selam kızlar bu konuyu çoook önceden üye olmadığım zamanlarda görüp gülmekten yarılmıştım
geçenlerde yine okudum hayatımda ilk defa gülmekten gözlerimden yaşlar geldi yerlere yattım hatta o kadar güldüm ki sırtımda bi kasılma sonucu ağrı oluştu o günden beri sırtım ağrıyo bişey oldu sırtıma gülmekten
beyse bitanede ben anlatcam
bu benim eşime ilk rezil oluşum
6 aylık falan evliyiz ben hamileyim ve daha ilk zamanları hamileliğimin. ama nasıl atarlı giderliyim o zaman herşeye trip yapıyorum falan.
bi akşam kavga ettik saçma bişeyden bende bi hışımla yatak odasına geldim yattım ve karar verdim onu yatağa almıcam içerde uyuyacak.
neyse hamileliğin ilk zamanlarında içimizde oluşan gazı hamile olanlar bilir
bende vur patlasın çal oynasın salıyorum çatır çatır
onu yatağa almıcamya gelmicek nasıl olsa
bir değil iki değil defalarca geldi ve hepsi kokulu kokuyor bildiğin ay çok iğrencim
sonra bizimki sen odaya dal
iki adım at
oysa ben gelmez sanıyodum
birden "offff "
" bura böyle ne kokuyo bok kokmuş bura resmen "
"naptın sen burda " dedi
bende dedimki " ne kokuyo ya "
" osurdun mu sen naptın şu camı mamı aç " dedi
" ya ne osurcam defol git burdan " dedim ama o daha da yaklaşıp kokunun merkezine gelmişti çoktan
" offfff , offff " diye burnunu kapata kapata gitti " ben bu odada yatamam bu gece oksijnsiz kalırım bence sende çık " falan dedi gülmekten yarılıyo çıldırıyo bense halen inkar ediyoum ben yapmadım diye
sonra gitti bida geldi hala kokuyo diye en sonunda itiraf ettim " hamileyim ben odun öküz sen ne bilirsin " falan diye elime geçen yastığı fırlatmıştım
ay çok pis rezil olmuştum ya 2 yıl oldu hala dalga geçer her kötü kokuda osurdun mu yine falan der
https://www.instagram.com/p/BYlzI5kAgAg/ömür boyu sürcek kesin