Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Gülerken dogurursam suçlu sensin

dün bende de oldu çok utandım ya.
bebek pıt pıt vurdu akşam eşimin elini alıp bak burası derken bir pıırttt sesi hatta zort bile diyebilirim eşim bunu da mı bebek yaptı dedi çok utandım

Ilk kepazeligim nisandan once oldu.benim dilim cok doneer sacma sapan anlam veremedigim kelimeler cikar agzimdan bu da onlardan biri. Esim bi gun biz nisanlaninca aileler ne oluyodu dedi.dunur diyecegime durum dedim..

Ne zaman moralim bozuk olsa bu köşeyi okuyorum.. Ve yine karnımda agrılar offf çok güldüm yaaa

Dayanamadım ben de anlatıcam. Hala aklıma geldikçe utanıyorum.

Birbirimi yeni keşfetmeye başladığımız zamanlarda sexten sonra eşim ne olduğunu anlamamış demekki, bana:

-Geldin mi? dedi

Şaşkın bir şekilde ne cevap versem beğenirsiniz

-Nereye?????

Tabi sonra kahkaha krizlerine girdi. Napıcamı bilememiştim

durun durun bi tane daha..

yeni evlendiğimiz zamanlardı gece yatakta şakalaşıyoruz eşimle gülüşüyoruz konuşuyoruz falan. sana bi soru dedi sen anadolu lisesi mezunusun ingilizcen iyi bilirsin dedi. tabi ben kasıla kasıla evet canım sor bakalım bilirim tabi diye havalardayım. amerikanın başkenti new york diyemi okunur nivyork diyemi dedi. ben tabi hemen ağzımı yaya yaya niiivvyoooork tabiki dedim.

dilim lal olaydı da demeyeydim konuşamayaydım keşke... bir hafta dalga geçmişti benimle. hala arada sorar böyle sorular artık çok dikkatliyim =)

not: amerikanın başkenti washington

Yok artık :)

Hhahahahhahahhahha süperrrr

Ayyy en çok korktuğum durumlar.

Ahhahahahah. yarildim

Çok seviyorum bu topiği alıyorum çekirdeğimi geçiyorum bilgisayarın başına değmeyin keyfime her gün birkaç sayfa mutlaka okuyorum çok gülüyorum
Ellerinize yüreğinize sağlık hanımlar Allah mutluluğunuzu, neşenizi daim etsin

Bende anlatıyim tüp bebek aşamasında kullandıgm ilaçlar beni feci ishal yapmistı ve cok fazla gaz birikiyodu :) birgun tv izlerken cay istedi eşim kalktm cay koymaya giderken sessiz bi gaz cıkartıyim dedm gaz yerine ishalim ya azcık altima yaptm normalde sessiz olan gaz bu sefer poortt diye ses cikmazmi esim bakti bana o ne be dedi bende hic askm agzimla yaptm saka yaptm flan dedm inandi esim cnku hayatta yaninda oyle bisey yapmadm. Tabi camasirlarimi degistrdm odaya geldm aa uzerini neden degistrdin dediginde gercegi anlattm anlatmaz olaydm her an dalgasini gecti en ufak bi seste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…