Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayy ayıptır söylemesi o kdr çok çişim geldi ki şimdi gülmekten altıma kaçıracağım.topiği bırakıp gidemiyorum ama artık gitmeliyimmmm.eşime değilde işyerindekilere altıma kaçırarak rezil olmam an ve an meselesiiiii.ay koştummmm gidiyommm bn çişimeeeeeeeeee

benım kocamda sevgılıyken boyle bı tepkı vermiştişimdi ne zaman gtcen dıye soruyo

kızlar uzun suredir sizlerin takipcisiyim en kalabalık topiktem budur sanırım herkes her an burda yaaa öluyorum gulmekten sizlerin yazılarını okurken suan eşimle ilgili bi rezilliğim gelmiyor aklıma fakat olursa mutlaka buraya yazacagım ve sizleri takip etmeyi bırakmayacagım öpuyorum hepinizi bayılıyorum sizlere

biz burda her türlü rezalete açığız,en kısa zamanda seni de aramızda görmek istiyos...:92:

flocecim uzaktan bakma yakınlaş dedin dökülüyoz bakalım, gerçi bu benim değil arkadaşımın başına geldi ama yinede çok rezillikti...

bir gün okuldan firariyiz ama yine okulun basket maçına gitcez yani bi yanlışlık yok arkadaşda çişini tutamayanlardan grup toplandı çıkcaz durun durun ben bi wc ye gideyim dedi diğerleri yavaş yavaş ilerleyelim siz yetişirsiniz dedi biz kaldık ben bekliom dışarda garibim oda geç kalmayalım die alel acele yapmış çişini geldi biz koştura koştura yetiştik bizimkilere kakarakikiri gidioz bu arada hoşlandığımız çocuklarda arkada biz tabi çaktırmıoz herneyse tam yaklaştık salono arkadaki çocuklar geldi yanımıza
yaa söleyelim mi söylemeyelim mi karar veremedik ama (tabi bu arada biz kalpten her an gidebiliriz:18:) daha fazla rezil olmanıza razı olamadık biz şaşkın noluyo diye anlamaya çalışıyoken :26:öldürücü cümle çıktı ağızlarından şeyyyyy eteğin külotlu çorabının içinde kalmışda çıkar istersen tüm salona rezil olma
ama zaten koca şehre rezil olmuş salondakilerde kim oluyo biz tabiiki doğru eve gülelim mi ölelim mi
sonra arkadaşım iki gün okula gelmedi tabii kızda karizma yerlerde

Son düzenleme:

koptum yine yaaaaa bagimlilik yapiyo bu konu kesinlikle son sayfaya kadar okumadan duramiyorum..
Cok güldürüyorsunuz yorumlarinizla Rabbimde sezin yüzünüzü hep güldürsün insallah

sevgilime karşı değiL ama iki reziLLik anlatıym bende..
bir gün annemle evdeyiz ama farklı odalarda.babam da ben gidiyorum dedi çıktı ayakkabılarını giymeye.ben oLduğum odadan anneme bağırarak konuşuyorum babamın dedikodusunu yapıyorum babamda bir acayipte fLn dışardan bir ses kızım telefonumu unutmuşum getirsene..hepsini duymuşsonra ben çok utandım bir güLme geldi bana. telefonu verip içeri kaçtım hemen

hızLı mesaj atıcam diye başıma gelenler var şimdi :86:
iLk sevgiLimle mesajlaşıyoruz birgün yine ben hızlı yazmaya çalışıyorum.tamam aşkım yazdım gönderdim iLk defa aşkım diyorum birine utanıyorum fLn.sonraa iLetiLdi teyzem..:78:ben telaşlanıyorum yüzüm yanıyor kıpkırmızı oLmuşumdur kesin :) aşk akLını başından aLdı tabi oLur böyLe şeyLer diyor ve ben bir süre sonra rahatlıyorum ama sevgilime bir müddet alay konusu oluyorum :)
ikinci konuda sevgiLime geLiyorum anne diye attığım bir mesjdı dışarda olduğumuda biLmiyodu ama anLamadımı anLamamazLıktan mı geLdi bişi dememişti..onda da çok utanmıştım..

bir tane daha..daha çok rezilliğim vardırda hatırLadıkça yazarım..
şuanda komik geLiyr ama o zaman canım çok yanmıştı..bir gün okuLdan dönüyorum eve gitmek içinde aceLe ediyorum nedense :) otobüse bindim inicem yere geLdim kapı açıLdı inmek için durmasını bekLiyorum..yavaşLadı otobüs ben durdu sandım bir indim vee düştümmotobüsün içinde de hava atmaya çaLıştığm çocukk..:78:

ay bilemiyorum ama nasıl dumura uğradığımı o da anladı
aklıma geldikçe hala bi garip hallere giriyorum zaten

Utanma canım bence senden daha kötü durumda olanlar var biz eşimle iş üstünde basıldık eşimin ailesi köyde yaşıyo kardeşi kapıyı açtı fırladım ben eşim tuttu kapıyı ama biraz bişeler görmüştür.. :78: :78:

Şimdi bu yazdıklarının hepsınde bı acele var neymıs ACELE İŞE ŞEYTAN KARISIR

ay çok tırsarım böyle olaylardan o yüzden en iyiisimi yanaşmamak kardeş kardeş yatmak

benim değil arkdaşımın rezil olduğu bi olay bu da
18 19 yaşlarındayız harika kar yağmış tabi biz her kar yağdığındaki gibi dik yokuşlarımızdan mah deki kızlarla beraber altımızdsa naylonlar kayıyoruz.
naylonda büyük 4 kişi arka arkaya oturuyoruz kocaman dik yokuş arada cadde ve tekrar yokuş başllıyo
yine her zamanki gibi başladık sırayla oturmaya ön sıra kapması yapıyoruz.arkdaşım dei ben oturcam bu sefer.onun otrumasıyla kaymaya başlaması bir oldu ama hepimiz neye uğradığımızı şaşırdık durduramadık(kendisi 170 boyunda 48 kilocuk ee hafif olmakda böyle bişi uçuyosun resmen)
biz artık ağzımızı açtık izliyoruz ama bir o yana bi bu yana kaya kaya aşağı indi yokuşun başındada cadde açılmış onun karları toplanmış o karların üstünde hoplayıp bir uçuşu var ikinci yokuşa biz yaseminnnn diye bir çığlık atmışızki herkes camlarda geçenler bakıyo..
en sonunda arabanın altına girmişti öyle durmuştu
ama 4 gün oturamadı poposunun üstüne

o çok pis acıtır bea....

Kızlar şimdi çatlıcam süpersiniz yaaaa
Uzun zamandır hiç bu kadar gülmemiştim heralde sağolun walla aklıma gelirse bi ara uğrayıp ben de yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…