Bir tane de ben anlatayım :)
Nişanlımla henüz sevgiliyken 3 yıl önce ayrılmıştık, 1 yıl önce yeniden konuşmaya başladık böyle romantiklikler, kibarlıklar, cicim ayları vs, kibarlıktan kırılıyoruz. Herkesin gözünde ben böyle kibar, naif, kelebek vs bi kızım
Bi whatsapp grubumuz vardı arkadaşlarla. Bi sabah uyandım grupta bi konuşma, konuşmalar aynen şu şekil;
-XXX bu horlayan kız kim (bana soruyor)
-Nasıl çekmiş ki onu anlamadım nasıl yapmış yani
-O neydi kız öyle, motor gibi
-Kendini çekmiş galiba yanlışlıkla uyurken, al işte sevgilisinin soğuma sebebi
-Ben önce gök gürlüyor sandım
-Motorlu testereden daha beter
-Dedem böyle horlamıyor
-Abi sen bayan mısın ?
-Pancar motoru gibi, cidden sen miydin o ?
Başta acaba saçma bi resim çi çektim uyurken de gönderdim dedim anlamadım, Ama kimse susmuyor, nasıl gülerek dalga geçiyorlar, dinlemeye korktum, bir iki yerine baktım horluyorum diye kapattım.
Gece nasıl becermişsem 39 dakika boyunca ses kaydetmişim, demek grup açıkken uyudum parmağım oraya değdi
O an ki yaşadığım utancı size anlatamam, başımdan aşağı kaynar sular, soğuk sular ne varsa aktı :) Normalde de yorgunsam eğer insan hali horlarım, acaba sadece horlama mı var, gaz sesi de var mı diye diye korka korka dedim bi dinleyeyim de kendimi hazırlayayım, malum ecelden kaçış yok, 39 dakikanın hepsini dinledim, meğer horlamıyormuşum sadece nefes alma sesi var ama telefon yakın olduğu için ses bazen yüksek çıkmış, meğer mışıl mışıl uyuyormuşum
Sevgilim de sağolsun hiçbişe demedi :) Ama o anki utancımı anlatamam, gruptakilere rezil oluşumu bile umursamamıştım sevgilime rezil oldum diye ama ucuz atlattım :)