Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Esime ilk rezil oldugum an Kardesimin eniste Ablam 10 yasina kadar altına işiyodu.demesiyle başladı vay be
Ayyy çoçuklar alem oluyor benimde kuzen yeni nişanlanıyor yengemle dayım piknik düzenleyip dünürlerini çağırıyorlar diğer damatın kardeşi karısıda dayımda oğulları kızı karısı gidiyor derken dayımın 5 -6 yaşındaki oğlu çişim geldi diyor yeni damat centilmenlik yapıp ben götürürüm diyor tuvalete gittikten sonra bizim afacan kuzen koşa koşa geliyor ablasına diyorkiii milletin içinde abla sakın eniştemle evlenme bizim sokağa satışa gelen ahmet abinin atının pipisi kadar pisisi var kuzen susturmaya uğraşsada ufaklık valla billa bakkkkk gördüm tuvaletin kapısından yeminleeeee diyormuş damatın ailesi yengemler tek kelime etmeden geri dönmüşler

bu çok çok çok fena

bu çok çok çok fena
Hemde yüzyılın faciası insan nasıl utanır şimdi evlendiler damat kesinlikle kuzenimi sevmiyormuş x kuzenim diyorki ağzınla kuş tutsa kardeşim eşimin gözüne batıyor sanırsam o zamanın verdiği utançdan dolayı

Evlendik daha bir ay olmamıştı düğün vardı düğünde baya oynadım yoruldum geldik yattik bunun göğsüne yattım uyuyakalmisim oda uyumuş ben çok yorgun olunca gece ağzımdan tükürük akar bi uyandimki adamın göğsü tükürük banyosu yapıyo benim yanagim ıslak kalkıp silmek için bez getirsem uyanacak kalkmasam yine farkedecek sonunda islakligi sanki ölümle yaşam arasındaki ince çizgide gidip geldim gibiydi yavaşça bez getirdim siliyodumki uyandı bu ben tabi yer yarilsada girsem modunda öküzün trene baktığı gibi bakakaldim Özür diledim hemen arkami döndüm esim tamam hayatım önemli değil dese de ben rezil ben yerlerde arkami döndüm saat zaten 5 ti daha uyuyamadim kendi kendime acaba benden sogudu mu diye düşünmekten oysa bu rezilliklerin daha en masumuymus sonradan öğrendim bide o günden sonra hep arkam dönük uyuyorum

e adam haksızda sayılmaz hanii

ya kıyamamm Aman nolcak be tükürük değil mi aynısını eşiniz yapsa siz soğur muydunuz bence hayır...

ya kıyamamm Aman nolcak be tükürük değil mi aynısını eşiniz yapsa siz soğur muydunuz bence hayır...
İki yıl oldu evleneli ben onun ne rezilliklerine şahit oldum bunlar yüzünden soğumam asla o zamanki kafa iste bugünlerde de aşılama oldum ilaçlar midemi bozdu bütün gün bagirsaklarkmdan ayrı karnimdan ayrı gaz sesleri geliyo içimde volkanlar patlıyor resmen gece yatakta tam havaya girecez karnimdan garip bir ses gulesin mi aglayasin mi adam sarılıyor güzel güzel iltifat ediyo bagirsaklarimdan acayip bir patlama sesi çok utanıyorum ilaçlar midemi bozdu hayatım diyebiliyorum sadece o da guluyo bu yüzden kimsenin yanında oturmak bile istemiyorum

sende haklısın yeni evlimişsinz ya o zamanlar ister istemez bi çekingenlik oluyodurayyy o mide sesleri çok berbat bişi ya

Ayyy rezalet

Nisanliyiz sabahlara kadar konuşuyoruz eşimle düğün yaklaştı tabi konu düğün ev falan filan akşam yemeği zamanı annem sofra hazirliyo ben odaya kapandım eşimle konuşuyorum işte hayatım yarın aksesuar almaya çıkalım diyorum ne gibi bişey istiyorsun hayatım dedi o arada annem dışardan bagiriyo nazaaarrr gah da salata yap getirme beni oraya bah yeter artih sana diyom gel salata yap diye bas bas bagiriyo ben tabi cevap veremiyorum telefon açık olduğu için ama kafamda konusuyom sinir oldum ya anama adama tuttum dedim ki ne biliyim hayatım duvar için salatalık filan alalım dedim bu cümleden sonra ben şok ben iptal adam gülmekten konusamiyo telefonda sadece arada salatalık hemii diyo gerisi gelmiyo ben bi bozuldum işte hayatım saat diycektim yanlış oldu filan diyorum ama bi kere rezil oldum üzerinden iki yıl geçti hala dalga geçiyor benimle bütün havam sönmüştü

Duvara salatalık

Ayyyyyy inanmıyorum ya komik mi bilemedim vala kotu olmus

Çok güzel bi konu tesadüfen bulmuştum takipte kalmak için üye olmuştum yazın boş vakitlerimde okuyabildiğim kadar okudum birçok şeye güldüm ben henüz evli değilim fakat uzun süreli bi ilişkim var erkek arkadaşıma çok fazla rezil olmuşluğum var ama genelde çaktırmaz o konuda şanslıyım sanırım ama en büyük korkum altıma kaçırmak birlikte uyurken

Merhaba. Yıl 2001 aylardan Aralık dışarısı kara kıs ben 9 aylık hamileyim esimle disari alışverişe cikicaz. Benim hamile pantolonu da artık dar geliyo iyice bende lastiğini çıkardım attım :) esim dediki giyme sunu soyle düşecek belinden bende bu halde bel mi kaldı bisey olmaz dedim ciktik. Kucuk ev aletleri satan bi mağazaya girdik esim satıcı ile konuşuyo bende kapıya yakın bi yerde bişeyler bakıyorum o arada benim pantolon inmesin mi aşağıya Koca karnımdan eğilip cekemiyorumda eğilsem ayrı bi rezillik napicami şaşırdım Allah'tan altımda tayt var esime kas goz yapmaya calisiyorum nihayet fark etti geldi yanıma hemen eğilip çekti pantolonu elimi de karnıma koydu tut sakin bırakma dedi Sonra diğer elimden tuttu kacar gibi ciktik mağazadan. Kızacak bana ama gülmekten kızamiyo ki deli gibi el ele koşarak gülüyoruz sokaklarda :)) eve geldik dakikalarca güldük hayatımda en rezil oldugum andı hem esime hemde mağazadaki adama

Kızlar alemsiniz ya geçenlerde diriliş ertuğrula bakıyoruz aşkımla çok sıkı takipcisiyizdir ve karakterlerden biri sanırım gündoğdu ve noyan (düşman) kervansarayda karşılaşıp otırup sohbet ediyolar sonra ayrılıyorlar. Bende eşime dedim bunlarda bu kadar safmı yaaa aşkitom nasıl tanıyamadılar noyanı? Eşimde dedi hiç görmediler normal canım. Saçmalama hayatım ya nasıl görmediler bende seda sayanı görmedim ama internetten herşeyini araştırıp biliyorum dedim eşimin orda bana bi bakışı vardı

Siz hala uyurken altınıza mı kaçırıyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…