- 1 Eylül 2010
- 583
- 7
tamam o zaman,paylaşımlarını bekliyos...
rezil olmaya can atıyos var mı böyle bişey yaaaa....aranızda hiç sosyolog felan var mı?cidden incelenesi bi vaka oldu bu:26:1. nazli123
2. ipekyolu
3. baharcountry
4. flocke
5. _bahar_
6. e.a
7. eyluul
8. KK Pro Üyeorojenez
9. meltem878
10. icimdeki_sen
11. taba
12. elfida2321
13. KK Pro Üyeelectra_
14. cimcime eses
15. lolita19
16. shadoww
17. sus_yoksa
18. baharcuk61
19. derya2807
20. esmaaa0202
21. semi
22. haldiye06
23. nissan
24. KK Pro ÜyeBURCUHAYAL
25. ozdnz
26. pamus
27. ayeser__
28. kelebek29
3 tanede ziyaretçi
Heyyy maşallah ya
ne kikirik bi toplummuşuz
durmasaydın burcum!?yerin dibine sokmuşsun adamı,full azimle....ama geçende o ben onu gafil avladım tv seyrediyoduk rihana çıktı ben şarkıları bilirim ama şarkıcıların pek tanımam yabancı olanları.
neyse izliyoruz şarlıyı biliyorum da bu kadın kim adıne felan diyorum
-eşim aaaa bilmiyomusun nasıl bilmezsin bu rihana herkes biliyor çok güzel şarkıları dedi
-bende şarkıyı biliyorum kadını tanımyorum işte töbe töbe diyorum
bu da hava atıcak ya
-aaa ben çok severim RİBİ müziğini diyor
-neeee ?
-ribi bilmiyomusun dedi ben çok seviyorum bu tarzı dedi
-bikere o RİBİ DEĞİL AR &Bİ (OKUNUŞUYLA YAZIYORUM KIZLAR)
dedim daha adını bilmiyorsun diyp güldüm
oda bozuntuya vermeyecek ya
-ben türkçe konusurum kızım oyuzden öle söledim tavır yapıyo-
-ben daha bi kahkaha patlatarak
nezamandan beri türkçede B harfi ''bi'' diye okunmaya başladı dedim
-bu ben türçe okuyorum türkçe diyor
-bende madem türkçe okuyorsun hepsini türkçe söle ''b'' harfi ingilizcede bi diye okunuyo türkçe de değil dedim.
baktım gitgide sinirleniyo kapattım ama bayağ güldüm ohhhhh
ama eşimin diline düşmeye gör ben bazen alışveriş fişlerini saklarım oda cebimde çantamda görünce bir sürü fişi.eline almış şeker kagıdını aşkım bak kağıt al sakla der.ya da aşkım bak kağıt atıyımmı saklıycakmısın der beni kızdırır
evet kızlar başlıyrum bu birincisi 35 haftalık hamileyim akşam saat 11 de belimde b ir ağrı başladı her yarım saatte bir geliyor.artık dayanamıyorum.benimkine hastaneye götür beni dedim.gece ssat 1 omuş ben zorla binanın önüne indim benimkide taksi çağırmya gitti ben orda bir yere oturrdum bekliyorum.biraz sonra ne görüyüm önümden bir taksi geçti içinde benim herif.bakakaldım sesimde çıkmıyor.eee arkalarındanda koşamam.oturdum oraya başladım beklemeye beni ututuğunu erken farketsin diye dua etmeye neyseki 5 dakika sonra geldi.3 km ğitmişler.taksici abi yenge nerde demese daha benimki hatırlamayacak beni.neyseki yalancı sancıymış hastaneye ğittik ama zorda olsa.
mrh kızlar uzun süredi bende buranın sessiz takipçilerindenim bayılıyorum bu topiği sayfaların çogunu okudum ama gülemEktenden gözlerimden yaş geldi.allah sizide güldursun emi.bende size bi rezilliğimi anlatayım.eltımle kaynımın düğünü var salOAna gideceğiz bütün misafirler arabalara bindi.herkes yavaş yavaş gidiyo.bizim arabAyada eşim ben küçük kAynım kayınvalide ve kayınpeder bineceğiz neyse kayınvalidem AKILLISI ÖNE BİNECEK YA HEMEN ATLADI ARBANIN ÖN KOLTUGUNA HAVADA SERİN KAPIYI KAPATTI .KAYINBABAMLA KOCAMDA BİRSEY KONUSUYO ARABANIN YANINDA KÜÇÜKKAYNIMDA BİNDİ ARABA NEYSE CAMI AÇTI BANA ORDA BİRŞEYLER SÖYLÜYO KOMİK KOMİK SONRA SAÇIMLA ALAKALI ESPİRİ YAPTI BENDE DEFOL BE ORDAN MANYAK DEDİM VE KOLUNA VURUCAM DİYE SEN ARBANIN OTAMATİK KİLİDİNE VUR CAM YAVAŞ YAVAŞ KAPANDI VE ARABA KİLİTELEENDİEŞİMİN VE KAYINPEDERİMİN BANA Bİ BAKİŞİ VAR NE OLDU YA ACSANA DEDİM EŞİME ARABAYI MEGERSE ARABANIN ANAHTARI EVLENEN KAYNIMDA GİTMİŞ. BEN O AN DUMUR YERİN DİPLERİNDEYİM DÜĞÜN SALONU EVE 1SAAT UZAKTA MİLLET ZATEN VARMIŞ SALONA BIZI BEKLIYORLAR ORDAN BİRİSİ GELESİYE KADAR 1 SAAT GEÇTİ.KAYINVALİDEM İÇERDE BAGIRIYO MANYAGIN KAPALI YERDE RUHU DARALIYO ÖLÜYORUM BOGULUYORUM DARALDIM DİYE FERYAT FİGAN BAGIRIYO.BENDE CAMA YAPIŞTIM SAKİN OL ANNE SİMDİ AÇICAZ CAMI DİYORUM AMA KİME DİYORUM KAYINVALDEMİN ARABANIN İÇİNDEN BANA Bİ BAKIŞI VARDI GÖRMELİYDİNİZ Bİ CIKSA SAÇIMI BAŞIMI YOLACAK GİBİM BAKIYO TABİ YAPAMAMAZ ÖYLE BİR ŞEYDE.NEYSE BİRİSİ GELDİ ACTIK ARABAYI KAYINVALİDEM TERLEMİŞ AGZİ YÜZÜ Bİ YERE GİTMİŞ MAKYAJİ AKMİŞŞ HEMEN TOPARLANDIK SALANO GİTTİK.SONRA DÜĞÜN BİTTİİ EŞİMLE ARTIK YALNIZIZ EŞİM BANA BAKTIII BAKTI Bİ KAHKAHA PATLATTI SENİ KAYINVALİDE DÜŞMANI SENİ KOMPLO KURDUN DEMİ ANNEME DEDİ AMA ADAM YERLERDE TABİ BENDE ONLA BİRLİKTE AMA COK UTANMIŞTIM OGUN YA MİLLET DUYMUŞ TABİ OLAYI.AKLIMIZA HER GELDİĞİNDE GÜLERİZ EŞİMLEEEE. TABİ BU ARADA ÖYLE UYANIKLIK EDİP BENİM ARABANIN ÖN KOLTUGUNA KURULURSAN İŞTE BÖYLE OLUR KAYNANANANANA
mrh kızlar uzun süredi bende buranın sessiz takipçilerindenim bayılıyorum bu topiği sayfaların çogunu okudum ama gülemEktenden gözlerimden yaş geldi.allah sizide güldursun emi.bende size bi rezilliğimi anlatayım.eltımle kaynımın düğünü var salOAna gideceğiz bütün misafirler arabalara bindi.herkes yavaş yavaş gidiyo.bizim arabAyada eşim ben küçük kAynım kayınvalide ve kayınpeder bineceğiz neyse kayınvalidem AKILLISI ÖNE BİNECEK YA HEMEN ATLADI ARBANIN ÖN KOLTUGUNA HAVADA SERİN KAPIYI KAPATTI .KAYINBABAMLA KOCAMDA BİRSEY KONUSUYO ARABANIN YANINDA KÜÇÜKKAYNIMDA BİNDİ ARABA NEYSE CAMI AÇTI BANA ORDA BİRŞEYLER SÖYLÜYO KOMİK KOMİK SONRA SAÇIMLA ALAKALI ESPİRİ YAPTI BENDE DEFOL BE ORDAN MANYAK DEDİM VE KOLUNA VURUCAM DİYE SEN ARBANIN OTAMATİK KİLİDİNE VUR CAM YAVAŞ YAVAŞ KAPANDI VE ARABA KİLİTELEENDİEŞİMİN VE KAYINPEDERİMİN BANA Bİ BAKİŞİ VAR NE OLDU YA ACSANA DEDİM EŞİME ARABAYI MEGERSE ARABANIN ANAHTARI EVLENEN KAYNIMDA GİTMİŞ. BEN O AN DUMUR YERİN DİPLERİNDEYİM DÜĞÜN SALONU EVE 1SAAT UZAKTA MİLLET ZATEN VARMIŞ SALONA BIZI BEKLIYORLAR ORDAN BİRİSİ GELESİYE KADAR 1 SAAT GEÇTİ.KAYINVALİDEM İÇERDE BAGIRIYO MANYAGIN KAPALI YERDE RUHU DARALIYO ÖLÜYORUM BOGULUYORUM DARALDIM DİYE FERYAT FİGAN BAGIRIYO.BENDE CAMA YAPIŞTIM SAKİN OL ANNE SİMDİ AÇICAZ CAMI DİYORUM AMA KİME DİYORUM KAYINVALDEMİN ARABANIN İÇİNDEN BANA Bİ BAKIŞI VARDI GÖRMELİYDİNİZ Bİ CIKSA SAÇIMI BAŞIMI YOLACAK GİBİM BAKIYO TABİ YAPAMAMAZ ÖYLE BİR ŞEYDE.NEYSE BİRİSİ GELDİ ACTIK ARABAYI KAYINVALİDEM TERLEMİŞ AGZİ YÜZÜ Bİ YERE GİTMİŞ MAKYAJİ AKMİŞŞ HEMEN TOPARLANDIK SALANO GİTTİK.SONRA DÜĞÜN BİTTİİ EŞİMLE ARTIK YALNIZIZ EŞİM BANA BAKTIII BAKTI Bİ KAHKAHA PATLATTI SENİ KAYINVALİDE DÜŞMANI SENİ KOMPLO KURDUN DEMİ ANNEME DEDİ AMA ADAM YERLERDE TABİ BENDE ONLA BİRLİKTE AMA COK UTANMIŞTIM OGUN YA MİLLET DUYMUŞ TABİ OLAYI.AKLIMIZA HER GELDİĞİNDE GÜLERİZ EŞİMLEEEE. TABİ BU ARADA ÖYLE UYANIKLIK EDİP BENİM ARABANIN ÖN KOLTUGUNA KURULURSAN İŞTE BÖYLE OLUR KAYNANANANANA
cumartesi günü işten çıkıp kuaföre gittim.kıl tüy olayı için :) tam çıktım sevgilim şimdi ki kocişim aradı.nerdesin fln.kuaförden cıktım eve doğru gidiyorum dedim..neyse onunda işi bitmiş buluştuk biz..Oturduk bi yerde ee diyo neden gittin kuaföre sacını kestirmemişin,boyatmamışın..Kaşların kızarık değil,onları da aldırmamısın,ee ne için gittin sen şimdi kuaföre askım dedi :)) Gittim işte ya sende ne sorup duruyosun şekerim dedim..ay bu uzattı da uzattı en sonunda uyuz oldum off ağdaya gittim be ne sorup duruyon sürekli aşkım ya dedimheee öyle desene dedii.Konu kapanmadı tabi.Bu sefer başladı nereni aldırıyon bilmem ne.ay bn iyice uyuz oldum..Bi dakika bi dakika o malum bölgeyi de aldırmıyorsun di mi kuaförde dedi..Eee aldırıyorum ne olcak dedim. inanmıyorum askım sana gerçek mi diyorsun dedi.Ayy dedimm eet canım ya niye böyle şoka girdin..Benden önce elin kadını gördü he,ay bir daha gidemessin evlenince söyleyim.ben alırım senin dötünü basını demez mi
cumartesi günü işten çıkıp kuaföre gittim.kıl tüy olayı için :) tam çıktım sevgilim şimdi ki kocişim aradı.nerdesin fln.kuaförden cıktım eve doğru gidiyorum dedim..neyse onunda işi bitmiş buluştuk biz..Oturduk bi yerde ee diyo neden gittin kuaföre sacını kestirmemişin,boyatmamışın..Kaşların kızarık değil,onları da aldırmamısın,ee ne için gittin sen şimdi kuaföre askım dedi :)) Gittim işte ya sende ne sorup duruyosun şekerim dedim..ay bu uzattı da uzattı en sonunda uyuz oldum off ağdaya gittim be ne sorup duruyon sürekli aşkım ya dedimheee öyle desene dedii.Konu kapanmadı tabi.Bu sefer başladı nereni aldırıyon bilmem ne.ay bn iyice uyuz oldum..Bi dakika bi dakika o malum bölgeyi de aldırmıyorsun di mi kuaförde dedi..Eee aldırıyorum ne olcak dedim. inanmıyorum askım sana gerçek mi diyorsun dedi.Ayy dedimm eet canım ya niye böyle şoka girdin..Benden önce elin kadını gördü he,ay bir daha gidemessin evlenince söyleyim.ben alırım senin dötünü basını demez mi
yeni evliyken yılbaşında biraz fazla kaçırmıştım ben de...hafiften öte,ben bayağı bi 'pilot' olmuşum kafa dönüyor!!!gece çıkarma hissiyatınla kalkmıştım,yatağa dönerken portmantoda asılı olan eşimin montuna gözüm takılmıştı.hem sarhoş olmam hem de karanlıktan olsa gerek ben orta eşimin durduğunu algılamıştım.ona bişeyler anlatıyorum,gülüyorum ve bana cvp vermemesine sinirleniyorum.en sonunda:'iyi dur sen orda öyle!!!ben yatmaya gidiyorum!'diip kızgınca yatak odasına yönelmiştim.tam o esnada eşim de gecelambasının ışığını yakıp:'kiminle konuşuyorsun sen ya???'dedi uykulu uykulu...ben adamı yatakta görünce ödüm patladı:'sen burdaysan kapının ordaki kim?'eşim de hızla yataktan fırladı ve sokak kapısına yöneldi,evi aradı taradı kimse yok tabe.ben de yeminler ediyorum:'vallaha adamın teki montunu giymiş öölece duruyordu...'diye.eşim olayı biraz deşince ne olduğunu kavradı ve:'yat hadi,allah cezanı vermesin,ben de hırsız filan sandım!'demişti...ertesi gün beni bayağa ti'ye almıştı...meret şişede durduğu gibi durmuyo işte...
...ay koptum yaaa....
geçen yaz eşimle dışardan geldik üstümü değiştirdim namaz kılıcam
vakitte geçiyo çabul olmam lazım namaz başartümü taktım kocaman beyaz..
durdum namaza o an eşim geçiyo kahkahlar atarak yere yattı
ben düşünüyorum ne oldu acaba diye :)
altın altınn diyo gerisini getirmiyo gülmekten..ben eğildim ve taytımla namaza durduğumu farkkettim
şimdi acilen namza dursam eşim amann heee altını giymeyi unutma diyo
Namazla ilgili benimde bi anım var
birgün namaz kılıcam ramazan felandı komşu teyzeyle kılıcaz obana öğretecek kılmayı
dedi ki ben neyaparsam aynını yap tamam dedim kılmaya başladık neyaparsa aynını yapıyorum 2.rekatın sonunda oturma duaları okunuyo ya selamdan önce aynı onun gibi oturdum bi bacağım altımda bi bacağım yana doğru uzatılmış biçimde kadın gözleri bende bende onun yaptıklarını yaptığım için benimde gözüm onda anlıyorum bakışlarından yanlış bir şey var ortada selam vermediğinden konuşamıyoruz da ama bakıyorum aynıyız kafam karıştı tabi duaya devam teyze bitirdi öle bana bakıyo annemle gülüşüyolar işaret edip neyse ben de selam verdim ne var ya ne gülüyonuz oldu diyorum
teyze ve annem gülöme eşiliğinde
-bu oturuşun ne burcuuuuu
-ne var işte aynı oturuyoruz --
-kızım benim bacağım ağrıyo diye uzattım sen niye öle oturdun
-ama sen demedin mi ben neyaparsam aynını yap diye
14 yıl oldu canım...ya bu eşlerin uyurken ki olan olaylar çok güldürüyor beni =)) evlenmeden de yaşanmıyor böyle şeyler ondan yazamıyorum ben şimdi. bu arada flocke kaç yıllık evlisin sen sizin muhabbetler süper