ay çok tırsarım böyle olaylardan o yüzden en iyiisimi yanaşmamak kardeş kardeş yatmak
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış misali.....ben de ii bilirim o acıyı....
rönk diye geldim özür....hepinize ii akşamlar....
Bende öle ama doga, temiz hava, izinli 1 ay eşimde dayanamadı bide terlemiştik banyo yapcaktık fırsat bu fırsat diye sokuldu yanıma engel olamadım ama rezil olduk öküz gibi kapıyı vurmadan girdi odaya anahtar filanda yoktu kitleyemedik dan diye hep giriyolar valla görsünler ayol belki utanır bidaha girmezler... :26:
anam bura bööle bi yer işte...benimki de son 15dakkadır çaaaaaaaay diye meliyo. dur bi su kaynasın,bekle demlensin diye diye anca koydum ben de çayı önüne...
bu arada akşama yemeğini yedik eşime portakal suyu sıktım getircem o aradada düşünüyorum rezilliğim daha ne vardı diye bi yandanda burda okuduklarım aklıma geliyo bi yandan sigara içiyorum
tezgahın üstündede limon suyu dolaba koycam diye eşime getirip eline tutuşturdum eşim yüzüme tuhaf tuhaf baktı ne bu şimdi
benim bir aaaaaaaaaaa deyişim var
ii akşamlar hevuk,özür geçcvp veriyom kız pc'yi işgal etti oğlanınlaptopuna kaldım.kullanamıyom ben bunu yaaa...kendi çapında bişeyler yapıyo bu...İyi akşamlar flocke...
ii akşamlar hevuk,özür geçcvp veriyom kız pc'yi işgal etti oğlanınlaptopuna kaldım.kullanamıyom ben bunu yaaa...kendi çapında bişeyler yapıyo bu...
kanıt var artık...zor yapar bu hareketi...Bizim uydumuz yok netten izliyoruz tvbudan tv yi açsana ya açsana tv yi diye zırlıyo küsüyo bide ben yokken açıp bakmış adımı filan biliyo az çakal değil tehdit ediyo bide sen görürsün erkeğim ben aslında hepinizi kandırdım diycem diyo atcaklar seni bende rahatlıkla film izliycem nihahhahahah die gülüyo bide kötü adamlar gibi...
kanıt var artık...zor yapar bu hareketi...
sen adres ver, biz elimizde yanan meşaleler yabalar ve döner bıçaklarınla gelirük...o vakit annar şaka mı essah mı diye...Yani kandırıyorum bide olum bak bi kadın şikayet etmişti burda kocası dövüyomuş onu kızlar kulübünden 40 kadın toplanıp adamı linç etmek istemişler aaa baksana diyorum hadi canımharbiden bak diyorum git ya filan diyo öle saçmalıkmı olur ama içinde biraz yer ediyodur olabilme ihtimali...
hoşbulduk canım sen de hoşgeldin....ben hep buralardayım,devriye geziyom.asaiş berkemal mi,alçolar kızlarımı kaçırıyo rmu diye...son sayfaya yeni ulasabildim, iyi aksamlar hosgeldin flocke,
sen olmayinca yetim kaliyoz burda ya
sen adres ver, biz elimizde yanan meşaleler yabalar ve döner bıçaklarınla gelirük...o vakit annar şaka mı essah mı diye...