Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

hee bir de ben anlatayım da kızlar hayrıma gülün
nişanlılık zamanlarında eşim kaynım ve benim yeğenim(kız) havuza gidecektik ben bikinimin üstüne tshort ve kapri pantalon giyip çıktım hep beraber yolda yürüyoruz birden yeğenim "teyze kaprinin arkası yırtık"dedi bi baktım benim totoşun yarısı meydanda lömbür lömbür.Allahtan fazla uzaklaşmamıştık hemen eve dönüp değiştidim.ama ya içimde tanga falan olaydı ya daha da beteri dandik bir don olaydı ne yapardım.:78:nişan atılırdı herhalde.:26:

çok güldüm akşam akşam :nazar:

biz de sevgilimle tüm gün gezmişiz artık akşam olmuş dolmuşa bindik beni eve getiriyor.
neyse işte müsait bir yerde dedik sevgilim önden indi.
benim ayağım sen git yerdeki mazgala takıl. ayagımdada topuklu ayakkabı var.
topuk sıkışmış mazgalın arasına. ben tabi o denge kaybıyla can havliyle buldugum ilk şeye bi tutundum düşmemek için :26:
sonra kafamı kaldırıp baktıgımda gördüm ki tutundugum şey o sırada dolmuşa binmek için bekleyen genç bir adammış. ama adamın boynuna öyle bi sarılmısım ki sanki kırk yıllık özlem gideriyorum:KK5: tabi ben hiç istifimi bozmadan sevgilimin elini tuttum yürümeye başladım.
sevdiceğim de şaşkınlıkla gülsün mü kızsın mı bilemedi tabi :KK24::KK24: :KK4:

bitanede ben anlatıyım bari aslında benim o kadar çok ki ben çok sakar biri olduğum için hemen hemen her gittiğimiz mekanda bi bomba patlatıyorum yani.
bi gün bi cafeye gittik nişanlım kuzenin ben orda okey oynamaya karar verdik.bende cam kenarında oturuyorum camında panjuru kapalı ben bi daraldım yenilince panjuru açmak için yandaki ipini çekiyim dedim çekmemle panjuru resmen yerinden söktüm.nişanlımda alıp hemen masanın altına sakladı garson gidince geçici şekilde yerine tutuşturduk.ama çok utanmıştım.''maşallah sende de ne el var tuttuğunu koparıyosun '' demişti nişanlım :21::21:

gül gül öldüm kızlar:KK60::KK60::KK60: alemsiniz.birtane de ben anlatayım ama bu gerçekten rezillik:kk77:
hamileyim ve inanılmaz derecede gaz problemi yaşamaya başladım ama öyle böyle değil.gaz sancılarından kıvranıyorum,doktor doktopr gezmeye başladım o derecedeyim.neyse bir akşam banyoya girdim,yıkanıyorum.banyo bitti çıkıcam artık,o an nasıl bir gaz geldi,ben de hazır banyoda ve yanlızım diye bırakıverdim kendimi.baya bir gürültü yaptıktan sonra banyo perdesini açmamla eşimle gözgöze gelmem bir oldu :kk77::kk77::kk77: adam şok olmuş bir vaziyette bana bakıyor.ben de hiçbir şey olmamış gibi aşkım şu havlumu uzatsana dedim.ne yapayım,o rezil durum kurtarılamazdı artık:KK37:

Süper ya :KK52::KK52::KK52::KK52:

Cok guldum oyel boyle degil konu sahibine tesekkurler ictigim su bile burnumdan geldi :)
birde ben anlatayim esime rezilligimi
uykum cok agirdir ve uyku arasinda konusan biriyim
evleneli bir kac ay oldu regl sancisiyla kivraniyorum uykumun arasinda
esim yanimda karnimi ovaliyor aynen sunu soyledim
"askim cok agriyo yaa hep ilk gunleri oyle oluyor sende oyle oluyormusun" :))
esim sok tabii.. Evet canim bilirim bu aciyi seni anlayabiliyorum dedi
gulmekten oldum kendime gelince..
Haa benim rezil konusmalarim uyku arasinda oluyor
o gececi sabah eve geldiginde ben uyumus oluyorum
ilk evlilik aylari hala alisik degilim bu duruma cokta polisiye filmler izler uyurdum
esim kapiyi acip iceri girince bazen duyardim ama uyku sersemligi
"dur sen kimsin? bir adim daha atma silahliyim" diye sesimi yukseltirdim
gulmekten yerlere yatardi esim ve dedigi suydu "kizim sen ne aksiyonlu hatunmussun" :))

hahaha inanmıyorum sana yaa öldüm gülmekten :KK53:

hahaha inanmıyorum sana yaa öldüm gülmekten :KK53:

Benimde bir sürü var kesin ama şu an aklıma gelmiyor zorluyorum ya bitanesi aklımda bir gün işyerinde telefon çalıyor açıyorum çalıştığım yerin adını felan söylüyorum karşımdaki erkek nasılsınız felan diyor tanımıyorum ama ayıp olmasın diye iyiyim siz felan neyse konuşuyoruz adam e napıyorsun felan iyiyim kemküm ya sen tanımadın beni herhalde filan diyor gene kem küm bi yandan da ısrarcı beni nasıl hatırlamazsınız ne çabuk unutulduk diyip duruyo beni sinir bastı ne yapışkan adam öff diye sinir oluyorum tabi ama çaktırmamaya çalışıyorum tanırsın tanırsın biraz düşün bakalım durdum tanıyamadım beyfendi kusura bakmayın felan ama ben sizi unutmadım bu kadar çabuk unutulurmu aşk olsun diyo artık dayanamadım tanımadım sizi hatırlamıyorum tanımak zorundamıyım felan derken aşkımm diyor meğer şimdiki eşim ozamanki nişanlım hep cepten konuştuğumuz için normal telefonda sesini alamadım tabi bizimkide durumu fark edince beni kafya aldı.çok sinir olmuştum ogün.

nikahlıydık (dugunum 10ay sonra olmustu) sinemaya gıtmıstık orda ıngılızce konusuyorlardı ,ara ara bende esıme ne dıyor bunlar ya anlamıyorum almancamı izılıcez bunu demıstım.. esımın o ankı bakısını asla unutamıyorum acayıp rezil olmustum :))
bende hava atıyordum ingilzicem super vizelerdn 85 aldım dıye hahaha :)))

sayenizde baya güldüm bu saatte,bi tane de ben anlatayım,çok eski bir olay değil bu..
hamileliğim dolayısıyla malesef ciddi şekilde gaz problemim var,belay isimli arkadaş da bahsetmiş zaten..
bu gaz problemine uyku problemleri de eklendi,çıt sesinden etkilenir oldum.eşimden önce yattım bi gün,o tv izliyordu,uyumuşum.sonra yatak odasının kapısını açmasıyla beraber irkilip doğruldum.boş bulunmuşum herhalde,doğrulmamle beraber 'zort' sesi yankılandı odada:KK53:.eşim bi kahkaha atarak 'hoşbulduk hayatım' dedi:KK60:.donup kaldım ,çok utandım..:KK69:
hayır kapıyı açınca doğrulmasam uyku numarasına devam ederdim ama o da olmadı böyle garip bi karşılama oldu...

:21:
sayenizde baya güldüm bu saatte,bi tane de ben anlatayım,çok eski bir olay değil bu..
hamileliğim dolayısıyla malesef ciddi şekilde gaz problemim var,belay isimli arkadaş da bahsetmiş zaten..
bu gaz problemine uyku problemleri de eklendi,çıt sesinden etkilenir oldum.eşimden önce yattım bi gün,o tv izliyordu,uyumuşum.sonra yatak odasının kapısını açmasıyla beraber irkilip doğruldum.boş bulunmuşum herhalde,doğrulmamle beraber 'zort' sesi yankılandı odada:KK53:.eşim bi kahkaha atarak 'hoşbulduk hayatım' dedi:KK60:.donup kaldım ,çok utandım..:KK69:
hayır kapıyı açınca doğrulmasam uyku numarasına devam ederdim ama o da olmadı böyle garip bi karşılama oldu...
:KK60::KK60::KK60: ay çok yaşa e mi?
koptum

Ayyy Allah göstermesin yaa... Ne kadar iğrenç ve utanç verici. :26::26: Benim eşim yanımda öyle bir şey yapmış olsa çok çok soğurdum herhalde. İnsanlık hali tabi ama çok feci eş yanında yapılması. Aman Allah yaşatmasın. Çok dikkatli olmak lazım. :18::18:

Ayyy Allah göstermesin yaa... Ne kadar iğrenç ve utanç verici. :26::26: Benim eşim yanımda öyle bir şey yapmış olsa çok çok soğurdum herhalde. İnsanlık hali tabi ama çok feci eş yanında yapılması. Aman Allah yaşatmasın. Çok dikkatli olmak lazım. :18::18:
siz burda insanların ne durumlara düştüğünü okumadınız herhalde:KK1:.bahsettiğiniz iğrençlik evliliğin bir gayet insancıl tarafı.benim eşim bana:neden kuaföre gidiyorsun ben sana hemen arkamı dönüp bir fön çekebilirim demişti de şok mu olsam,gülsem mi çözememiştim...bu espiriyi çıkarken yapamazdı gitmiş olurdum çünkü ama evlilik doğallık demektir.her ne kadar ben daha sonra bu denli doğal takılmamasını söylediysem de:90:

Bana eşim dediğim insan öyle bir espri(!) yapmış olsaydı konuşmazdım herhalde özür dileyene kadar. Yapı meselesi. Benim tahammülüm yok tuvalet esprilerine. :KK50::KK50: Çok hassasım o konularda. :26:

Bana eşim dediğim insan öyle bir espri(!) yapmış olsaydı konuşmazdım herhalde özür dileyene kadar. Yapı meselesi. Benim tahammülüm yok tuvalet esprilerine. :KK50::KK50: Çok hassasım o konularda. :26:
arkadaşm hassas olmayan bir bayan gösterebilir misin bana bu konuda?ama kim bilir senin için gayet doğal olan bir espiri onun için ne kadar dehşet verici olur?insan bu,hata yapar ve tabiki özür dilendi ve tekrarlanmadı.şimdi benim ona olan bakışım değişti mi yo hayır.kim bilir ben ne çamlar devirmişimdir de o beni hala seviyordur...evlilik çıkma hayatı gibi değildir.burda gaz kaçıran arkadaş bunu çıkarken yapsaydı sence adama ne kadar etkileyici görünürdü ardından?evliliğin güzelliği burdadır bu yüzden.

bayanlar aynen katılıyorum ve bu içten samimi itiraflarınınz için tebrik ediyorum sizi.:KK9: bayadır böyle gülmemiştim teşekkürler.ben evli dağilim ama erkek arkadaşımla birgün dışarda gezerken tam bi kadınla adamın yanından geçerken adam karısına bi bağırdı YAVŞAKK diye :KK60::KK60: bizde duyduk tabi duymamak imkansız.ama yüzümüz şekilden şekile girdi gülmemek için birbirimizi dürtüyoruz.sonra ordan uzaklaşınca tüm gün güldük hatırlayıp hatırlayıp :KK60::KK60: kaç yıl oldu hala aramızda espiridir. hehe

çok güldüm hepsi züper bende anlatym gece su içmek için kalktm tam odadan çikcm kapiya yapiştim ve ağlamaya başladm eşim yataktan kalkip beni kapidan ayirdi 1hafta brnum mor bi şekilde dolandm eşim 1hafta bynca kapiya gariban sumugu gbi yapisti gelp almsm kapida sbhlicktn:)

fikirlerine saygı duyuyorum elbette ama bence şu an bekar ve tabii mükemmeliyetçi olduğun için bu kadar katı düşünüyorsun.aslında çok da korkunç bir durum değil sonuçta aynı evi paylaşıyorsun,doğal olmak zorundasın,kaldı ki bu uykuda yaşanmış bir durum.gözünün önünde koyuruvermiyorsun yani.evet utanç verici ama o kadar.bu kadarcık bi olayla eşlerimizden soğusaydık oooo...
üniversitedeyken yurtta garip bi kız tanımıştım.'sevgilimin tuvalete gittiğini düşünemiyorum bile ne kadar iğrenç öyle şeyler yapması' falan demişti,kopmuştuk o zaman,sen gitmiyor musun diye..ekşi sözlükte okumuştum sanırım şöyle bir tabir vardı ' kızların osururken pembe yıldızlar çıkardığını düşünmek'...yani hepimiz insanız ve zaaflarımız var,pembe yıldız tozları uçuşturmuyoruz havaya:KK53:

arkadaşm hassas olmayan bir bayan gösterebilir misin bana bu konuda?ama kim bilir senin için gayet doğal olan bir espiri onun için ne kadar dehşet verici olur?insan bu,hata yapar ve tabiki özür dilendi ve tekrarlanmadı.şimdi benim ona olan bakışım değişti mi yo hayır.kim bilir ben ne çamlar devirmişimdir de o beni hala seviyordur...evlilik çıkma hayatı gibi değildir.burda gaz kaçıran arkadaş bunu çıkarken yapsaydı sence adama ne kadar etkileyici görünürdü ardından?evliliğin güzelliği burdadır bu yüzden.

çıkmaya başladığımız ilk zamanlarda bazendeli gibi sıkıştığım halde tuvalete gidemezdim mesela yanında,eve merdivenlerden koşarak çıkar montumu falan yarı yolda çıkarmaya başlardım,şimdi çok komik geliyor bunlar,ne var ki yani tuvalet işte.
ama dediğim gibi arkadaş bekarlığın mükemmeliyetçiliğiyle yorum yapmış biraz.evlenince böyle bi hayat yaşadığını düşünsene,tuvaletin var ve gidemiyorsun.
valla benim kocam saray soylusu falan olmadığından,ki ben de paşa kızı değilim,gayet rahatlıkla yaşıyoruz birlikte.

ahanda arşivimden bir tane daha çıktı günyüzüne...zaman:yaz tatili,yer:ege'de bir otel odası olay:valla bi anlık dalgınlık....
eşime askısız elbise giydiğimde izlerin ne kadar rahatsız edici olduğundan bahsetmiştim.'sıyır o halde sen de biraz güneşlenirken'demişti.odaya çıktık daha sonra.banyodur saç kurutmadır derken bir baktık ki bizim ufaklık uyuyakalmış.odadan çıkamıyos ne etsek acep diye düşünürken aklıma çoook parlak bir fikir geldi:'aşkım bu uyanana kadar şurdaki camın önündeki yatağa biraz uzansam,hani güneş de çok güzel ve har vuruyo şincik oraya...üstsüz güneşlensem olur mu?nasıl olsa ikinci kat ve önü de açık bir yer,kimse görmez...'eşim az düşündükten sonra,tabi olur dedi.az sonra dışarıya heyecanla bakıp:'şuna bak yaa denizden birden deniz altı çıktı!'deyince,yerimden birden fırlayıp cama yapıştım:'hani nerde?!'adamın üstüme havluyla çullanıp beni camın önünden savurması bir olmuştu!aciip utanmıştım.neyseki gören olmamıştı:KK37:

bu konuda hassas değilim.
medeniyetin simgesidir diye düşünenlerdenim.

Ayyy süper çok güldüm hepsine :KK1::KK1:
Ayrıca eklemek istiyorum, insanlık halidir eşler birbirleri yanında gazlarını kaçırabilirler..Çok şükür ben kaçırmadım diye düşünüyordum yakın bir zamana kadar
Ama bundan birkaç gün önce uykumda totomla polifonik sesler çıkardığımı eşim ballandıra ballandıra anlattı..:KK53: Çok utandım.
İnsanlık hali yani adamcağız uykusunda kaçırınca soğuyacak mısınız ondan :KK31:
Ben eşimin yanımda gaz çıkarmasını istemiyorum, bunu o da biliyor..Ve gazı geliyor koşarak odadan çıkıyor, kapımı kapatıyor (o sırada çok komik görünüyor) :KK1:Çıkarıyor gazını ama yine de duyuyorum..Hayatta soğumam :KK3:

X