Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

salata diyince aklıma geldi geçen seneki doğum günüme nişanlım ailesiyle birlikte gelmişti.akşam yemeğine yengemle salatayı hazırlamıştık.annemlerden limon suyu almaya gittim şişeler benziyor diye yanlışlıkla limonata almışım.nişanlım yerken biraz tatlı gelmişti ama anlamamıştık.nişanlım gittikten sonra yengemle farkettik çok gülmüştük

ve birgün de kayınvalidemin canı kek çekmişti.evde de ikimiz vardık sadece.kakaonun yerini sordum kaynanamın anlattığı yerde sadece kahve vardı anlatıyorum evet o diyor ben de yaptım kahveli keki:) nişanlım ve kayınpederimin fena espri konusu olmuştum:)

düşünüyorum aklıma gelmiyo şuan gelince hemen yazacam söz

ayyyy öldüm gülmekten,öldüm

şey ben de aynını yapmıştım eşim den de aynı cevap hala gülerim

şu an çok kötüydüm ama burda yazılanları okuyunca birazdaha iyiyim allah razı olsun hepiniz den

süper koptum

Bir den eşim aklıma geldi :82:

Ben de sezeryanle doğum yaptım herkes başım da tabi kayınpeder kaynanam komşular eşim de elinde kamera acemitabi ben narkozun etkisiyle sadece kaynanam hakkında konuştukca konuşmuşum valla neler dedigimi hiç yazmayayım hala kaseti izleyemiyorum allahtan ikiz doğurdum onlara bakmaktan benim görüntülü ve sesli kasetim unutuldu aaaaaaaaaaaah:80:

çok güldüm ya çokda korktum sezeryan olmaktan:18:
benimde ağzımdan pek hayırlı şeyler çıkmaz heralde:18:

hepinizi görüyorum,bakmayın ööööle alttan alttan,hepinizin paylaşımlarını bekliyorum:82:

Ay buna bayıldım yaaa, yok böyle birşey...

elinize sağlıkk.ne güzel anlatmışınız kızlar.bende hiç bir anı yok nasıl oluyor yahuu .durun bi düşüneyim de yazraım bir ara.şu anklıma bişey ghelmiyor niyeyse...

Hahaha ama haklisin, elin adamina rezil olacagina sevdigim kisiye rezil ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…