Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

benlik bir sorun yok zati,ama aramıza yeni katılan arkadaşlar var son sayfalarda,ya da hepsinden ziyade kendine has olan matrakçana anısını paylaşmış olanlar var gene,onlara biraz haksızlık olur bu şekilde ifade edilirse...başı sonu yok bu topiğin o yüzden....

kimse yanlış anlamasın beni..

son sayfalar bildiğiniz gibi normal sohpet gibi ilerledi ben onu kast ettim.

zaten burada hepimiz birbirimizin yüzünü güldürmek için rezillikleri döküyoruz ortalığa.

Son düzenleme:
elmi ALÇO yine mi sen? :KK51: ben ne zaman etrafta olmazsam sen geliyon bizim mahalleye... ne iş?:KK33:

mrh arkadaşlarr size bir rezilliğimi daha anlatayım .bekarım öğretmenliğe başlıyacam.dedimki bir koaföre gideyim saçlarımı kestirip boyatayım.neyse gittim koaföre kestirdim saçimı boyattım işim bitti çıktım.saçlar falan güzel oldu.cadde boyu yürüyorum haani su simsiyah ayna gibi camlar varya için göstermeyen.ben bu camın önunde durdum saçlarıma bakıyorum düzeltiyorum içimdende ay negüzel oldu diyorum bi yandanda:KK12: birden bi ses camı içerden birisi tıkkalattı ben kaldım böyle:KK53::KK53:birileri cıktı dısarı 3kişi ikisi amca bıyıklı mıyıklı biriside genç serseri tipli. genç olan sıratarak:KK53::KK53: demezmi:KK53: buyrun bayan içerde ayna var orda bakın bu arada saçlarınızda cok güzel olmuş:KK53:ay ben yerlerin diplerindeyim:KK37::78: yine ordan bi topukladım.adamlar arkamdan gülüşüyo.iişin vahim tarafı o caddeyide işe giderken kulllanmak zorunda kalmam.ben hergun sabah ordan geçerken genç olan çocuk çıkıp bana sırıtıyordu.bir ay peşimde koştu manyak yüz bulamayınca vaz geçti.simdi nezaman koaföre gitsem aklıma gelir.cama mama bakmam dogru eve giderim:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar 5,,6 sene önce babamın şekeri çıktı.hastaneye yattı.düzene soktular.ben babamın başında refakatçiyim.siğara içmek için dışarı çıkmıştım.babam uyuyordu.babamında uykusu ağırdır.bu arada benim yaygaracı ailem babamın çok hasta olduğunu yayarlar.bunun üzerine babamın uzun zamandır ğörmediği yiğenleri hastaneye koşarlar.babamın odasına gelip bir bakarlar babamın gözleri kapalı.bizimiler başlarlar dizlerine durup bağıra çağıra oy dayım dayım dayım diye ağlamaya.hastanede yaygara kopar.bu kadr sese artık babamda uyanır zavallı adam uyku semesi sağa sola ne oluyor der ğibi bakıyor.ama bizimkile susmuyor.dayım dayım diye ağlamaya devam.

sonuçmu hastanenin ğüvenlik ğörevlileri hepsini yaka paça dışarı attı.zavallı babamında şekeri tekarar yükseldi.ölmeyecek adamı öldürüyorlardı.nerdeyse.:84::84::118::118::118:

bende evli değilim ama nişanlıyım ve bu olay olduğunda daha sevgiliydik yaklaşık 3 sene önce ve daha yeni yeni görüşüyorduk çarşıda bir yerde oturuken annem aradı ve çabuk gel hastaneye gidiceğimizi söyledi evden çıakrken birşeyi yoktu sadece babam gripti ne oldu demeden apar topar nişanlımla hastaneye gittik hasatende annemi gördük ne oldu diye sorduğumuz da babam girp ve hiç hali yokmuş dr gelmeye onun yerine annem gözüküp dr dan ilaç yazdıracakmış allah alalh olurmu öyle dememize kalamdan dr odasına girdi biz dışarda banklarda oturyoruz annem dr odasından çıktığında eliyle kalçasını tutuyordu meğersem iğne yemişşşş ben o an ağlasam mı gülsem mi bilemedim ama nişanlımın tek kelimesi anneni seviyorum olmuştu:) ve halen dalga geçer dişi ağırır mesala söylermisin annene benim yerime dr gidip iğne vurulsun dişim ağırıyor

bunlar harikaa çok güldümm:KK60::KK60:

:21:evet sıkı durun bir bomba daha.

görümcemle hastaneye ğittik rutin meme kontrolüne ben ulrtasyon çekinecem tabi içeri bir girdim dolu görümcemi çağırdım çamaşırlarımı tut diye.benim saf görümcem ben içerdeyken sütyeni tut elinde sonra telofon gelsin.hemşire kızınca dışarı çık kendide emlakçı telofonda hararetli hararetli konuş ama bu sırada sinirlendikçe elindekini salla bütün hastane bizimkine bakıyor.bir çıktım şok oldum .tekrar odaya ğirdim hemşireye yalvarıyorum .
:KK1::KK1::KK1:
lütfen dışarda havada olan sütyenimi alın diye hemşire ğülüyor doktor ğülüyor.benim siyah dantelli sütyen havada. herkez bakıyor.

sonuç artık o hastaneye muayeneye ğitmiyorum.

buda harikaa:KK60::KK60:

kızlar buda arkadaşımın reziliği
sabah okula gelmek için otobüse biner garibim sabaha kadar ders çalışır.dönem ödevi hazırlar.otobüse biner eli ağrır elini açıp açıp kapatmaya çalışırken birden eline yumuşak yumuşak bir şey gelir tabi bu arada bzimkinin ağzı lafta bu ne diye merak etmez.1,2 dakika sonra jeton düşer bu ne diye bir bakar önünde ayakta duran yaşlı amcanın yumurtaları.bizimki alı al mou mor otobüsten iner ama dersede ğeç kaldı sınıfa birğirişi vardı görmeye değerdi.:nazar::nazar::KK33::KK33::KK76:

kızçe staj yapmaya çalışmış belkim :KK53: :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

bunu eski nickimle kk da yazmıstım
sevgilinize rezil oldugunuz anlar diye.
rezalet diz boyu.
hatırladıkca kendimden utanırım.
rakı hiç içmemişim hayatımda. arkadaslarım içiyo ünv. ortamı. siz için diyorum ben ayık kalır sizi toplarım.
tv izliyorum millet götürüyor.
sonra gel diyorlar sende 2 tek at. hadi kırmıyım diye içiyorum. sevgilimde orda.
ilk dubleyi sek ve fondip yapıyorum (onların 1 dublesi muhtemelen 2 dubleye eşittir)
2.dubleyi istiyorum ve olanlar ondan sonra oluyor.
kendime geldiğimde daha dogrusu hatırlamaya başladığım anlarda. çarşıdaydık yemeek bişiler almak için inmişiz. kapıyı kilitleyip beni bırakmışlar. kapıyı açamadığım için camdan cıkmaya calısıyordum ki yakalandım.
Öncesinde olanları arkadaslarımdan dinliyorum.
Ben 2.dubleden sonra sevgilimin yanına oturmuşum
göz kırpıyomuşum
ne oldu kuzum
hadi yan odaya geç ben sana tecavüz edicem.
tamam oldu. tabi yerinde oturuyor.
ben gene hadi yan odaya geç dedim. adam gene tepkisiz.
artık sıkılıp sana yan odaya geç dedim tecavüz edicem ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cocukcagız hayatım bi tanem ayıl düşünürüz, o zaman edersin demiş zor durdurmuş beni.

artık içimde nasıl bir nuri alço,çoşkun potansiyeli varsa çözemedim.

ama dinlediğimde (hiç bir saniyesini hatırlamıyorum) yerin dibine girdim girdim çıktım :78:

bayaaa güldüm ya:)) alçomuz var, sen tecavüzcü coşkunmuşsun da haberimiz yokmuş :KK53::KK36::KK53::KK36::KK53::KK36:
ben de zamanını geçirdiysem sevgili kocam kapıdan "ülkücü gençlik naber?" diye girer :76:

eşin çok güzel yaklaşmış olaya koptumm resmen :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
huu huuuu kizlar nuri alconuz geldi.:KK51::KK51::KK51:
icecek biseyler ister misiniz :nazar::KK52::KK52::KK52:

çok yaşayın siz emii :KK64::KK60::KK60::KK60: alçomuuz gazoz kaldıysa ben aliyim :KK4::KK9:

ya kptum gulmekten... benım eşime rezil olmadıgım an yoktur.. çıkmaya başladıgımız ilk gunlerdı.. eşim benım elımı tutmek için bahane arıyor.. bana uzun sure spordan falan bahsettı.. sonra elimi bır tutarmısın dedi tuttum ve sıkmaya başladım.. sıkarken de şekılde şekıle gırıyorum. benımkıde gulumsuyor.. sonra dan anladım benım elımı tutmak için bahane ettıgını.. hala söyler.. elımı tut dedım sende sıktın, bır daha hıç bırakmadın dıye :))

benim kociş de gece pek bi konuşur artık alıştıkda ilk başlarda tırsmıştım hani:18:
gece kalkıp hocam hocam o oraya konulmuyo yerine koysanız şunuda aradığımızda bulsak yada anteni düzeltin hocam yayın gitti yayın gibi cümlelerden sonra ben uzun bi süre uyuyamıyordum ama şimdi :KK33: dün de ben yine buradayım bana hisst kelebek kelebek diye seslendi bişey mi istiyor diye yanına gittimde niye uyandırıyorsun beni diye birde fırça yedim kendisinde...:63:

ay canım be hala tırsıyom ya çünkü bağırıyoda hele ilk zamanlarda korkudan aglardım

ben kimseye değil ama birgün işten çıktım yürüyorum kafamdan aşağı 1 kova su boşalmasınmı :KK53:
yaz günü saçlarımda fönlü koskoca apartman daireleri biri kovayla dökmüş girmiş içeri
neye uğradımı şaşırdım :KK47:
sonra durduğum yerde bağırınıyorum allah sizi kahretsin kimsen çık dışarı gerizekağlı bas bas bağırdım çıkan olmadı :44:

off cok guldum ya..

hani yuksek topuk ayakkabi giydigimiz zaman, hafiften kalcalar sallanirya, sag sol sag sol:KK9:
bende birgun sinifta giymistim taki ogrencimin teki (1.sinif), ogretmene bak poposu sallaniyo dedi arkamdan, dumur oldum gulsemmmi kizsammi:KK70:. bacaksiz:KK20:

ben kimseye değil ama birgün işten çıktım yürüyorum kafamdan aşağı 1 kova su boşalmasınmı :KK53:
yaz günü saçlarımda fönlü koskoca apartman daireleri biri kovayla dökmüş girmiş içeri
neye uğradımı şaşırdım :KK47:
sonra durduğum yerde bağırınıyorum allah sizi kahretsin kimsen çık dışarı gerizekağlı bas bas bağırdım çıkan olmadı :44:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Cok güldüm yaaa
sinir olurum o veletlere benmde basıma cok geldi ama öyle bi kova su olmamıstı hic:KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
kızlar 5,,6 sene önce babamın şekeri çıktı.hastaneye yattı.düzene soktular.ben babamın başında refakatçiyim.siğara içmek için dışarı çıkmıştım.babam uyuyordu.babamında uykusu ağırdır.bu arada benim yaygaracı ailem babamın çok hasta olduğunu yayarlar.bunun üzerine babamın uzun zamandır ğörmediği yiğenleri hastaneye koşarlar.babamın odasına gelip bir bakarlar babamın gözleri kapalı.bizimiler başlarlar dizlerine durup bağıra çağıra oy dayım dayım dayım diye ağlamaya.hastanede yaygara kopar.bu kadr sese artık babamda uyanır zavallı adam uyku semesi sağa sola ne oluyor der ğibi bakıyor.ama bizimkile susmuyor.dayım dayım diye ağlamaya devam.

sonuçmu hastanenin ğüvenlik ğörevlileri hepsini yaka paça dışarı attı.zavallı babamında şekeri tekarar yükseldi.ölmeyecek adamı öldürüyorlardı.nerdeyse.:84::84::118::118::118:

yazılanları okuyunca çok güldüm:KK1: geçenlerde de ben bişey yaptım bu olay çok kısa 9,10 saniyede gelişti kocişle markete alışverişe gittik market kalabalık tabi alışveriş arabası alıp içeri giriyoruz derken ben kitapçık almak için 2 adım atıp geri döndüm ne indirim var diye inceliyorum bir taraftanda göz ucuyla siyah kabanlı eşiimin yanına gidiyorum ve yan yana gelip 1 adım ilerliyoruz derken arkadan bir ses 'hayatım burdayım' kafamı kaldırmamla nerdeyse koluna girmek üzere olduğum yabancı bir erkek:KK53: eşimin yanına nasıl kaçtım bilemedim:KK17:meğerse ben geri dönünce oda yanıma gelmiş ama ben etrafıma dikkatli bakmadığım için ilerdeki kocam sandığım siyah kabanlı başka birine yönelmişim artık daha dikkatliyim...

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: deliiiiiiiiiiiiiii:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

:21:evet sıkı durun bir bomba daha.

görümcemle hastaneye ğittik rutin meme kontrolüne ben ulrtasyon çekinecem tabi içeri bir girdim dolu görümcemi çağırdım çamaşırlarımı tut diye.benim saf görümcem ben içerdeyken sütyeni tut elinde sonra telofon gelsin.hemşire kızınca dışarı çık kendide emlakçı telofonda hararetli hararetli konuş ama bu sırada sinirlendikçe elindekini salla bütün hastane bizimkine bakıyor.bir çıktım şok oldum .tekrar odaya ğirdim hemşireye yalvarıyorum .
:KK1::KK1::KK1:
lütfen dışarda havada olan sütyenimi alın diye hemşire ğülüyor doktor ğülüyor.benim siyah dantelli sütyen havada. herkez bakıyor.

sonuç artık o hastaneye muayeneye ğitmiyorum.

oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy yapma ggızzzzzzzzzzzzzz

X