Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Hayır öyle bi sıkıntım yok psikolojik olarak bi korku olarak kalmış misafirlikte falan kalınca en çok altıma yapmaktan korkardım çünkü

Anladım mesela benimde kusmakla ilgili bir problemim yok ama buaralar çok midem bulandı migrenden ve resmen geceleri evde tek başımayken,midem bulanıcak diye ödüm kopuyor..hayır mide bulantısı fobisi nedir yani :) sanırım o his rahatsız olduğu için

Eşimle yeni tanismisiz kararimi vermem gerekiyo restorana gittik yemek yicez menuye bakiyoruz eee ne diyorsun dedi ben de tabiki eveeeet diyorum dedim yok dedi ne alacaksın ben mor tabi ha evet dedim ve gülmeye basladik,; ))

:KK70::KK70::KK70::KK45:
Kızlar alemsiniz ya :KK70:geçenlerde diriliş ertuğrula bakıyoruz aşkımla çok sıkı takipcisiyizdir ve karakterlerden biri sanırım gündoğdu ve noyan (düşman) kervansarayda karşılaşıp otırup sohbet ediyolar sonra ayrılıyorlar. Bende eşime dedim bunlarda bu kadar safmı yaaa aşkitom nasıl tanıyamadılar noyanı? Eşimde dedi hiç görmediler normal canım. Saçmalama hayatım ya nasıl görmediler bende seda sayanı görmedim ama internetten herşeyini araştırıp biliyorum dedim eşimin orda bana bi bakışı vardı:KK57:
:KK57::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK53::KK53:Çok okudum burayı kafa dağıtmak için üye olmusken bende yazıym dedim işte yeni evlendigimiz ilk haftalar diyelim eşim kV ve ben alışverişe çıkalım dedik burdaki türk marketlerde öyle büyük değil zaten işte neyse girdik küçük biryer, olduğu için nerdeyse adım attığımız yer bizimkilerin ahbabi.Neyse Tebrikler hoşgeldinler falan tanımıyorum da kimseyi pek sarmadı muhabbetleri kV ile onlar konuşuyordu şarküteri bölümünde sosis gördüm hani kutuda olanlardan ne alakaysa.eşime dönüp aa canım sen seviyorsun alsana şu sallanan sosislerden dedim:KK53: kV eşim es dost akraba hepsi böyle:KK57: yok hani susmuyorumda ısrarla çağırıyorum hala niyeyse ve hala oraya her gittiğimizde aklıma gelir utanirim

Bu konuyu üye olmadan önce de okumuştum hala okurum tüm sayfaları bitiremedim. Benim erkek arkadaşım yok ama aklıma gelen birkaç rezilliğim var anlatmak isterim :KK49:

Üniversite birinci sınıftaydım o zaman sınıfta 2 kız arkadaş iki erkek arkadaşla konuşuyoruz. Neyse dışarı çıkalım dörtlü olarak dedik ve çıktık. Pub'a gittik ortam da karanlık tabii. Tam masaya yöneliyordum sandalyede eşya gördüm aaaa biri burda eşyasını unutmuş dedim. Arkadaşlarım kahkahayı patlattılar ve rude o eşya değil üşürsen sarılırsın diye konulan şal dediler :KK53: tabii fena bir falsoydu ama napayım öyle sandım :KK53:

Harika topik olmuş ilk 30 sayfayı okudum nerdeyse aklıma gelmedi hiç bi rezilliğiM :KK70:

Konu sahibi hala buralarda mı acep flocke flocke anılarına bayıldımmmm.
Aklıma gelirse bende yapcam hemen :KK60:

Kizlar bitanede ben anlatiyim,bigun okadar hastayimki anlatamam hastaneye gittim doktor kan tahlili yapalim dedi.bende kan vermeye gectim.kan alanda gencten bi erkek neyse o lastigi koluma bagladi,tam igneyi batircakken avcunu ac kapat dedi .tabi benim hastaliktan okadar nevrim donmuski,ben onu agzini ac kapat diye anladim eminde degildim neyse ben agzimi bikac kez acip kapattiktan sonra yaptigimin mantiksiz oldugunu kafam o anda cakti allahim yerin dibine girmistim o an .

bende 2 ay önce hastaneye gittim kan tahlili yapacam. daha önce hep bizimkilerden biriyle gittiğim için kayıt işlemi falan olduğunu bilmiyorum. montumu çıkardım hemen ordaki hasta koltuğuna oturdum hemşire koluma lastiği bağladı iğneyi de batırdı masada bişey arıyo :KK57: dönüp dedi ki tüpler nerde?? :KK53: tabi bende o tüplerin hemşirenin yanında olduğunu sanıyodum:KK17: almadım ki deyince hemşirenin ağzı bi karış açık kaldı:KK57: hemen iğneyi çekti pamuğu koluma bastırdı. önce tüp almanız gerekiyor deyince yerin dibine girdimo_O hemen kalkıp gidip tüpleri aldım tekrar gelip oturdum bir de diğer koluma iğne batırdı yani saflığımın cezasını yine çektim :KK45:

Kürtajdan çıkmışım, kafam bi dünya...
Odaya aldılar beni. Yanımda hemşire, annem,eşim,kardeşim.
Bebeğimi kaybettim diye zaten üzgünüm.
Eşim nasılsın diyor,
Ben: " Sen beni s.kmeseydin daha iyi olacaktım, hamile kalmaz bebeğimin kalbi durmaz acı çekmezdim" diye adama çemkirmişim.
Eşim mosmor,annem dumur,kardeşim sinirli,hemşire duymamazlıktan gelmeye çabalıyor...
Bu narkoz çok meret bişey...
Eşim eve geline kızmasın diye 1 hafta ağlamaktan helak olmuştum.
Şimdi adama ne zaman yanaşsam aman uzak dur canın yanmasın yine diyo :KK17:

Ayyy kızlar yeni olayımı anlatayım bizim yan evi yıktılar yeni ev yapılcakmış iki gün önce işten geldim bi bakdım avluyu sökmüşler her yeri fens var ama bizim bahçeye bakan yerde yok avluda söküldüğünden biz rahat girebiliyoruz yoldan geçen giremez bende meraklı tabikiii hazır avluda yokken bi gezeyim dedim iki kuyu eşmişler leeeennnn ne kuyusu bu dedim iyice yaklaştım derken kuyunun yanındaki toprakla hızla kuyunun içine düştüm önce ben sonra elimdeki telefonda kafama gümmm :confused:sonra sesimi duyumayan eşim aşkım nerdesin dedi kuyudan bağırdım burdayım diye buda sesin olduğu yere gelip anaaaa ne yapıyorsun tuvalet kuyusunda dedi:rolleyes:ne adamsın beee niye önceden söylemiyorsun bAk halime dedim:-)oda yetmezmiş gibi binayı yaptıran adam geldi hayırdır komşu ne oldu dedi eşimde bunca rezilliğime rağmen gülerek benim hatun tuvalet kuyusunun derinliğini ölçüyor dedi adamla bastılar kahkayı:oops::oops:

Biz de eşimle, eşime nikah için takım elbise bakmaya çıkmıştık aldık. ben de o arada çok sıkışmıştım avm de tuvaletin yerini arıyorum fıldır fıldır.. En son bulduk ama tuvalette pantolonumu indirirken daha fazla tutamadım ve altıma yaptım Allah'tan kimse yoktu kapının önünde eşim bekliyordu çıktım hemen kaptım elinden takımı arkamı kapattım. Önüme de çantamı getirdim. Koş bana pantolon al altıma yaptım dedim. Çok fena rezil olmuştum yaa Pantolonu tutturamam diye tayt alıp gelmişti de üstümü değişmiştim. Üstünden 1yıl geçti eşim hala arada hatırlatır güleriz

Kizlar bitanede ben anlatiyim,bigun okadar hastayimki anlatamam hastaneye gittim doktor kan tahlili yapalim dedi.bende kan vermeye gectim.kan alanda gencten bi erkek neyse o lastigi koluma bagladi,tam igneyi batircakken avcunu ac kapat dedi .tabi benim hastaliktan okadar nevrim donmuski,ben onu agzini ac kapat diye anladim eminde degildim neyse ben agzimi bikac kez acip kapattiktan sonra yaptigimin mantiksiz oldugunu kafam o anda cakti allahim yerin dibine girmistim o an .
Ay gulmekten koptum:-)

Sesli güldüm. Hiç unutmam bunu artık. Hep aklıma gelir :) Gerçekten komikti.

Ali baba ve 7 cüceler filmine gidenler bilir orada azeri bir şarkı söylüyorlar.
Şarkı sözü varak varak... Mutfakta yemek yaparken şarkı söylüyorum nasıl olsa evde kimse yok diye.
Şarkının varak varak kısmında dilim sürşüyor " y.rak y.rak..." diye bağırırken arkamı bi dönüyorum eşim...
Her akşam gelince zile basan adam elinde çicek,ağzı bi karış açık bana bakıyor ve adamın bir sürprizi daha içinde patlıyor...

Esimle daha ilk tanışmalarımiz
Bi yedre oturup yemek yiyoryz
Önümde bardağa dökülmüş meyve suyu
Neyse yemek yerkene ben elimi bi çarptım bardak bacağma pembe pembe döküldü(vişneli):KK70:
Birde açık rent kot giymiştim bol paça
Hanfendi takılcam diye kasım kasım kasılırsan olacağım buydu:KK70:
Sinra garson temizledi falan ama bana da sert bakıyodu tekrar doldurdu
Sonra garson gitti tabi garson bana öyle bakınca sinirlendim esime"bu ne sanki babasını öldürdüm derken gene o heyecanla o bardagı gene dökkkkkk:KK71:
Masata ama bu sefeer
Pecetelere sarıldım o an cok utanmıştım esimde gülüyo:-)

Sonra dışarı çıktık yagmur bi bastırdı mevsim de yaz bu ara
Bide bol paca giymiştim pacalarım dizime kadar ıslandı o kadar ıslandımki pantolonum agırlaştı durmadan kayıyordu :KK70:
Benim için rezil i rüsva bir gündü
:KK70:

Esimle nısanlıyız
Ankardan istanbula gelecekti bulusacaktık sabah 8
Bizim evde kalabalıktı o gün sabah arkadsma ugrar makyaj falan suslenirim buluşurum dedim
rastgele topuzlanmış saclar yeni uyanmış o yüzle minibüse bindim yakindi ama hemen gideyim dedim
Neyse indim bi baktım cüzdan yok bide o parayla harcama yapcaktık 300 400 tl arası nakit vardı
Ya tipim zaten kaymış birde saftım kayınca hepten bittim
Esimde gelmis bu arada anlattım durumu tamam gel dedi
Makyajsız ve o saç başla gittim yanına o an tabi paranın telasına düstük
Sonra bi cafeye gittik kahvaltı falan ederken bana bakıp bakıp gülüyo bende zaten param gitmiş siniiyim
Neyseki minibüscü aradı (nymaramı cüzdanma koyarım hep)
Moralimiz yerine geldi ama ben o tipimi unatmyrum sanki kapkaça ugramış gibiydim
Esimde diyo eminmisin unuttuguna
Akli sira espri yapiyoo hani tipin kaymıs gibisinden
Hey yavrum hey

İlkini hatırlamıyorum da sonuncusu birkaç gün önce yaşandı.
Nişanlımla çeyizleri taşıyacaktık bodrumdan. Evden çıkarken topuklu giyme zor olur sana demesine karşın inat edip giymiştim:KK47:. Neyse gittik tam ineceğiz bodruma ben bişeye kızdım sinirle önden önden gideyim derken merdivene topuğum takıldı birden kendimi 5 basamak aşağıda buldum:KK23:. Usulca merdivenlere dağılan karizmamı da toplayıp ayağa kalktım:KK23:. Yaptığım atar güleyim derken boşa gitti ona yanıyorum :KK70:

X