- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 36
esimle burhaftalik evliyiz
kaynanamlara el opmeye gitmisiz
esim mutfa gitti dolapta egilmis bise ar8yor bende icerde sıkildim mutfa yanuna gittim kimse yok bende dolap kapaginin ardina gectim ne ariyosa bende araklamaya basladim o sirada esim niye geldin git otursana dedi bende gulerek oturamiyom ki senin seyin yuzunden dedim esimdr daha dur sen dedi gulustuk dolapta cilvelesiyoz resmen hemen aya kalktim bardak alcaktum bide bakarimki kaynana su iciyo ve herseyi duymus ters terd esime bakti biz eve gidene kadar da hic muhatap olmadi bizle
Birkaçını dinleyelim o halde? :)Rezil olmayı geçin birbirimize deli işleri yapan ciftiz..:) korkmuyorum ondan oda benden.. bu şekilde çok şükür 3seneyi devirdik:)
kadin zaten gozgoze geldikten sonra seytan gormis gibi kacti bizden gece boyuncaAy gözlerimden yaş geldiözellikle siz ayağa kalktıktan sonra kaynananla bakıştığınız anı düşündükçe
Eşimle yola çıktık bir yerde durduk indik arabadan sonra ben arabaya doğru gittim bizim araba diye başka bir arabanın kapısını zorluyorum. Sonra tam da sahibi geldi tip tip baktı bana tabi eşim bana kızdı nasıl denk getirdin dedi tam adam geliyo ben kapıyı zorluyorum. Bi kerede bir yere gidicektik ben hazırlanıyordum eşime lastikli ten çorap al dedim tamam drdi aşağı indi arkadaşıyla karşılaşmış çocuğa instagramdan video isletirken tak ben mesaj attım külotlu değil hee lastikli diye. Eşim bu huyuma acayip şaşırıyo. Ya dedi telefom o kadar cebimdeydi iki dakka video izleticem sen tak mesaj atıyosun çocuk da utanmış herhalde kafasını çevirmiş. Bana çok komik gelen ve bni rezil eden bu durum eşimi sinirlendiriyoister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
Bu ne yarabbimBir aylık evliydik.kuzenimin düğünü vardı bir kış günü yani sonbahar ama soğuk. Gün boyu kıyafet aradım üşütmüşüm galiba.ordanda salona geçtik. Bizimkilerin arabaya sigmayacaktik biz eşimle salondan biraz daha erken çıktık. Annemlerin evine gidiyoruz.normalde başka şehirde yaşıyoruz.salondada biseyler içmişim meğersem.hic aklıma gelmedi.otobusten indik iner inmez yarabbim o kadar sıkıştım ki anlatamam.ayagimda topuklu ayakkabı gece 12 yi geçmiş.ustumde kısa elbise onun üstünde deri ceket.ellerimi sıkıyorum sıkıyorum allahım diyorum sabret kızım az kaldı eve.baktim olacak gibi değil bıraktım biraz yapayım dedim belli olmaz gece gece.yarabbim yaptıkça yapıyorum nasıl üşüttüysem bitmiyor.esim elimi bıraktı.arkaya baktı noluyor ya dedi.ben o an ölmek istedim o derece ama halen yapmaya devam ediyorum. Artık kostüm binaya girdim tuvalete zor yetiştim.esim 4 yıldır gülüyor rezil rusva oldum.annem gelmeden herşeyi makinaya attım rezaletti.sonra balkona çıktım yukardan baktım mübarek sokağa resmen şerit çizmişim çisimle
Wc ye koptum gerçekten :))Super rezıl olmussuntebrıkler.
sıra bende , senınkı kadar komık olmasada sıgaradan bahsedıyorduk tabııkı zararlarından bende ızledıgım bır belgeselden bahsederken nıkotın yerıne nıkoteın demıs bulundum adam kahkahalar atarak benı utandırdı
ıkıncı rezıllıgım, devamlı gıttıgımız bır cafe vardı maalesefkı ben her gıttıgımızde erkeler tuvaletıne gıdıyormusum bunuda su sekılde anladım. Bırgun cafeye tekrar gıttık once lavaboya ugrayayım dedım oda bende gıdeyım oyle ıceceklerımızı soylerız dedı. tamam dedım. neyse yuruyoruz bana yol verdı bıraz korıdor dardı ben dırek erkekler wc sıne gırınce kahkahalar attı , burası degıl yan taraf dedı. olurmu ben hep buraya gırıyorum dedım salak gıbı. adam bır kahkaha daha patlattı
o nasil olmusssBide bn anlatayim yillar once babam isten sinirli sinirli gldi meger sabah yanlslkla annemn ic camasirini giyms tabiki gun boyu sıkms adami deli etms.nasl farktmedii hala anlayamdknasl anlamamis bide ustune annemn yuksek isida yikadigini dusunerek kndi kndine sinirlenms
Yok ya anlamamis renk beyaz olunca orasi mechul ogun kafasi nasl doluysa artiko nasil olmusssay hic gulecegim yoktu hic mi anlamamis
onu benim eşimde yaptı kendiside hiç farketmemiş. akşam ben farkettim. gülmekten gözlermizden yaşlar gelmiştiBide bn anlatayim yillar once babam isten sinirli sinirli gldi meger sabah yanlslkla annemn ic camasirini giyms tabiki gun boyu sıkms adami deli etms.nasl farktmedii hala anlayamdknasl anlamamis bide ustune annemn yuksek isida yikadigini dusunerek kndi kndine sinirlenms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?