Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Esimle sevgiliyiz daha ilk haftalar ben cikma teklifini yeni yeni kabul etmisim hava dan oluyom burnum bi havalarda bi simariklik naz mutevazilik aman aman....telde konusuyoruz tabi yine benim modum binbesyuz ....aniden annem girdi odama soylenerek " kiz ben sana kac kere solucem beyazlarin icine renkli don atma diye gebermeyesice ye bak yaaa ..diye cemkirince benim havam eksibinbesyuze dusmustu ..hala anlatir esim :)

Evli değilim ama sevgilimle anım var gecen ay büyük çamlıcaya gidelim bu sefer değisiklik olsun dedik havada çok güzel ama grib olmusum bende boğazlar filan felaket buda koydu koydu önüme çayları içirdi 3 bardak çayı e doğal olarak cisimde geldi tutamıyorum ama kıvranıyorum dedim ben bi lavaboya gidiyim bende bekliyim dedi girdim içerdi bir dolu bir kokuyo allah midemin Bulantısına mı yanıyim altıma yapmak üzerim ona mı, bekliyorum kimse de çıkmadı asırıda sıra var 20-30 dakika sonra geldim dedim içersi çok kabalık, giremedinmiii demezmi yoo girdim tabiki dedim sandalyeye oturduk yerimde duramıyorum, yarım saat daha oturup kalktık bide yavas yuruyoruz ara ara kaçırmıs olabilirim ama hayatımın en kötü tuvalet anısı oldu bu

Sevgilimle akşam vakti eve gitmeye çalışıyoruz . felaket bir yağmur yağıyor durağa gidiyoruz otobüs yeni gitmiş bir daha 40 dk sonra falan gelicek taksiye binelim diyoruz taksi yok olanlarda dolu

sevgilim bir yandan şemsiyeyi tutmaya çalışıyor bir yandan da taksi bakınıyoruz . O sırada birden ayağım kaldırıma takılıyor sanırım ne olduğunu pek anlayamadan kendimi yerde buluyorum üstelik yerde yağmurdan oluşuna su birikintisinin tam içine

Bildiğin boylu boyunca uzanıyorum sevgili sevgilim de arkasına bakıyor nereye kayboldum diye sonra kafasını yere indirince beni görüyor yerde yüzerken

kaldırıyor beni garibim ama suyun içine gömülüp sucuk gibi olduğuma mı yanayım pantolonumun kocaman yırtılıp öyle dolaşmak zorunda kaldığıma mı sevgilime rezil olduğuma mı

Gece gece catladim gulmektennnnnnn hahahaaaa

Bende bugun basıma gelen yeni rezilliği anlatıyım bari erkek arkadasımla bulustuk modaya gittik kayalıklara oturduk öylece denize bakıyoruz yanımızdanda ergen arkadas grubu geciyor ama 10-15 kisi vardır neyse bu ayakabı bağcıklarını bağlamaya basladı benimde kulaklarım uğulduyo nedense hazır bakmıyorken burnumu tuttum nefesimi bastırdım basınc yapsın da kullaklarım açılsın diye ağzımdan bir ses çıktı sandılar pırt yaptım ama kayalıkları yerinden oynatır o neydi öyle anlamadım ergen arkadas grubuda dönüp baktı nasıl gülüyolar göz göze geldik ben kafamı cevirdim denize, hiç ilgilenmiyorum sonra dönüp ee gidelim hadi ben çok usudum dedim ama bıyık altından kıs kıs güldü biliyorum ama hiç sesini çıkartmadı gülsemmi ağlasam mı bilemedim

bu konuyu bayıla bayılaa okuyorum kızlarr bir tanede benden . nişanlımla sevgililik dönemimizin başı. daha elimi bile tutmamış tuttmaya cesaret edememişti. akşam iş çıkışı gelip beni aldı ve alsancağa gittik. kıbrıs şehitlerinde yürüyoruz. ama öyle düşünceli ki sanırsınız atomu parçalayacak. yürümeye devam edelim derken aniden çay içelim dedi sanki biri dürtmüş gibi. şurasımı burasımı derken tmm burası dedi ve hızlı hızlı yürüyerek ışınlanarak girdik cafeye. normal konuşuyoruz ordan burdan sonra çayın yarısı oldu olmadı kalkalım dedi benimki. ben yine . tmm dedim. kalktık ve karşı yoldan yürümeye başladık arabaya doğru. ben içimden uffff bugun de elimi tutmadı insan tutar işte birden ne olcakki derken o sess geldii ELİNİ TUTABİLİR MİYİM bende o düşünce karmaşası ve kulaklarıma bu sorunun geldiğine inanamayarak ona dönerek ne o kaybolacağım diye mi!!!! dedimm .. benim ki şokk ben de isee ne dedim ben yahuu diye içsell çatışma

Eşim: Hayatım peçeteyi uzatır mısın?
Ben: Hangi reçeteyi?
Eşim evlendikten sonra neden agresif biri oldu ki

Kizlar benimde gecen sene basima geldi..
eltimlerle ayni otele gittik tatile ailece.neyse kahvalti yaptik denize diye gittik ..bi kalabalikki bide sicak malum.neyse semsiyeler ve şezlog dahi kalmamis bizde dedik havlulari yere sereriz ama semsiye ariyoruz altina serip oturalim diye ben gozume bi şezlog kestirdim.bende sevine sevine surukleyip goturuyorum ben kendime buldum siz kendinizi dusunun diye bi baktim biri hanfendi hanfendi naptini saniyosun para verip kiraladik uyanikmi sandin kendini dedi surukleyip goturdu ..kaynim nasil guluyoo bende diyorum otele bak be şezlog lari bile kiraliyo soyleniyorum kaynimda bende anlamadim diyo ve biyandan hanfendi hanfendi deyip deyip guluyo .. ben nerden biliyim insan havlusunu serip girer denize diyorum biyandanda semsiye aramaya devam ediyoruz .. kaynim bagiriyo gelin buldum biri bos bende sezlog davasi sonra semsiye davasi cikmasin bu semsiye sahsa ait gibi duruyo otelin olsa sepet orgulu semsiye olur diyorum.kaynimda yok canim daha nelr diyo neyse havlulari serdik tam oturcaz biiri kardes diyo esim bakti adam diyo o benim semsiye duvarin dibine gecmis adam birileri ile muhabbete gitmis neyse adam dedi neyse oturun siz burayi otelin kumsali ile karistirdiniz heralde esimde degilmi dedi meger halka acik yere gitmisiz..esim dedi abi ogle yemegine kalkariz dedi adamda rahat olun dedi ..neyse ben bugunki sacmalik bana yetr ben denize girmiycem dedim uzandim semsiyenin altina baktim kaynim geldi hadi sen de git denize biraz durup gidelim dedi yokya dedim madem az durcaz kim islanacak dedim ..kaynimda uzandi bende diger tarafa uzandim baktim semsiyeni sahibi adam bizim tarafa baka baka guluyo dedim bu neden guluyo neyse sirt ustu yattim gozlerimi bi actim ben gul gul bi hal oldym kaynimda noluyo gunes basinami gecti diyo gozlerini bi acip bakarmisin abi dememe kalmadi adamin artik yedek donumu yoksa denize girdigi ve kurudugu donmuydu bilmiyorum kaynimin kafaya bi dustu o ani gormenizi isterdim ben tamamen iptal gulmekten agzima kramplar girdi bende dedim adam neden guler tabi donunu semsiyenin acma dugmesine astigi aklina geldi bende uzaklasmayinca adam alamadi kaynim diyo sen bi denize gir yeter artik soguk suaya girde kendine gir diyo eltim cocuklari ile yuzuyo esimde keza oyle onlarin yanina gidene kadar gule gule gidiyorum ama oyle boyle degil abimin o hali hep aklima gelir..zaten hep der senle dalga gecilmez daha beteri geldi kafama der

sevgiliye de sayılıyor mu
sevgilime ilk geçen sene yazın rezil oldum günübirlik geziye giderken
benim bir huyum vardır kısa uzun farketmez otobüs yolculuklarında hemen uyurum
hatta dalga geçerler köşeyi döndük bir baktık cathy nin kafa gitmiş diye
işte sevgilimle günübirlik geziye giderken yolda tabi ben dalmışım gitmişim yine derken gözümü bi açtım ağzım bi karış açık salyalar filan
sevgilimin omzuna
tam da ayılamadım ama dediğim şu ben galiba biraz tükürerek uyuyorum demiştim o da evet deyip ağzımı kapattı sonra yol boyu ara ara ağzımı kapattığını hatırlıyorum
tükürüklü bir yolculuk olmuştu öyle rezalet

benimde buna benzer bi anim var evli deyilim kucukken basimdan gecmis bi olay biz istanbula tatile gitmistik ben banyoya girdim kapiyi kilitleyemedim tabiki tam yikaniyorum kapi birden acildi kapiyi acan 18_19 yasindaki erkek kuzenim di banyoya girmesiyle cikmasi bir oldu yaa togalet doluymus oda banyodaki togaleti acmak icin girmis o girince birden uzerimi kapatmaya calistim ama cikisini gorseydiniz baya komikti yaaa

hmmm moral bozucu biraz kiloyla ilgili seylere gelemiyorum

kuzenime cok benziyorsun yaaaa oda boyle

Kizlar size gecen gunku olayimi anlatayim evlendigimizden beri ilk kez 3 gun ustuste tartisma yasadik esimle bende o isteyken artik yoruldugumu daha fazla birbirimizi yipratmadan yolumuzu ayirmamiz gerektigini yazdim oda bencede dedi ayrilalim neyse eve geldik her ikimizde o aksam yine tartisdik buda evden cikti gitti 2 saat sonra geldi hersey buraya kadar normal sabah saat 7 bahceye biri girdi.arabayla bu kim leeeennn diye camdan dikizliyorum adamin elinde suslu ayili bu kutu ince uzun hintli biri kapiyi actim hanimefendi bunlar senin dedi yukkkk efenim bunlar benim degil adres karisikligi olmus yoksenin yok benim degil derken adam dedi gel acalim eee sonra nasil kapaticaz dedim sende yardim edersin birlikde yeniden paketleriz dedi tamam dedim actik kutuyu icinden once cikolata paketi ardindan kirmizi guller 1 zarf cikti Adam cikolatalarda ooooo pahali olanlardan yesekmi acaba dedi yok yemeyelim biri birine surpriz yapmis is ortaya cikarsa isinden olursun dedim.adam zarfi acti aska bak aska diye siiri okuyor birlikde haaa haaaa guluyoruz hep yalaaaannnn nerde oyle ask artik diyor guluyoruz adam siiri bitirince xden e yeee dedi enemmmmm benim dedimadamda bende buz kestik adam nasil ozur diliyor bende cabuk paketle sunu cabukkkk niye aciyorsun sen benim paketimi dengesizz surprizi kacti dedim neyse adam cok ozur dileyince tamam onemli degil ben baslattim dedim adam gitti

Bitane daha anlatayim rezilligimi esimle en samimi arkadasimin dugunune gittik oda masayi genlerle gencleri orta yasla orta yaslari ayarlamis neyse oturduk yeni tanisiyoruz neyse gecenin ilerleyen saatinde sigaradan konu geldi bayan esime nasil biraktiniz x bey tavsiyelerinize acigim anlatin lutfen dedi esimle bayan bi basladilar ozellikle esim anammm susmak bilmiyor bende masanin altindan sunu durteyim dedim ayagimi uzattim adam dahada istahlandi kac kez durttum yok kadinin kocasi bacim dekmikliyip duruyon beni deminden beri yeter gariiii ne istiyon sen sindi benden dediherkes bana bakdi

Ama öyle şey olmazki. Neresi orası. İnsan belden aşağısı uyuştuğunda bilmezki ne yaptığını. Bağırsak doluysa kendiliğinden gelir. Hastanenin ihmalkarlığı yüzünden rezil olmuş kadın yazık. Ben de sezeryan olcam büyük ihtimalle. Dikkat edicem bu konuya.

ay seninkine çok güldüm yaa.baya komikmiş canım ama aynı zamandaçok tatlı çok yaşa emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…