Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

:98::98::98:aaayyyy iyi ısırmadı aaaaaaayy içim kalktııı

güzel bir tabir olmus ama olay iyi rezalet

Muhabbet kuşları gibi

kız flocke konuyla alkalaı degıl ama senın nıkının altında abaysus yazıyor o dıkatımı cekdı sen age of canonmu oynuyorsun
o ne kız???benim oynadığım tek şey barbie giydirmece,o da kızımın zoruyla....o söz latince anlamı da:'yanlış bir adım başka yanlış bir adıma yol açar...' yeni mezun olmuş avukatlara verilen bir öğütmüş bu,ben sürekli yanlış bi adım attığım için kendime çok uygun buldum bu sözü...

harikasınız yaa 1 aydır takibinizdeyim gülmekten gözümden yaş gelio bazen, ben tam bir sakarım yazıcm inşallah komikliklerimi :81:

oyle bı oyun varda servırında gordum abaysus dıye sorucam sorucam unutuyorum

ve hatırladım!!!
balayındayız bütün gün mayışıyoruz, takılıyoruz vs... bir ara kalktım üzerimde iççamaşırım salına salına (hani böyle de kendime güvenim var bak senden de çekinmiyorum modunda) tuvalete gittim. oturdum ve "hiiiiiiiiiiiiii" diye bir çığlık atmamla eşim fırladı yanıma geldi... bu arada ben kahkahayı bastım, adam salak oldu "demin çığlık atmıyor muydun bu kahkaha ne alaka noluyoruz" vaziyetinde (tahminen beyninden eyvahlar olsun bu dengesizle nasıl ömür geçer diye geçiriyor)... bir şey diyemedim sadece parmağımla işaret edebildim

nasıl hafif bir çamaşır seçmişsem varlığını unutup indirmeden oturup şoooooorrrrr

ve seksapelliğin sonu...

aman allahım facia şimdiye kadar okuyup sonun tahmin edemediğim tek konu tebrik ediyorum meltemcim
şok oldum resmen yaaaaaa

balayı değildi ama hemen akabinindeki bi zaman diliminde ben de makyajımı yapmış hoş bişey giinmiş salına salına eşimin yanına vardım.bihaber bi halde tv izliyordu bu o sıra...elbette sürprizimi hoş karşıladı ve tv.yi kapatıp yanıma geldi.o zamana kadar yüzümdeki seksi gülümse duruyordu...ta ki eşim önümde durana kadar.yüzüm birden ciddi bi ifadeyle:'ya aşkım,biliyom zamanı değil şimdi ama sırtımda bi sivilce çıktı,içeri geçmeden önce patlatıversene şunu,batıp batıp duruyo...'demiştim de bi çuval inciri mahv etmiştim...

adamın bütün isteği iştahı kaçmıştır

evlilik böyle bişe işte her haliyle seviceksin

doğallığın bu kadarına şapka çıkarırım

Dün 3 te bıraktım sizi bu gün 9 da başladım takibe ve zafer benim bitirebildim nihayet koptum ama bu arada. Pazar günü genel kurul toplantısı var ve sorumluluk benim değilmiş gibi bilgisayar başında sizi takip ediyorum. Allahım bana sihirli güçler ver hokus pokus yapıp hazırlayayım şu evrakları yoksa asıl bittiğim an o andır..

Neyse rezilliğime geçeyim vakit kaybetmeden.
Tüy demişken aklıma geldi benim bacaklarım dışındaki yerlerde tüylerim oldukça geç uzar. Kaşlarımın mesela alınacak kıvama gelmesi 3 aydır. Ve unuturum çoğu zaman almayı göze batmaz. Bi akşam eşime kalk tıraş ol sabah geç kalıyosun diye söyleniyorum . Sanki içindekileri kusmak için benim birşey söylememi bekliyomuş gibi. "hadi aşkım o zaman birlikte tıraş olalım. Seninde zamanın gelmiş" dedi bıyıklarımı kastederek. Ve ben hatırlayamadım en son ne zaman aldırdığımı. Tabii yumruğu yedi ama lafı da yağıştırdı sevgili kocam.

acaba erkek milletide rezil olduğunda yıllar geçince bizim gibi hatırlıyormu sonuçta bir tek biz rezil olmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…