Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;

İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,

Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:

Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"

Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"

Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum

Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen

tebrikler,kahve yudumlarken okuyordum,burnumdan çıktı...

ay bu sayfayı işyerinde okumayacakmısım anlamıs oldum.Gülme krizim tuttu kızlar,elimle ağzımı kapaya kapaya bi hal oldum.Siz Çok yaşayınnnn emi sabah sabah iyi güldüm,çok tatlısınız

ay bu sayfayı işyerinde okumayacakmısım anlamıs oldum.Gülme krizim tuttu kızlar,elimle ağzımı kapaya kapaya bi hal oldum.Siz Çok yaşayınnnn emi sabah sabah iyi güldüm,çok tatlısınız
haklısınız aslında...böyle bir uyarı yapmam lazımdı.

okuduklarımın hepsi süperdi ; çatladım gülmekten :)

bu arada Azelya55 ; eşinin bu konudaki hassasiyeti de takdire şayan ama gözümde canladırınca çok komik ; koşarak kaçmalar kapı kapamalar filan :)

ivet aynısı benimkide yapıyı kosarak çıkıyo kapıyı tam örtmüyo popo dısarı kafa içerde yapıyo işini gıcık oluyorum ama bende hayatta soğumam sırf be yeterince kızmıyorum gülüyorum diye devam ediyo

ayy kızlar çatladım gülmkten
önce kendim okuyup gülüorum daha sonra kardeşimde neye gülüyosun banada anlat diyor
gülmekten anlatamadım bilee

maceram eşimle degil ama anlatayım
arkadaşım gelip alacaktı apartnadan indim bekledim gec kalmıştı
beklerken sag tarafımda arabanın ayna gibi siyah camlarında sacımın dagıldıgını gördüm
elimi kolumu kaldırdım baya rahat sacımı başımı topladım yüzüme gözüme baktım
siyah noktalarıma sıra gelmişken
oda nee içerde bişeyler kıpırdıyoo
cam yavaştan acılmaya başladı
ve söförle göz göze geldigimiz an .. korku ve utancla ordan nasıl kactıgımıbilemedim

biz birbirimizden pek çekinmiyoruz ama kusura bakma pardon gibisinden sözlerimiz olur ardından.Ben hamile kaldığımdan beri cok ürkek oldum.Eşim yanimda gaz kaçırdı ama cok yüksek ses çıktı. Boşta bulundum herhalde yerimden bir zıpladim kocisim o zaman cok utanmısti

yine yazın ortası...hasırlarımızı serdik kumda uzanıyos.çocuklar kendi çaplarında yanımızda kumla oynuyorlar.sıcak iiiice bastırmış.eşime dönüyorum uzandığım yerden,tek elimi alnımda siper etmişim:'aşkım,şurdaki büfeye kadar gidip,dondurma kapsana bize.'mırın kırın ediyor sonra:iyi hadi aliim diyor.yalan olmasın ama büfe şöyle bir 100-150m. uzakta.eşim kalkıp giderken,nasıl olsa bu dönene kadar bi 5dk geçer diyorum ve oturup bir sigara yakıyorum.sigara yarılanıyo adam yok.bitimine nerdeyse bir parmak kalıyor,yok!bakınmaya başlıyorum büfeye doğru.sonunda kalkıyorum,bir bakıyorum ki gülümseyerek geliyor.ya merak ettim nerde kaldın?demem ile sigarayı atıp üstüne basmam bir oluyor.yüzümde travmatik ve hafif şaşı bir ifade ile birlikte gözümün kenarından bir damla yaş süzülüyo.ağızımdan çıkan ses ise:ıııııııııh....daha da başka bişey diyemiyorum.otomatik olarak yaptığım bu harekette bu sefer yalın ayaktım çünkü....

slm arkadaşlar koptum ben ya benim eşim hiç yormuyo kendini nerde ne zaman gelirse bırakıveriyo bende anlatıcam ama çok utanıyorum bende eşimin yanında dikkat ederim utanırım derken evliliğimin 1nci yıllarında bir gece malum işi yaparken benden bi gaz gelgi ay allahım ağlasammı gülsemmi: eşim bozuntuya vermedi devam etmek istedi ama mümkünmü ben koptum ve bir ay boyunca eşim bana yaklaştığında yerlere yattım gülmekten

hepiniz süpersiniz yaa..bi rezillikde benden...aslinda hem esim hem ben rezil olmustuk..dügüne 2 hafta kala..biz disarda arabayla gezmeye cikmisiz..malum antalya sicagi,sahil kenarindayiz..aylardan agustos...sonra ordan uzaklastik...eve gidecektik güyaa..sonra esim arabayi issiz etrafi bolca agac olan,GÖLGELI vede deniz manzarali bi yere park etti..."seni eve götürmeden önce braz daha sohbet edelim falan "dedi..ee biraz konustuk,snra beyefendi uslu mu durur..basladi beni öpmeye sarilmaya falan..bende karsilik verdim tabikibiz baya bi ise dalmistik(ben onun agzinin icinde dans ediyo durumundaydim)öpüsmeye öyle dalmisiz ki(bu arada arabada klima calistigi icin pencereler,kapilar kapali) arabanin yanina gelenleri görmemisiz..birden esimin tarafina kapiya birileri vuruyo..benböyle kaldimpolis memurlari ile göz göze...ne yapacagimizi sasirdik..romantizm uctu tabiki!!nasil brbirimizden ayriliyoruz ama görmeyin!!ben üstümü düzeltiyorum falanesim kapiyi acti,polis:"kardesim siz burda napiyosunuz!!karsi taraftan(ileride uzaktaki apartmanlari gösteriyo)bi ihbar aldk..burda bi arabanin icerisinde rahatsiz oldugumuz olaylar oluyo diye!kimliklerinizi alabilir miyiz"
ne diyecegimizi sasirdik..kendimizi savunamadik bile..esim kimligini verdi...ben kimligimi evde unutmaz miyim bide!!!artik bizi hic salmazlar diye düsünüyorum..nasil utandim inanamazsiniz!!esim durumu kurtamaya calisiyo(nisanliyiz,nisanlimi gezdiriyim demistim..nisanlim buralara yabanci.kendisi almanyadan geldi falan)sonra allahtan bi ceza falan almadan bizi biraktilar..ama polis memurunun bizi birakirken esime dedigi lafi hala unutmam:"hadi gidin bakalim!nisanlini da böyle gölgelere degil,daha güzel yerlere götür"...3 yil oldu evleneli,biz bu olayi hala hatirlariz vede adini"GÖLGE" koyduk..bazen sakalasiriz esimle"canin sIkIlIRSA gölgeye gidelim istersen"falan diye....ayy ne rezillik di yaa:18::18:

5 yıl önce falandı eşim o zaman sevgilimdi Ankarada Sosyete Pazarının önünde buluşcaz, ben dayanamadım girdim pazara, sen gelince beni caldır hemen cıkarım pazar cok kalabalık bulamayız birbirimizi dedim. Neyse biraz dolaştım fln. İç çamaşırı tezgahı gayet kalabalık bi ara baktım eşimi görür gibi oldum o kalabalıkta beni görmüş yanıma yaklaşıyo aldığım siyah sütyenle fln hemen elimdeki poşete sokuverdim D:

Neyse kızılaya yürüdük yemek yemek için bi yere oturduk. Elimdeki poşetleri de yer yok diye yere koydum. Kalkarken baktım benim poşetler yerle bi olmuş alelacele aldım hemen. İki katlı bi yerdi. Hesabı ödeyip merdivenlerden inerken ablaa ablaaa diye bi ses duydum. Garsondu heralde kafamı çevirmemle yıkılmm bir oldu Benim sütyen yere düş, garsonda elinde sallaya sallaya gelio (kötü niyetli deildi heralde telaşolmuş) ablaa bunu sen düşürdün diee

Ayy yarıldım, nasıl utandım anlatamam Ordakilere rezil oldğuma mı yanayım, garsonun onu bayrak gibi salladığına mı, eşimin suratının haline mi :d

Tabi koşar adım uzaklaştık ordan sonra da kopuk gülmekten

:92:

ilk buluşmamıza bir kız arkadaşımla gittm alışveriş merkezinde buluştuk neyse yürüyen merdivenden aşağıya iniyoruz can fanusun içinde bir hayvan! arkadaşım bağırarak aaa bak yengeç dedi bende çok biliyorum yaa salak o akrep dedim! eşimde tabi kahkahalarla hayır o istakoz dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…