Ay bende yapmazdim bir tut iki tut,hamileligin ilk ayinda gazbasliyo, dedim kusurabakma artik her saniye yapiyorum, o hala yapmaz of ben yaparim:) gebelikten sonra iyice costumYaa gece gece gulmekten gozumden yas geldiben de anlatiyim.
Esimle yeni sevgiliyiz. Yaninda kaliyorum ve ondN once uyuyakalmisim bu da romantiklik olsun diye beni videoya cekiyor. Videonun sonunda yuksek bir gaz sesi ve mahcubiyet icinde uyanan ben. Elinde telefonla da kahkalarak atarak videoyu hala cekmeye calisan sevgilim. Neyse ben uyku sersemligini attim uzerimden ne oldugunu anlamadim cunku ( uyku sersemi asiri mallasirim) . Sonra gulerek videoyu izletmeye basladi ve benim basimdan asagi kaynar sular dokuldu. O kadar sinirlendim ki bagris cagris kavga cikarmistim beni utandirmaya hakkin yok bir daha sakin boyle bir sey yapma diye. Ama hayatimda hic o kadar utandigimi hatirlamam. Yeni evliyken iki kez altima yaptim (idrar yolu enfeksiyonundan ) o kadar utanmadim. Ama suan o tepkiyi verdigim icin pismanim. Herif gaz olayindan cok nefret ediyorum igrenc falan buluyorum zannetmis olacak ki hala hic yanimda gaz yapmaz. Dogal olarak ben de yapamam. Gercekten insanin esinin yaninda gaz yapamamasi cok kotu. Simdi diyorum keske o yapsa da ben de yapsam
Azerbaycanlıyım ve buna çok güldümmmAli baba ve 7 cüceler filmine gidenler bilir orada azeri bir şarkı söylüyorlar.
Şarkı sözü varak varak... Mutfakta yemek yaparken şarkı söylüyorum nasıl olsa evde kimse yok diye.
Şarkının varak varak kısmında dilim sürşüyor " y.rak y.rak..." diye bağırırken arkamı bi dönüyorum eşim...
Her akşam gelince zile basan adam elinde çicek,ağzı bi karış açık bana bakıyor ve adamın bir sürprizi daha içinde patlıyor...
az önce bir konuya yazarken buraya kopyalamak geldi aklıma, buda benim rezilliğim,küçük mü ? büyükmü karar sizin ,beni utandırdıevlendim bir kaç ay sonra ameliyat oldum ve gaz oluyor sürekli , doktor tutma dedede eşimin yanında vs tutup tuvalte gidiyorum, bir gün eşimin arkadaşı bize geldi , bol kahkahalı bir ortam herkes sustu o sırada benden bir gaz sesi eşim dondu kaldı , aşkım diyebildi bir tek , tek söyleyebildiğim ama doktor tutma dedi
Grup yorumlarini okurken gozumden yas geldiBir tane de ben anlatayım :)
Nişanlımla henüz sevgiliyken 3 yıl önce ayrılmıştık, 1 yıl önce yeniden konuşmaya başladık böyle romantiklikler, kibarlıklar, cicim ayları vs, kibarlıktan kırılıyoruz. Herkesin gözünde ben böyle kibar, naif, kelebek vs bi kızım
Bi whatsapp grubumuz vardı arkadaşlarla. Bi sabah uyandım grupta bi konuşma, konuşmalar aynen şu şekil;
-XXX bu horlayan kız kim (bana soruyor)
-Nasıl çekmiş ki onu anlamadım nasıl yapmış yani
-O neydi kız öyle, motor gibi
-Kendini çekmiş galiba yanlışlıkla uyurken, al işte sevgilisinin soğuma sebebi
-Ben önce gök gürlüyor sandım
-Motorlu testereden daha beter
-Dedem böyle horlamıyor
-Abi sen bayan mısın ?
-Pancar motoru gibi, cidden sen miydin o ?
Başta acaba saçma bi resim çi çektim uyurken de gönderdim dedim anlamadım, Ama kimse susmuyor, nasıl gülerek dalga geçiyorlar, dinlemeye korktum, bir iki yerine baktım horluyorum diye kapattım.
Gece nasıl becermişsem 39 dakika boyunca ses kaydetmişim, demek grup açıkken uyudum parmağım oraya değdiO an ki yaşadığım utancı size anlatamam, başımdan aşağı kaynar sular, soğuk sular ne varsa aktı :) Normalde de yorgunsam eğer insan hali horlarım, acaba sadece horlama mı var, gaz sesi de var mı diye diye korka korka dedim bi dinleyeyim de kendimi hazırlayayım, malum ecelden kaçış yok, 39 dakikanın hepsini dinledim, meğer horlamıyormuşum sadece nefes alma sesi var ama telefon yakın olduğu için ses bazen yüksek çıkmış, meğer mışıl mışıl uyuyormuşum Sevgilim de sağolsun hiçbişe demedi :) Ama o anki utancımı anlatamam, gruptakilere rezil oluşumu bile umursamamıştım sevgilime rezil oldum diye ama ucuz atlattım :)
:))))) Ölucem gulmektenBurayı neden daha önce görmedim acaba.koptum yazılanları okurkenbari bende anlatayım.
Eşimle 15 16 yaşında iken tanıştım.bir gün beraber AVM ye gitmiştik.orda küçük bir kız çocuğu gördük seviyoruz konuşturuyoz falan.eşim çocuğa soruyor Hangimizi daha çok sevdin gibisinden bir soru.kızın verdiği cevap"ikinizi de sevdim çünkü ikinizin de bıyıkları var"tüm herkesin içinde krize girdik eşimle herkes bize bakıyor falan.hatirladikca güleriz
ay buna çok güldüm yaaaahanda arşivimden bir tane daha çıktı günyüzüne...zaman:yaz tatili,yer:ege'de bir otel odası olay:valla bi anlık dalgınlık....
eşime askısız elbise giydiğimde izlerin ne kadar rahatsız edici olduğundan bahsetmiştim.'sıyır o halde sen de biraz güneşlenirken'demişti.odaya çıktık daha sonra.banyodur saç kurutmadır derken bir baktık ki bizim ufaklık uyuyakalmış.odadan çıkamıyos ne etsek acep diye düşünürken aklıma çoook parlak bir fikir geldi:'aşkım bu uyanana kadar şurdaki camın önündeki yatağa biraz uzansam,hani güneş de çok güzel ve har vuruyo şincik oraya...üstsüz güneşlensem olur mu?nasıl olsa ikinci kat ve önü de açık bir yer,kimse görmez...'eşim az düşündükten sonra,tabi olur dedi.az sonra dışarıya heyecanla bakıp:'şuna bak yaa denizden birden deniz altı çıktı!'deyince,yerimden birden fırlayıp cama yapıştım:'hani nerde?!'adamın üstüme havluyla çullanıp beni camın önünden savurması bir olmuştu!aciip utanmıştım.neyseki gören olmamıştı
Haha çok komikmisister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?