Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Hahahhhahahah gözlerimden yaş geldi yaaa hahhahhaha

ahhahahaha çok iyidi yaa bende uyukusuzken inanılmaz oluyorm

Bir tanede ben anlatayım

Geçen gün erkek kardeşim ben erkek arkadaşımın evinde buluştuk o gece sabahlayacağız önce maç izleyip sonra film gecesi yapacağız Neyse işte maçı izliyoruz bunlar azıcık küfürlü küfürlü yorumlar ya ne kadar kabasınız falan diyerek ben cici bıçır bıçır konuşuyorum bunları uyarmak için Maç izlendi film bulduk seçtik falan salonun ortasına yayıldık oturduk izliyoruz. ..

Ben maç izlerken 1 şeftali suyu ve leblebi kuru üzüm yedim ayağımda da çorap yoktu Benim mide bir enteresan seslerde üşüttüm heralde dedim Neyse tam girmişiz filme ben sessizce bir gaz çıkarttım istemsiz ama bari kalkım wc gidim dedim ben gittikten sonra bunlar hay Allah belanızı versin ( şaka makara babında) kim yaptı bunu diye bil gülmeye başladılar ama var ya korku filmi izliyorduk mod değiştirdik . Benim yaptığımı anladılar heralde ama mide ağrıyor ya diye wc çıktım gel canım sen dedi kardeşim oturduk tekrar devam filme . Eee benim karnım durmuyor ben bir dağa iğrençbir gaz çıkarttım sessizce 5 saniye sonra erkek arkadaşım ; ya bir osurma kızım öldük beeeeeeee dedi

Ama mide bozuk ya nasıl pis bir koku sardı etrafı ay kendimden tiksindim utandım biz 10 dakika aralıksız güldük o verdiği tepkiye .

ayyy çok kötü olmuş yaa

Ya biz buluştuk bunla sevgiliyi en, ben sabah erken diye bisey yememistim, gittik kahvaltıya, kuş kadar kahvaltı aldı ki bana hayatta yetmez 6 katını yerim. Neyse o yedi doyar zaten hemen. Açık büfe idi bende utandım 1 tabak yaptım kendime ama nerdee doymadım tabi aman dedim ne düşünürse düşünsün isterse öküz bu kız desin bana ne dedim, 4 tabak kahvaltı yaptım baya da cay içtim. Çocuk bana bi tuhaf baktı utandım ama ac mi kalayım yaw öf.

Biz sevgiliyken ve nisanliyken ben utanırdim eşimin önünde bişey yiyemezdim az bişey yer bırakırdim ya da az alırdım tabağıma sonra eve gelir öküz gibi yerdim. Yemek yemeği oldum bittim çok severim ama onun önünde bi iki lokma zorla alıp bırakırdim. Neyse evlendik o gece atladik balayı için otele gittik tabi düğün telaşı yoldan da gelmişiz açık büfe önümde gözüm döndü doldurdum kocaman tabağı tepeleme başladım yemeye tabi eşim bana bön bön bakıp dedi ki hayatım biraz yavaş ol sen alışkın değilsin böyle çok yemeye bak rahatsız olursun. Ne utandim o zaman hemen biraktim çatalı. Yazık sonradan öğrendi homini gırtlak olduğumu:)

Off çok kotu olmuş be

Birtanede benden :))
Daha bir kac gunluk evliyken esimi kizdirdim oda beni koktuga yatirdi agzina tukurcem diye tabi beniim gucum yetmio ona uzerimden atamiyorum .. neyse dedi dedi sonra af edersiniz kucagima uzandi basi tam bacaklarimin uzerinde egildim uzerine simdi de ben tukuriyimmi dedim sakadan basini falan tutuyorum kacmasn diye tabi esim inanmiyo oyle bsy yapacagima o yuzden kacma geregi bile duymadi derken .... O guluyordu ve ben yanlslkla tukurugme sahip cikamadim ve adamin agzina tukurdum :) oda bana bon bon bakti beklemiyordu tabii ay ne utanmistim ya ozur dile dile bitmemisti hicte kizmamisti :)

Henüz 1 aylık evli olduğum için ancak topiğe yetişebildim :) Benim rezil olma hikayem şöyle, umarım kafa karıştırmadan anlatabilirim. Eşimle daha yeni tanışmıştık, bir üniversite konserine ayak üstü uğrayacaktık o akşam. Ben işten çıkınca önce evime gittim, üstümü başımı, çoraplarımı çıkardım, abdest alıp namaz kılıp tekrar giyinecektim. Tekrar giyinirken çıkardığım çoraplarımdan birini bir türlü bulamadım (ince çoraptı), neyse aldım başka bir çift çorap giydim, müstakbel eşim gelip beni aldı konsere gittik. Konser sonrası arabaya gidince ne görelim arabanın içinde benim bir tek çorabım! Tabi ben nanosaniyelik bir hızla almaya çalışsam da noluyor yahuuu deyiverdi müstakbel eşim. Kendimi gülmekten alamayığ durumu anlattım. Meğerse benim bulamadığım tek çorap benim dar paça pantolonun içinde kalmış, tekrar giyerken de aynen olduğu yerde saklanmış, arabaya binince nasıl olmuşsa düşmüş arabaya.

buna cooook guldum yaaa

haha haaaaa :))))ayyy nasil gulecegimi sasirdim.cok su icip yattigimda basima gelecek diye coook korkuyorum

Uzun zamandir bu bölüme yazmiyordum. .daha yeni evliyim ve haliyle gaz konusunda çok çekiniyoruz hatta eşim burnunu hole gidip siliyor falan..geçen gece soda ictik ayıptır söylemesi, ve eşim ufak bir gegirdi yook artık diyordum ki tık kisminda shrek'e taş çıkaracak o ses benden çıktı
Esim ben neyle evliyim
Ben,

1 tane daha rezillik değil de şaşkınlık diyelim ..Önce şunu belirteyim kahkullerim var..
GeCen koltukta uzanıyorum, eşim de muzurluk yapıyor falan kulağıma üfleyerek değilde nasıl denir kulağıma sesler yapiyordu ağız sarisin gibi falan bir anda aldı beni bir kahkaha katila katila o yaptıkça aynı şekilde huylandim sanırım derken bir dogrudur ki eşi bastı kahkahayı aynaya bir baktım kii
O kahkuller cedrik karakteri gibi dim dik.. yattım ya ondandir dedim eşim geldi kulağıma yanasip fısıltı yapınca kahkuller yine diledi hala şaşkınim sesten elektriklenme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…