Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Hepinizin agzina saglik.cok hossunuz:KK15::KK15::KK15:Bende anlatayim birtane...
Birgun esimle pazara ciktik tabi aksam saati ortam biraz loss. ..:110:ben etrafima bakiniyorum ne var ne yok diye..baktim esim tutmus bi adamin elini gayet normal bi sekilde ilerliyor canm bnm adami bn sanmis:KK49::KK49:beni yaninda gorynce sok olmustu:KK57::KK57:
Hahahahahaha,:KK70:yalnız adamda bir tuhafmış, kardeşim hopp noluyoruz demeden normalmiş gibi ilerliyor. :KK57:

Ayyy benim değil ama arkadaşımın doğum mecerasını anlatayım arkadaşımın kimsesi yok burda doğuma ben girecem diye yazdırmış bir sabah tel çaldı acil gittim bunun belden aşşağısını uyuşturdular sezeryan olcak dr herkese işaret etti durun diye buda bana sordu kızzzz niye duruyorlar doğum yapmıyorlar. Doğum ekibide epey kalabalık kim dr kim ebe kim diken kim kesen belli değil herkesin görevi başkaa hepsinin ağzında maske şapka üstlerinde yeşil mavi uniform ve hepsinde beyaz önlük neyse o sırada türk bi oğlan dediki niye olcak bacım kırk yıllık çişini şimdi yapıyorsun buda yetmezmiş gibi bide sıçıyon :eek:arkadaş kulağıma fısıldadı arkadaşım ne yapıp ne edip bu türkü burdan yok edelim neysekiiii doğum bitti birdaha görmedik o çoçuğu :KK50:
E ameliyata girmeden önce lavman yapmıyorlar mı orada?

Doğum değil ama miyom operasyonu geçirmiştim alttan, yaptılar lavman. Ameliyattan önce, son iş wc ye girmekti.
Bizim burda yok yapmıyorlar zaten eğer planlı sezeryansa gece 12 den sonra yemeyiniz deniliyor su harici hiçbirşey almayın deniliyor eğer plansız yani benim doğumum sezeryan aniden gelişti aşırı kanamamdan dolayı erken doğum kesinlikle lavman falan yapmadılar yalnız tuvaletin varmı diye soruyorlar yok dedinmi onlarında yapacak birşeyi yok :KK12:

Konuya bayıldım. Kk nın en eğlenceli konularından biri olmuş.
Konu sahibi flocke flocke ın hikayelerine bayıldım. Kendisi 2011 de bizi terketmişe benziyor üzüldüm :KK61:

Bizim burda yok yapmıyorlar zaten eğer planlı sezeryansa gece 12 den sonra yemeyiniz deniliyor su harici hiçbirşey almayın deniliyor eğer plansız yani benim doğumum sezeryan aniden gelişti aşırı kanamamdan dolayı erken doğum kesinlikle lavman falan yapmadılar yalnız tuvaletin varmı diye soruyorlar yok dedinmi onlarında yapacak birşeyi yok :KK12:
Anladım. Yalnız Türk elemanın yaklaşımı çok kaba olmuş, arkadaşınızı epey utandırmış.

Bir tane de ben patlatayım. Eşim değil sevgilim.

Puslu ve utancımdan tüm gün uyuyamama sebep olacak bir geceydi... Birşey bilmiyordum henüz. Yatağımda kıvrılmış yatmakta idim... Sevgilim Aradı telefon baş ucumdaydı zorul zooorul çalınca acıkkk panikk oldum. İstem dışı elim değdi yanlişlikla kapattım. Ayıp oldu diye ben arayayım dedim. Aradım konuşuyoruz, yalnız sevgilim biraz şaşkın konuşuyor, seside nedense boğuk geliyor. Bir tuhaflık var yahu....Bu şekilde 20 25 dk sohbet ettik. En son kapatmaya yakın sevgilim " Hayatım görüntülü arıyorsunda neden sadece kulağın gözüküyor ? " Aniden telefona baktım.. Aman yarappi. Çocuk dakikalardır hunharca kulağımı izliyor . Görüntülü aramışım! Üstüne üstlük telefona bakınca o dumur olmuş suratımla eşşekli pijamalarımı gördü. Hemen kapadım telefonu. Utancımdan uyuyamadım. Tekrar aradı kahkalar eşliğinde, ule neden haber vermiyorsun benle mi eğleniyorsun dedim. Telefonumda ara ve görüntülü ara seçeneği yan yana. Kopası elim önce bebenin yuzune kapattı sonrada görüntülü aradı. Çok zalımca,, fena rezil olmuştum.

Son düzenleme:

Puslu ve utancımdan tüm gün uyuyamama sebep olacak bir geceydi... Birşey bilmiyordum henüz. Yatağımda kıvrılmış yatmakta idim... Sevgilim Aradı telefon baş ucumdaydı zorul zooorul çalınca acıkkk panikk oldum. İstem dışı elim değdi yanlişlikla kapattım. Ayıp oldu diye ben arayayım dedim. Aradım konuşuyoruz, yalnız sevgilim biraz şaşkın konuşuyor, seside nedense boğuk geliyor. Bir tuhaflık var yahu....Bu şekilde 20 25 dk sohbet ettik. En son kapatmaya yakın sevgilim " Hayatım görüntülü arıyorsunda neden sadece kulağın gözüküyor ? " Aniden telefona baktım.. Aman yarappi. Çocuk dakikalardır hunharca kulağımı izliyor . Görüntülü aramışım! Üstüne üstlük telefona bakınca o dumur olmuş suratımla eşşekli pijamalarımı gördü. Hemen kapadım telefonu. Utancımdan uyuyamadım. Tekrar aradı kahkalar eşliğinde, ule neden haber vermiyorsun benle mi eğleniyorsun dedim. Telefonumda ara ve görüntülü ara seçeneği yan yana. Kopası elim önce bebenin yuzune kapattı sonrada görüntülü aradı. Çok zalımca,, fena rezil olmuştum.
hahahahhh koptum ...

Kulak Show...

Hemen anlatayım:))
Simdi sevgilim hasta soğuk almis ve ben memlekete donmek zorunda kaldım 2 haftalığına.
Dun telefonlasiyoruz.
Ben:kıyamam askima hastamı olmus ben olsam nane limon icirir terletirdim biseyin kalmazdi:KK53:
O: aşkım kolay kolay terlemem ben ya
Ben: olsun yorganla terlemesen ben seni başka şekilde terletirim askim:KK45::KK47:
O:askimmm:KK57::KK57:?!?!?!?!?!
Ben: hayır hayır çok utangacsin utandirirdim boncuk boncuk terlerdin:KK34::KK4::KK4:
Cidden utangaç olduğu için oyle soylemistim ama hastayken bile onunla fanteziler kurdugumu dusundu:KK53::KK53:

Anneme babama rezil oldum onu anlatayım şimdi ben yurtdışına evlendim annem anlatacağım konudan 3 gün önce dediki ahhh bebeğim sen sevdin istedin diye tanımadığımız etmediğimiz kişiye verdik nasıl anlaşabiliyormusun nasıl biri bende dedimki şöyle centilmen böyle kibar övdükçe övdüm birazda akılları bende kalmasın diye şimdi konu şu eşim yengesi vefat ettiğinden köyde kaldı bende çoçuk var diye annemlere gittim eşim sabahleyin beni arıyor kahvaltı yapıyoruz ailecek neyse biz konuşurken eşim birşeye kızdı yüzüme teli kapattı bende artis artis konuşuyorum güya eşimle telde halbusem adam yüzüme kapattı :KK61::mad:ayyy aşkitom sen benimi düşünüyorsun ayyy bir rahattı annemin evi ohhh ohhh şöyle böyle derken eşim gerisin geriye beni arayınca tabiki ben palavra peşinde annem babam aynen böyle bana bakıyor:KK57: büyük bir sessizlik oldukdan sonra ben aman beee yüzüme kapadı teli rezil olmayım diye yapacakdım ahanda yalancının mumu söndü dedim ne utandım beeee:oops::oops:ikinciside babam takma dişini heryere koyuyormuş bende hep bir bardak su alırım yanıma babam bana bakmaya gelmiş sivrisinek varmı odamda diye tabiki ben duymadım bardağıda görünce koy dişleri içine :mad:gece annem kardeşimi çağırıyor her akşam düzenli ilaç alıyor ve suyunu yanına almıyor her akşam kardeşime hiç değişmeden kız kalk hapımı içicem su ver diye seslenir yine o gece seslendi bende sese uyandım aaa burda var dedim annemde ışığı açmaya kızar eskilerden beri uykusu dağılıyormuş annem hapı içti ben suyu verince Azıcık suyla sonra dediki kız savurgan az ışığı aç bu bardakda birşey var ışığı açınca abowwwww babamın 32 dişi ben bardağı fırlattım annemde kusa kusa heryeri batırmakla meşgül aradada babama saydırıyordu:KK70::KK70: babamda ne var leennn dişimde b.... Kmu yiyom sanki hayret birşeydiniz diyordu:KK48:

Son düzenleme:
Anneme babama rezil oldum onu anlatayım şimdi ben yurtdışına evlendim annem anlatacağım konudan 3 gün önce dediki ahhh bebeğim sen sevdin istedin diye tanımadığımız etmediğimiz kişiye verdik nasıl anlaşabiliyormusun nasıl biri bende dedimki şöyle centilmen böyle kibar övdükçe övdüm birazda akılları bende kalmasın diye şimdi konu şu eşim yengesi vefat ettiğinden köyde kaldı bende çoçuk var diye annemlere gittim eşim sabahleyin beni arıyor kahvaltı yapıyoruz ailecek neyse biz konuşurken eşim birşeye kızdı yüzüme teli kapattı bende artis artis konuşuyorum güya eşimle telde halbusem adam yüzüme kapattı :KK61::mad:ayyy aşkitom sen benimi düşünüyorsun ayyy bir rahattı annemin evi ohhh ohhh şöyle böyle derken eşim gerisin geriye beni arayınca tabiki ben palavra peşinde annem babam aynen böyle bana bakıyor:KK57: büyük bir sessizlik oldukdan sonra ben aman beee yüzüme kapadı teli rezil olmayım diye yapacakdım ahanda yalancının mumu söndü dedim ne utandım beeee:oops::oops:ikinciside babam takma dişini heryere koyuyormuş bende hep bir bardak su alırım yanıma babam bana bakmaya gelmiş sivrisinek varmı odamda diye tabiki ben duymadım bardağıda görünce koy dişleri içine :mad:gece annem kardeşimi çağırıyor her akşam düzenli ilaç alıyor ve suyunu yanına almıyor her akşam kardeşime hiç değişmeden kız kalk hapımı içicem su ver diye seslenir yine o gece seslendi bende sese uyandım aaa burda var dedim annemde ışığı açmaya kızar eskilerden beri uykusu dağılıyormuş annem hapı içti ben suyu verince Azıcık suyla sonra dediki kız savurgan az ışığı aç bu bardakda birşey var ışığı açınca abowwwww babamın 32 dişi ben bardağı fırlattım annemde kusa kusa heryeri batırmakla meşgül aradada babama saydırıyordu:KK70::KK70: babamda ne var leennn dişimde b.... Kmu yiyom sanki hayret birşeydiniz diyordu:KK48:
b...k mu yıyom ha :KK70::KK70:
yanlız midem de kalkmadı degıl

ayyyy çok tatlı ya '' ne var lan dişimde mok mu yiyiom'' :rolleyes:

Ayyy sorma yaaa annem evden bile koydu olayın şokuyla babamda kalktı gitti dolaşmış gelmiş halen daha bir savunma halinde yok bol bol sebze yiyormuş günde 3 kez fırçalıyormuş daha neler :KK70:
kıyamam ya:KK9:annen de haklı ama ya düşünsene içtiğini:KK43:

Yarıldımmmmmmm:KK70::KK70::KK70:

masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK53: :KK53: ne goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın. :KK47: :KK47:

ahahahah tarhana çorbası bana da aynı kazığı attı ama allahtan şimdi ortağım olan o vakitler ise yeni yeni tanıştığım arkadaşımın önünde. Fena yemek yapmam, o sıralar da hamaratlığım üzerimde herkesi yemeğe davet ediyorum. yeni tanıştığım iş arkadaşlarımı eve davet ettim. Evim de açık mutfaklı hem laf yetiştiriyorum hem çorba vs yapıyorum. Konuşmaktan ayarını yapamadığım çorbam kaynamaya başladığında içinde kaşık hareket etmeyecek bir kıvama ulaştı. Herkes deli gibi aç mecbur koyduk tabaklara (kase değil bak biliğin düz tabak) oturduk yedi. O arkadaşların içinden biri şuan benim ortağım ve yemekle alakalı herhangi bir muhabbet açılsa "trieu çok güzel yemek yapar hele bir çorbası var kes kes ye" der. İşin kötü tarafı 3 yıl sonra hasta olduğunda yine çorba yapmaya ona gittiğimde lafa dalıp tavuk çorbası niyetiyle başladığım işi tavuk haşlaması ile sonlandırmam oldu. Bence uğursuzluk onda bir daha yanında çorba yapmamaya yeminliyim :oops:

X