- 10 Eylül 2015
- 385
- 273
Ya bu çok fenaymiss kuzenin erkek mi?bende başımdan geçen bir olayı anlatayım
bana lavabodan bir yerden mantar bulaşmış ve kuzenler gelmiş bizdeler. Ev kalabalık ve bacak aram aşırı kaşınıyor. Bacaklarımı birbirine sürtmekten ateş çıkaracam neredeyse... Hemen boş bir odaya koştum şu kaşıntımı gidereyim dedim oda karanlık yani daha doğrusu karanlık olduğu için ben göremiyorum. bacakları açtım öyle bir kaşıyorum ki pantolonu yırtacam sankibir de baktım bir gülme sesi geliyor ben dondum kaldım. karanlıkta sesin geldiği yeri seçmeye çalışıyorum bir de baktım kuzenim koltuğa uzanmış tabi ben böyle benim yüzümün halimi görünce daha bir sesli gülmeye başladı resmen kahkaha atıyor o odadan bir kaçışım vardı ki sormayın onlar gidene kadar kuzenimin yüzüne bakamadım beni gördükçe gülmemek için zor tutuyordu kendini birde.. kaç yıl geçti hala o utancımı unutamıyorum
evet malesefYa bu çok fenaymiss kuzenin erkek mi?
Kim sıktı beniTamam bnde anlatıcam biggün evliliğinizin ilk aylarında kayınvalıdemlerdeyz elektrkler gitti heryer karanlık bnde eşimi mıncıklaynca oda refleks olarak kim sıktı beni dedi vee ben herkese rezil oldm
[/QUOTE bu hikayenin asli hangi sayfada bilmiyorum ama gözümden yas geldi ya
Görümcem sağolsun o demişti ismail amcadan alır eşime kayınvalideme elticiklerime hava atarım ben yaptım diye dedi aklımda kalmış benimdeYine de iyi dusunmusunz bence sşıppp diye el atmissinz.. yerinizde oturmamissinz yapici olmuş yani :) simdi yapiyormusnuz :) kasari yikamak cok akillica olmus
Haha iyi niyetinizden sanirim. Kaşari bile yikiyo dememstir insallahGörümcem sağolsun o demişti ismail amcadan alır eşime kayınvalideme elticiklerime hava atarım ben yaptım diye dedi aklımda kalmış benimdeavustralyada o kadar çok yer ve evinden yapıp satan varkiii şıpşak çözümdür şimdiii ooooo ustayım artık her yemekde o kaşar olayında bittim zaten birde bunu gidip eşimin kuzenine anlattım çok iyi birşeymiş gibi
Ay buna bayıldım ben fena küfrederim acıdan biliyorum ihihiilk doğum...başıma neler geleceğini bilmediğimden hastane yoluna kadar gergin ve endişeliyim.ama doğum vakti gelip de beni doğumhaneye aldıklarından sancıdan uçuyorum....herşey olup bittikten sonra uyanıyorum bi bakıyorum ki eşim yanımda saçımı okşuyor.bebek iyimi diye soruyorum evet diyor sonra da gülümseyerek bombayı patlatıyo:'aşkım küfür lügatının bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum açıkcası..' 'ne,nasıl yani?'diyorum sersemlikle. gülmeye başlıyo:'içeride canın yandıkça ebe,hemşire doktor önüne kim geldiyse...'diyo.
Tamam bnde anlatıcam biggün evliliğinizin ilk aylarında kayınvalıdemlerdeyz elektrkler gitti heryer karanlık bnde eşimi mıncıklaynca oda refleks olarak kim sıktı beni dedi vee ben herkese rezil oldm