kızlar buda arkadaşımın reziliği
sabah okula gelmek için otobüse biner garibim sabaha kadar ders çalışır.dönem ödevi hazırlar.otobüse biner eli ağrır elini açıp açıp kapatmaya çalışırken birden eline yumuşak yumuşak bir şey gelir tabi bu arada bzimkinin ağzı lafta bu ne diye merak etmez.1,2 dakika sonra jeton düşer bu ne diye bir bakar önünde ayakta duran yaşlı amcanın yumurtaları.bizimki alı al mou mor otobüsten iner ama dersede ğeç kaldı sınıfa birğirişi vardı görmeye değerdi.
:90::90: çok iyiymiş, arkadaşının şu an ki psikolojisini merak ettim dogrusuu
şuanda ankada bir huzurevinde bakıcı
a meltem878,aReLi,able210,sedefimm,ELAMSU,Tuanas+,winstonlight,dilekalkn,elmi,KelebekAfyon,zap_zup,hytdnze,taba,nur_dan,kimse,0o_burcu_o0,Birsen82,Sabun,fatma34,yenicee,kelebek29,winerosse,ecetuba84,hivaron,cennet35,sweet16,YildizlarVeGece,
az kaldı 40 da görürmüyüz acaba.
a meltem878,aReLi,able210,sedefimm,ELAMSU,Tuanas+,winstonlight,dilekalkn,elmi,KelebekAfyon,zap_zup,hytdnze,taba,nur_dan,kimse,0o_burcu_o0,Birsen82,Sabun,fatma34,yenicee,kelebek29,winerosse,ecetuba84,hivaron,cennet35,sweet16,YildizlarVeGece,
az kaldı 40 da görürmüyüz acaba.
kızlar ben okuyup okuyup gülüyorum canım 6 aylık oğluşumda ona gülüyorum sanıp oda gülüyor.neyse ben çıkıyorum.hepimize bol rezillikler diliyorum.yarın görümek üzere.
rakibim 5 yaşındaydı ama epey zorluydu beeehadi cümleten gözümüz aydin
inşallah canım,öyle bişey olursa son dakka haberi olarak düş hemen...sessiz sessiz konuyu okuyorum bayyılıyorum buraya yeni evliyim sayılır aslında 1,5 yıllık bana hala yeni gibi geliyobenim eşimin de diline düşmek baya meseledir heralde onun için pek rezillik durumlar yasamıyoruz
dogal bi rezillik yasarsak ilk isim buraya yazmak olucak, beni burda güldüren sizler belki bana da gülerek keyifli 1-2 dakika gecirirsiniz
hmmmm pis alço,gelince kaçıverdin hemen dimi???huu huuuu kizlar nuri alconuz geldi.
icecek biseyler ister misiniz
ekrana gülmekten içecek püskürtenden,wc'ye gitmeyip altına kaçırana kadar herkes burda...rezillik bulamıyom diip eşine danışandan,evlensem de rezil olsam diyene kadar herkes burda,sence hangimiz mantıklıyız???hoşbuldum cnmcım ben buradayım sabahtan beri gülmekten karnıma ağrılar girdi benim oğlanlarda bu kadın galiba deli der gibi yüzüme bakıyolar acaba ben delirmek üzeremiyim
beni siz delirttiniz uleeeeeeeeeeen
ufaklığa da neşe katmışız ne güzel...her tarafa pozitiv enerji yayyos valla...kızlar ben okuyup okuyup gülüyorum canım 6 aylık oğluşumda ona gülüyorum sanıp oda gülüyor.neyse ben çıkıyorum.hepimize bol rezillikler diliyorum.yarın görümek üzere.
acın zati kendine yetiyomuş o da üstüne üstlük olmuş,iyi kusmamışsın...benim dişler porselen, 2009 da iş için antalyaya gittim 7 ayda orda çalıştım.
nası agrı sızı oluyo bi bilseniz. zaten yaptırıp ehmen gittim.
o arada otelde de sevgili yaptımevlenmeyede karar verdik. sanırım adam 5,5 ay aynı evi (lojman) paylaşınca bu şimdi bu kadar rezil evlenince ne olur dedi beni terk etti.
Neyse. Dişler arızalı tuzlu su deli iyi geliyo. Bi gün deli dana gibi dolanıyorum. Dişlerim sızım sızım sızlıyo. Buda gördü. Az sonra o odamda. GArsonu geldi bi bardak su uzattı. Saf ben aldım içtim.
İçmemle o suyu püskürtmem bir oldu. Tabi adamın üstüne
nerden bilim jest olsun diye hemen tuzlu su istediğini yukardan , soguk su getirdiler içim demiştim