumm 5,5 yıllık evliyim ama inanın aklıma 1 olay bile gelmedi gelince hemen yazcam siz beni güldürdünüz bende sizi güldürcem :)

kızlar yaklaşık 1 saatit 18 sayfanın hepsini okudum gülmekten koptumm 5,5 yıllık evliyim ama inanın aklıma 1 olay bile gelmedi gelince hemen yazcam siz beni güldürdünüz bende sizi güldürcem :)
hadi bakalım bekliyos o zaman...

Allah yaşatmasın mı :) canım yaşatmasın da gazdan iki büklüm mü olalım
evli değilim ama sevgilim yanımda 1-2 kere kaçırmıstı. hiç de soğumadım hala aşığım
sen buna iğrenç diyorsun ama aynı evde yaşarken 5 sn aralıkla aynı tuvalete gireceksin eşinle
çıkıp kızarsın da sen tuvaletini yapmaya utanmıyo musun kokutmuşsun diye

siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün inşallah
hepsi hemen hemen hepimizin yaşadığı olaylar,ama yazmak cesaret işi:18:
ama benim kk da görüştüklerim var yazarsam rezil olurummmmm

siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün inşallah
hepsi hemen hemen hepimizin yaşadığı olaylar,ama yazmak cesaret işi:18:
ama benim kk da görüştüklerim var yazarsam rezil olurummmmm
biz olduk canım seni de aramızda görmek isteriz

neyse anlatayım bi tane ozman:)))
eşimle nişanlıyız,beni açıköğretim sınavına bırakıyo girdim baktım görevlilerin hepsi erkek çantama baktım bitane kilot(artık orda ne işi varsa:))))
ordaki adama rezil olacağıma nişanlıma vereyim dedim,çağırdım yanıma ceketinin cebine bıraktım
o an anlamadı tabi ne koyduğumu
ama beni sınav çıkışında alıncaaaa
arabaya bindiğimde torpitoda dedi..nasıl açıklıyacağımı şaşırmıştım ayyy
ben bile hala bilmiyorum onun çantamda ne işi vardı:))))))

paylaşımın için sağol,çok yaşa emi!

bi tanede benden gelsin;
geçtiğimiz ramazan ayında annemlerle kayınvalidemleri iftara aldım, herşeyi kendimce dörtdörtlük hazırladım, tabi salatayı da çok çeşitli malzemeleden özenle yaptım, masayı hazırladım sıra yemeye geldi. herkes orucunu açtı ve kayınpederim ilk önce salatadan başlamak istemiş fakat çatalı kaldırınca bide ne görsün çatalın ucunda hıyarın yarısı ((((((
(kıvırcıkların altına gizlenmiş hain hıyar) tabi herkes kahka atarken ben hıyarı yok etme çabasındaydım derken esprili kayınpederimin son cümlesi bombayı patlattı "gelinden kayınpederine bir adet yarım hıyar" :)))

çok güzelmiş ya bayıldım 18 sayfayıda kahkahalarla okudum hepinize teşekkür ederim çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…