bizde gecenlerde eşimle atıştık bıraz kusduk etesi gün oldu bu eve gelcek konusmuyoruz ya bu eve gelince sofrayı hazrılayıp yatak odasına gittim karanlıkta kalorifer peteğine sırtımı verdim oturdum yere çömeldim yani bu evde dolandı felan ben arıyo belli yatakodasına girdi şöle bektı çıktı sonra tekrar geldi karanlıkta beni arıyo yaklasınca farketti napyorsun sen burda kedi gibi felan gülüyor.gel bakıyım diyo bende kustum konusmuyorum git felan diyorum nesse aldı bu beni götürdü içeri. diyoki gelip almazsam o petekde kalacaktın sabaha kadar diyip gülüyo.nezaman azcık atşsak hadi bakıym kalk git peteğe yaslan kustuk diyo.gecen de ben biraz cıkıştım ben sana kustum gidip peteğe yaslancam dedi.iyki bir diline düştük yani....
koptum yaarkadaşlar geçen gün eşimle uyuyoruz , yüzüme bir yumruk geldiiii, yataktan fırladım gözlerim dolduu neredeyse korkudan ağlıycam şoook geçirdim resmen, eşimi dürttüm
- ne oluyor ne yaptın?
- at at at geliyorduu...
- ata benzer bir yanım mı var.
dedim ve o şokla uyudum ve , ertesi gün hiç abartısız bir tekmee ile uyandım:
- yahu sen ne yapıyorsun bana tekme attın. dedim
-vallahi köpek gördüm koşarak geliyordu ısıracaktı beni dedi.
- dün at, bugün köpek senin bana garezin mi var, uykuda rüya gördüm bahanesi ile yapıştırıyorsun dedim ve sinirlendim, uyudu eşimm..
bende pusuda bekliyorum onun dalmasını baktım horluyor dedim gonca iş başına geç...
Ben eşimin yüzüne bir tokat attım bu sıçradıı ne oldu ne oluyor dedi
dedim korkma sivri sinek gördümde...
kıslar hadi öle bakıp kaçmak yok herkes taşlarını döksün şimdi flocke gelir kontrol eder yeteri kadar rezil olma hikayesi varmı diye?:79:
deftere not al,ayrıntılı isteriz rezaletini....flocke döktürmüşsün yine hepsini okuyamadım devam ediyorum okumaya
kızlar süpersiniz bende yakında rezil olurum eşime aranıza katılırım
cimcime süpersin!!!Vay anamm 30 okuyucu var... Benden bir tane üniverste döneminden...
Bizim evimizin tam karşısında cami vardı, bizde Ramazan ayında teraviye gitmeye karar verdik. 5 arkadaş girdik camiye anamm ne kalabalık ne kalabalık, sonra her bir kadın bizi yanına aldı başladık namaza, ama saflarıda fena sıklaştırdık. Neyse namaza başladık ve secdeye gittik ben kafayı bi kaldırdım, siyah bişey görünüyor, meğer öndeki kadının eteğinin altına girmişim ve etek kafama geçmiş, tabi bizim kızlar görünce dururmu onlarda kikirdemeye başladıBaktım bizimkilerin susacağı yok kadınlarda ters ters bakıyor kalktım oradan taa köşeye gittim, oraya da piknik tüpü koymuşlar, tabi kalabalıkya öne gittikçe gittik. Yine tam secdeye gidecekken kafam tüpe kütt diye bir çarptı, ama beynim sallandı, bu sefer bizimkiler başladı kahkahaya...
O gün namaz kıldık ama bir daha da gitmedik, gitsekte almazlardı zannediyorum...
deftere not al,ayrıntılı isteriz rezaletini....
tamam,kasma kendini rezil olcam diye,işin doğal dokusunu bozarsın...bekle ilham perin gelsinanam yeni evliyim daha rezil olamadım olunca not almaya kalmaz yazarım size
bayildim buna
cok tatli bir ciftsiniz
tamam,kasma kendini rezil olcam diye,işin doğal dokusunu bozarsın...bekle ilham perin gelsin
tamam,kasma kendini rezil olcam diye,işin doğal dokusunu bozarsın...bekle ilham perin gelsin
kız sen nerelerdesin?dün burda herkes seni arıyordu....flocke sayende herkes rezil olmaya merakli bi hale geldi
kız sen nerelerdesin?dün burda herkes seni arıyordu....
bayildim buna
cok tatli bir ciftsiniz
tamam o zaman,paylaşımlarını bekliyos...okudum bugün kusura bakma ben bu topigin bukadar hareketli oldugunu bilmiyodum oyüzden girmedimde dün fazla ama bak bugün burdayim