• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayyy çok hoşsunuz kızlar bende bi tane yazayım bari
1 yada 2 aylık evliyiz daha çok yeniyiz yani
ben koltuğun dibinde yerde oturuyorum gazetemi ne var elimde tam hatırlamıyorum eşimde yanımda o da bişeylerle uğraşıyo ben birden şiddetli bir hapşurukla birlikte zort diye gaz çıkarmadımmı yanlışlıkla...
eşim şok oldu o neydi dedi gülmeye başladı ben de kıvırmaya çalışıyorum yanlış anlama aşkım birden hapşırınca koltuk geriye kaydı onun sesiydi dedim
e tabi inanmadı bizimki gece boyunca güldü bana az utanmamıştım bende:KK69:
Haykirdim ya çok güldüm :KK70:

selam kızlar bu konuyu çoook önceden üye olmadığım zamanlarda görüp gülmekten yarılmıştım :KK70:
geçenlerde yine okudum hayatımda ilk defa gülmekten gözlerimden yaşlar geldi yerlere yattım hatta o kadar güldüm ki sırtımda bi kasılma sonucu ağrı oluştu o günden beri sırtım ağrıyo bişey oldu sırtıma gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70:

beyse bitanede ben anlatcam :KK70:
bu benim eşime ilk rezil oluşum :olamaz:

6 aylık falan evliyiz ben hamileyim ve daha ilk zamanları hamileliğimin. ama nasıl atarlı giderliyim o zaman herşeye trip yapıyorum falan.
bi akşam kavga ettik saçma bişeyden bende bi hışımla yatak odasına geldim yattım ve karar verdim onu yatağa almıcam içerde uyuyacak.

neyse hamileliğin ilk zamanlarında içimizde oluşan gazı hamile olanlar bilir :-) bende vur patlasın çal oynasın salıyorum çatır çatır :KK70: onu yatağa almıcamya gelmicek nasıl olsa :KK70: bir değil iki değil defalarca geldi ve hepsi kokulu kokuyor bildiğin ay çok iğrencim :KK70:
sonra bizimki sen odaya dal:cry: iki adım at :cry:

oysa ben gelmez sanıyodum :KK70:
birden "offff " :cry:
" bura böyle ne kokuyo bok kokmuş bura resmen " :KK70::KK70:
"naptın sen burda " dedi

bende dedimki " ne kokuyo ya " :KK70::KK70:
" osurdun mu sen naptın şu camı mamı aç " dedi :KK70:
" ya ne osurcam defol git burdan " dedim ama o daha da yaklaşıp kokunun merkezine gelmişti çoktan :KK70::KK70:
" offfff , offff " diye burnunu kapata kapata gitti " ben bu odada yatamam bu gece oksijnsiz kalırım bence sende çık " falan dedi gülmekten yarılıyo çıldırıyo bense halen inkar ediyoum ben yapmadım diye :KK70::KK70:

sonra gitti bida geldi hala kokuyo diye en sonunda itiraf ettim " hamileyim ben odun öküz sen ne bilirsin " falan diye elime geçen yastığı fırlatmıştım :KK70:

ay çok pis rezil olmuştum ya 2 yıl oldu hala dalga geçer her kötü kokuda osurdun mu yine falan der :KK70: ömür boyu sürcek kesin :KK70:

koptum yemınlee yaaaa gozumden yaslar geldı :D :D :D

Eşimin bana ilk rezil oluşunu anlatayım :KK45:
Fırsat sitesinden çok güzel bir yere kahvaltı fırsatı aldık gittik.Güzelce kahvaltı yapıyoruz.
Eşim küp küp doğranmış kaşarı ağzına attı ve suratı değişti :KK57:
meğer o kaşar değil tereyağıymış :KK70: daha fazla rezil olmamaya çalışıp bide çıkarmayınca küp şeklinde yutmuştu :-)
Hala aramızda dalga konusudur :p

yaa kızlar iş yerınde rezil oldum yazdıklarınızı kahkalar içinde okudum
gözümden yaş geldi

odada da buz gibi bir hava var herkes iş yapıyor bende:KK70::KK70::KK70::KK70:

Eş ve rezil olmak kelimeleri aynı cümlede bana hiçbir anlam ifade etmedi ya.. Ne bileyim ben hiç eşimle rezillik bir an yaşamadım. Böyle düşünen tek ben miyim acaba ki? Yani ne yaparsam yapayım ona rezil olmam o benim kocam sonuçta.. Hele de gaz konusunda utananları hiç anlayamadım o_O

Son düzenleme:
Valla yazarken bile utaniyorum. Esimle ilk evlendik evleneli 3gun felan oldu o zamanlar. Neyse sabah bi islaklik hissettim yatagimda uyandim bir bakdim gece altima yapmisim. Adam daha uyuyor ama adama ne dicem? Adama belli etmeden temizlemem lazim ama olmuyor bir yandan slla sumuk karismis aglamalarim bir yandan elimdr bez drtrjan drrken esim uyandi noldu dedi. Cay iciyordum da o dokuldu dedimm. Git su yuzunu yika aglanacak birsey yok bunda bir daha tekrarlarsa altina bez baglarim dedi :KK70: 2 yillik evliym simdiye kadr hic oyle bisi olmadi :KK70: o gun nasil oldu anlamadim hala cok utaniyorum..

ay buna çok güldüm :-):-):-)

Eşimin bana ilk rezil oluşunu anlatayım :KK45:
Fırsat sitesinden çok güzel bir yere kahvaltı fırsatı aldık gittik.Güzelce kahvaltı yapıyoruz.
Eşim küp küp doğranmış kaşarı ağzına attı ve suratı değişti :KK57:
meğer o kaşar değil tereyağıymış :KK70: daha fazla rezil olmamaya çalışıp bide çıkarmayınca küp şeklinde yutmuştu :-)
Hala aramızda dalga konusudur :p
Ben gülmekten yerlere yatardım valla

yaa kızlar iş yerınde rezil oldum yazdıklarınızı kahkalar içinde okudum
gözümden yaş geldi

odada da buz gibi bir hava var herkes iş yapıyor bende:KK70::KK70::KK70::KK70:
Dusunsene herkes gayet resmı ve cıddı sen kahkagalar atıyorsun bıkere bana da aynısı olmustu :)

Hihoyttt hemen bende anlatayım bitane..
Eşimle yeni sevgiliyiz.Akşamüstü evin önüne gelmiş biraz dolaşalım diye..Yanında da ortak bir arkadaşımız var.Eşim kolunu atti omzuma bende bir heyecan tabi.Saldım kendimi..geziyoruz romantik romantik.Eşim birden alacam seni dedi.Bende ayyy aşkım bende sana varacam dedim gulumseyerek..Snra bi sessizlik...arkadasiyla gozgoze gelip bi kahkaha patlattilar...noluyoruz dedim tabi..Meğer eşimin almak istediği arabanın yanından geçmişiz..eşimde gozuyle onu işaret edip alacam seni demiş:KK70:Ben tabi bi utan bi kızar..Hooppp hemen indim pembe bulutlarin ustunden:KK22:Eşim aklina geldikçe de söyler hala gülüşürüzz..:KK53:
Ayy cok güzeldı.

Yepyeni bugünkü rezilligimle karsınızdayım babamın ilaclarını almak icin eczaneye gitmem gerekiyodu telefonla aradım bi taraftan onunla konusuyorum iste kac kutu alıncak ismi neydi vs falan tamam giriyorum eczaneye kapatma telefonu falan dedim ben bilemezsem o söyler falan İceri girdim ve ne dedim tahmin edin "ALOO burda tansiyon hapı var mı:KK53::KK53:"
Kadın şok, ben şok, yanımda kuzenim vardı o koşarak terketti eczaneyi :KK14:

bende anlatayım bari
20 gün önce düğünüm oldu havalar soguk benim salonda açık havaydı bende gelinliğin altına beyaz tayt giydim bilekleri güpürlü olanlardan seçtim az seksi olsun diye :deli:üstüne de ince corap geçirdim eve gelince eşim gelmeden cıkartırım dedim.
ben onu cıkarmayı unutttt eşim gelinliği bi çıkardı benim vaziyet şahane:olamaz:
hiç bozuntuya vermedim bu sogukta donaydım mıııııı dedim tabi baya dalga geçti:olamaz::olamaz:

eşimle 2yıllık evliydik. ne olduysa üşütmüşüm heralde bi sıcaklıkla uyandım ki yatağa işemişim!!! napıcam napıcam derken aklıma fikir geldi: ıslak yerin üzerine çarşaf katlayıp koyayım, sabah eşim kalkınca nevresimleri çıkarırım temizlik yapıyor gibi davranırım diye planlıyorum. uykusu da çok ağırdır gece hiç uyanmaz. banyoda hızlıca üzerimi değiştirdim. bi geldim elimde nevresimle ki ne göreyim, kocam yüz üstü yatarken tam benim işediğim yere doğru sırt üstü dönmek üzere! hemen atıldım, nasılsa uyku sersemi anlamaz diye "hayatım dönme" dedim. adamın da ayılacağı tuttu, "ne oldu yaa" derken, bir döndü komple ıslak yerin üzerine. ben sustum, o sustu... o günden beri dalga geçer "beni sen yatırdın çişli yere, sen seslenmesen ben oraya dönmeyecektim" diye.

Esimle arkadasken annem ben esim pazara gittik bide ben ilk defa alisveris yapiodum pazardan hic yapmamistim hep annemlr yapard ben posetleri tasirdim neyse çeri domates gordum cok minjkti normallerinden. Annem al bi kilo dedi bende adamdan poset istedim bide kürek istedim kürek varmi amca die adam suratima bakakaldi domates almicanmi der gibi bakti ben hala direttim kürek kürek amca dedim adam kurek aradi yan tezgahtan annemle esim.arkamda kopuyo gulmekten ne zaman pazara gitsek esim.kurek veriyimmi dio

Bunları okuyup güldükten sonra dayanamıycam bende anlatıcam
Sevgilimle yeni tanıştığımız zamanlar üniversitedeyiz onun her yerden bir tanıdığı çıkıyor falan herkesle birlikte bişeyler içtik sonrada çiğ köfte yemeye gittik yedik kızlar tutturdu içelim onca kız tamam diye atlayınca dedim bende 2 tane içerim ozaman filan evlerine gittik neyse biz onları içtik sarhoş değilim ama soğuktan biraz midem kötü balkona cıktık tabi bana yürüyo işte ben de hafiften gülüyorum işte kibarlıklar filan aslında müthiş ilerleyen bir gün kızlar kalıcaz diyince iyi dedim bende kalıyorum.
eşofman filan aldım yattım gece beni kontrol etmeye geldi
-kalk miden nasıl kusucakmısın ?
ben- hayır iyiyim ..
cümlenin sonunda içimden bir canavar tazikli bir şekilde resmen fırladı ben avcumu ağzıma bastırıyorum ama her yerden fırlıyo lavaboya gidene kadar heryere herşeye kustum .
ertesi sabah tabi hava almaya balkona cıktım hani nasıl bakıcam yüzüne modundayım arkamdan balkonun kapısını kitledi içerden kustuğum çorapları sallayıp yaptıklarına bak turuncu fıskiye (çiğ köfteden gelen renk :D ) diyo sürekli dalga geçti.
6 yıl geçti hala arada turuncu fıskiye der :D

Benım de bır anım oldu yakın zamanda olursa anlatıcam şu hoşlantı durumlarıyla ılgılı.Şebeklıklerı fena becerıksız.

akşam akşam yine şarkı dinlerken aklıma geldi, hemen anlatayım :emir_bebek:

erkek arkadaşım ağır abidir. öyle pek gülmez, güldüğünde de nabzım saniyede 6373627382 falan olur :KK200: ben de ona göre fazla neşeliyim fazla gülerim.

neyse, Edis'in Çok Çok isimli şarkısını bilirsiniz. sözlerini ben çok seviyorum bir de sanki sesim güzelmiş gibi bağıra bağıra söylerim :halay:

alışverişe gidiyoruz. birden arabada bu şarkı çalmaya başladı. ben de bir aşka geldim ki nasıl söylüyorum böyle
yine yine yerlere, ser beni mindere
...
yanına yanına, al beni yanına, yakışırız ama çok çok

diye adeta şakıyorum, cilve yapıyorum. :dondurma: bu da gülüyor o güldükçe ben daha da gaza geliyorum :KK76:

neyse girdik avm ye. ona takım elbise bakıyoruz. aklımda kaldığı için de hala aynı şarkıyı söylüyorum. bilirsiniz şöyle bir kısmı var;
yarası hatırlatır bütün dikenleri
diye. nasıl olduysa benden şöyle bir cümle çıktı;
yarası hatırlatır bütün s.kenleri :KK70::KK70::KK70:
aha başlayacak söylenmeye diye düşünürken benimki resmen kendini yere attı nasıl gülüyor :KK22: o an öyle rezil oldum öyle kızardım ki anlatamam :KK22:

Yepyeni bugünkü rezilligimle karsınızdayım babamın ilaclarını almak icin eczaneye gitmem gerekiyodu telefonla aradım bi taraftan onunla konusuyorum iste kac kutu alıncak ismi neydi vs falan tamam giriyorum eczaneye kapatma telefonu falan dedim ben bilemezsem o söyler falan İceri girdim ve ne dedim tahmin edin "ALOO burda tansiyon hapı var mı:KK53::KK53:"
Kadın şok, ben şok, yanımda kuzenim vardı o koşarak terketti eczaneyi :KK14:
Kuzenin terketme kismina daha cok guldum :D

Back