Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ay bende yapmazdim bir tut iki tut,hamileligin ilk ayinda gazbasliyo, dedim kusurabakma artik her saniye yapiyorum, o hala yapmaz of ben yaparim:) gebelikten sonra iyice costum

Bir tane de ben anlatayım :)
Nişanlımla henüz sevgiliyken 3 yıl önce ayrılmıştık, 1 yıl önce yeniden konuşmaya başladık böyle romantiklikler, kibarlıklar, cicim ayları vs, kibarlıktan kırılıyoruz. Herkesin gözünde ben böyle kibar, naif, kelebek vs bi kızım
Bi whatsapp grubumuz vardı arkadaşlarla. Bi sabah uyandım grupta bi konuşma, konuşmalar aynen şu şekil;

-XXX bu horlayan kız kim (bana soruyor)
-Nasıl çekmiş ki onu anlamadım nasıl yapmış yani
-O neydi kız öyle, motor gibi
-Kendini çekmiş galiba yanlışlıkla uyurken, al işte sevgilisinin soğuma sebebi
-Ben önce gök gürlüyor sandım
-Motorlu testereden daha beter
-Dedem böyle horlamıyor
-Abi sen bayan mısın ?
-Pancar motoru gibi, cidden sen miydin o ?

Başta acaba saçma bi resim çi çektim uyurken de gönderdim dedim anlamadım, Ama kimse susmuyor, nasıl gülerek dalga geçiyorlar, dinlemeye korktum, bir iki yerine baktım horluyorum diye kapattım.
Gece nasıl becermişsem 39 dakika boyunca ses kaydetmişim, demek grup açıkken uyudum parmağım oraya değdi O an ki yaşadığım utancı size anlatamam, başımdan aşağı kaynar sular, soğuk sular ne varsa aktı :) Normalde de yorgunsam eğer insan hali horlarım, acaba sadece horlama mı var, gaz sesi de var mı diye diye korka korka dedim bi dinleyeyim de kendimi hazırlayayım, malum ecelden kaçış yok, 39 dakikanın hepsini dinledim, meğer horlamıyormuşum sadece nefes alma sesi var ama telefon yakın olduğu için ses bazen yüksek çıkmış, meğer mışıl mışıl uyuyormuşum Sevgilim de sağolsun hiçbişe demedi :) Ama o anki utancımı anlatamam, gruptakilere rezil oluşumu bile umursamamıştım sevgilime rezil oldum diye ama ucuz atlattım :)

Hastalıktan kırılıyorum bir rezilliğimi anlatayım da gülelim

Benim gözlerim miyop. Zaten başıma ne geldiyse gözlerim yüzünden geldi Neyse geçen cumartesi sabahı annem alışverişe gitmiş. Torbalar fazla olduğu için de beni aradı yardıma gel kapıya çık dedi. Tamam dedim hemen bi ferace bi eşarp fırladım dışarı. Gözlüğümü takmadım nasıl olsa kapıya çıkıyorum diye. Keşke taksaydım

Neyse çıktım kapıya bi baktım annem geliyor ama elinde taş çatlasın 3 poşet vardır. Üstelik taşıyabileceği ağırlıkta beni çağırmasına gerek yokmuş. Söylene söylene yoluna gitmeye başladım. Yüzüme de nasıl güneş vuruyor.

Vardım yanına. Başladım asılmaya torbalara ama vermiyor... Çekiyorum asılıyorum ı ıh bırakmıyor poşetleri. Kız bıraksana diyorum cık cık yapıyo ama torbalar hala elinde. Vermiyor. Sinirlendim, hem çağırıyorsun hem de vermiyorsun dedim yüzüne baktım.

Meğerse bizim apartmandaki sorunlu teyzeymiş

Kendisiyle kimse konuşmaz çok tuhaf biridir. O gün anacığıma benzeyeceği tutmuş

Ama görseniz aynı eşarp aynı hırka aynı paytak yürüyüş aynı boy vs vs...

Kendimi kaldırıma attım ama nefes alamıyorum gülmekten. Ben çok gülünce de 93 model ford motoru gibi ses çıkartırım bir yandan da o sesime gülüyorum. Beni durdurabilene aşk olsun yani o an

Neyse dayımın arabası durdu önümde annem indi. Ben hala kırılıyorum gülmekten annem hayırdır dedi. Kelimeleri yuta yuta anlattım ne olduğunu. Gözlüğünü takmazsan her sakallıya dede dersin dedi

Bu da böyle bir anımdır

Azerbaycanlıyım ve buna çok güldümmm

Benim de şyle bir rezilliğim var.Eşimle birgün çok kötü kavga ettik bu evdev gitti bende efkarımdan gidip kocaman bir şarap aldım.Şarabı arada içen biriyim oda bir bardak.O gün su gibi içmek istedim onu derdimden.İçtim içtim ve içtim.Biraz sonra eşim geldi hadi sahile gidip az konuşalım dedi henüz iyiyim bişeyim yok.Dışarı çıktık gittik sonra başladı dünya 4 dönmeye. 5 dakika sonra be ben değildim.Pncereden bakanlara ne bakıyon teyzeee ayı mı oynuyor???Yoldan geçene iyi bak beni kına benden beter ol...beter olun beter olunnn....diye yerlerde sürüklüyormuş beni eşim.Apartmana gelince merdivenlere başım aşagıda ayaklarım yukarıda yatmışım eşim beni sürükleyerek çıkartmış o şekilde..

Burayı neden daha önce görmedim acaba.koptum yazılanları okurkenbari bende anlatayım.
Eşimle 15 16 yaşında iken tanıştım.bir gün beraber AVM ye gitmiştik.orda küçük bir kız çocuğu gördük seviyoruz konuşturuyoz falan.eşim çocuğa soruyor Hangimizi daha çok sevdin gibisinden bir soru.kızın verdiği cevap"ikinizi de sevdim çünkü ikinizin de bıyıkları var"tüm herkesin içinde krize girdik eşimle herkes bize bakıyor falan.hatirladikca güleriz

fena olmus yaaa

Grup yorumlarini okurken gozumden yas geldi
:))))))

:))))) Ölucem gulmekten

Okudukça bir tane daha yazasım geldi.benim koklama hastalığım var birazcık üniversite okurken oda arkadaşımla markete gittik.şu büyük olan marketlerden.dolanıyoruz falan.parfüm kokluyoruz,çorap bakıyoruz onu kokluyoruz falan.tabi bir tek bayan ürünlerinin satıldığı reyon olduğu ve görünürde kimse olmadığı için rahat rahat yapıyoruz bunları. Ped alacaktık elimize aldık onu da kokluyoruz derken arkamizi döndük adamın biri bize bakıyor sen nerden çıktın adam ne işin var orda.yanı rahat rahat alış veriş de mi yapamicaz

Bir tane de kuzenimi anlatayım sonra kaçayım şimdilik.iki kuzen dışarı çıkmıştık.eve dönüyoruz.hava kararmıs.bir kuzenimin de sindirim sorunu var sürekli gaz problemi falan.biliyoruz.yine rahatsız olmuştu. Öteki kuzenimle girdik her birimiz bunun bir koluna.dalga geçiyoruz.çıksana çıksana diyip yavaştan vuruyoz.açık hava ya saliver nasıl olsa kimse duymaz diye.baya uğraştık yok yapamıyor gülme krizine girdi.derken eve yetistik asansöre bindik binmemizle kızın salıvermesi bir oldu3.kat a nasıl geldik ordan nasıl çıktık bilemedik.artık bir daha ısrar etmeme kararı aldık gazzede kuzenimle

Valla yazarken bile utaniyorum. Esimle ilk evlendik evleneli 3gun felan oldu o zamanlar. Neyse sabah bi islaklik hissettim yatagimda uyandim bir bakdim gece altima yapmisim. Adam daha uyuyor ama adama ne dicem? Adama belli etmeden temizlemem lazim ama olmuyor bir yandan slla sumuk karismis aglamalarim bir yandan elimdr bez drtrjan drrken esim uyandi noldu dedi. Cay iciyordum da o dokuldu dedimm. Git su yuzunu yika aglanacak birsey yok bunda bir daha tekrarlarsa altina bez baglarim dedi 2 yillik evliym simdiye kadr hic oyle bisi olmadi o gun nasil oldu anlamadim hala cok utaniyorum..

ay buna çok güldüm yaaa

Bir tane daha aklima geldi. Onuda anlatayim esimle dugunden 3gun sonra balayina gittik. Kemer de bir otel. Otele girdik ilk once esyalarimizi koyduk ben dusa girdim sonra esim girecekti yemege inecektik. Neyse ciktim banyodan ustumu degistirdim esim balkondaydi dusa girecegi icin tek bornoz vardi uzerinde. Ben de aldim sigarayi. X kapatma kapiyi demeye kalmadan kapattim kapiyi balkonda kaldik balkondan iceriye kapi acilmiyor napsak ne etsek balkondan digrr tarafa gectim oradanda diger balkonlara geciniyor. Tum odalara bakiyom bom bos. En sonunda bi tane kadin gordum. Diyorum ki resepsiyonu arayin odada kaldik kdin acti balkon kapisini what? Demezmi kadin rus. Ruscam yok en sonunda resepsiyon gorewlisi geldi kadinin odaya dedim kusura kalmayin bizim odayi acabilirmisiniz. Biz balkonda kaldik. Adam abla sen oraya nasil ciktin yaa dedi hic sesimi cikaramadim adam acti odanin kapisini balkonuda bi acti esim bornozla adam bi 10sn bakti esime hic sesini cikarmadan sonra cikti odadan. Ama bu durumda esim rezil olmustu

@https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/flocke.221544/ ben de çok rezil olmuşumdur zamanında ama şimdi aklıma gelmiyor. bi tanesini anlatayım. 12-13 yaşlarındayken beni hep halam rezil ederdi sağolsun. ben de çok bozulurdum bu duruma.neyse. bi gün amcamlardayız oturup tv izliyoz. Azerbaycanlıyım bu arada. tvde bizim şarkıcılardan bi tanesi şarkı söylüyo. amcamın çocukları (benden büyükler tabi) halam, kız kardeşim falan oturuyoruz. tvdeki şarkıcı da bıyıklı bi erkek. bi garip bıyıkları. ben de dalgın oturuyormuşum. teyzem MirAy hadi koş bi jilet getir de şunun bıyıklarını keselim dedi. ben de anlamadan dinlemeden koşmuşum tabi kimse ne için gittiğimi anlAmamış. ben elimde jilet "bunu mu istedin hala?" dememle her kes o kadar güldü ki utancımdan yere girmek istedim çok utanmıştım be

Daha 1 aylık falan evliyiz eşim sabah 7.30 da ise gitmek için evden çıkacak bende 1 saat erken kalkıl kahvaltı falan hazırlamayı düşünüyorum. Gece alarmı kurdum ve uyuduk.
Alarmla kaltım kahvaltıyı hazırladım eşimi uyandırmaya gittim. Amaa hava feci karanlık. Eşim baktı etrafına saat kaç hayatım dedi. 7 ye geliyor dedim. Sonra kol saatime baktım saat 5 e geliyor.
Meğer saatler alınmış. Hemen eşime yatsen uyu diye bağırdım. Rezil olmuştum. :) sabah işe giderken çok dalga geçmişti. Bi de suçlu benmişim gibi bağırıyosuun çok tatlısın diye diye işe gitmişti. :)

Haha çok komikmis bnimde bı amin var bnde eşimin ailesi bni görmeye geldi çay tutuyordum çay tepsisini televizyonun yanındaki sehpaya koydum geri geliyodum bir tarafı ağır basmış çay şekeri ve tepsi tepe taklak oldu :)) rezil olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…