Neyse rezilliğime geçeyim vakit kaybetmeden.
Tüy demişken aklıma geldi benim bacaklarım dışındaki yerlerde tüylerim oldukça geç uzar. Kaşlarımın mesela alınacak kıvama gelmesi 3 aydır. Ve unuturum çoğu zaman almayı göze batmaz. Bi akşam eşime kalk tıraş ol sabah geç kalıyosun diye söyleniyorum . Sanki içindekileri kusmak için benim birşey söylememi bekliyomuş gibi. "hadi aşkım o zaman birlikte tıraş olalım. Seninde zamanın gelmiş" dedi bıyıklarımı kastederek. Ve ben hatırlayamadım en son ne zaman aldırdığımı. Tabii yumruğu yedi ama lafı da yağıştırdı sevgili kocam.
çok komik ya çok güldümDün 3 te bıraktım sizi bu gün 9 da başladım takibe ve zafer benim bitirebildim nihayet koptum ama bu arada. Pazar günü genel kurul toplantısı var ve sorumluluk benim değilmiş gibi bilgisayar başında sizi takip ediyorum. Allahım bana sihirli güçler ver hokus pokus yapıp hazırlayayım şu evrakları yoksa asıl bittiğim an o andır..
Neyse rezilliğime geçeyim vakit kaybetmeden.
Tüy demişken aklıma geldi benim bacaklarım dışındaki yerlerde tüylerim oldukça geç uzar. Kaşlarımın mesela alınacak kıvama gelmesi 3 aydır. Ve unuturum çoğu zaman almayı göze batmaz. Bi akşam eşime kalk tıraş ol sabah geç kalıyosun diye söyleniyorum . Sanki içindekileri kusmak için benim birşey söylememi bekliyomuş gibi. "hadi aşkım o zaman birlikte tıraş olalım. Seninde zamanın gelmiş" dedi bıyıklarımı kastederek. Ve ben hatırlayamadım en son ne zaman aldırdığımı. Tabii yumruğu yedi ama lafı da yağıştırdı sevgili kocam.
Bitanede ben anlatayım ilerde eşim olucak inş benimkiyle ilk zamanlarımızdayız iş çıkışı bana seni eve bırakayım dedi.neyse bende işyerinde olduğum için ayağımda topuklu aykkabı normalde eve giderken topukluları çıkartırım ayağımdan.ogünde nedense ayağımdan çıkarmamışım ayakkabıyı akşam oldu benimki geldi tam cadde üzeri arabayı durdurdu ben karşıdan karşıya geçtim arkada arabalar var acele etmem lazım derken benimkide yanında arkadaşıyla gelmiş ogünde arabaya bir ayağımı attım öteki ayağımdaki ayakkabı çıktı arabanın altına gitmezmi tam gidicez dur dur ayakkabım çıktı ayağımdan dedim canım aşkım eğildi aldı ayakkabıyı ayağıma giydirdi tabiki yanındaki arkadaşıda şaşkınşaşkın bakıyor yüzüme bi rezlikki sorman
geçen kış eşimle kayak yapıyoruz ben biraz acemiyim öyle slalom falan bilmem dümdüz aaaaaaa diye ağzımı ayırır öyle kayarımbir gün eşim beni daha dik olan 2. piste çıkarmaya razı etti orası öyle dik ki ordan kayseri manzarası görünüyor müthiş yani eyvah ben napıyorum dedim çıkarken de. neyse başarıyla ağzımı ayırıp indim. sonra bi daha sonra bi dahaaa ama çekirge bir sıçrar iki sıçraarr 3. çıkışımda bir de ne göreyim profesyonel kayakçılar gelmiş pistin kenarlarına sıralanmış eğitim yapıyorlar.. Allahıımmmmm neyse çıktım bir kere inmek şart. eşim önden gidiyordu.. burdan sonrasını eşimin ağzından anlatmak istiyorum;' adamlar çekilin çekiliiiiinn diye bağırıyor kendini yerlere atanlar hoplayanlar zıplayanlar çığ geliyor sandım baktım ki pembe pantolonlu bi felaket son sürat üstümüze doğru yuvarlanıyor..''
evet ta kendisiyimmm döne döneee indim adamların önüneadamların bir kısmı beni fırçalıyor bir kısmı nasılsınız diyor.. peki ben ne diiyorumm İYİYİM İYİYİM KENDİMİ HİÇ BU KADAR İYİ HİSSETMEMİŞTİMMM.......... kendimi hiç bu kadar rezil hissetmemiştim......
aman allahım facia şimdiye kadar okuyup sonun tahmin edemediğim tek konu tebrik ediyorum meltemcim
şok oldum resmen yaaaaaa
ne demek canım bizim ailede biraz ortam gerilse herkez bir ağızdan başlar ablamlar köyde ne yaptıydılar biliyormusunuz demeye.inan yazarken bile ğülüyorum.bu arada fare ısmadımı diye sormuşlar.kızlar düşünün at ğibi iki kız yatakta ve ikimizde acayip şekilde dağınık yatarız.bir o dönüyor bir ben.zavallı hayvan
acaba erkek milletide rezil olduğunda yıllar geçince bizim gibi hatırlıyormu sonuçta bir tek biz rezil olmuyoruz
asıl rezillik suan gülerek hatırladığımız erkek arkadasım la ilk cıkmaya basladıgımız gün oldu yazıyım mı bilemedim ilk ama hamama giren terler duysa keser beni hala cok utanıyor
2004ün 17 ekimi sevgilim teklifini yapmış beni iknaya ugrasıyor okulun arka bahcesinde çimlere uzanmış rahat davranabilirmiyim die izin aldı öncesinde ttabi bende yanında oturuyorum binbirtane güzel söz ikna edici bi kabiliyet mükemmel bir ses tonu hersey harika büyük bir zevkle evet dedim nasıl vvvvvveeeeeee ohh dedi artık rahatlayabilirimben yüzümde gülücükler tabi ve bı ses geldi bizimki fazla rahatlamış ne olduguma ugradım tabii kalakaldık öle sonra birden ben gülmeye başladım baktım bu iice bozuldu cok kastın heralde üzülme dedim ndense birden oda gülmeye başladı ama hala özür dilerr o gün için yani onlarda unutuyo sanırım
bana cok kızcak payaştıgım için
bı tanede ben anlatımyenı evlıyım 3 ay oldu olmadı neyse mahalede dugun var komsunun nıkaha gıtık mahaleden tanıdık bı kac kısı daha var neyse sohbet edıyoruz ama nasıl sıkısmısım dedım wc yokmu burda arkadasında gelmıs neyse cıkdık sorduk bırıne tarıf ettı meger tarıf ettıgı yer bulundugumuz kataymıs bende aheste aheste alısık olmadıgım topuklu ayakabılarımla yuruyorum merdıven cıkıcam bır takıldım kendımı merdıvende yatar vazıyee buldum utandım ama ıs ısden gecdı aradan bayag zman gecdı nıkahı olan kısının gorumcesıne kamerayı ızleıdnızmı deıdm evet dedı bı anormallık yokdu demı dedım yoo bı anormal bızım gelındı dedı ne oldukı dedım boyle boyle kamera cekmemıs demı benı allahdan kamera o an o yonde degıldı yoksa ırzel olmusdum
o zaman daha beteri geliyor..
kuzenimin düğünü var..
sözlümden ayrıldım aradan 1 ay geçti akrabaların karşısına yeni yeni çıkıyorum yıkılmadım ayaktayım çok güçlüyüm imajı vericem herkese..
güzel güzel kurtlarımı döktüm gülüyorum eğleniyorum düğünde bir sürü potansiyel damat adayları var tabi..
gece bitti herkes dağılacak nedense aklıma son hamle geldi..
kuzenime seslendim çiçeğini at yakalıcam umudum bitmedi evlenicem ben dedim..
yanıma da kuzenimin görümcesi geldi oda bekar..
ayakkabılarımı çıkardım kıyafetimde uzun kuyruklu..
kuzenim çiçeği attı atmasına ama hemen arkasına düştü..
ben onu yakalıcam diye hamle yaparken ayağım kaydı ve kuyruğuma dolandım..
resmen havada kaldığımı hissettim bi süre zaman yavaşladı..
Fukara sümüğü gibi yapıştım yere.. herkes başımda canım yanıyo ama gülüyorum çok rezil olmamak için.. koşarak kuzenim geldi çiçeği elime tutuşturmaya çalışıyo..
Sonra kameraman geldi yanıma kendini izlemek istermisin dedi izledim rezilliğim maksimuma ulaştı..
Yakında komik videolar olarak gelin çiçeği peşinde heba olan kızı izlerseniz bilin o benim :
benim neden aklıma gelmio ya pof :84: Aslında cok da sakarımdır bazen de saflıgım tutar amaBulamıyorum sımdııı
o zaman daha beteri geliyor..
kuzenimin düğünü var..
sözlümden ayrıldım aradan 1 ay geçti akrabaların karşısına yeni yeni çıkıyorum yıkılmadım ayaktayım çok güçlüyüm imajı vericem herkese..
güzel güzel kurtlarımı döktüm gülüyorum eğleniyorum düğünde bir sürü potansiyel damat adayları var tabi..
gece bitti herkes dağılacak nedense aklıma son hamle geldi..
kuzenime seslendim çiçeğini at yakalıcam umudum bitmedi evlenicem ben dedim..
yanıma da kuzenimin görümcesi geldi oda bekar..
ayakkabılarımı çıkardım kıyafetimde uzun kuyruklu..
kuzenim çiçeği attı atmasına ama hemen arkasına düştü..
ben onu yakalıcam diye hamle yaparken ayağım kaydı ve kuyruğuma dolandım..
resmen havada kaldığımı hissettim bi süre zaman yavaşladı..
Fukara sümüğü gibi yapıştım yere.. herkes başımda canım yanıyo ama gülüyorum çok rezil olmamak için.. koşarak kuzenim geldi çiçeği elime tutuşturmaya çalışıyo..
Sonra kameraman geldi yanıma kendini izlemek istermisin dedi izledim rezilliğim maksimuma ulaştı..
Yakında komik videolar olarak gelin çiçeği peşinde heba olan kızı izlerseniz bilin o benim :