Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

salata diyince aklıma geldi geçen seneki doğum günüme nişanlım ailesiyle birlikte gelmişti.akşam yemeğine yengemle salatayı hazırlamıştık.annemlerden limon suyu almaya gittim şişeler benziyor diye yanlışlıkla limonata almışım.nişanlım yerken biraz tatlı gelmişti ama anlamamıştık.nişanlım gittikten sonra yengemle farkettik çok gülmüştük:KK70:

ve birgün de kayınvalidemin canı kek çekmişti.evde de ikimiz vardık sadece.kakaonun yerini sordum kaynanamın anlattığı yerde sadece kahve vardı anlatıyorum evet o diyor ben de yaptım kahveli keki:) nişanlım ve kayınpederimin fena espri konusu olmuştum:)

düşünüyorum aklıma gelmiyo şuan gelince hemen yazacam söz:KK34:

okey bende bı vaka anlatıyrum o zaman.
benım uykum cok agırdır hee bıde uyku sersemlık halım vardır onuda bı gorsenız gulmekten olursunuz.
Bı gece cok rahatsızdım erken yattım (esım cok gec yatar)
uyku sersemı (1-1,5 aylık evlıyım, tabıı adamın yanında falan daha cıplak falan kalamıyorum utanıyorum) kalktım lavaboya gıttım cok afedersınız ındırdım oturdum klozete. sonra "askımmmm" dıye bır ses duydum adam dıs fırcası agzında bakakaldı bana .:KK53: :KK53:
o kadar cok utandım kı , anlatamam.

ayyyy öldüm gülmekten,öldüm:KK52::KK52:

ilk arabamız 91 model bir doğandı.eski meski farketmez bizimdi o!ekzozu eski türk filmlerindeki bağırıyordu ve hiçbir özelliği yoktu ama bizimdi o!tatile giderken camları açtık kafalar dışarda gidiyos işte.bi yerde trafik tıkandı ve yanımızda son model bi araba durdu.hava leş gibi sıcak adam tüm camları sıkı sıkı kapamış.adamı eleştirme gafletinde bulundum: 'aşkım adama bak ya ne rahatsızlar var şu dünyada, bu havada adam tüm camları kapamış...'eşim durdu ve yüzüme boş boş baktı ve: 'onun arabasında klima var hayatım...' bi gafletin verdiği daha o dayanılmaz ağırlığının eşliğinde biraz daha esinti alabilme umuduyla kafamı dışarı uzattım ve eşimin kahkahalarını duymazlıktan geldim.

şey ben de aynını yapmıştım eşim den de aynı cevap hala gülerim

okurken gülmekten bir hal oldum ben evli değilim
erkek arkadaşım işi nedeniyle sık sık şehir dışına çıkar yazın giderken arabasını bana bırakırdı kullan diye
hafta sonu arabayı sabahtan akşama kadar arkadaşımla kullanndım saat geç oldu eve gideceğiz
araba çalışmıyorsağına soluna bakıyorum yok bişey sonra sevgilimi aradım araba bozuldu dedim gelince bakarım dedi
bende arabayı orda bıraktım
aşkım dönünce arabaya bakmaya birlikte gittik
bu araba bozuk değil bir gram benzini kalmamış dedi çok utanmıştım
sonra bidonla benzin getirmişti

şu an çok kötüydüm ama burda yazılanları okuyunca birazdaha iyiyim allah razı olsun hepiniz den

benden komık bısey daha. Işten bı gun eve gec gelıyorum esımı aradım dedımkı evde yemek yok askım ıstersen aparatif bişeyler hazırlayalım dedım. O da " sen soyle ben yapayım ne ıstersın" dedı. Bende dolapta mılfoy hamuru var onu cıkar ıcıne peynır sosis koy sonra ucgen seklınde kapat. Tepsıyı yagla hamurları dız ustunede yumurtanın sarısını sur fırına ver dedım. Ok tamam yaparım cok kolaymıs dedı. ıyı dedım hadı basla 20 dakıkaya evdeyım dedım. Neyse servısten ındım kapıyı actım tam karsıda mutfak bı baktımkı guzelce tapsıyı yaglamıs hamurları kapatmıs ustune yumurta suruyor sonra bır anda elıyle hamuru aldı ters cevırdı ve dıger tarafınada yumurtanın sarısını suruyordukı atladım.:KK52:" napıyorsun askım ole degıl sadce ustune sur dedım.
O da" aaa nedenkı bı tarfına suruyorum ıkı tarafıda pıssın dedı. Bastım kahkahayı :KK62: :KK62: Canım kocısım elınden her ıs gelır .

süper koptum:KK52:

sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...

Bir den eşim aklıma geldi :82:

doğum yapan bi arkadaşla aynı konuda müzdaribim sezeryanle doğum yaaptım ben ayılmam çok mücadeleyle geçmiş bende bildğim küfürleri saymışım neyse hemen su içirmezlermiş ameliyattan sonra yeni yeni ayılıyorum tabi yanımda eşim annem tanıdıklar neyse tut ben kafayu kaldırıp aşkım dudaklarım kurudu ıslatsana deyip dudaklarına yapışmışım::KK61:

Ben de sezeryanle doğum yaptım herkes başım da tabi kayınpeder kaynanam komşular eşim de elinde kamera acemitabi ben narkozun etkisiyle sadece kaynanam hakkında konuştukca konuşmuşum valla neler dedigimi hiç yazmayayım hala kaseti izleyemiyorum allahtan ikiz doğurdum onlara bakmaktan benim görüntülü ve sesli kasetim unutuldu aaaaaaaaaaaah:80:

bi tane de benden gelsin...biz 5 6 yıldır evliydik birgün hediyelik eşya fuarına gittik. ama iğne atsan yere düşmez okadar kalabalık yürürken eşimle habire konuşuyorum gülüyorum :KK17:sonra kalabalık rahatsız etti eşimin koluna gireyim dedim :26:koluna girmeye çalışıyorum kolunu çekiyo bi kaç denemeden sonra tam kızacam neden izin vermiyosun diye kızmaya başladım kafamı bi kaldırdım başka bi adam arkadanda hop hop diye bi ses eşim nasıl şaşırmış hop hoptan başka bişey diyemiyo...artık adamdan şok tabi özür diledim falan ama çok utandımeşim benle epey dalga geçti kalabalık yerlerde aman elimi tut nolur nolmaz diye kaç yıl geçti hala anlatır güleriz:KK59:[/QUOT AYNI ŞEKİL DE BENİM BAŞIMADA GELDI AMA TEK FARK BEN AYNI HATAYI HER ZAMAN YAPIYORUM OFFFFFF:KK4:

Ben de sezeryanle doğum yaptım herkes başım da tabi kayınpeder kaynanam komşular eşim de elinde kamera acemitabi ben narkozun etkisiyle sadece kaynanam hakkında konuştukca konuşmuşum valla neler dedigimi hiç yazmayayım hala kaseti izleyemiyorum allahtan ikiz doğurdum onlara bakmaktan benim görüntülü ve sesli kasetim unutuldu aaaaaaaaaaaah:80:

:KK60:çok güldüm ya çokda korktum sezeryan olmaktan:18:
benimde ağzımdan pek hayırlı şeyler çıkmaz heralde:18:

hepinizi görüyorum,bakmayın ööööle alttan alttan,hepinizin paylaşımlarını bekliyorum:82:

benden komık bısey daha. işten bı gun eve gec gelıyorum esımı aradım dedımkı evde yemek yok askım ıstersen aparatif bişeyler hazırlayalım dedım. o da " sen soyle ben yapayım ne ıstersın" dedı. bende dolapta mılfoy hamuru var onu cıkar ıcıne peynır sosis koy sonra ucgen seklınde kapat. tepsıyı yagla hamurları dız ustunede yumurtanın sarısını sur fırına ver dedım. ok tamam yaparım cok kolaymıs dedı. Iyı dedım hadı basla 20 dakıkaya evdeyım dedım. Neyse servısten ındım kapıyı actım tam karsıda mutfak bı baktımkı guzelce tapsıyı yaglamıs hamurları kapatmıs ustune yumurta suruyor sonra bır anda elıyle hamuru aldı ters cevırdı ve dıger tarafınada yumurtanın sarısını suruyordukı atladım.:KK52:" Napıyorsun askım ole degıl sadce ustune sur dedım.
O da" aaa nedenkı bı tarfına suruyorum ıkı tarafıda pıssın dedı. Bastım kahkahayı :KK62: :KK62: canım kocısım elınden her ıs gelır .

Ay buna bayıldım yaaa, yok böyle birşey...
:KK60::KK60::KK60:

elinize sağlıkk.ne güzel anlatmışınız kızlar.bende hiç bir anı yok nasıl oluyor yahuu .durun bi düşüneyim de yazraım bir ara.şu anklıma bişey ghelmiyor niyeyse...

neyse anlatayım bi tane ozman:)))
eşimle nişanlıyız,beni açıköğretim sınavına bırakıyo girdim baktım görevlilerin hepsi erkek çantama baktım bitane kilot(artık orda ne işi varsa:))))
ordaki adama rezil olacağıma nişanlıma vereyim dedim,çağırdım yanıma ceketinin cebine bıraktım:KK50:
o an anlamadı tabi ne koyduğumu
ama beni sınav çıkışında alıncaaaa:KK17::KK17::KK17:
arabaya bindiğimde torpitoda dedi..nasıl açıklıyacağımı şaşırmıştım ayyy:KK69:
ben bile hala bilmiyorum onun çantamda ne işi vardı:))))))

Hahaha ama haklisin, elin adamina rezil olacagina sevdigim kisiye rezil ol:KK64:

X