- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
bundan yıllar önce okul servisinde çalışmıştım kısa bir süre hobi olarak yaşımda küçük.Saat 6 da servis ilk beni aldıgından kapının önüne dikilirdi.Naıl olduysa adam gelmeden önce markete gitmiştim, uzaktan komşuma el sallamıştım oda erkekti zaten.Neyse ben o gün kendimi hiç kontrol etmemiştim ne saç taranmış ne baş üstümde bir eşofman sabah yataktan nasıl kalkılırsa o haldeyim.Servise bindim adamın gözleri arkamda "sen hiç kendine bakmadın mı dedi"nasıl yani!!! dedim Megersem adet olmuşum.Arkam ise komple kan.O halde markete gitmişim komşuya el sallamışım o bile uzaktan görmüş bide adam pencereyi açta koku gitsin demez mi.Bundan büyük rezilliği olan yoktur bu sitede bence.
Ouuuv cok fenaymış gerçektenbundan yıllar önce okul servisinde çalışmıştım kısa bir süre hobi olarak yaşımda küçük.Saat 6 da servis ilk beni aldıgından kapının önüne dikilirdi.Naıl olduysa adam gelmeden önce markete gitmiştim, uzaktan komşuma el sallamıştım oda erkekti zaten.Neyse ben o gün kendimi hiç kontrol etmemiştim ne saç taranmış ne baş üstümde bir eşofman sabah yataktan nasıl kalkılırsa o haldeyim.Servise bindim adamın gözleri arkamda "sen hiç kendine bakmadın mı dedi"nasıl yani!!! dedim Megersem adet olmuşum.Arkam ise komple kan.O halde markete gitmişim komşuya el sallamışım o bile uzaktan görmüş bide adam pencereyi açta koku gitsin demez mi.Bundan büyük rezilliği olan yoktur bu sitede bence.
Ne yapayım canım araçtan inene kadar oturdum bir köşede hayatımın en rezil günlerinden biriydi.Ouuuv cok fenaymış gerçektenben atmıştım kendimi o an arabadan siz ne yaptınız o öyle söyleyince?
Kız o halinle mi oturdun?Ne yapayım canım araçtan inene kadar oturdum bir köşede hayatımın en rezil günlerinden biriydi.
Dehşete kapıldım resmenbundan yıllar önce okul servisinde çalışmıştım kısa bir süre hobi olarak yaşımda küçük.Saat 6 da servis ilk beni aldıgından kapının önüne dikilirdi.Naıl olduysa adam gelmeden önce markete gitmiştim, uzaktan komşuma el sallamıştım oda erkekti zaten.Neyse ben o gün kendimi hiç kontrol etmemiştim ne saç taranmış ne baş üstümde bir eşofman sabah yataktan nasıl kalkılırsa o haldeyim.Servise bindim adamın gözleri arkamda "sen hiç kendine bakmadın mı dedi"nasıl yani!!! dedim Megersem adet olmuşum.Arkam ise komple kan.O halde markete gitmişim komşuya el sallamışım o bile uzaktan görmüş bide adam pencereyi açta koku gitsin demez mi.Bundan büyük rezilliği olan yoktur bu sitede bence.
Sonra o halde nasıl dondun eve .Amca da ayıp etmış açta koku gıtsınmıiş deseydın senın osurugundan ıyıdır:))bundan yıllar önce okul servisinde çalışmıştım kısa bir süre hobi olarak yaşımda küçük.Saat 6 da servis ilk beni aldıgından kapının önüne dikilirdi.Naıl olduysa adam gelmeden önce markete gitmiştim, uzaktan komşuma el sallamıştım oda erkekti zaten.Neyse ben o gün kendimi hiç kontrol etmemiştim ne saç taranmış ne baş üstümde bir eşofman sabah yataktan nasıl kalkılırsa o haldeyim.Servise bindim adamın gözleri arkamda "sen hiç kendine bakmadın mı dedi"nasıl yani!!! dedim Megersem adet olmuşum.Arkam ise komple kan.O halde markete gitmişim komşuya el sallamışım o bile uzaktan görmüş bide adam pencereyi açta koku gitsin demez mi.Bundan büyük rezilliği olan yoktur bu sitede bence.
Ve senı her halinle kabul edıp esın olmuş düşünsene bu bıle tatlış gelmiş sevdıgıne:))Eşimle evlenmeden önceydi. Orta da daha nişan vs yok.
Eşimin kız kardeşiyle beraber yaşıyorduk. Kız kıza takılıyorduk. İkimizde öğrenciydik.
Bir akşam eşim, kız kardeşi ve ben sinema ya gittik. Sinema salonunda karnıma ağrı girdi, gaz sancısı. Kendimi orda tuttum. Ama nasıl ağrıyor karnım. Dört büklüm oturuyorum koltukta. Neyse sonra tam evin önüne geldik. Ben hemen tuvalete koşarım hayaliyle, eşimin kız kardeşi eşime abi gel bize oturalım diyor. Neyse yukarı çıkıyoruz. Hep birlikte salona geçiyoruz. Karnım o kadar ağrıyor ki. Tuvalete gitsem bir türlü. Can havliyle kendimi salonun balkonuna atıyorum. Tabi orda birikmiş ne varsa çıkarıyorum. İşim bitince içeri girince eşimle kız kardeşi yerlere yatmışlar kahkaha atıyorlar. Başta anlamadım, meğersem o hızla balkona çıkınca kapıyı örtmemişim. Herşeyi duymuşlar
Gece gece kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi yaakşam akşam yine şarkı dinlerken aklıma geldi, hemen anlatayım
erkek arkadaşım ağır abidir. öyle pek gülmez, güldüğünde de nabzım saniyede 6373627382 falan olurben de ona göre fazla neşeliyim fazla gülerim.
neyse, Edis'in Çok Çok isimli şarkısını bilirsiniz. sözlerini ben çok seviyorum bir de sanki sesim güzelmiş gibi bağıra bağıra söylerim
alışverişe gidiyoruz. birden arabada bu şarkı çalmaya başladı. ben de bir aşka geldim ki nasıl söylüyorum böyle
yine yine yerlere, ser beni mindere
...
yanına yanına, al beni yanına, yakışırız ama çok çok
diye adeta şakıyorum, cilve yapıyorum.bu da gülüyor o güldükçe ben daha da gaza geliyorum
neyse girdik avm ye. ona takım elbise bakıyoruz. aklımda kaldığı için de hala aynı şarkıyı söylüyorum. bilirsiniz şöyle bir kısmı var;
yarası hatırlatır bütün dikenleri
diye. nasıl olduysa benden şöyle bir cümle çıktı;
yarası hatırlatır bütün s.kenleri
aha başlayacak söylenmeye diye düşünürken benimki resmen kendini yere attı nasıl gülüyoro an öyle rezil oldum öyle kızardım ki anlatamam
hiç ağrın yokmu o kadar leke olana kadar hiçmi hissetmedin, tuvaletedemi gitmedin. ben ağrıdan sürünüyorumbundan yıllar önce okul servisinde çalışmıştım kısa bir süre hobi olarak yaşımda küçük.Saat 6 da servis ilk beni aldıgından kapının önüne dikilirdi.Naıl olduysa adam gelmeden önce markete gitmiştim, uzaktan komşuma el sallamıştım oda erkekti zaten.Neyse ben o gün kendimi hiç kontrol etmemiştim ne saç taranmış ne baş üstümde bir eşofman sabah yataktan nasıl kalkılırsa o haldeyim.Servise bindim adamın gözleri arkamda "sen hiç kendine bakmadın mı dedi"nasıl yani!!! dedim Megersem adet olmuşum.Arkam ise komple kan.O halde markete gitmişim komşuya el sallamışım o bile uzaktan görmüş bide adam pencereyi açta koku gitsin demez mi.Bundan büyük rezilliği olan yoktur bu sitede bence.
Aynen ben de yaa. Ağrım olduğunda anlıyorum adet olduğumu. İlk geldiğinden beri ağrı başlar o zaman anlarım. Yani akıntıyı falan hiç mi hiss etmedihiç ağrın yokmu o kadar leke olana kadar hiçmi hissetmedin, tuvaletedemi gitmedin. ben ağrıdan sürünüyorum
yoktu geceden olmuşum ben hiç sancılanmam ki.hiç ağrın yokmu o kadar leke olana kadar hiçmi hissetmedin, tuvaletedemi gitmedin. ben ağrıdan sürünüyorum
maalesef geceden olmuş olmalıyım bide aceleyle çıkıncaevden :Aynen ben de yaa. Ağrım olduğunda anlıyorum adet olduğumu. İlk geldiğinden beri ağrı başlar o zaman anlarım. Yani akıntıyı falan hiç mi hiss etmedi
Hiç ağrısız adet olmak varmış yaamaalesef geceden olmuş olmalıyım bide aceleyle çıkıncaevden :
nasıl yani sabah kalkınca tuvaletedemi gitmedin farketmedin. ağrısız adet nasıl bi duygu hiç bilmediğim için bana inanılmaz geliyo bu durumyoktu geceden olmuşum ben hiç sancılanmam ki.
inanılmaz gelse de benim hiç ağrım olmaz rezillikti işte oldu artık olannasıl yani sabah kalkınca tuvaletedemi gitmedin farketmedin. ağrısız adet nasıl bi duygu hiç bilmediğim için bana inanılmaz geliyo bu durum
aradan yıllar geçti ama hala utanıyorumHiç ağrısız adet olmak varmış yaaböyle durumlar için ağrı iyiymiş o zaman. Bu sözü söyleyeceyim hiç aklıma gelmezdi
Dehşete kapıldım resmen
Hayatımın en rezil günlerinden biriydi nerden baksan aradan 12-13 yıl geçtiSonra o halde nasıl dondun eve .Amca da ayıp etmış açta koku gıtsınmıiş deseydın senın osurugundan ıyıdır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?