Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

:KK53::KK53::kk77::kk77::kk77::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay çok tırsarım böyle olaylardan o yüzden en iyiisimi yanaşmamak kardeş kardeş yatmak :KK9::KK9:

Bende öle ama doga, temiz hava, izinli 1 ay eşimde dayanamadı bide terlemiştik banyo yapcaktık fırsat bu fırsat diye sokuldu yanıma engel olamadım ama rezil olduk öküz gibi kapıyı vurmadan girdi odaya anahtar filanda yoktu kitleyemedik dan diye hep giriyolar valla görsünler ayol belki utanır bidaha girmezler... :26:

damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış misali.....ben de ii bilirim o acıyı....:KK9:

:KK9::KK9:

bu arada akşama yemeğini yedik eşime portakal suyu sıktım getircem o aradada düşünüyorum rezilliğim daha ne vardı diye bi yandanda burda okuduklarım aklıma geliyo bi yandan sigara içiyorum
tezgahın üstündede limon suyu dolaba koycam diye eşime getirip eline tutuşturdum eşim yüzüme tuhaf tuhaf baktı ne bu şimdi
benim bir aaaaaaaaaaa deyişim var :KK60::KK60:

Bende öle ama doga, temiz hava, izinli 1 ay eşimde dayanamadı bide terlemiştik banyo yapcaktık fırsat bu fırsat diye sokuldu yanıma engel olamadım ama rezil olduk öküz gibi kapıyı vurmadan girdi odaya anahtar filanda yoktu kitleyemedik dan diye hep giriyolar valla görsünler ayol belki utanır bidaha girmezler... :26:

sen bi daha gitiğinde odaya kilit al öyle kit :KK9:
düşüncesiz insnalara sinir oluyorum odada tek bile olunsa kapı vurulmadan girilmez bunu bazı kafalar hala anlamamakda ısrarlı :KK57:

:KK9::KK9:

bu arada akşama yemeğini yedik eşime portakal suyu sıktım getircem o aradada düşünüyorum rezilliğim daha ne vardı diye bi yandanda burda okuduklarım aklıma geliyo bi yandan sigara içiyorum
tezgahın üstündede limon suyu dolaba koycam diye eşime getirip eline tutuşturdum eşim yüzüme tuhaf tuhaf baktı ne bu şimdi
benim bir aaaaaaaaaaa deyişim var :KK60::KK60:
anam bura bööle bi yer işte...benimki de son 15dakkadır çaaaaaaaay diye meliyo. dur bi su kaynasın,bekle demlensin diye diye anca koydum ben de çayı önüne...

Bizim uydumuz yok netten izliyoruz tvbudan tv yi açsana ya açsana tv yi diye zırlıyo küsüyo bide ben yokken açıp bakmış adımı filan biliyo az çakal değil tehdit ediyo bide sen görürsün erkeğim ben aslında hepinizi kandırdım diycem diyo atcaklar seni bende rahatlıkla film izliycem nihahhahahah die gülüyo bide kötü adamlar gibi...

Bizim uydumuz yok netten izliyoruz tvbudan tv yi açsana ya açsana tv yi diye zırlıyo küsüyo bide ben yokken açıp bakmış adımı filan biliyo az çakal değil tehdit ediyo bide sen görürsün erkeğim ben aslında hepinizi kandırdım diycem diyo atcaklar seni bende rahatlıkla film izliycem nihahhahahah die gülüyo bide kötü adamlar gibi...
kanıt var artık...zor yapar bu hareketi...

kanıt var artık...zor yapar bu hareketi...

Yani kandırıyorum bide olum bak bi kadın şikayet etmişti burda kocası dövüyomuş onu kızlar kulübünden 40 kadın toplanıp adamı linç etmek istemişler aaa baksana diyorum hadi canım :KK53: harbiden bak diyorum git ya filan diyo öle saçmalıkmı olur ama içinde biraz yer ediyodur olabilme ihtimali... :KK53:

lise dönemlerinde en yakın arkdaşımla acayip acayip işler yapardık tabi zavallım hep benim yüzümden bişiler yaşardı :)yan sokağımızda otururdu onlarda
sınav stresi felan canımız sıkkın olduğunda mah boğazın üstünde tepeye çıkar konuşur seyrederdik.bi akşam yine ders çalışıyoruz hadi dedim gidelim tepeye yok nasıl çıkcaz felan neyse dedim anneme anne biz havvlarda çalışcaz biraz annesi çağırmış eve..ii dedi saat 9 u geçiyo
üstümde annanemin kızlık zamanında kalma bi etek ayaklarımda terlik tabi.ben sırt çantama pantolunumu ayakkabılarımı tıkıştırdım merdiven boşluğunda dğeişicem öyle çıkıcam..
gittik geldik girdik yine değişim yapıcam ben ışığı yakmıyoruz tabi biri gelir felan diye pantolunu çıkartım pijamamı giyicem dış kağı açıl alt komşunun oğlu eteği üstüme çekip olamazzzz diye bir bağırışım var :KK9: çocuk neye uğradığını şaşırdı :KK53: bir hışımla merdivenleri çıktık :KK9:
tabi allah bilir ne anladı zavallım :KK60: çocukla bir daha yüzyüze gelmemek için herşeyi yaptım
bir dahada merdivende değişmedim tabi :KK9:

Yani kandırıyorum bide olum bak bi kadın şikayet etmişti burda kocası dövüyomuş onu kızlar kulübünden 40 kadın toplanıp adamı linç etmek istemişler aaa baksana diyorum hadi canım :KK53: harbiden bak diyorum git ya filan diyo öle saçmalıkmı olur ama içinde biraz yer ediyodur olabilme ihtimali... :KK53:
sen adres ver, biz elimizde yanan meşaleler yabalar ve döner bıçaklarınla gelirük...o vakit annar şaka mı essah mı diye...

Lise bitti bende kursa gittim bide kuran kursunu fet edim dedim ünlü bir hocanın sohbeti var fatihte kalabalık o biçim biz kursla gitmişiz arkama bi kadın oturdu numaranı versene seni kardeşime istiyceez çok begendik yok mimar filan yaaa abla git ben talebeyim okuyorum diyorum ee koca kız olmuşsun canım evlendikten sonrada okursun num..ver eski num verdim herkez çıkmaya başladı kapıdan bizde hocaların peşinde araba uzakta yerinide bilmiyorum tam kapının önünde kadın yapıştı oluma numara kullanılmıyo numaranı ver çabuk die yaaa git yaaaa diye bagırık silkelenirken bi baktımmm her yer simsiyah hepsi çarşaflı laaan nere gitcem ben şimdi diye bütün kadınların yüzüne bakıyom ama bulmanın mümkünatı yok amaaan bende gezerim diye düştüm yola kafama göre geziyorum cebde 1 kuruş para yok binmişler minübüse tam hareket ederken hocam hevuk yok die bagırınca dört bi koldan beni aramaya koyulmuşlar tam giderken biri kolumu tuttu hoca kaçıyodunnn dimiii yakaladım seniiii ne zaman düzelceksin bilmiyorum die sölene sölene götürdü ama ben gerçekten kaybolmuştum o adiii kadınınyüzünden...

Ben sıkıldım tabi kurstan hoca ısrarlı okumam konusunda yok ya açın kapıyı ben gidicem diyorum yok hoca dedi hadi cenaze yıkamaya gidelim seninle bak herşeyi öğreticem dedi .. :KK53: tamam tamama gidelim ögretirseniz çıkmam dedim götürdü beni yaşlı teyzeyde ölmüş olan sen suyu dök ben yıkıyom dedi suyu döktüm kadının gözü açıldıı aaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye çıglık cığlığa kaçıyom kadın ölmemiş hortladımı diye susu Allah cezanı vermesin suuus sıcak suyu dökünce gevşermiş ondan açılmış meger tabi bu cabasıda boşa çıktı çıktım kurstan...

Babaannem 2 yıl önce vefat etti doktor çagırdık eve ölmüş dedi neyse soydular filan evin içinde klimalar filan var gece ben ouruyorum başında amca kızıyla 2miz amcam geldi biraz özürlü emicesi şimdi babaanneni götürecekler burnuna pamuk sokacaklar filan diye aşamaları anlatıyo hüseyin dedenin de sokmuşlardı dediii aaaa niyeki dedim bir müddet düşündükten sonra eeee emicesi nefes almasın diye diyince cenaze menaze gülmek için engel olamadı bana koptumm..

:KK1: son sayfaya yeni ulasabildim, iyi aksamlar hosgeldin flocke,
sen olmayinca yetim kaliyoz burda ya :KK1:
hoşbulduk canım sen de hoşgeldin....ben hep buralardayım,devriye geziyom.asaiş berkemal mi,alçolar kızlarımı kaçırıyo rmu diye...

sen adres ver, biz elimizde yanan meşaleler yabalar ve döner bıçaklarınla gelirük...o vakit annar şaka mı essah mı diye...

:KK60: :KK60: :KK60: hARBİ NE İLGİNÇ OLUR 100 KADIN BİR ERKEGE DOGRU KOŞUYOO NASIL DÖVÜLÜRMÜŞ KADIN GEL GÖSTERELİM DİE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞER...Ayyy ben kıyamamki kocişime çok iiidir benim mahsum sevgilim... asla bana tokatı bırakın kötü bir söz bile söylemedi..

X