Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bayıldm buna yaa süpersinn..

yaaa öldüm gülmekten

bu düşündüğüm rezil olma seviyesinin en uç noktası...tebrikler

gül gül öldüm kızlar alemsiniz.birtane de ben anlatayım ama bu gerçekten rezillik
hamileyim ve inanılmaz derecede gaz problemi yaşamaya başladım ama öyle böyle değil.gaz sancılarından kıvranıyorum,doktor doktopr gezmeye başladım o derecedeyim.neyse bir akşam banyoya girdim,yıkanıyorum.banyo bitti çıkıcam artık,o an nasıl bir gaz geldi,ben de hazır banyoda ve yanlızım diye bırakıverdim kendimi.baya bir gürültü yaptıktan sonra banyo perdesini açmamla eşimle gözgöze gelmem bir oldu adam şok olmuş bir vaziyette bana bakıyor.ben de hiçbir şey olmamış gibi aşkım şu havlumu uzatsana dedim.ne yapayım,o rezil durum kurtarılamazdı artık

o da kendi kaşınmış,ne diye sessizce duruyo orda:90:

Başarılı karnıma ağrılar girdi gülmekten

Bekarken evin en küçük kızı bendim. Ne çamaşırdan ne bulaşıktan hiç anlamazdım (şimdide anladığım söylenemez). 2 aylık evliyim. Eşimin gececi ve benim de gündüzcü olduğum hafta erken geldim makineye çamaşır atım dedim. Attım ve baktım bi kaç dakka söle.. baktım sular doldu kazana yükseliyor hemen kapattım 2 dk bekledm kapağı actım sular yerlerde tabi mutfaktan bi ufak leğen kalan sularıda alıp alıp küvete döküyorum bu işlemi 3 kere yaptım deterjanım boşa gitti 3 posta ona mı yanım yoksa yapamadığımamı..

Gece eşim gelince halletti neyseki makine öyle çalışıyormuş suyun oraya kadar yükselmesi normalmiş..

siz hiç bir güvecin havaya uçtuğunu gördünüz mü?ben bunu başardım.içindeki türlü iseher türlü oluverdi!

benim nişanlım yanlış anlama dolayısıyla çok utandırmıştı beni

benimki henüz yeni olay nişanlımla konuşuyorum regli dönemim napıyosun dedi yatıyorum dedim neden dedi karnım ağrıyo falan dedim anladı tabi açmadı bile konuyu öle konuştuk kapadık gece ben bi uyandım burnum kanamış elim yüzüm kan nişanlımla tekrar konuştumğum da anlatıyorum olayı hasta olduğumda çok ilgilenir aynı bebek gibiii benimde hoşuma gider benim çok önemsiz bulduğum bir konu olsada o çok dikkat eder ben de nişanlıma ne oldu biliyor musun dedim nazlana nazlana ne oldu aşkım dedi gece bi uyandım elim yüzüm kan dedim kahkahayı bastı (ben hayırdır aşkım neyin var dikkat etsene gibi her zmanki şeyleri bekliyorum)ne gülüyosun be dedim güldü güldü salak dedim ne gülüyosun o da o kan taa oraya nasıl bulaşmış dedi ben şoktayım burnum kanamış ne diyosun sen dedim güldü haa bende başka bişey sanmıştım dedi
sonra aptal o oraya nasıl çıksın dedim oda uyku sersemi belli mi olur dedi kaşımıştırsın falan dedi sonra yüzüne sürmüştürsün dedi
bu şekildeee sayesinde baya rezil bi konuşmamız oldu :):)nişanlılık dönemine bu rezillik yeterde artar bile:):)

bir tane daha var
yeni çıkıyoruz o zamanlar elimi tuttu o anda ne oldu da bıraktı tam hatırlamıyorum benim elim göbeğinde kaldı ben gömleğinin sert yeriyle oynuyorum sanıyorum epey uğraştım kafamı eğdiğim de bide ne göreyim elim pantolonunun düğme yerinin üzerin de benim gömlek sandığım şey pantolonunun düğme kısmındaki sert yermiş görüntüyü düşününsene karşıdan benim elim nerde!!!! o ne düşündü bilmiyorum artık elimi nasıl çektim ne kadar utandım ben bilirim ama bozuntuya da vermemiştim ama kendi kendime çok utanmıştım:)şimdi millete anlattıkça gülüyoruz oynayacak başka yer bulanmadın mı falan diye baya dalga geçtiler benimle

nasıl bir hayal gücüdür o ya, koptum

ayyy çok hoşsunuz kızlar bende bi tane yazayım bari
1 yada 2 aylık evliyiz daha çok yeniyiz yani
ben koltuğun dibinde yerde oturuyorum gazetemi ne var elimde tam hatırlamıyorum eşimde yanımda o da bişeylerle uğraşıyo ben birden şiddetli bir hapşurukla birlikte zort diye gaz çıkarmadımmı yanlışlıkla...
eşim şok oldu o neydi dedi gülmeye başladı ben de kıvırmaya çalışıyorum yanlış anlama aşkım birden hapşırınca koltuk geriye kaydı onun sesiydi dedim
e tabi inanmadı bizimki gece boyunca güldü bana az utanmamıştım bende

cok güldüm yaaa

benden bi tane daha...
yine ilk evlendigimiz aylarda kayinvalidemlerdeyiz...
ben dus aldim ve giyinmek icin odaya gittim elime dolaptan ilk gelen geceligimi giydim ve üstünede etek giydim...
etegim arkadan geceligimin icine katlanmis yani önüm etek arkamdan donum gözüküyo
ben böyle salona gectim icerde esim ve kayinvalidem var... Allahtan kayinpeder yoktu
ikiside beni öyle gördü tabi... esim gözüyle bana arkan acik diye isaret ediyor ve ben hala anlamiyorum ne demek istedigini... sonra yine sacimi taramak icin odaya gittigimde o halimi aynada görünce utancimdan bi süre odadan cikamadim:26::26:
esim kendini gülmemek icin zor tutmus bi sekilde odaya girdi ve bi güzel kahkahalarla beni bi güzel utandirdiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…