- 7 Aralık 2009
- 617
- 6
eşimle sinemadayız.Filmin son sahneleri.Eşimi sarmamış film ufak ufak uyuklamaya başlamışbirden silah seslerinin yüksekldiği bol aksiyonlu bir sahne Ama öyle birşey ki salon sessizken ve film sakin bir şekilde ilerlerken o silah sahnelerinin çıkardığı sesle bütün salon bir anda irkildik nerdeyse Veeee benim uyuklayan sevgili kocişimmm silah seslerinden korkarak öyle bir sıçradı ki anlatamamm yok böyle bişii.ben gül gül öldümm zaten.''valla aşkım nerdeyse yere yatın diye bağıracaktım ki son anda kendime geldim demez mi''
Şu an işyerindeyim gülmekten öldüm ya millet deli mi ne diyecek
Bizde eşimle sevgiliyiz il dışına çıkıyoruz 2 arkadaşı da bizimle geliyor onlar arkada oturuyorlar hava çok sıcak eşim camını açtı sonra bana jest yapacak ya benim tarafın camını da açmaz mı benim rapunzel saçların hepsi dışarda adam farkına varmadan geri kapattı camı benim saçlar dışarda kafa cama yapıştı arkadan arkadaşları bağırıyor müziğin sesinden bişey de duymuyor benim akıllı sevgilim benim düştüğüm durumu düşünün artık hem sevgilime hem de yeni tanıştığım arkadaşlarına rezil olmuştum::))
buna çoook güldümmüthişsiniz kızlar gece gece kociş soruyor ne gülüyorsun diye
bir tanedebenden
evliliğimizin ilk ayı adet olcam ama gecikti
o haftada uzun yola cıkacağız memleketlere gideceğia yolculuğumuz otobüsle..
eşime dedimki hadi yolda hasta olursam otobüste o sancıyı nsıl cekecem ben dedim
hem lavabo işini nasıl halledecem dedim
oda dediki
evden cıkmadan önce bezini bağla otobüs öyle her yerde durmuyor tedbirini al dedi
utanmadım ama bezini bağla falan değince acaip gülmüştüm
adam bebeklere bağlanan bezdenmi sandı nedir????
babam ayda iki kere maaş alırdı ilk maaşi 3 tl ikincisi 5 tl örnek her ay 5tl aldığı zaman kahvaltılık alır.ve her zaman anneme eski kaşarmı yeni kaşarmı alayım sorar annem de eski kaşar al derdi ben de çok üzülür ağlardım paramız yok fakiriz babam hep eski kaşar alıyor diye bu arada pastırma sucuk vs de alıyor ben her kahvaltı yapışımız da eski kaşarı gördükce bir de küflü hep üzülüyorum.asıl olay evleniyorum eşimle markate gittik not ilk defa büyük markete gidiyorum.market anılarımı ayrı .ğu eşimle kahvaltı reyonuna bakıyoruz.hiç görmedigim kadar şeşit tabi eşim babamın anneme yılardır sorduğu soruyu sordu hayatım eski kaşarmı yeni kaşarmı alalım ben şokta ilk aklımdan geçen aman allahım babam gibi eşim de fakir sonra iki kaşardan da aldık .olaylar daha uzun da aslın da ben özetledım komik olmaya bilir ama bu olaya hem gülerimHem ağlarım Kader
Birtanede ben anlatim kızlar benim anım kız arkadaşımla kız arkadaşımla havuza gitmiştik 5 yıl felan oluyo biz havuzdaki kayaklarda kayıcaz kayağa çıktım sırt üstü yattım kayıyorum tabi kayarken bikinimin üstünün kopçası çıkmış alt taraf tanga olmuş hızlıda kayılıyo ben kaymanın şokundayım tanga olan bikinimi oyurduğum yerden düzeltiyorum karşımda 2 tane kız gögüslerin gözüküyo demezmi bende bön bön suratlarına bakıyorum ayağı kalktım halen hiç bi şeyin farkında değilim iki üç adım attım ben,m kız arkadaşım bana sarıldı gögüslerimi kapatıyo gögüslerin gözüküyo dedi bir baktım oda ne sallanıyolar çok utanmıştım karşımda gençler kıpkırmızı olmuştum allahtan tanıdık yoktu
Ayyy Allah göstermesin yaa... Ne kadar iğrenç ve utanç verici. :26::26: Benim eşim yanımda öyle bir şey yapmış olsa çok çok soğurdum herhalde. İnsanlık hali tabi ama çok feci eş yanında yapılması. Aman Allah yaşatmasın. Çok dikkatli olmak lazım. :18::18:
Babam ayda iki kere maaş alırdı ilk maaşi 3 tl ikincisi 5 tl örnek her ay 5tl aldığı zaman kahvaltılık alır.ve her zaman anneme eski kaşarmı yeni kaşarmı alayım sorar annem de eski kaşar al derdi ben de çok üzülür ağlardım paramız yok fakiriz babam hep eski kaşar alıyor diye bu arada pastırma sucuk vs de alıyor ben her kahvaltı yapışımız da eski kaşarı gördükce bir de küflü hep üzülüyorum.Asıl olay evleniyorum eşimle markate gittik NOT ilk defa büyük markete gidiyorum.market anılarımı ayrı .ğu Eşimle kahvaltı reyonuna bakıyoruz.Hiç görmedigim kadar şeşit tabi Eşim babamın anneme yılardır sorduğu soruyu sordu hayatım eski kaşarmı yeni kaşarmı alalım ben şokta ilk aklımdan geçen aman allahım babam gibi eşim de FAKİR sonra iki kaşardan da aldık .Olaylar daha uzun da aslın da ben özetledım komik olmaya bilir ama bu olaya hem gülerimhem ağlarım kader