Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

slm kızlar birsaat ara veriyoz oku oku bitmio anılar ne meraklı milletmişiz rezilliğe bu kupa hepimize gelsinn müsadenle tabiiki flockecim:26:

Son düzenleme:
pardon aynısı olmuş al sana bir laptop rezilliği daha

Son düzenleme:
slm kızlar birsaat ara veriyoz oku oku bitmio anılar ne meraklı milletmişiz rezilliğe bu kupa hepimize gelsinn müsadenle tabiiki flockecim:26:

a.slm kelebek29,hosgeldin, flocke suanda anilarina ani katmak üzere bilgisayarin esi tarafindan neden alinipta laptoba talim ettigini arastirmaya gitti, tabi bunu caktirmadan yapacagi icin merakla sonucu bekliyorum
ya sayfa öyle güzel hale gelmiski, millet nerdeyse ani yazabilmek icin dua edecek, Allah hepimizi korusun iyi anilar yazmak nasip etsin

kızımla değiş tokuş yaptık,pc bende şu an.kötü bi anne miyim sizce???

ya simdi pc yi kizin elinden laptim, onu sandalyeden asagi attim gibi bisey yazsan evet derdim amma velakin, dramatik bir olay yok ortada, laptop daha havali kizim sen laptobu al deseydin, icin rahat olsun flocke, sen iyi bir annesin

ELMi senin bu sessiz durusun hayra alemet midir? ne düsünüyon kara kara? senden ani bekliyorum, aynisini öteki sayfaya yabanci dilde tercüme edecen ok mi?

alın size bir rezillik daha ;

lisedeyiz en yakın arkadaşım bir film çektirecek ama uyurken çekilmesi gerekiyormuş oda öyle hemen uyuyamaz dedik ki sabahlayalım bizdeyiz bizde de dayımlar var yatıya her neyse biz geçtik bizim odaya biz sabahlıycaz ya çikolata kahve çay çerz cips (ne pis bğazmışız be) ve maalesef sigara içici değiliz ama heycan olsun işte annemler yattı biz kakara kikiri muhabbet iyi uyumayalım diye de sürekli tıkınıyoz gece geç olunca yaktık cigaraları kış günü açtık da pencereyi içeri koku gitmicek sözde aniden annem açmasın mı kapıyı biz de bu arada annemin yemenisiyle içerideki dumanları dışarı çıkarmak için yemenileri sallıyoz biz aynen böle annem siz napıyonuz diyo ama dayımlarda duymasın diye bişey yapamıyo cezayı erteledik ama amasını siz düşünün artık

hoşbuldum cnmcım ben buradayım sabahtan beri gülmekten karnıma ağrılar girdi benim oğlanlarda bu kadın galiba deli der gibi yüzüme bakıyolar acaba ben delirmek üzeremiyim

beni siz delirttiniz uleeeeeeeeeeen

Son düzenleme:

yok ki hayatim 3 yildir rezillik olmasin diye kendimi kasip durdum,simdi de rezillik olsunda yaziym diye bekliyrum ama yok.
esime soruyom niyeki diyo sen kafayi yedin galiba dogumdan sonra.
bilmiyoki kendimi reklam edicem

kızlar buda arkadaşımın reziliği
sabah okula gelmek için otobüse biner garibim sabaha kadar ders çalışır.dönem ödevi hazırlar.otobüse biner eli ağrır elini açıp açıp kapatmaya çalışırken birden eline yumuşak yumuşak bir şey gelir tabi bu arada bzimkinin ağzı lafta bu ne diye merak etmez.1,2 dakika sonra jeton düşer bu ne diye bir bakar önünde ayakta duran yaşlı amcanın yumurtaları.bizimki alı al mou mor otobüsten iner ama dersede ğeç kaldı sınıfa birğirişi vardı görmeye değerdi.

yok ki hayatim 3 yildir rezillik olmasin diye kendimi kasip durdum,simdi de rezillik olsunda yaziym diye bekliyrum ama yok.
esime soruyom niyeki diyo sen kafayi yedin galiba dogumdan sonra.
bilmiyoki kendimi reklam edicem

Allah iyiligini versin

buna söyleyebilecek söz bulamıyorummmmm

bunada ben şahit oldum otobüs durağında bekliyoruz bir kızla oğlan öğrenciler belli.yeni arkadaş olmuşlar otobüs geliyor bineceğiz benim arkamdalar kız parayı uzatıyor oğlan o sırada erkeklik yapıp dur dur ben verecem deyip parayı çıkarıyor.ve işte o an.muavine bir öğrenci bir erkek diyorbütün otobüs dönüp bakıyoruz.

zavallı bir görseniz kızın yanında mosnor oldu.ama bütün otobüs bıyık altından ğülüyor.:84::84:

ben bu konuyu nası aboneliklerimden cıkarmayı başar mışım ya
bide niye kimse bişi yazmadı diyom
birazını okudum,birazıda yarına kalsın
işyerinde daralınca okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…