- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Hahahhhahahah gözlerimden yaş geldi yaaa hahhahhahaBundan aylar önce sevdicek daha askere gitmemişken, daha sık buluşmaya başladık gidecek diye.
Bende iş yerindeki yemekler yüzünden mideyi bozmuşum sürekli çalışma var içerde
Birde kasıtlı gibi onun yanındayken daha da yükseliyordu bu sesler, öff heyecandan mideme yine ağrılar girdi diye saçmalıyorum tabi benGazdır o aşkım rahat bırak artık onu diye dalga geçiyordu benimle nöküz
Neyse film izleyelim dedik izlerken ikimizde sızıp kalmışız 2 saati geçik uyumuşuz bi uyandım bu beni izliyor böyle romantik romantikDedim aşkım bi soda içsek iyi olur neyse getirdi içiyoruz ne uyuduk bee diyorum böyle konuşmaya devam ederken benim nöküz bi geğirdiiii
Ben nasıl kahkahalara boğuluyorum ama ayaklarımı yere vurarak öyle böyle bir ses değildi çünkü
Tabi sen misin böyle haykırarak gülen ben gülmekten krize girmişken ritimli bir şekilde pırt yapmaya başladım ama durduramıyorum kendimi
Oda başladı kahkalarla gülmeye ben tabi şok geçirdim o an utandım baya sarıldı bana utanma aşkım benim bu ilk değil ki biraz önce uyurken görmeliydin kendini ben alıştım yani çekinmene gerek yok dediGülsem mi ağlasam mı bilemedim ama en azından karşılıksız bırakmamış oldum onu hihi
eveeet ben anlatım...
bız evlendıkden 2 gun sonra balayına gıttık 5 gunlugune
kapadokya ve cevresını didik didik gezdık coook yorulduk
donustede adanaya ugradık muzlu sut ıctık ordan mersıne gıttık tantunı yedık en son memleketımız antebe dogru gelırken
okadar yorulmusum ve okadar uykusuzumkı sacmalamama bı bakın...
yıldız kaydı... arabanın on camına dogru elımı uzatıp aaa dur yakalıyım dedım ?
elım cama carptı
aaa cam varmıs dedım
sonra esımle bırbırımıze baktık bı sure sessızlık oldu
ve bı kahkahayı bastı
ben cok uykusuz kaldıgımda boyle sacmalamanın dibine vuruyorum
o yıldızı gercekden tutabılecegımı sandım ,arabanın on camı oldugunu unutttum ,elıme carpınca acıdı dıye ustelık kızdım
ayyy çok kötü olmuş yaaBir tanede ben anlatayım
Geçen gün erkek kardeşim ben erkek arkadaşımın evinde buluştuk o gece sabahlayacağız önce maç izleyip sonra film gecesi yapacağızNeyse işte maçı izliyoruz bunlar azıcık küfürlü küfürlü yorumlar ya ne kadar kabasınız falan diyerek ben cici bıçır bıçır konuşuyorum bunları uyarmak için Maç izlendi film bulduk seçtik falan salonun ortasına yayıldık oturduk izliyoruz. ..
Ben maç izlerken 1 şeftali suyu ve leblebi kuru üzüm yedim ayağımda da çorap yoktuBenim mide bir enteresan seslerde üşüttüm heralde dedim Neyse tam girmişiz filme ben sessizce bir gaz çıkarttım istemsiz ama bari kalkım wc gidim dedim ben gittikten sonra bunlar hay Allah belanızı versin ( şaka makara babında) kim yaptı bunu diye bil gülmeye başladılar ama var ya korku filmi izliyorduk mod değiştirdik . Benim yaptığımı anladılar heralde ama mide ağrıyor ya diye wc çıktım gel canım sen dedi kardeşim oturduk tekrar devam filme . Eee benim karnım durmuyor ben bir dağa iğrençbir gaz çıkarttım sessizce 5 saniye sonra erkek arkadaşım ; ya bir osurma kızım öldük beeeeeeee dedi
Ama mide bozuk ya nasıl pis bir koku sardı etrafı ay kendimden tiksindim utandım biz 10 dakika aralıksız güldük o verdiği tepkiye .
Off çok kotu olmuş beBir tanede ben anlatayım
Geçen gün erkek kardeşim ben erkek arkadaşımın evinde buluştuk o gece sabahlayacağız önce maç izleyip sonra film gecesi yapacağızNeyse işte maçı izliyoruz bunlar azıcık küfürlü küfürlü yorumlar ya ne kadar kabasınız falan diyerek ben cici bıçır bıçır konuşuyorum bunları uyarmak için Maç izlendi film bulduk seçtik falan salonun ortasına yayıldık oturduk izliyoruz. ..
Ben maç izlerken 1 şeftali suyu ve leblebi kuru üzüm yedim ayağımda da çorap yoktuBenim mide bir enteresan seslerde üşüttüm heralde dedim Neyse tam girmişiz filme ben sessizce bir gaz çıkarttım istemsiz ama bari kalkım wc gidim dedim ben gittikten sonra bunlar hay Allah belanızı versin ( şaka makara babında) kim yaptı bunu diye bil gülmeye başladılar ama var ya korku filmi izliyorduk mod değiştirdik . Benim yaptığımı anladılar heralde ama mide ağrıyor ya diye wc çıktım gel canım sen dedi kardeşim oturduk tekrar devam filme . Eee benim karnım durmuyor ben bir dağa iğrençbir gaz çıkarttım sessizce 5 saniye sonra erkek arkadaşım ; ya bir osurma kızım öldük beeeeeeee dedi
Ama mide bozuk ya nasıl pis bir koku sardı etrafı ay kendimden tiksindim utandım biz 10 dakika aralıksız güldük o verdiği tepkiye .
HahahaEşimle balayına gittiğimiz otelde banyo da kullanılan terliklerli ayağımda unutarak yemeğe inmiştim aşırı şık bir şekilde. O an sadece eşime değil 5 yıldızlı oteldeki herkeze rezil olmuştum
E kim farketti peki uyaran oldu mu?Eşimle balayına gittiğimiz otelde banyo da kullanılan terliklerli ayağımda unutarak yemeğe inmiştim aşırı şık bir şekilde. O an sadece eşime değil 5 yıldızlı oteldeki herkeze rezil olmuştum
Ben restoratın bahçesi ne çıktığımda farkettim. Bi serinlik oldu ayağımda
Eşimle balayına gittiğimiz otelde banyo da kullanılan terliklerli ayağımda unutarak yemeğe inmiştim aşırı şık bir şekilde. O an sadece eşime değil 5 yıldızlı oteldeki herkeze rezil olmuştum
bazi mesajlari okurken gülmekten yerlere yatttim nerdeyse... Bende 7 aylik evliyim esime ilk rezil oldugum an baya bir girip olmustum o zaman tabi ilaclarin verdigi halsizliklede uyurken kalkmisim yataktan ve wcye gidecegime mutfaga gidip öyle oturmusum buzdolabinin karsisina ve uyuya kalmisim otururken.. esim beni orda görünce gül gül yerlere yikilmisti gecenin yarisinda
Eşim yok sevgilim yok ama tabikide rezillikleriimm vaaar
12 gün önce burun septum deviasyon ameliyatı oldum.
Ameliyat önce cesaret iğnesinin etkisiyle,doktoruma dosyama baktınız mı ne yapıcağınızı unutmadınız değil mi demişim,doktorumda taibiki bademciklerini alıcam demiş,hıçkıra hıçkıra ağlamışım
Ameliyat sonrası gözüme buz koymuşlar,gözümü açamayınca kör oldum diye ağlamışım
Odama taşırlarken anestezi uzmanına asansörde sarkşmışım yürümüşüm koşmuşumameliyatlı halimle sedyeden doğrulup adama yakınlaşıp güzelmiyim güzelim dimi demişim
sonra ziyaretçilerim gelmiş,hemşirede o sıra tansiyon nabız almaya gelmiş odama. Kadını kapıda görür görmez gel hele gel çişim var altımıza mı yapalımm hadi beni çişe götür demişim. Baş dönmem olduğu için ayağa kalkmam yasakmış,götüremeyiz
demiş hastaneyi ayağa kaldırmışım çişim var çişimi yapcam kimse engel olamaz hepimiz çişimizi yapalım diye yasaklı çiş eylemi başlatmışım
haha haaaaa :))))2 gündür uykusuzdum, sahurda da çok su içtiğim için gece uykumdan uyanamadım yatağa işemişimgerçektennn şok geçirdim yuuhhh dedim hemen kalkıp pijamamı çıkardım yatağın sidikli kısmınada yorganı kapattım eşim görmesin diye neyse farketmedi sabah hızla kalkıp gitti ama ben yerin dibine geçtim.