- 10 Şubat 2016
- 35
- 21
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abuu fena olmus;Nisanlim kaza yapti bende onlarda kaliyorum tam uyuycaz herkes uyudu bitek ben ve nisanlim uyanik ben de bir karin agrisi tuvalete girdim bi taraftan kusuyorum bi taraftan bi taraftan circir olmusum pirtliyorum ev baskasinin gecenin bi yarisi nisanlim kapiya geldi iyimisin diye iyi degilim git bana limon tuzu fln bul dedim kolunda catlak vardi kendini unuttu bana biseyler aramaya basladi neyse herkes sese uyanmis noldu filan dediler ve ben nisanlima attim sucu :) evlenmeden bu kadar rezil olmasaydim keske .
Bi gun nisanlimla evde oturuyoruz tartistik artislik yapti evi terk etti sonra bi baktim kali caldi ben 5lirami dusurmusum girip ariycam dedi parayi filan aradik yok bulamiyoruz megerse pisman olmusta gururuna yedirememis
Arkadaşlar çok hoşsunuz ya gül gül fena oldum. Benim aklıma yaşadığımız bir olay geldi. Bizde ilk 3 ay evlendiğimizin baya kilo aldık. Eşimde aktardan bir çay almış mübarek nasıl bir çaysa o. Aktardaki adam tembih etmiş sakın işte gündüz falan içmeyin gece yatmadan önce için demiş. Biz gece içtik çayı bir iki saat sonra uyuduk. Sabah bir uyandım karın ağrısıyla hemen lavaboya koştum ama afedersiniz içimden bomba patladı durmak bilmedi sürekli ve devamlı olarak bozulan araba egzozu gibi ses çıkardım. İnşallah eşim uyanmamıştır diyorum çünkü çok utanıyorum. Tekrar uyudum o gün eşim hiç bişi demedi bende oh uyanmamış duymamış diyorum. Akşam eve geldik işten "Aşkım alt komşuyla karşılaştım kapıda sabah sizin evden gelen sesler neydi öyle bomba patlamış gibi dedi ve kahkaha atmaya başladı". İşte zaman benim için orada durdu baya güldü bana bende çok utandım. Neyse çayı zaten kayınvalidemgile verdik ne yaptılar bilmiyorum . Buda benim anım olarak burada dursun.
Ay çok güldüm ya ☺Arkadaşlar çok hoşsunuz ya gül gül fena oldum. Benim aklıma yaşadığımız bir olay geldi. Bizde ilk 3 ay evlendiğimizin baya kilo aldık. Eşimde aktardan bir çay almış mübarek nasıl bir çaysa o. Aktardaki adam tembih etmiş sakın işte gündüz falan içmeyin gece yatmadan önce için demiş. Biz gece içtik çayı bir iki saat sonra uyuduk. Sabah bir uyandım karın ağrısıyla hemen lavaboya koştum ama afedersiniz içimden bomba patladı durmak bilmedi sürekli ve devamlı olarak bozulan araba egzozu gibi ses çıkardım. İnşallah eşim uyanmamıştır diyorum çünkü çok utanıyorum. Tekrar uyudum o gün eşim hiç bişi demedi bende oh uyanmamış duymamış diyorum. Akşam eve geldik işten "Aşkım alt komşuyla karşılaştım kapıda sabah sizin evden gelen sesler neydi öyle bomba patlamış gibi dedi ve kahkaha atmaya başladı". İşte zaman benim için orada durdu baya güldü bana bende çok utandım. Neyse çayı zaten kayınvalidemgile verdik ne yaptılar bilmiyorum . Buda benim anım olarak burada dursun.
Bende bir anımı anlatayım Üniversitedeyim o zamanlar erkek arkadaşımın evine gittim herkes orda ama annesi ananesi teyzesi eniştesi kuzeni..bir ara bizimki kayboldu ortadan bende sıkılmaya başlıyorum tabi,bir bakıyım dedim nerde bu,baktım tuvaletin ışığı açık tmm dedim buldum o da beni rahat bırakmazdı tuvalette,tam zamanı dedim bende onu rahatsız ediim,etmez olaydım gittim kapının camına suratımı dayıyorum napıosun bakiim orda saçma sapan komik şeyler söylüorum hiç tık yok içimden de diorum kızıo heralde neyse hadi çık bekliorum dedim.Odasının önünden geçerken bir baktım bizimki bilgisayarının başında oturuo bir güzel
sen tuvalette değilmisin diorum bön bön bakıo suratıma görmüomusun burdayım demeler bende yaptıklarımı anlattım tabi bi güzel baya güldü meğersem içerdeki kuzeniymiş,rezalet,çok utanmıştım
Ahahahahahahahahaha ilk anlattığın cok iyiydiHamilelikten dolayı sürekli tuvalete gittiğim için eşim hep dalga geçer. Geçen akşam tuvaletteyim buda havlusunu alacakmış kapıyı açtı amma sidikli oldun yine mi burdasın falan diye takılıyo bende gülmeye başladım ama kendimi tutamıyorum gaz kaçıyo güldükçe buna git diyorum diyorum gitmiyo rezil olmuştum gülerken off
Bide sevgiliyken beni işten aldı yolda gidiyoruz çok biliyomuş gibi yanımızdan geçen arabalara yorum yapıyorum şundan alalım yok bu güzel değil falan. Önümüzde son model bi jip vardı ben çok güzel diyorum eşim dedi ki çok pahalı o bende bilmiş bilmiş tabi pahalıdır aşkım tekerine baksana nasıl kalın demiştim 4 yıl oldu hala dalga geçer bi unutmadı
:))))); abi naptin sen ya, iyi adamabisy olmamis,cokguldum :)))))Eşim normalde ciddi biridir ama en büyük hobilerinden biri beni korkutup eğlenmektir. Bende acayip korkağımdır mesela mutfakta yalnızım eşim su içmeye gelsin bende bir çığlık! böh yapsa çığlığımdan komşular ayağa kalkar... Neyse çok sevdiğim bir kayınpederim var kayınvalidem rahmetli olduktan sonra her yıl gelir bizimle 20-30 gün kalır. Adamcağız 82 yaşında kalp tansiyon ne ararsan var.. Eşim de tekne kazıntısı olduğu için en çok onu severler.. Kayınpederim yine bizde ve eşimin keyfi gayet yerinde. Ya mutfağa gidiyorum böh salona gidiyorum böh artık sinir olmaya başladım! En son çay döktüm bardak taşıyorum yine böh, çayı döktüm elim yandı. İyice cinlerim tepeme çıktı dedim senin ben gününü göstericem öküz! Kayınpeder yatsıyı kılar yatar sonra sabah namazı için kalkar.eşimle biz biraz daha otururuz bu istinasız böle.. Neyse plan yaptım tüm çakallığımla ben mutfakta dizi izlicem siz oturun baba oğul dertleşin dedim gittim mutfağa bekliyorum. İçerden iyi uykular falan dendi.İlk oda kapısı kapandı dedim hah kayınpeder yattı. Bu kez bir kapı daha kapandı banyo kapısı bu da eşim banyoda diye düşündüm ara ışığı kapattım geçtim banyo kapısının yanına yattım soteye :) kapı açıldı benim ayı gibi kükrememle Allahuuuueekber diye bir inleme baktım kayınpederim!! Eşim erken yatmış adam yalpalamaya başladı rengi kaçtı tövbe yarabbi! Hemen eşime bağırdım koooşşş diye. Allahtan kardiyolog hemen dil altı verdi adamcağız kendine geldi :) hem rezillik hem korku offff unutmak istiyorum yaa :))