- 20 Temmuz 2010
- 6.333
- 817
güzel teyzemin tüm karizmasını çizmişsin yaaa,yazık kadına...düşünürken aklıma fenalığım geldi:):)(annem yazdığımı duysa gebertir beni)
bir gün salon da tv izliyorum orda tv izlemek pek adetim değildir ışıklar gitti o esnada da yengem aradı neyse ben karanlıkta yengemle konuşuyorum kapadım teli ışıklarda gidip gidip geliyor çok sık aralıkla bende sigortayı attırdım elektronik aletlere bişey olmasın diye sonra odama geçiyordum banyoya uğrayacaktım bide ne göriyiim annem çığlık atıyor sen nerden çıktın diye (çırılçıplak)(benim yattığımı ve ışıkların olmayışından faydalanıp kapı açık çıplak bi şekilde wc de gece 2 yada 3)ben hem gülüyorum hem salondaydım diyorum annem sadece gitsene ya diye bağırıyor ben gitmicem diye kahkaha atıyorum sonra aklıma şartelleri açıp annemi dımdızlak ortada bırakmak aklıma geldi koştum açtım döndüğümde babama bağırmıştı babam kapıyı tuttu annem kaçmıştı epey rezil etmiştim:) nişanlım gelecekti haftasına anne tabela asalım dikkat çıplak çıkabilir diyede çocuğun psikoloji bozulmasın diyordum herkese de bu evde çıplak dolaşıyor benim psikolojimi bozuyor diye anlatıp rezil etmiştim kadını:):)