- 9 Aralık 2010
- 3.909
- 100
tebrikler,kahve yudumlarken okuyordum,burnumdan çıktı...Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
tebrikler,kahve yudumlarken okuyordum,burnumdan çıktı...
haklısınız aslında...böyle bir uyarı yapmam lazımdıay bu sayfayı işyerinde okumayacakmısım anlamıs oldum.Gülme krizim tuttu kızlar,elimle ağzımı kapaya kapaya bi hal oldum.Siz Çok yaşayınnnn emi sabah sabah iyi güldüm,çok tatlısınız
beklerisssss......:81:çok güzel olmuş kızlar ben ilk aklıma geldiğinde yazıcam inşallah:92:
beklerisssss......:81:
Ayyy süper çok güldüm hepsine
Ayrıca eklemek istiyorum, insanlık halidir eşler birbirleri yanında gazlarını kaçırabilirler..Çok şükür ben kaçırmadım diye düşünüyordum yakın bir zamana kadar
Ama bundan birkaç gün önce uykumda totomla polifonik sesler çıkardığımı eşim ballandıra ballandıra anlattı..Çok utandım.
İnsanlık hali yani adamcağız uykusunda kaçırınca soğuyacak mısınız ondan
Ben eşimin yanımda gaz çıkarmasını istemiyorum, bunu o da biliyor..Ve gazı geliyor koşarak odadan çıkıyor, kapımı kapatıyor (o sırada çok komik görünüyor)Çıkarıyor gazını ama yine de duyuyorum..Hayatta soğumam
ivet aynısı benimkide yapıyı kosarak çıkıyo kapıyı tam örtmüyo popo dısarı kafa içerde yapıyo işini gıcık oluyorum ama bende hayatta soğumam sırf be yeterince kızmıyorum gülüyorum diye devam ediyoAyyy süper çok güldüm hepsine
Ayrıca eklemek istiyorum, insanlık halidir eşler birbirleri yanında gazlarını kaçırabilirler..Çok şükür ben kaçırmadım diye düşünüyordum yakın bir zamana kadar
Ama bundan birkaç gün önce uykumda totomla polifonik sesler çıkardığımı eşim ballandıra ballandıra anlattı..Çok utandım.
İnsanlık hali yani adamcağız uykusunda kaçırınca soğuyacak mısınız ondan
Ben eşimin yanımda gaz çıkarmasını istemiyorum, bunu o da biliyor..Ve gazı geliyor koşarak odadan çıkıyor, kapımı kapatıyor (o sırada çok komik görünüyor)Çıkarıyor gazını ama yine de duyuyorum..Hayatta soğumam
ivet aynısı benimkide yapıyı kosarak çıkıyo kapıyı tam örtmüyo popo dısarı kafa içerde yapıyo işini gıcık oluyorum ama bende hayatta soğumam sırf be yeterince kızmıyorum gülüyorum diye devam ediyo
ivet aynısı benimkide yapıyı kosarak çıkıyo kapıyı tam örtmüyo popo dısarı kafa içerde yapıyo işini gıcık oluyorum ama bende hayatta soğumam sırf be yeterince kızmıyorum gülüyorum diye devam ediyo
:92:5 yıl önce falandı eşim o zaman sevgilimdiAnkarada Sosyete Pazarının önünde buluşcaz, ben dayanamadım girdim pazara, sen gelince beni caldır hemen cıkarım pazar cok kalabalık bulamayız birbirimizi dedim. Neyse biraz dolaştım fln. İç çamaşırı tezgahı gayet kalabalık bi ara baktım eşimi görür gibi oldum o kalabalıkta beni görmüş yanıma yaklaşıyo aldığım siyah sütyenle fln hemen elimdeki poşete sokuverdim D :
Neyse kızılaya yürüdük yemek yemek için bi yere oturduk. Elimdeki poşetleri de yer yok diye yere koydum. Kalkarken baktım benim poşetler yerle bi olmuş alelacele aldım hemen. İki katlı bi yerdi. Hesabı ödeyip merdivenlerden inerken ablaa ablaaa diye bi ses duydum. Garsondu heralde kafamı çevirmemle yıkılmm bir olduBenim sütyen yere düş, garsonda elinde sallaya sallaya gelio (kötü niyetli deildi heralde telaşolmuş) ablaa bunu sen düşürdün diee
Ayy yarıldım, nasıl utandım anlatamamOrdakilere rezil oldğuma mı yanayım, garsonun onu bayrak gibi salladığına mı, eşimin suratının haline mi :d
Tabi koşar adım uzaklaştık ordan sonra da kopuk gülmekten