Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayy ayıptır söylemesi o kdr çok çişim geldi ki şimdi gülmekten altıma kaçıracağım.topiği bırakıp gidemiyorum ama artık gitmeliyimmmm.eşime değilde işyerindekilere altıma kaçırarak rezil olmam an ve an meselesiiiii.ay koştummmm gidiyommm bn çişimeeeeeeeeee:KK1::KK1::KK1::KK1:

cumartesi günü işten çıkıp kuaföre gittim.kıl tüy olayı için :) tam çıktım sevgilim şimdi ki kocişim aradı.nerdesin fln.kuaförden cıktım eve doğru gidiyorum dedim..neyse onunda işi bitmiş buluştuk biz..Oturduk bi yerde ee diyo neden gittin kuaföre sacını kestirmemişin,boyatmamışın..Kaşların kızarık değil,onları da aldırmamısın,ee ne için gittin sen şimdi kuaföre askım dedi :)) Gittim işte ya sende ne sorup duruyosun şekerim dedim..ay bu uzattı da uzattı en sonunda uyuz oldum off ağdaya gittim be ne sorup duruyon sürekli aşkım ya dedim:KK1:heee öyle desene dedii.Konu kapanmadı tabi.Bu sefer başladı nereni aldırıyon bilmem ne.ay bn iyice uyuz oldum..Bi dakika bi dakika o malum bölgeyi de aldırmıyorsun di mi kuaförde dedi..Eee aldırıyorum ne olcak dedim. inanmıyorum askım sana gerçek mi diyorsun dedi.Ayy dedimm eet canım ya niye böyle şoka girdin..Benden önce elin kadını gördü he,ay bir daha gidemessin evlenince söyleyim.ben alırım senin dötünü basını demez mi:KK52::KK1::KK1:

:KK60::KK60::KK60::KK60: benım kocamda sevgılıyken boyle bı tepkı vermiştişimdi ne zaman gtcen dıye soruyo

1. nazli123
2. ipekyolu
3. baharcountry
4. flocke
5. _bahar_
6. e.a
7. eyluul
8. KK Pro Üyeorojenez
9. meltem878
10. icimdeki_sen
11. taba
12. elfida2321
13. KK Pro Üyeelectra_
14. cimcime eses
15. lolita19
16. shadoww
17. sus_yoksa
18. baharcuk61
19. derya2807
20. esmaaa0202
21. semi
22. haldiye06
23. nissan
24. KK Pro ÜyeBURCUHAYAL
25. ozdnz
26. pamus
27. ayeser__
28. kelebek29
3 tanede ziyaretçi
Heyyy maşallah ya :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
ne kikirik bi toplummuşuz :KK66::KK66::KK66::KK66:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar uzun suredir sizlerin takipcisiyim en kalabalık topiktem budur sanırım herkes her an burda yaaa öluyorum gulmekten sizlerin yazılarını okurken suan eşimle ilgili bi rezilliğim gelmiyor aklıma fakat olursa mutlaka buraya yazacagım ve sizleri takip etmeyi bırakmayacagım öpuyorum hepinizi bayılıyorum sizlere:KK16::KK52:

kızlar uzun suredir sizlerin takipcisiyim en kalabalık topiktem budur sanırım herkes her an burda yaaa öluyorum gulmekten sizlerin yazılarını okurken suan eşimle ilgili bi rezilliğim gelmiyor aklıma fakat olursa mutlaka buraya yazacagım ve sizleri takip etmeyi bırakmayacagım öpuyorum hepinizi bayılıyorum sizlere:KK16::KK52:
biz burda her türlü rezalete açığız,en kısa zamanda seni de aramızda görmek istiyos...:92::KK74:

flocecim uzaktan bakma yakınlaş dedin dökülüyoz bakalım, gerçi bu benim değil arkadaşımın başına geldi ama yinede çok rezillikti...

bir gün okuldan firariyiz ama yine okulun basket maçına gitcez yani bi yanlışlık yok arkadaşda çişini tutamayanlardan grup toplandı çıkcaz durun durun ben bi wc ye gideyim dedi diğerleri yavaş yavaş ilerleyelim siz yetişirsiniz dedi biz kaldık ben bekliom dışarda garibim oda geç kalmayalım die alel acele yapmış çişini geldi biz koştura koştura yetiştik bizimkilere kakarakikiri gidioz bu arada hoşlandığımız çocuklarda arkada biz tabi çaktırmıoz:63: herneyse tam yaklaştık salono arkadaki çocuklar geldi yanımıza :KK23:
yaa söleyelim mi söylemeyelim mi karar veremedik ama (tabi bu arada biz kalpten her an gidebiliriz:18:) daha fazla rezil olmanıza razı olamadık biz şaşkın noluyo diye anlamaya çalışıyoken :26:öldürücü cümle çıktı ağızlarından şeyyyyy eteğin külotlu çorabının içinde kalmışda çıkar istersen tüm salona rezil olma :KK53::KK53::KK53:
ama zaten koca şehre rezil olmuş salondakilerde kim oluyo biz tabiiki doğru eve gülelim mi ölelim mi :KK25:
sonra arkadaşım iki gün okula gelmedi tabii kızda karizma yerlerde :KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
bizde gecenlerde eşimle atıştık bıraz kusduk etesi gün oldu bu eve gelcek konusmuyoruz ya bu eve gelince sofrayı hazrılayıp yatak odasına gittim karanlıkta kalorifer peteğine sırtımı verdim oturdum yere çömeldim yani bu evde dolandı felan ben arıyo belli yatakodasına girdi şöle bektı çıktı sonra tekrar geldi karanlıkta beni arıyo yaklasınca farketti napyorsun sen burda kedi gibi felan gülüyor.gel bakıyım diyo bende kustum konusmuyorum git felan diyorum nesse aldı bu beni götürdü içeri. diyoki gelip almazsam o petekde kalacaktın sabaha kadar diyip gülüyo.nezaman azcık atşsak hadi bakıym kalk git peteğe yaslan kustuk diyo.gecen de ben biraz cıkıştım ben sana kustum gidip peteğe yaslancam dedi.iyki bir diline düştük yani....

kızlar malum hamıleliğin son gunlerındeyım sık sık uyanıyorum gecelerı yıne boyle yavaşça kalktım döndüm olduğum yerde gözlerim kapalı bu arada sonra kafamı hızlıca yastığa bıraktım bırakmaz olaydım eşimin kafasıda ordaymış resmen kafa attım adama gece vakti haliyle uyandı ama onun alnına gelmişti benım kaşıma valla beynım patladı sandım bı bağırdım senın ne işin var burda diye zaten rahat uyuyamıyorum bıde dıbıme gırıyosun falan sonra yattım uyudum sabah eşim baktım dua ediyo bensiz uyumayan sen, her gece off dedıkçe belını karnını ovalayan ben, kafayı yıyen ben bağıran sen Allah ım oğlumun huyu bana çeksınn lutfenn :KK8:

geçen yaz eşimle dışardan geldik üstümü değiştirdim namaz kılıcam
vakitte geçiyo çabul olmam lazım namaz başartümü taktım kocaman beyaz..
durdum namaza o an eşim geçiyo kahkahlar atarak yere yattı :KK60:
ben düşünüyorum ne oldu acaba diye :)
altın altınn diyo gerisini getirmiyo gülmekten..ben eğildim ve taytımla namaza durduğumu farkkettim :KK60:
şimdi acilen namza dursam eşim amann heee altını giymeyi unutma diyo :KK9::KK9:

cumartesi günü işten çıkıp kuaföre gittim.kıl tüy olayı için :) tam çıktım sevgilim şimdi ki kocişim aradı.nerdesin fln.kuaförden cıktım eve doğru gidiyorum dedim..neyse onunda işi bitmiş buluştuk biz..Oturduk bi yerde ee diyo neden gittin kuaföre sacını kestirmemişin,boyatmamışın..Kaşların kızarık değil,onları da aldırmamısın,ee ne için gittin sen şimdi kuaföre askım dedi :)) Gittim işte ya sende ne sorup duruyosun şekerim dedim..ay bu uzattı da uzattı en sonunda uyuz oldum off ağdaya gittim be ne sorup duruyon sürekli aşkım ya dedim:KK1:heee öyle desene dedii.Konu kapanmadı tabi.Bu sefer başladı nereni aldırıyon bilmem ne.ay bn iyice uyuz oldum..Bi dakika bi dakika o malum bölgeyi de aldırmıyorsun di mi kuaförde dedi..Eee aldırıyorum ne olcak dedim. inanmıyorum askım sana gerçek mi diyorsun dedi.Ayy dedimm eet canım ya niye böyle şoka girdin..Benden önce elin kadını gördü he,ay bir daha gidemessin evlenince söyleyim.ben alırım senin dötünü basını demez mi:KK52::KK1::KK1:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: koptum yine yaaaaa bagimlilik yapiyo bu konu kesinlikle son sayfaya kadar okumadan duramiyorum..
Cok güldürüyorsunuz yorumlarinizla Rabbimde sezin yüzünüzü hep güldürsün insallah:KK70::KK52::KK52:

sevgilime karşı değiL ama iki reziLLik anlatıym bende..
bir gün annemle evdeyiz ama farklı odalarda.babam da ben gidiyorum dedi çıktı ayakkabılarını giymeye.ben oLduğum odadan anneme bağırarak konuşuyorum babamın dedikodusunu yapıyorum babamda bir acayipte fLn :KK52: dışardan bir ses kızım telefonumu unutmuşum getirsene..hepsini duymuş:KK30:sonra ben çok utandım bir güLme geldi bana. telefonu verip içeri kaçtım hemen :KK9:

hızLı mesaj atıcam diye başıma gelenler var şimdi :86:
iLk sevgiLimle mesajlaşıyoruz birgün yine ben hızlı yazmaya çalışıyorum.tamam aşkım yazdım gönderdim iLk defa aşkım diyorum birine utanıyorum fLn.sonraa iLetiLdi teyzem..:78:ben telaşlanıyorum yüzüm yanıyor kıpkırmızı oLmuşumdur kesin :) aşk akLını başından aLdı tabi oLur böyLe şeyLer diyor ve ben bir süre sonra rahatlıyorum ama sevgilime bir müddet alay konusu oluyorum :)
ikinci konuda sevgiLime geLiyorum anne diye attığım bir mesjdı :KK52: dışarda olduğumuda biLmiyodu ama anLamadımı anLamamazLıktan mı geLdi bişi dememişti..onda da çok utanmıştım..

bir tane daha..daha çok rezilliğim vardırda hatırLadıkça yazarım..
şuanda komik geLiyr ama o zaman canım çok yanmıştı..bir gün okuLdan dönüyorum eve gitmek içinde aceLe ediyorum nedense :) otobüse bindim inicem yere geLdim kapı açıLdı inmek için durmasını bekLiyorum..yavaşLadı otobüs ben durdu sandım bir indim vee düştümm:KK17:otobüsün içinde de hava atmaya çaLıştığm çocukk..:78:

ay bilemiyorum ama nasıl dumura uğradığımı o da anladı :KK53:
aklıma geldikçe hala bi garip hallere giriyorum zaten :KK9:

Utanma canım bence senden daha kötü durumda olanlar var biz eşimle iş üstünde basıldık eşimin ailesi köyde yaşıyo kardeşi kapıyı açtı fırladım ben eşim tuttu kapıyı ama biraz bişeler görmüştür.. :78: :78:

sevgilime karşı değiL ama iki reziLLik anlatıym bende..
bir gün annemle evdeyiz ama farklı odalarda.babam da ben gidiyorum dedi çıktı ayakkabılarını giymeye.ben oLduğum odadan anneme bağırarak konuşuyorum babamın dedikodusunu yapıyorum babamda bir acayipte fLn :KK52: dışardan bir ses kızım telefonumu unutmuşum getirsene..hepsini duymuş:KK30:sonra ben çok utandım bir güLme geldi bana. telefonu verip içeri kaçtım hemen :KK9:

hızLı mesaj atıcam diye başıma gelenler var şimdi :86:
iLk sevgiLimle mesajlaşıyoruz birgün yine ben hızlı yazmaya çalışıyorum.tamam aşkım yazdım gönderdim iLk defa aşkım diyorum birine utanıyorum fLn.sonraa iLetiLdi teyzem..:78:ben telaşlanıyorum yüzüm yanıyor kıpkırmızı oLmuşumdur kesin :) aşk akLını başından aLdı tabi oLur böyLe şeyLer diyor ve ben bir süre sonra rahatlıyorum ama sevgilime bir müddet alay konusu oluyorum :)
ikinci konuda sevgiLime geLiyorum anne diye attığım bir mesjdı :KK52: dışarda olduğumuda biLmiyodu ama anLamadımı anLamamazLıktan mı geLdi bişi dememişti..onda da çok utanmıştım..

bir tane daha..daha çok rezilliğim vardırda hatırLadıkça yazarım..
şuanda komik geLiyr ama o zaman canım çok yanmıştı..bir gün okuLdan dönüyorum eve gitmek içinde aceLe ediyorum nedense :) otobüse bindim inicem yere geLdim kapı açıLdı inmek için durmasını bekLiyorum..yavaşLadı otobüs ben durdu sandım bir indim vee düştümm:KK17:otobüsün içinde de hava atmaya çaLıştığm çocukk..:78:

Şimdi bu yazdıklarının hepsınde bı acele var neymıs ACELE İŞE ŞEYTAN KARISIR :KK1:

Utanma canım bence senden daha kötü durumda olanlar var biz eşimle iş üstünde basıldık eşimin ailesi köyde yaşıyo kardeşi kapıyı açtı fırladım ben eşim tuttu kapıyı ama biraz bişeler görmüştür.. :78: :78:

:KK53::KK53::kk77::kk77::kk77::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay çok tırsarım böyle olaylardan o yüzden en iyiisimi yanaşmamak kardeş kardeş yatmak :KK9::KK9:

benim değil arkdaşımın rezil olduğu bi olay bu da :KK9::KK9:
18 19 yaşlarındayız harika kar yağmış tabi biz her kar yağdığındaki gibi dik yokuşlarımızdan mah deki kızlarla beraber altımızdsa naylonlar kayıyoruz.
naylonda büyük 4 kişi arka arkaya oturuyoruz kocaman dik yokuş arada cadde ve tekrar yokuş başllıyo :KK1:
yine her zamanki gibi başladık sırayla oturmaya ön sıra kapması yapıyoruz.arkdaşım dei ben oturcam bu sefer.onun otrumasıyla kaymaya başlaması bir oldu ama hepimiz neye uğradığımızı şaşırdık durduramadık(kendisi 170 boyunda 48 kilocuk ee hafif olmakda böyle bişi uçuyosun resmen:KK60:)
biz artık ağzımızı açtık izliyoruz ama bir o yana bi bu yana kaya kaya aşağı indi yokuşun başındada cadde açılmış onun karları toplanmış o karların üstünde hoplayıp bir uçuşu var ikinci yokuşa biz yaseminnnn diye bir çığlık atmışızki herkes camlarda :KK9: geçenler bakıyo..
en sonunda arabanın altına girmişti öyle durmuştu :KK60::KK60::KK60::KK60:
ama 4 gün oturamadı poposunun üstüne

benim değil arkdaşımın rezil olduğu bi olay bu da :KK9::KK9:
18 19 yaşlarındayız harika kar yağmış tabi biz her kar yağdığındaki gibi dik yokuşlarımızdan mah deki kızlarla beraber altımızdsa naylonlar kayıyoruz.
naylonda büyük 4 kişi arka arkaya oturuyoruz kocaman dik yokuş arada cadde ve tekrar yokuş başllıyo :KK1:
yine her zamanki gibi başladık sırayla oturmaya ön sıra kapması yapıyoruz.arkdaşım dei ben oturcam bu sefer.onun otrumasıyla kaymaya başlaması bir oldu ama hepimiz neye uğradığımızı şaşırdık durduramadık(kendisi 170 boyunda 48 kilocuk ee hafif olmakda böyle bişi uçuyosun resmen:KK60:)
biz artık ağzımızı açtık izliyoruz ama bir o yana bi bu yana kaya kaya aşağı indi yokuşun başındada cadde açılmış onun karları toplanmış o karların üstünde hoplayıp bir uçuşu var ikinci yokuşa biz yaseminnnn diye bir çığlık atmışızki herkes camlarda :KK9: geçenler bakıyo..
en sonunda arabanın altına girmişti öyle durmuştu :KK60::KK60::KK60::KK60:
ama 4 gün oturamadı poposunun üstüne
o çok pis acıtır bea....

kızlar malum hamıleliğin son gunlerındeyım sık sık uyanıyorum gecelerı yıne boyle yavaşça kalktım döndüm olduğum yerde gözlerim kapalı bu arada sonra kafamı hızlıca yastığa bıraktım bırakmaz olaydım eşimin kafasıda ordaymış resmen kafa attım adama gece vakti haliyle uyandı ama onun alnına gelmişti benım kaşıma valla beynım patladı sandım bı bağırdım senın ne işin var burda diye zaten rahat uyuyamıyorum bıde dıbıme gırıyosun falan sonra yattım uyudum sabah eşim baktım dua ediyo bensiz uyumayan sen, her gece off dedıkçe belını karnını ovalayan ben, kafayı yıyen ben bağıran sen Allah ım oğlumun huyu bana çeksınn lutfenn :KK8:

Eşime değil de arkadaşlarıma rezil olmuştum,bir arkadaşım da eşlik etmişti sağolsun:KK1:
Üniversitedeyiz bir akşam arkadaşıma yatılı gideceğim, birlikte önce market alışverişi yapalım dedik, girdik markete beni bir mide bulantısı tuttu, bu kapalı mekana kalamayacağım daha fazla deyip kendimi dışarı attım, sırf oturmak için marketin önündeki durağa gittim arkadaşımın işinin bitmesini bekliyorum, neyse geldi benim surat yeşillerde, kusucam galiba diyorum, oda ev şuracıkta deyip beni teselli ediyor neyse biran önce eve gitmek için koyulduk yola 5 dk yürüme yolumuz var. Ama artık dayanamıyorum dakikada bir kusacağım diyorum, arkadaşım da hadi hadi diyor, elim ağzımda ben bir başladım kusmaya o tazyikle elime çarpan kusmuk suratıma dağıldı,:KK53: arkadaşım bana bakamıyor, daha hızlı olup eve yetişmeye çalışıyorum bu arada, yine geldi bu kez elime kusmayayım deyip ilerdeki ağaca koştum -ortalığı kirletmeden ağacın dibine kusacağım- başardım, eve de hayli yaklaştık bu arada. Beni o halde gören arkadaşım da başlamasın mı kusmaya, ben sağa kusuyorum o sola, ben sola kusuyorum o sağa,:KK9: en son apartmanın önüne de karşılıklı kusuktan sonra kusmuklu poşetlerimizle evin kapısına geldik. Evdeki arakadaşımız kapıyı bize açtı ve banyoyu kapma telaşıyla girişteki küçük halıya basıp kaymasıyla ikimiz birden yere yapıştık, banyoyu kapmayı ben başardım, banyodan sonra rahatlamıştık ve olayı gülmekten anlatamıyorduk. Bizden sonra gelen arkadaşımız da yoldaki izlerimizi görüp, onları siz mi yaptınız ben de kedi yaptı sandım demişti...:KK1:

evet kızlar başlıyrum bu birincisi 35 haftalık hamileyim akşam saat 11 de belimde b ir ağrı başladı her yarım saatte bir geliyor.artık dayanamıyorum.benimkine hastaneye götür beni dedim.gece ssat 1 omuş ben zorla binanın önüne indim benimkide taksi çağırmya gitti ben orda bir yere oturrdum bekliyorum.biraz sonra ne görüyüm önümden bir taksi geçti içinde benim herif.bakakaldım sesimde çıkmıyor.eee arkalarındanda koşamam.oturdum oraya başladım beklemeye beni ututuğunu erken farketsin diye dua etmeye neyseki 5 dakika sonra geldi.3 km ğitmişler.taksici abi yenge nerde demese daha benimki hatırlamayacak beni.neyseki yalancı sancıymış hastaneye ğittik ama zorda olsa.:KK49::KK49:

Kızlar şimdi çatlıcam süpersiniz yaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Uzun zamandır hiç bu kadar gülmemiştim heralde sağolun walla aklıma gelirse bi ara uğrayıp ben de yazıcam :KK34:

X