gül gül öldüm kızlaralemsiniz.birtane de ben anlatayım ama bu gerçekten rezillik
hamileyim ve inanılmaz derecede gaz problemi yaşamaya başladım ama öyle böyle değil.gaz sancılarından kıvranıyorum,doktor doktopr gezmeye başladım o derecedeyim.neyse bir akşam banyoya girdim,yıkanıyorum.banyo bitti çıkıcam artık,o an nasıl bir gaz geldi,ben de hazır banyoda ve yanlızım diye bırakıverdim kendimi.baya bir gürültü yaptıktan sonra banyo perdesini açmamla eşimle gözgöze gelmem bir olduadam şok olmuş bir vaziyette bana bakıyor.ben de hiçbir şey olmamış gibi aşkım şu havlumu uzatsana dedim.ne yapayım,o rezil durum kurtarılamazdı artık
Cok guldum oyel boyle degil konu sahibine tesekkurler ictigim su bile burnumdan geldi :)
birde ben anlatayim esime rezilligimi
uykum cok agirdir ve uyku arasinda konusan biriyim
evleneli bir kac ay oldu regl sancisiyla kivraniyorum uykumun arasinda
esim yanimda karnimi ovaliyor aynen sunu soyledim
"askim cok agriyo yaa hep ilk gunleri oyle oluyor sende oyle oluyormusun" :))
esim sok tabii.. Evet canim bilirim bu aciyi seni anlayabiliyorum dedi
gulmekten oldum kendime gelince..
Haa benim rezil konusmalarim uyku arasinda oluyor
o gececi sabah eve geldiginde ben uyumus oluyorum
ilk evlilik aylari hala alisik degilim bu duruma cokta polisiye filmler izler uyurdum
esim kapiyi acip iceri girince bazen duyardim ama uyku sersemligi
"dur sen kimsin? bir adim daha atma silahliyim" diye sesimi yukseltirdim
gulmekten yerlere yatardi esim ve dedigi suydu "kizim sen ne aksiyonlu hatunmussun" :))
hahaha inanmıyorum sana yaa öldüm gülmekten
sayenizde baya güldüm bu saatte,bi tane de ben anlatayım,çok eski bir olay değil bu..
hamileliğim dolayısıyla malesef ciddi şekilde gaz problemim var,belay isimli arkadaş da bahsetmiş zaten..
bu gaz problemine uyku problemleri de eklendi,çıt sesinden etkilenir oldum.eşimden önce yattım bi gün,o tv izliyordu,uyumuşum.sonra yatak odasının kapısını açmasıyla beraber irkilip doğruldum.boş bulunmuşum herhalde,doğrulmamle beraber 'zort' sesi yankılandı odada.eşim bi kahkaha atarak 'hoşbulduk hayatım' dedi .donup kaldım ,çok utandım..
hayır kapıyı açınca doğrulmasam uyku numarasına devam ederdim ama o da olmadı böyle garip bi karşılama oldu...
sayenizde baya güldüm bu saatte,bi tane de ben anlatayım,çok eski bir olay değil bu..
hamileliğim dolayısıyla malesef ciddi şekilde gaz problemim var,belay isimli arkadaş da bahsetmiş zaten..
bu gaz problemine uyku problemleri de eklendi,çıt sesinden etkilenir oldum.eşimden önce yattım bi gün,o tv izliyordu,uyumuşum.sonra yatak odasının kapısını açmasıyla beraber irkilip doğruldum.boş bulunmuşum herhalde,doğrulmamle beraber 'zort' sesi yankılandı odada.eşim bi kahkaha atarak 'hoşbulduk hayatım' dedi .donup kaldım ,çok utandım..
hayır kapıyı açınca doğrulmasam uyku numarasına devam ederdim ama o da olmadı böyle garip bi karşılama oldu...
siz burda insanların ne durumlara düştüğünü okumadınız herhaldeAyyy Allah göstermesin yaa... Ne kadar iğrenç ve utanç verici. :26::26: Benim eşim yanımda öyle bir şey yapmış olsa çok çok soğurdum herhalde. İnsanlık hali tabi ama çok feci eş yanında yapılması. Aman Allah yaşatmasın. Çok dikkatli olmak lazım. :18::18:
arkadaşm hassas olmayan bir bayan gösterebilir misin bana bu konuda?ama kim bilir senin için gayet doğal olan bir espiri onun için ne kadar dehşet verici olur?insan bu,hata yapar ve tabiki özür dilendi ve tekrarlanmadı.şimdi benim ona olan bakışım değişti mi yo hayır.kim bilir ben ne çamlar devirmişimdir de o beni hala seviyordur...evlilik çıkma hayatı gibi değildir.burda gaz kaçıran arkadaş bunu çıkarken yapsaydı sence adama ne kadar etkileyici görünürdü ardından?evliliğin güzelliği burdadır bu yüzden.Bana eşim dediğim insan öyle bir espri(!) yapmış olsaydı konuşmazdım herhalde özür dileyene kadar. Yapı meselesi. Benim tahammülüm yok tuvalet esprilerine.Çok hassasım o konularda. :26:
Ayyy Allah göstermesin yaa... Ne kadar iğrenç ve utanç verici. :26::26: Benim eşim yanımda öyle bir şey yapmış olsa çok çok soğurdum herhalde. İnsanlık hali tabi ama çok feci eş yanında yapılması. Aman Allah yaşatmasın. Çok dikkatli olmak lazım. :18::18:
arkadaşm hassas olmayan bir bayan gösterebilir misin bana bu konuda?ama kim bilir senin için gayet doğal olan bir espiri onun için ne kadar dehşet verici olur?insan bu,hata yapar ve tabiki özür dilendi ve tekrarlanmadı.şimdi benim ona olan bakışım değişti mi yo hayır.kim bilir ben ne çamlar devirmişimdir de o beni hala seviyordur...evlilik çıkma hayatı gibi değildir.burda gaz kaçıran arkadaş bunu çıkarken yapsaydı sence adama ne kadar etkileyici görünürdü ardından?evliliğin güzelliği burdadır bu yüzden.
arkadaşm hassas olmayan bir bayan gösterebilir misin bana bu konuda?ama kim bilir senin için gayet doğal olan bir espiri onun için ne kadar dehşet verici olur?insan bu,hata yapar ve tabiki özür dilendi ve tekrarlanmadı.şimdi benim ona olan bakışım değişti mi yo hayır.kim bilir ben ne çamlar devirmişimdir de o beni hala seviyordur...evlilik çıkma hayatı gibi değildir.burda gaz kaçıran arkadaş bunu çıkarken yapsaydı sence adama ne kadar etkileyici görünürdü ardından?evliliğin güzelliği burdadır bu yüzden.