Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

favorimsin ya koptum resmenn

Bir tane de ben anlatayım. O zamanlar 1 yıl anca olmuştur sevgili olalı o günde bilgisayarcıya gidip bir parca alacaktı. Beraber gidelim dedi tamam dedim. Gittiğimiz yer iki otobüs bir inden indik diğerine bindik ben ayaktayım para uzattı tam oturacağız otobüs hareket etti dik bir yokuş çıkıyor. Bende nasıl olduysa arka üstü yere bir düştüm çok fenaydı kıpkırmızı oldum yazık gidene kadar el bileğimin üstüne düşmüştüm öfelemişti gidene kadar.

:))))); abi naptin sen ya, iyi adamabisy olmamis,cokguldum :)))))
Daha beteride oldu :) yazın gittiğimizde eltimle gır gır yapıyoruz 'şu komşu tam kayınpedere göre' falan ama nasıl gülüyoruz daha neler neler :) işte diyorum ki kayınpeder de yakışıklı oğulları anasına çekmiş babaları dururken :) bu arada kayınpeder de 5 metre ötede ama kulağı hiiiç duymuyor avaz avaz bağırmak gerekiyor.

Yanına gidiyorum gülerek ve bayağı bi bağırarak 'babaaaağğğğ çay alırmısııığğğnnn' diyorum

Ve cevap; bağırma kızım işitme cihazı aldım.

Of yaaaa çok pis rezil olduk ama altımıza ettik gülmekten, neyse ki adamcağız melek gibi bişey demedi sadece evlenecem ben diye tutturdu :)

ay stres atmaya geldim

benim de ilk aşkıma bir rezilliğim var ki sormayın

gözlerim miyop 2 derece falan. onun gözleri de maşallah şahin gibi adam baktığını pikseline kadar görüyor.

neyse o zamanlar üni 2 deydim sanırım. beni aramıştı bekle ben gelip alacağım seni diye. kurt var bir tarafımda durur muyum. çıktım o gelmeden.

aaaa bi baktım benim adam gidiyor aşağıya doğru hem de hızlı hızlı

ben koştum

koştum

koştum

çaaaat benimkinin sırtına bi atladım. bir de bağırıyorum sanki adam sağır OŞKOOOOOMMMM NOROYOOOOO diye

ay sırtına atladığım çocuk bir geri bakar omzunun üstünden ikimiz de böyleyiz

ben kafamı bi kaldırdım benim esas adam önden geliyor kırmızı görmüş boğa gibi çünkü ben hala üstüne atladığım oğlanın sırtındayım o şokla

gözlük alana kadar neler çektim şu miyopluktan sormayın

başkasının koluna mı girmedim annem sanıp. dayıma el sallıyorum diye başka bir amcaya mı hareket çekmedim neler neler

hahahhahaha tamam miyopsun ama sende az değilmişsin ki. çooooook güldim ya Allah iyiliğini versin

Canım bu çok iyiydi ya

Ay akşam akşam bir tane daha geldi aklıma

Ben, sevgilim ve kuzenim, onların sınıf arkadaşlarına ders çalışmaya gittik (onlar toplam üç kişi tıp okuyor ben ve bir başka kız da öğretmenlik)

Neyse başladık çalışmaya kahveler peşi sıra gidiyor tabi.

Kuzenim bir ara koltuğa kıvrıldı uyumaya başladı. Kuzenim de uykusunda konuşur eğer çok yorgunsa

Allah dedim içimden, konuşmaaa bari

Ben öyle dememişim ya dök ortaya ne varsa demişim

Kuzenim başladı sevgilime, mybrightside sana çok aşık ama belli etmiyo, sen yine de eline koluna hâkim ol bak takışmayalım demeye

Sevgilim na beeeeyle kaldı

Ne diyo bu dedi bana

Dedim takılma aşkım uyuyo o şuan

Kuzenim bir süre sessiz kaldı ama sonra yine başladı

Sevgilimin adı temsili ahmet olsun...

Pişş pişşt ahmet, bizimki deli bi daha düşün

selam kızlar bu konuyu çoook önceden üye olmadığım zamanlarda görüp gülmekten yarılmıştım
geçenlerde yine okudum hayatımda ilk defa gülmekten gözlerimden yaşlar geldi yerlere yattım hatta o kadar güldüm ki sırtımda bi kasılma sonucu ağrı oluştu o günden beri sırtım ağrıyo bişey oldu sırtıma gülmekten

beyse bitanede ben anlatcam
bu benim eşime ilk rezil oluşum

6 aylık falan evliyiz ben hamileyim ve daha ilk zamanları hamileliğimin. ama nasıl atarlı giderliyim o zaman herşeye trip yapıyorum falan.
bi akşam kavga ettik saçma bişeyden bende bi hışımla yatak odasına geldim yattım ve karar verdim onu yatağa almıcam içerde uyuyacak.

neyse hamileliğin ilk zamanlarında içimizde oluşan gazı hamile olanlar bilir bende vur patlasın çal oynasın salıyorum çatır çatır onu yatağa almıcamya gelmicek nasıl olsa bir değil iki değil defalarca geldi ve hepsi kokulu kokuyor bildiğin ay çok iğrencim
sonra bizimki sen odaya dal iki adım at

oysa ben gelmez sanıyodum
birden "offff "
" bura böyle ne kokuyo bok kokmuş bura resmen "
"naptın sen burda " dedi

bende dedimki " ne kokuyo ya "
" osurdun mu sen naptın şu camı mamı aç " dedi
" ya ne osurcam defol git burdan " dedim ama o daha da yaklaşıp kokunun merkezine gelmişti çoktan
" offfff , offff " diye burnunu kapata kapata gitti " ben bu odada yatamam bu gece oksijnsiz kalırım bence sende çık " falan dedi gülmekten yarılıyo çıldırıyo bense halen inkar ediyoum ben yapmadım diye

sonra gitti bida geldi hala kokuyo diye en sonunda itiraf ettim " hamileyim ben odun öküz sen ne bilirsin " falan diye elime geçen yastığı fırlatmıştım

ay çok pis rezil olmuştum ya 2 yıl oldu hala dalga geçer her kötü kokuda osurdun mu yine falan der ömür boyu sürcek kesin

ay çok güldüm buna ya resmen kahkaha attım

Eskiden çok takılırdım burda çoktandır girmemiştim çok güldüm yaa

Kizlar ya ben esime ilk rezil oluşumu anlatmıştım bu seferde bir kasiyere rezil oluşumu anlatayım bari.

Birgün markete gittim birseyler alacam tabi hayatımda hiç avakado yememişim baktim avakado 5 tl yaziyo ayy dedim dur iki tane tek alim tadi güzelse 5 tl miş zaten bir kilo yine alirim.

Neyse ben birkac erzağini aldim onun yaninda da 2 tane avakado aldim kasaya geçmeden tartı önünde eleman 2 tane tartmaya gerek yok kasada geçirin dedi ben yine cakmiyom davayı.

Geçtim kasaya arkamda birikmiş kuyruk var erzakları koydum sıra avakadolara geldi kasiyer kiza dedimki, tartan arkadaş 2 tane diye tartmadı kasadan fiyat geçirirler dedi diom, kiz anlamadim ne demek istediniz dedi.
Neyse dedim ben yanlis anlattım herhalde diyip tekrar cümlemi yeniledim kasiyer arkadaş yine anlamadı avakadolarida geçirdi sizin hesap 50 demez mi ben şok tabi üzerimde az para var hatta baya para üstü gelecek die düşünüyorum ve seviniyom meyve indirime girmiş die onunda ilk tadına bakacam falan.

Kasiyer arkadaşa dedim niye bu kadar tuttu üzerimde para yok dedim. Kızda demezmi zaten avakadolarin tanesi 5 tl iki tanesi 10 lira gibisinden birden gözümde avakadılar dönüp durdu.
Birde üstüne demem mi ayy pardon ben kilosu 5 tl sandim diye.
Dedim neyse avakadolara çıkaralım almayacam dedim ve arkama dönmeden diğer eşyaları alip oyle bi çıktım ki nr zaman o markete gitsem hem utanmanin yani sıra tuaf bi gülme tutar beni

Yaa süperr yaa

Ben de anlatayım eşime ilk rezil oluşumu,
yeni evliyiz, 3. ay falan muhtemelen. yanyana oturuyoruz, ikimizin de teli koltuğun üstünde duruyor. Ben kendi telimi aldım annemi arıyorum. bu arada eşimin teli çaldı "nergisim" yazıyor. benim beynim uğuldadı yazıyı görünce, uzattım teli burnunun dibine "bak" diyorum. Adamda başını sallıyor nolmuş diye, "açsana be kim bu" diye bağırdım. eşim o an bi kahkaha patlattı ki belki 5 dk güldü. Ben hala sinirden bağırıyorum. Sonra dedi ki bi düşün bakalım en ykınımdaki nergis kim. o zaman zar zor anladım ki annem yerine kocamı aramışım, o "nergisim" benmişim
yıllar oldu hala her fırsatta laf sokar, benim karım beni kendinden kıskanır diye.

Ayyy ne gulddum gece gecee

Bayagı komikmiş burası madem öyle bende eşime ilk rezil olma anımı anlatayım.Eşimle yaklaşık 3 aylık evliyiz o zamanlar.
İşten geldi yorgun argın beni kandırımış hep ,çay demle diye ben çay demlerken o da fırsat bulup uyurdu.Sonradan itiraf etti tabi ki.
Bir gün baktım uyuyor yeni evliyiz ya yanında gaz felan çıkartamıyorum utanıyorum.Tv açık ama kısık sesle, kendisi bir çekyatta uyuyor, ben karşısındaki çekyatta oturuyorum.Bayagıda uykuda horluyordu yani dedim fırsat bu fırsat sal gitsin :)
Tabi ben salmamla bunun çekyattan fırlaması bir oldu Bismillah ,Allahu ekber nidalarıyla ne oluyor diyo bana boş boş bakıyor.Bir şey yok diyorum kıs kıs gülüyorum.İtiraf da edemiyorum jeton sonradan düşüyor.Ödü patlamış.Hemen su istedi.

Hihoyttt hemen bende anlatayım bitane..
Eşimle yeni sevgiliyiz.Akşamüstü evin önüne gelmiş biraz dolaşalım diye..Yanında da ortak bir arkadaşımız var.Eşim kolunu atti omzuma bende bir heyecan tabi.Saldım kendimi..geziyoruz romantik romantik.Eşim birden alacam seni dedi.Bende ayyy aşkım bende sana varacam dedim gulumseyerek..Snra bi sessizlik...arkadasiyla gozgoze gelip bi kahkaha patlattilar...noluyoruz dedim tabi..Meğer eşimin almak istediği arabanın yanından geçmişiz..eşimde gozuyle onu işaret edip alacam seni demişBen tabi bi utan bi kızar..Hooppp hemen indim pembe bulutlarin ustundenEşim aklina geldikçe de söyler hala gülüşürüzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…