Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bundan yıllar önce okul servisinde çalışmıştım kısa bir süre hobi olarak yaşımda küçük.Saat 6 da servis ilk beni aldıgından kapının önüne dikilirdi.Naıl olduysa adam gelmeden önce markete gitmiştim, uzaktan komşuma el sallamıştım oda erkekti zaten.Neyse ben o gün kendimi hiç kontrol etmemiştim ne saç taranmış ne baş üstümde bir eşofman sabah yataktan nasıl kalkılırsa o haldeyim.Servise bindim adamın gözleri arkamda "sen hiç kendine bakmadın mı dedi"nasıl yani!!! dedim Megersem adet olmuşum.Arkam ise komple kan.O halde markete gitmişim komşuya el sallamışım o bile uzaktan görmüş bide adam pencereyi açta koku gitsin demez mi.Bundan büyük rezilliği olan yoktur bu sitede bence.

Ouuuv cok fenaymış gerçekten ben atmıştım kendimi o an arabadan siz ne yaptınız o öyle söyleyince?

Dun aksam kayinpederim bizi almaya geldi. Gordum hatta el salladim sonra ciktim bahce kapisindan. Ben gittim bagaj acmaya calisiyorum neden kapali bu diye de soruyorum. Esim geldi hayatim sen napiorsun dedi. Bir baktim ki baska arabayi acmaya calisiyorum. Kayinpederim ve esim yikildilar tabi.

Dehşete kapıldım resmen

Sonra o halde nasıl dondun eve .Amca da ayıp etmış açta koku gıtsınmıiş deseydın senın osurugundan ıyıdır:))

Ve senı her halinle kabul edıp esın olmuş düşünsene bu bıle tatlış gelmiş sevdıgıne:))

Gece gece kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi ya

Benim de aklıma bi anım geldi rezil olduğum anlatayım hemen
Sevgilimle geçen yıl bi gün avm ye gittik . Film izleyeceğiz ama film'e daha var oturalım bari bi yerde oyalanalım hem bişeyler içelim dedik. Geldik masanın birine, yalnız şu uzun sandalyeler var ya onlardan var, boyum kadar.
Bende biraz minyonum 1.60 boyum
Oturduk biraz sohbet muhabbet vakit geçti kalkalım artık dedik.
Dedik ama sadece o kalktı, benimse sandalyeyle imtihanım başladı
Bildiğiniz yapıştım sandalyeye cebelleşiyorum, sandalyenin ayakları öne doğru eğildi ben öne gidiyorum, arkası havaya kalktı, masaya tutunmaya çalışıyorum, denge kuramıyorum.
Alt tarafı sandalyeden kalkmak istemiştim
Yere de düşmedim, oturuyorum ama saçma sapan bir pozisyondayım
Arkasını döndü bu beni öyle görünce patlattı kahkahayı.
Ben rezil tabi herkes bana bakıyor.
Bi taraftan da can havliyle buna kızıyorum "tutsana sandalyeyi, tut len tut düşüyorum" falan diye.
Neyse geldi beni kurtardı ama ordan çıkana kadar akla karayı seçtim.
Herkesin gözü bende yerin dibine girdim.
Ve hala hatırlayınca "garibim boy da yok nasıl da çırpınıyordu" diye dalga geçip durur sağolsun.

hiç ağrın yokmu o kadar leke olana kadar hiçmi hissetmedin, tuvaletedemi gitmedin. ben ağrıdan sürünüyorum

hiç ağrın yokmu o kadar leke olana kadar hiçmi hissetmedin, tuvaletedemi gitmedin. ben ağrıdan sürünüyorum
Aynen ben de yaa. Ağrım olduğunda anlıyorum adet olduğumu. İlk geldiğinden beri ağrı başlar o zaman anlarım. Yani akıntıyı falan hiç mi hiss etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…