Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

esimle burhaftalik evliyiz
kaynanamlara el opmeye gitmisiz
esim mutfa gitti dolapta egilmis bise ar8yor bende icerde sıkildim mutfa yanuna gittim kimse yok bende dolap kapaginin ardina gectim ne ariyosa bende araklamaya basladim o sirada esim niye geldin git otursana dedi bende gulerek oturamiyom ki senin seyin yuzunden dedim esimdr daha dur sen dedi gulustuk dolapta cilvelesiyoz resmen hemen aya kalktim bardak alcaktum bide bakarimki kaynana su iciyo ve herseyi duymus ters terd esime bakti biz eve gidene kadar da hic muhatap olmadi bizle

Rezil olmayı geçin birbirimize deli işleri yapan ciftiz..:) korkmuyorum ondan oda benden.. bu şekilde çok şükür 3seneyi devirdik:)

Ay gözlerimden yaş geldi özellikle siz ayağa kalktıktan sonra kaynananla bakıştığınız anı düşündükçe

Eşimle yola çıktık bir yerde durduk indik arabadan sonra ben arabaya doğru gittim bizim araba diye başka bir arabanın kapısını zorluyorum. Sonra tam da sahibi geldi tip tip baktı bana tabi eşim bana kızdı nasıl denk getirdin dedi tam adam geliyo ben kapıyı zorluyorum. Bi kerede bir yere gidicektik ben hazırlanıyordum eşime lastikli ten çorap al dedim tamam drdi aşağı indi arkadaşıyla karşılaşmış çocuğa instagramdan video isletirken tak ben mesaj attım külotlu değil hee lastikli diye. Eşim bu huyuma acayip şaşırıyo. Ya dedi telefom o kadar cebimdeydi iki dakka video izleticem sen tak mesaj atıyosun çocuk da utanmış herhalde kafasını çevirmiş. Bana çok komik gelen ve bni rezil eden bu durum eşimi sinirlendiriyo

Düğünümüze bir gün varken arabadayız arabayı durdurdu sevgilim indi bankamatik için. Ben de karın ağrısından ölüyorum malum stres gaz sancısı
Salıverdim ama Allahım korkunç bir koku
Benim salmamla pat diye gelmesin mi adam kapıyı açtı aşkım dur dedim indim arabadan. Yanına gittim bi saniye binme arabaya dedim. Noldu diye korktu çocukcaz ya şey kem küm yapıyorum arabanın içinde hava sirkülasyonu olsun diye zaman kazanıyorum
Tamam neyse dedim binelim arabaya, neyse ki koku yoktu ama beyfendi biraz kızdı dalga mı geçiyosun diye.
Ben de itiraf etmek zorunda kaldım

eşimle gorucu usulu tanistik ilk bulusmamiz daha ben grip olmusum Balikciya goturdu beni Allahiimmm burnum akiyor silmeye utaniyorum bi yandan balık alabildigine kılcık ben de sanirsin hayatinda ilkkez balik gormus gibi ayiklayamiyorum onlami ugrasiyim burnumami hakim oluyum bilemedim en sonunda bizimki temizledi baligı da yiyebildim cok buyuk bi rezillik degil ama aklima geldikce gulerim

Yine bi gun nikah islemlerini yaptik aciktik yemek yiyelim diye ben yine heyecanliyim tabi sanki ne varsa pipeti kolaya taktim pipeti aldim agzima veeeee kola sisesini oldugu gibi kaldirdim havaya ustum basim batti... bu postu okurken gordumde ben gibi bi tane daha varmis sukür dedim bi ben degilmisim

Bende eşimin bana nasıl mahcup olduğunu anlatayım.Kızımız kaç aylıktı hatırlamıyorum sürekli ağlıyor bende bitik bir haldeyim yorgunluktan çabuk sinirleniyorum.Kızımı kendi yatak odamda yatağımda emziriyorum ağlaması geçmiyor eşimde beni rahatlatmak için espiriler yapıyor.Eşim bana dönerek diyor ki;"çocuğun seviyesine in göz göze gel susar."Birde bunu bana uygulamalı gösteriyor.Eşim çömelip kızımla göz göze gelince bir anda gürültülü gaz çıkardı.Eşim daha önce hiç benim yanımda böyle birşey yapmamıştı tabi ikimizde bir gülme krizi yaşadık anlatamam.Kocam o an kıpkırmızı oldu bende utanılacak birşey yok çok normal deyip konuyu kapatmaya çalıştım.

20 yaşlarında flanım birisiyle tanışmışız hergün görüşüyoruz ögüven patlaması yaşıyorum.İçim kıpır kıpır.3.günümüzde ben üniversite sınavıyla ilgili işlemlerm var diye beraber gelmesini teklif ettim.Otobüse bindik bende mini bir elbise saçlar uzun sarı son sitem.Ama erkek arkadaşım beniim yüzüme bön bön bakıyr bende içimden "güzelliğime bakıyor"diye geçiriyorum.Bana birden burnunda bişey var demezmi.Bildiğiniz burun moku.Yanımda peçetete yok agzımı burnumu kapattım.Elime peçete tutuşturdu yanımdaki.Hayatımın en komik ve en rezil günlerinden biriydi.Cocuktan ıyyyy sesini duydum meger iğrençliğime bakıyormuş.

Bu ne yarabbim

Wc ye koptum gerçekten :))

o nasil olmusss ay hic gulecegim yoktu hic mi anlamamis

onu benim eşimde yaptı kendiside hiç farketmemiş. akşam ben farkettim. gülmekten gözlermizden yaşlar gelmişti

Yaa gece gece gulmekten gozumden yas geldi ben de anlatiyim.

Esimle yeni sevgiliyiz. Yaninda kaliyorum ve ondN once uyuyakalmisim bu da romantiklik olsun diye beni videoya cekiyor. Videonun sonunda yuksek bir gaz sesi ve mahcubiyet icinde uyanan ben. Elinde telefonla da kahkalarak atarak videoyu hala cekmeye calisan sevgilim. Neyse ben uyku sersemligini attim uzerimden ne oldugunu anlamadim cunku ( uyku sersemi asiri mallasirim) . Sonra gulerek videoyu izletmeye basladi ve benim basimdan asagi kaynar sular dokuldu. O kadar sinirlendim ki bagris cagris kavga cikarmistim beni utandirmaya hakkin yok bir daha sakin boyle bir sey yapma diye. Ama hayatimda hic o kadar utandigimi hatirlamam. Yeni evliyken iki kez altima yaptim (idrar yolu enfeksiyonundan ) o kadar utanmadim. Ama suan o tepkiyi verdigim icin pismanim. Herif gaz olayindan cok nefret ediyorum igrenc falan buluyorum zannetmis olacak ki hala hic yanimda gaz yapmaz. Dogal olarak ben de yapamam. Gercekten insanin esinin yaninda gaz yapamamasi cok kotu. Simdi diyorum keske o yapsa da ben de yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…