- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 44
Hayır öyle bi sıkıntım yok psikolojik olarak bi korku olarak kalmış misafirlikte falan kalınca en çok altıma yapmaktan korkardım çünkü
Eşimle yeni tanismisiz kararimi vermem gerekiyo restorana gittik yemek yicez menuye bakiyoruz eee ne diyorsun dedi ben de tabiki eveeeet diyorum dedim yok dedi ne alacaksın ben mor tabi ha evet dedim ve gülmeye basladik,; ))
Kızlar alemsiniz yageçenlerde diriliş ertuğrula bakıyoruz aşkımla çok sıkı takipcisiyizdir ve karakterlerden biri sanırım gündoğdu ve noyan (düşman) kervansarayda karşılaşıp otırup sohbet ediyolar sonra ayrılıyorlar. Bende eşime dedim bunlarda bu kadar safmı yaaa aşkitom nasıl tanıyamadılar noyanı? Eşimde dedi hiç görmediler normal canım. Saçmalama hayatım ya nasıl görmediler bende seda sayanı görmedim ama internetten herşeyini araştırıp biliyorum dedim eşimin orda bana bi bakışı vardı
Ay gulmekten koptumKizlar bitanede ben anlatiyim,bigun okadar hastayimki anlatamam hastaneye gittim doktor kan tahlili yapalim dedi.bende kan vermeye gectim.kan alanda gencten bi erkek neyse o lastigi koluma bagladi,tam igneyi batircakken avcunu ac kapat dedi .tabi benim hastaliktan okadar nevrim donmuski,ben onu agzini ac kapat diye anladim eminde degildim neyse ben agzimi bikac kez acip kapattiktan sonra yaptigimin mantiksiz oldugunu kafam o anda cakti allahim yerin dibine girmistim o an .
Kizlar bitanede ben anlatiyim,bigun okadar hastayimki anlatamam hastaneye gittim doktor kan tahlili yapalim dedi.bende kan vermeye gectim.kan alanda gencten bi erkek neyse o lastigi koluma bagladi,tam igneyi batircakken avcunu ac kapat dedi .tabi benim hastaliktan okadar nevrim donmuski,ben onu agzini ac kapat diye anladim eminde degildim neyse ben agzimi bikac kez acip kapattiktan sonra yaptigimin mantiksiz oldugunu kafam o anda cakti allahim yerin dibine girmistim o an .