hay ben bu laptopun...bu adamlar nerden çıktı yaaa..?
anam bu hiç aklıma gelmedi...du ben çaktırmadan bi bakiim bişeyler mi yapıyo ordan acep....bence laptop olayi bir tesadüf degil, eniste geciken caylarin intikamini aliyor olmasin?
ne demek,herkes birbirinden rezil,var mı ötesi???slm kızlar birsaat ara veriyoz oku oku bitmio anılar ne meraklı milletmişiz rezilliğe bu kupa hepimize gelsinnmüsadenle tabiiki flocecim:26:
kızımla değiş tokuş yaptık,pc bende şu an.kötü bi anne miyim sizce???pardon aynısı olmuş al sana bir laptop rezilliği daha
slm kızlar birsaat ara veriyoz oku oku bitmio anılar ne meraklı milletmişiz rezilliğe bu kupa hepimize gelsinnmüsadenle tabiiki flockecim:26:
kızımla değiş tokuş yaptık,pc bende şu an.kötü bi anne miyim sizce???
a.slm kelebek29,hosgeldin, flocke suanda anilarina ani katmak üzere bilgisayarin esi tarafindan neden alinipta laptoba talim ettigini arastirmaya gitti, tabi bunu caktirmadan yapacagi icin merakla sonucu bekliyorum
ya sayfa öyle güzel hale gelmiski, millet nerdeyse ani yazabilmek icin dua edecek, Allah hepimizi korusun iyi anilar yazmak nasip etsin
ya simdi pc yi kizin elinden laptim, onu sandalyeden asagi attim gibi bisey yazsan evet derdim amma velakin, dramatik bir olay yok ortada, laptop daha havali kizim sen laptobu al deseydin, icin rahat olsun flocke, sen iyi bir annesin
ELMi senin bu sessiz durusun hayra alemet midir? ne düsünüyon kara kara? senden ani bekliyorum, aynisini öteki sayfaya yabanci dilde tercüme edecen ok mi?
yok ki hayatim 3 yildir rezillik olmasin diye kendimi kasip durdum,simdi de rezillik olsunda yaziym diye bekliyrum ama yok.
esime soruyom niyeki diyo sen kafayi yedin galiba dogumdan sonra.
bilmiyoki kendimi reklam edicem
kızlar buda arkadaşımın reziliği
sabah okula gelmek için otobüse biner garibim sabaha kadar ders çalışır.dönem ödevi hazırlar.otobüse biner eli ağrır elini açıp açıp kapatmaya çalışırken birden eline yumuşak yumuşak bir şey gelir tabi bu arada bzimkinin ağzı lafta bu ne diye merak etmez.1,2 dakika sonra jeton düşer bu ne diye bir bakar önünde ayakta duran yaşlı amcanın yumurtaları.bizimki alı al mou mor otobüsten iner ama dersede ğeç kaldı sınıfa birğirişi vardı görmeye değerdi.