Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kızlar buda arkadaşımın reziliği
sabah okula gelmek için otobüse biner garibim sabaha kadar ders çalışır.dönem ödevi hazırlar.otobüse biner eli ağrır elini açıp açıp kapatmaya çalışırken birden eline yumuşak yumuşak bir şey gelir tabi bu arada bzimkinin ağzı lafta bu ne diye merak etmez.1,2 dakika sonra jeton düşer bu ne diye bir bakar önünde ayakta duran yaşlı amcanın yumurtaları.bizimki alı al mou mor otobüsten iner ama dersede ğeç kaldı sınıfa birğirişi vardı görmeye değerdi.:nazar::nazar::KK33::KK33::KK76:

:90::90: çok iyiymiş, arkadaşının şu an ki psikolojisini merak ettim dogrusuu:KK1::KK1:

geçen kış eşimle kayak yapıyoruz ben biraz acemiyim öyle slalom falan bilmem dümdüz aaaaaaa diye ağzımı ayırır öyle kayarım :KK62::KK62: bir gün eşim beni daha dik olan 2. piste çıkarmaya razı etti orası öyle dik ki ordan kayseri manzarası görünüyor müthiş yani:KK53::KK53: eyvah ben napıyorum dedim çıkarken de. neyse başarıyla ağzımı ayırıp indim. sonra bi daha sonra bi dahaaa ama çekirge bir sıçrar iki sıçraarr 3. çıkışımda bir de ne göreyim profesyonel kayakçılar gelmiş pistin kenarlarına sıralanmış eğitim yapıyorlar.. Allahıımmmmm neyse çıktım bir kere inmek şart. eşim önden gidiyordu.. burdan sonrasını eşimin ağzından anlatmak istiyorum;' adamlar çekilin çekiliiiiinn diye bağırıyor kendini yerlere atanlar hoplayanlar zıplayanlar çığ geliyor sandım baktım ki pembe pantolonlu bi felaket son sürat üstümüze doğru yuvarlanıyor..''
evet ta kendisiyimmm döne döneee indim adamların önüne:KK53::KK53::KK53: adamların bir kısmı beni fırçalıyor bir kısmı nasılsınız diyor.. peki ben ne diiyorumm İYİYİM İYİYİM KENDİMİ HİÇ BU KADAR İYİ HİSSETMEMİŞTİMMM.......... kendimi hiç bu kadar rezil hissetmemiştim......:KK17::KK17::KK17:

ilkokul bitti (tabii ozaman beş seneydi) o sene yüzme kursuna gidiyoz kuzenimle beraber ogünde üstümüzü değiştirmek zor gelmişti nasılsa yaz kururuz diye düşündük çektik şortları mayonun üstüne bir tshirt çıktık kurstan bindik otobüse her neyse durağa gelince kalktıp ama kalkmaz olaydık arkamızdaki çocuklar :KK53:aaaa kızlara bak donlarına etmişler demesinmi :26: şimdi anlat bakalım koca otobüse ve tabiiki şoföre bu ıslaklığın neden olduğunu ama biz vınnnnn kaçtık eve nasıl geldik hatırlamıyorum:KK50:

:nazar::nazar::nazar:a:nazar:meltem878,aReLi,able210,sedefimm,ELAMSU,Tuanas+,winstonlight,dilekalkn,elmi,KelebekAfyon,zap_zup,hytdnze,taba,nur_dan,kimse,0o_burcu_o0,Birsen82,Sabun,fatma34,yenicee,kelebek29,winerosse,ecetuba84,hivaron,cennet35,sweet16,YildizlarVeGece,
az kaldı 40 da görürmüyüz acaba.

:nazar::nazar::nazar:a:nazar:meltem878,aReLi,able210,sedefimm,ELAMSU,Tuanas+,winstonlight,dilekalkn,elmi,KelebekAfyon,zap_zup,hytdnze,taba,nur_dan,kimse,0o_burcu_o0,Birsen82,Sabun,fatma34,yenicee,kelebek29,winerosse,ecetuba84,hivaron,cennet35,sweet16,YildizlarVeGece,

bence görürüz cnm bu rezillikler bizde olduğu müddetçe 50 bile olabiliriz yaniii:KK66::KK66::KK66:

Son düzenleme:

kızlarda bu malzeme olduktan sonra ne 40lar olur bencee :KK9: :nazar::nazar:

:KK64::KK64:kızlar ben okuyup okuyup gülüyorum canım 6 aylık oğluşumda ona gülüyorum sanıp oda gülüyor.neyse ben çıkıyorum.hepimize bol rezillikler diliyorum.yarın görümek üzere.:KK64::KK64:

hah!zafer benim....:KK19:.evde ufak çapta bi savaş çıktı.kızım pc'yi geri istiyom diye tutturdu,eşim geç işte sende laptopa dedi,onunla yazamıyom dedim.oğlum ne alakadır bilinmez böyle anlardan faydalanmayı çok ii bilir bize o esnada bi gitar döşedi...eşim koptu siz niye böölesiniz yaaa dedi.kızım pc.ye geçti ben laptopu almam dedim tavır yapıp çayın altını kapatarak olayı protesto ettim.net de gidince olayın üzerine tüy dikildi...kızım böööööööh diye başladı,onu oyuna yönlendirerek konuyu kapattık.o şimdi mutlu mesut oyuncaklarınla oynuyo,oğlum ve eşim ekran başında maç izliyo veeeeeeeeee PC BENİM:KK66:

sessiz sessiz konuyu okuyorum bayyılıyorum buraya yeni evliyim sayılır aslında 1,5 yıllık bana hala yeni gibi geliyo :KK1: benim eşimin de diline düşmek baya meseledir heralde onun için pek rezillik durumlar yasamıyoruz :KK1::KK1::KK1:
dogal bi rezillik yasarsak ilk isim buraya yazmak olucak, beni burda güldüren sizler belki bana da gülerek keyifli 1-2 dakika gecirirsiniz :KK9::KK9::KK9:

sessiz sessiz konuyu okuyorum bayyılıyorum buraya yeni evliyim sayılır aslında 1,5 yıllık bana hala yeni gibi geliyo :KK1: benim eşimin de diline düşmek baya meseledir heralde onun için pek rezillik durumlar yasamıyoruz :KK1::KK1::KK1:
dogal bi rezillik yasarsak ilk isim buraya yazmak olucak, beni burda güldüren sizler belki bana da gülerek keyifli 1-2 dakika gecirirsiniz :KK9::KK9::KK9:
inşallah canım,öyle bişey olursa son dakka haberi olarak düş hemen...

hoşbuldum cnmcım ben buradayım sabahtan beri gülmekten karnıma ağrılar girdi benim oğlanlarda bu kadın galiba deli der gibi yüzüme bakıyolar acaba ben delirmek üzeremiyim:KK34:

beni siz delirttiniz uleeeeeeeeeeen:KK66::KK66::KK66:
ekrana gülmekten içecek püskürtenden,wc'ye gitmeyip altına kaçırana kadar herkes burda...rezillik bulamıyom diip eşine danışandan,evlensem de rezil olsam diyene kadar herkes burda,sence hangimiz mantıklıyız???

:KK64::KK64:kızlar ben okuyup okuyup gülüyorum canım 6 aylık oğluşumda ona gülüyorum sanıp oda gülüyor.neyse ben çıkıyorum.hepimize bol rezillikler diliyorum.yarın görümek üzere.:KK64::KK64:
ufaklığa da neşe katmışız ne güzel...her tarafa pozitiv enerji yayyos valla...

benim dişler porselen, 2009 da iş için antalyaya gittim 7 ayda orda çalıştım.
nası agrı sızı oluyo bi bilseniz. zaten yaptırıp ehmen gittim.
o arada otelde de sevgili yaptım :KK69: evlenmeyede karar verdik. sanırım adam 5,5 ay aynı evi (lojman) paylaşınca bu şimdi bu kadar rezil evlenince ne olur dedi beni terk etti.
Neyse. Dişler arızalı tuzlu su deli iyi geliyo. Bi gün deli dana gibi dolanıyorum. Dişlerim sızım sızım sızlıyo. Buda gördü. Az sonra o odamda. GArsonu geldi bi bardak su uzattı. Saf ben aldım içtim.
İçmemle o suyu püskürtmem bir oldu. Tabi adamın üstüne :KK60::KK60:
nerden bilim jest olsun diye hemen tuzlu su istediğini yukardan , soguk su getirdiler içim demiştim :KK37:

benim dişler porselen, 2009 da iş için antalyaya gittim 7 ayda orda çalıştım.
nası agrı sızı oluyo bi bilseniz. zaten yaptırıp ehmen gittim.
o arada otelde de sevgili yaptım :KK69: evlenmeyede karar verdik. sanırım adam 5,5 ay aynı evi (lojman) paylaşınca bu şimdi bu kadar rezil evlenince ne olur dedi beni terk etti.
Neyse. Dişler arızalı tuzlu su deli iyi geliyo. Bi gün deli dana gibi dolanıyorum. Dişlerim sızım sızım sızlıyo. Buda gördü. Az sonra o odamda. GArsonu geldi bi bardak su uzattı. Saf ben aldım içtim.
İçmemle o suyu püskürtmem bir oldu. Tabi adamın üstüne :KK60::KK60:
nerden bilim jest olsun diye hemen tuzlu su istediğini yukardan , soguk su getirdiler içim demiştim :KK37:
acın zati kendine yetiyomuş o da üstüne üstlük olmuş,iyi kusmamışsın...:KK9:

X