Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

az önce bir konuya yazarken buraya kopyalamak geldi aklıma, buda benim rezilliğim,küçük mü ? büyükmü karar sizin ,beni utandırdı :KK70: evlendim bir kaç ay sonra ameliyat oldum ve gaz oluyor sürekli , doktor tutma dedede eşimin yanında vs tutup tuvalte gidiyorum, bir gün eşimin arkadaşı bize geldi , bol kahkahalı bir ortam herkes sustu o sırada benden bir gaz sesi :KK22: eşim dondu kaldı , aşkım diyebildi bir tek , tek söyleyebildiğim ama doktor tutma dedi:KK57::KK31:o_O
Gülerken dogurursam suçlu sensin :KK70:

İlk değil ama en son rezil oluşumu anlatayım :))

Bir gün iş dönüşü o beni eve bırakıyor. Güzel güzel konuşuyoruz bakışıyoruz, o benim yüzümü seviyor
İşte çok özlicem seni falan diyor. (Söylemesi ayıp benimde midem bozuktu ishaldim. )
Sonra tam eğildi öpücek off çok kakam geldi dedim.:KK45::KK45::KK45:Neden dediğimi de bilmiyorum anlık bi şeydi aklımda olan tek şey oydu sanırım :KK48::KK48::KK48:
Çocuk ne yapacağını şaşırdı.:KK57:
Her seferinde hatırlatır bunu bana ve güler :)

Az önce çamaşır asarken bi rezilliğim geldi aklıma.
Görümcemle daha yeni kaynaşma zamanlarımız onda aile yemeğinde tüm herkes.
Nişanlım bi hata edip beni de götürdü tabi.
Konu ütüden açıldı.
Ben: Ayyy donuna,çorabına kadar ütüleyen manyaklar var!!! (Burnum kaf dağında)
Görümcem: Evet o manyaklardan biriyim...
Ben: :KK76::KK47:
Seneler geçti hala dalga gecer

Benim rezilliklerim o kadar çokturki aklima geldikçe geliyor
Bir akşam bizim evde maa aile toplanmişiz kiz kardesimin kayinvaldesi kayinpederi de var
Neyse ben çay servisi yapıyorum benim eşiminde yatak odasında spor aletleri var çocuklar eline almiş verin diyorum vermiyorlar bakin onlar eniştenin verin yok ben eşime dönüp baya bir yüksek sesle ××× aletinle oynuyorlarr
Kiz kardeşimde böyle şeylere bayılır patlattı kahkahayı ama nasıl gülüyor tabi eşim kıpkırmızı babamda zavalı anlamamış ne oldu kızım niye gülüyosun diyo
Misafirler guttikten sonra eşim beni bir güzel haşladı ne biçim konuşuyosun sen ×× in aleti diye

bide esimin rezil olusunu anlatayim esim 5 haftaligina yurtdisina gitti birgun kayinvalideye gittim cocuklar bahcede oynuyor kpeder dediki ara oglumu kizim interneti acsinda konusalim tamam dedim kvalide bulasiklari makineye dizmeye gitti kpederde bende cocuklara bakayim geleyim dedi oglum acana kadar bende msj attim askim musaitsen interneti acda konusalim oda cvp yazdi cokmu ozledin itiraf et duramiyorsun demi bende himmmm askim duramiyorum hadi gicik acda konusalim laptop bana dogru donuk kayinpeder geldi esim laptopda benden baskasini goremeyince konusmamiz aynen soyledir
esim:naber askim
ben:iyiyim sen nasilsin
ESim:yaaa iyiyim desem yalan olur cok ozledim ben sizi ozelliklede seni
ben.gihhh mihhh ediyorum kvalidemde geldi konusmamiz bitsin diye bekliyorlar
esim:az kaldi kavusmamiza bugun senin icin alis veris yaptim neler aldim sana bir gorsen agzini burnunu yerim senin anammmm adamin konusmasi nereye baglancak dedim yuzyilin faciasi geliyor laptopu yavas yavas kperimle kvalideye dogru cevirdim
esim::KK57:anneeeeeeeeee annneeeeeee bubaaaa bubaaaaaaaaaaaaa aynen boyleeee toparlayamadi kendiniiii:KK70:

Lise 3 te yazılıdaydk. Bizim okulda pek disiplinliydi mübarek kocaman sınav salonu vardı Kolçakli sandalyeler aralarda metreler abov yani.
Kış günüydü ayağımda botlar altlari kışlık olanlar varya işte onlardan. Ayagimi sandalyenin altina koydum sınava konsantreyim. Zor bide. Stresliyim geçmem lazım.
Otura otura aferdisiniz bi tarafım ağrıdı :oops:Düzeliyim derken kendimi yerde buldum :KK61:
düşünün sepsessiz bi sınıf ve oturdugu yerde küt diye yere düşen etekli bi kız.:KK57:

hemen yerime oturdum sınavma geri döndüm.
Allahtan dalga geçen olmadı.

gel zaman git zaman 1 sene geçti.
okulun son zamanlari hocalarla muhabbet ediyoruz gülüyoruz filan
sinavinda düştüğüm hoca "ay bi ara sınav yapıyorum kimdi hatırlamıyorum ama durdugu yerde yere yapıştı" dedi herkes nasıl gülüyor anlatamam.
Beni sorarsaniz mor al lacivertli bi hal aldım.
:KK55::cool:

Eşime değil de oğlumu götürdüğüm berabere rezil olduk geçen gün.
Oğlum 4 buçuk yaşında saç trasini oldu berberle muhabbet ede ede. Neyse traş bitti. Berber fırça ile saçı tozu süpürüyor yüzünden. Bir de eline peçete aldı burnuna kıl girmişse onları temizleme niyeti ile burnunu da silmek istedi. Buraya kadar herşey normal. Bizimki mendil burnuna tutulunca bi sumkurdu. Sumkurme ile Mendili çekme ve burundan çıkan salgıların berber önluğüne yapışmasi aynı anda gerçekleşti. :KK53:
Ben şok.
Mahçup mu olayım, o kadar şeyin o küçük buruna nasıl sigdığına mi şaşirayım, Özür mu dileyeyim, kahkaha mi atayımkarar veremedim.
Kusura bakmayın çocuk deyip oradan uzaklaştık. :110:

bi hafta önce çoook ağır hemde çok çok ağır rezil oldum :KK61:
ben bazen kendi saçımı onun omzuna koyar kimin saçı bu hee felan derim böyle sinirlenmiş gibi öyle saçma sapan şaklabanlıklar yaparım işte, o da yalandan beni ikna ediyomuş gibi yapar falan neyse işte yine aynı tarz komiklikler cilveleşmeler falan yapıyoduk ama benim suratım çok ciddi ellerim belimde böyle ben zart diye bi kaçırıverdim (malum hamilelik ; tutamıyorum :KK61:) ay napıcağımı şaşırdım. bu gülmeye başladı, ben dumur , onu orada bıraktım salona kaçtım gel beni de kurtar burdan falan diyo ama gülmekten zor konuşuyo böyle ama ben o an yerin dibine girip oracıkta ölücem sandım sonra bi kahkaha patlattım ben de geçti gitti . ama yaaa :KK22:normalde asla öyle şeyler yapmam eşimin yanında nasıl oldu anlamadım valla :KK54:

Merhabalar hanimlar.
Gecen benim küçük kardeşimin ödevi için bir hemşire önlüğü lazim oldu. Benim kuzenimde hemşire ama başka şehirde iki senedir, bende belki onun önlüğü kalmistir burda diye erkek kuzenimin eşine mesaj attim Napiyosunuz? diye.
Cevap vermeyince aradim ev telefonunu acmadilar. Neyse dedim arkadasimi aradim gittik aldik önlüğü her neyse.
Sonra kuzenimin esi mesaj atti "Canim evde değildim aramissin" diye.
"Onluk var mı evde diye aramistim ama arkadasimdan aldik canim " dedim.
" Valla yoktu canim ya " dedi o da konu kapandi.
Ertesi sabah halam aradi annemle konuşmuşlar "Bir ihtiyaciniz olursa cekinmeyin canim " falan demiş ne alakaysa diyoruz :)
Aradan 10 dk olmadan kuzenim, kuzenimin esi, enistem geldiler ellerinde posetlerle .
Noluyo anlamadik tabi meyveler sebzeler poşet poşet almislar.
Sonra kuzenimin esi beni kenara çekti elime bir şey sikistiriyor baktim ki 50 lira .
Bu ne ya falan diyorum "dün yazdin ya" deyip kas goz yapiyor .
Ne yazdim deyince mesaji gördüm ve şoka girdim :KK70:
Önlük yazacakken onluk olarak gönderilmiş o mesaj.
Yani "Onluk var mi evde " diye mesaj atmisim
Kuzenimin esi kuzenime gidip "Ceylin benden onluk istedi ihtiyacı var herhalde " demiş.
onlarda gidip halama söylemişler " Gidip arkadasimdan aldik " dememide ailecek sıkışığızda arkadasimdan on lira borç aldik sanmislar :-)
Halamda eksik gorunde öyle gidin demis ondanmis o posetler :-)
Tabi biz bunu anlayınca gülmekten uğunduk resmen halimizi görseniz :-)
Niye bilmiyorum nasil utandim ama ya...

Arkadaşlarla aramızda gün yapıyoruz. Sıra bendeydi.nöbetten çıktım. Dedimki direk markete gideyim alınacaklari alayım tekrar tekrar dışarı çıkmayaym.
Formalarim var üzerimde direk gittim çünkü.
Bime gittim alışverişimi yaptım.
Bir ara sokak var ordan geçmem lazım.
Hava güzel olunca mahalleli kapı önüne oturmuş oya filan örüyor:KK69: :-)
Bir teyze dedi ki
"Aaa kız baksana şu geçen kız hemşire heralde formasina bak " dedi.
Bende salına salına yürüyorum:KK76:
Diger teyze deee
"Ay amaaaaan hemşire olsa nolur baksana biz gibi bimden alışveriş yapmış" dedi:cry:
Ben şok:confused:
Kafamı önüme eğdim yürüdüm gittim:KK30:
Aklıma geldikce gülüyorum :KK70::KK70:

bu da benden olsun
kardeşimle evde yalnızız.. Annem babam falan da yeni dükkan açıyoruz oradalar koşturuyorlar bir de Kayseriden çok yakın bır aıle dostumuz nıhat abımız var o da bızde kalıyordu o zaman dükkanda çalışacak falan neyse hepsi dükkanla ilgileniyor biz iki safto evde takılıyoruz benım tuvaletım geldı bır de lanet tutma huyum vardır tuttum tabı iyice sıkışınca gideyim dedim. Banyonun kapısını açmaya çalışıyorum açılmıyor nasıl zorluyorum ama elımde kalacak kapının kolu yok açılmıyor bır turlu kım kıtledı bu kapıyı dıye saydırıyorum kardeşim geldı ben tabı delı gıbı kapıyı açmaya çalışıyorum o da denedı yok arkadaş kapı kılıtlenmış açılmıyor uğraş uğraş kardeşim de iyice sıkıştı apartmanda da bı tane komşumuz yok hepsı bı tuhaf. Artık çaremız kalmadı bi yere işemek zorundayız 2 deli çıktık balkona balkon panjurlu tabı elımızde poşetler:KK70: o bana bakıyor ben ona :KK70: oturduk işedik yapacak bışey yok ama rezilliğimizi anlatamam. dedim ki bunu bırıne anlatırsan senı boğarım. gülmekten ölüyoruz bı yandan ama nasıl rahatladık çatlıcaktık. sonra annem geldı bızım boşboğaz hemen anlattı annem gül gül öldü. dedim ki anne bak sakın kımseye söyleme rezil oluruz tamam dedi. Nihat abi geldi kapı hala kılıtlı bu arada. Annemin dediği laf şu Nıhat banyonun kapısı kılıtlenmış napıcaz bı açsana kızlar açamamış balkona işemişler :KK57::KK57:
rezalet yaa adamın suratına bakamadık. Sonra babamla nıhat abı kapıyı kırıp açtılar. zalım kapıya ne olduysa ağzımıza mıçtı.

eşim bırazcık horluyor ben de rahatsız oluyorum tabı
geçen gün netten buruna takılan ufak bırşey almış horlamayı engellıyormuş..
gece oldu yattık taktı tabı zımbırtıyı burnuna yatıyoruz bu uyudu hemen ben sağa dön sola dön derken baya bı zaman geçti uyuyamadım bu sırada da eşim hiç horlamamıştı. tam uyumak üzereyım baktım benım kı yıne başladı horlamaya burnuna baktım bıraz kaymış gıbı geldı bana bir de silikon yumuşak bişey bi ittiriverdım adamın burnu nasıl acıdıysa böyle bıldığınız acıyla uyandı hıç bozuntuya vermedım noldu dedım burnundakını çektı attı:KK70: ıyı kırmadım adamın burnunu :cool: bazen elımın ayarı olmuyor galıba. .yazık yaa çok üzüldüm sonra öptüm kıyamadım :KK60: horlaya horlaya uyudu kıyamadım ellemedım sonra :KK70:

Daha 1 ay olmadı hem nişanlıma hem anneme rezil oldum.
Nişanlım 2 günlüğüne memlekete gelmişti. Kabuklu fıstıkta çok sever. Döneceği zaman valizine koydum bende biraz. 1 hafta sonra falan telefonda görüntülü konuşuyoruz buda bir seyler yiyor.
Ben: askım ne yiyorsun?
O: fıstık askım.
Ben: aaa sen benim fıstığımı yedin mi?
O: :KK53::KK53::KK53: yok aşkım yemedim daha zamanı var.
Ben: :KK57::KK57::KK57: ya ne kadar fesatsınız siz vs vs saydırdım.
Tabi annemi görmedi kadın yanımda oturuyor ikisi birden bastılar kahkahayı ben rezil tabi :eek:

Benim aklıma sevdiceğimden çok babamla geçen diyalog geldi
18 bilemedin 19 yaşlarında ergenliğe girmiş hayattan bir haber olan ben.
Tv'de bir türkü bar güzel bir kadın türkü söylüyor eğleniyor gülüyor.Annem babam abim kardeşim de oturuyor bir yerden izliyor bir yerden meyve yiyorlar.Benden 2 yaş büyük kız kuzenimde benimle tekli koltukta oturuyor.
Artık ne kadar cahilsem anlamını dahi bilmediğim kulağıma nereden ilişdiğine dair en ufak fikrim olmayan kelimeyi kullandım..

AntiD. : Anne ne güzel eğleniyorlar ya.
Annem : Hııı biz de gideriz.
AntiD : Babaaaaa sahiden bizide götürsene keraneye.

Herkes şok.Babam duymamazlıktan geldi.Kız kardeşim zaten anlamadı.Annem krizlerde.Abim Ters ters bakıyor.
Ben noliyiiii ya modundayım..
Tabi kuzenimin kulağıma yaklaşıp manyakmısın ahahah hehehe demesi.Ve keranenin anlamını öğrenmemle odayı müthiş bir sesszlikle terk etmem..Sanırım rezillik budur :KK70:

dün bende de oldu çok utandım ya.
bebek pıt pıt vurdu akşam eşimin elini alıp bak burası derken bir pıırttt sesi :KK47::KK70: hatta zort bile diyebilirim :KK23: eşim bunu da mı bebek yaptı dedi :KK53::stop: çok utandım

Lise 2 deyiz. Bizde daha sevgili değildik, bakışıyorduk sadece sınıfta hoşlanma zamanları yani.. :KK22:Ben bunla nasıl konuşsam diye düşünürken tenefüste Konuşmuş olalım diye ''Aaa telefonun ne güzelmiş markası ne ?'' Dediğimde bana verdiği cevap ''Sanane'':KK57: Şok olmuştum rezil oldum diye düşünürken kendimi kızlar tuvaletine koşarken bulmuştum. Bi daha bakmamıştım bile o günden sonra. Ta ki çıkma teklifi gelene kadar :) 5 yıldır da aşkıma aşığım biraz odun olsada :KK68:

hahahaha alemsiniz yaaa cok güldüm cooook!
benimde aklima geldi, rezillik degil aslinda ama simdi aklima gelince komigime gidiyo ozamanlar hic gülünecek yani olmasada...

nisanliydik, bi yerden geri dönüyoduk esim beni eve birakacak yol boyu tartistik. kapiya geldik arabada oturuyoruz artik bende kelimeler bitti gözlerim doldu... kafami öbür tarafa cevirdim adam beni daha önce hic aglarken görmemis beklemiyo tabi, neden kafani ceviriyosun seninle konusurken dedi..
kafam dönük yoruldum artik tartismakdan dedim bi yandan agliyorum ama görmüyo havada kararmis
cevap: cokmu komikde gülüyosun?!

ozaman kafayi yemisdim ama simdi gülüyorum :KK45:

ay esimle cıkarken orkif reklamı görmüstük gülüsmüstük falan aam ben üstüne gitmedim aksam eve geldik konustuk dedim niye güldün ya dedi ben 15 yasındayke bu orkid reklamında kadınlardan su geliyo zannederdim dedi nedne dedim o reklamlarda üstüne su döküyolar dedi hahahahaah ölmüstüm gülmekten telde :)))

2 yıl önce

Nişanlım : Aşkım günaydın.
Ben : Günaydın mı yeni mi aklına geldim günüm hiç aymadı insan bir arar gece o kadar telefon bekledim senden.
Nişanlım : Yav ne diyorsun askım kafayı mı yedin.
Ben : Tabi haksız yine benim gece niye aramadın ya o kadar saat bekledim hangi sürtükle konuştun kimbilir beni aramadın.
Nişanlım: Seninle konuştum birtanem.
Ben: Sen bana nasıl sürtük dersin ya.

SONUÇ:

Nişanlım o zamanlar gececi çalıştığı için beni hakikaten saat 2 gibi aramış ve 4 e kadar da konuşmusuz.Hatta sabah 8 gibi eve giderkende aramış açmamışım..Telefonumuz görüşme kaydediyordu nişanlım söyledi bir baktım şoklardayım :KK70:
Hayır nasıl unuturum aklım almıyor insanın beyninden nasıl silinir ya.Hala dalga geçer hey gidi günler hey :KK70:

kizlar bitanede ben anlatayim benim aile drum klinikde calisiyor klinikde 5katli kizimin ayaginin altinda sivilce gibi birsey cikmis okuldan gelince yedik ictik saat olmus 5 kizim anne ayagim cok aciyor baksana derdemez atladik arabaya goturdum otoparka park ettim arabayi bekle bekle asansorun kapi acilmiyor bende araba bileti alinan yerden geceyim dedim yokus yukari cikarken karanlik zaten top gibi yuvarlan yokus asagi teee indim arabayi park ettigim yere kizim anne nerdesin dedi gel cocugum annenin 99 kemigi kirildi dedim kizim gulmekden zor kaldirdi neyse asansor manyagininda kapisi acildi bindik asansor ikinci katta acilmiyor kapi ugras ugras yok acilmiyor ben nekadar acil servis dugmesi varsa bastim orda calisan sekreter kiz megafondan bagirarak ingilizce nedir sorun dedi hanimefendi asansorde kilitli kaldik dedim kapi imkani yok acilmiyor :KK53:bir dk geliyorum neriyeeeeee geliyon acaba allahin safi anlamadimi kiz yoksa bu saftirikkkk dedim kizima :KK49:bide ne gorurum kat G ye gelince bizim kapi sakkkkk acildi karsimda megafonda konusdugum turk kiz nicin anlimiyor bennn asil sen anlamiyorsunnn sadece altkat acik oldugundan asansoru otomotik olarak G ye basicaksin o zaman aciliyor dedi 1-2 bastinmi acilmiyormus saat 5 den sonra :eek:bide ortaligi ayaga kaldirdim safligimdan :63:bitane daha acil olayi basima geldi hastanenin acil servisine gittim cok yuksek atesim vardi neyse kactane serum igne verildi derken tuvalete gitme ihtiyaci duydum dra soyledim oda hastabakiciya soyledi beraber gidin ve soyle ne yapmasi gerektigini diye adam bak bu acil tus birsey olursa bas hemen dedi ben gozler atesimden olmus bulanik bulanik gozlerimin ici yaniyor ben sifona basiyorum diye bas aciiilllll dugmesine hemde defalarca bide diyorum ulennnn acil bolumu sifon calismiyor tabi adam kapiya tik tik vurmus ses yok tuvaletin ustunden kafayi cikarmis korkmayin sizi kurtarmaya geldim dediiii:KK55:amannnnn allahim totomu nasil kapatacagimi sasirdim:oops:

Hem deli hem de bacak bacak üstüne atarak uyurum.
1 haftalık evliyiz. Eşimin kuzenleri ve ailelerimizle oturuyoruz.
Konu nerden geldiyse uyku pozisyonlarına geldi.
Eşim: Bu konuda güniçenin üzerine kimseyi tanımam. Karımla mı uyuyorum kahvedeki Recep emmiyle mi belli değil.
Ev halkı: :KK70::KK70:
Ben: :cool:

Ilk kepazeligim nisandan once oldu.benim dilim cok doneer sacma sapan anlam veremedigim kelimeler cikar agzimdan bu da onlardan biri. Esim bi gun biz nisanlaninca aileler ne oluyodu dedi.dunur diyecegime durum dedim..

Bi tane daha var.
Yeni evliyiz ev temizligine pek hevesliyim hrr gun makina calistiriyorum. Ust katt bitti sira geldi alt kata. Merdivenlere gectim supure supure assagiya iniyorum esim evde yok bi yandan da sarki soyluyorum. Supurgenin hortumunu boynuma sal gibi gecirmistim bi anda dengem kayboldu ne oldugunu anlamadan tepetaklak oldum. O supurgenin hortumu bi tur dondu boynumda merdivenlerim donemecli en dar alanda sikistim kaldim elimde supurge boynumda hortum... kalkmak icin cirpinirken sevgili kocacigim geldi tabi. Manzara rezaletin son perdesi...
5 ay oldu saolsun hala dalga gecer

İlk buluşma heyecanları zamanında eşimle sabah buluşması gerçekleştirdik (henüz ben kahvaltı bile yapmamışken, lakin saç makyaj 10 numara ) onun tok olduğunu öğrenince ısrarlarına rağmen tok olduğumu söylemiştim .Halbuki ,neden bu kadar yemek yemez Wc yolu bilmez biblo gibi davranıyorsam (heycandan ) :oops: Menü geldi ama bu menü standart bildiğiniz kahvecilerin menüleri gibi değil dünya üzerinde yaklaşık 100 200 kahve çeşidinin olduğu bir menü ve her bir kahvenin adı şiir kadar uzun...Ben de eşimde sıkılıp tıkılıyoruz ama ikimizde yeni sevgili olmanın verdiği heyecanla rüzgarın düşürdüğü kahkül bile kusur olur mu ki diye iç geçirdiğimiz dönemler yani :)) sonra ben gelen garsona şunu denemek istiyorum diyip bir kahve gösterdim o da tamam dedi eşimde bir kahve seçti ....ve kahveler geldii.........
Yüzümdeki içerken ki acı ifade tarif edilemezdi ilk içtiğimde anason bile daha hafif bir kokuydu tarif etmek gerekirse .
Belli etmeden aç karnına kahvenin beni içmesini bekledim çünkü ben kahveyi içerken her yudumda içim kıyılarak geçti...
Eşimin kahvesine gelince zavallı adam itiraz etmemek için bir kalıp margarin içti yaklaşık 20 katlı bir evin minyatürü gibi dibinde bir çay bardağı kahve ve üstünde traş köpüğü gibi yağlı bir krema vardı ikimizde kahvelerden memnun olmadığımızı gün sonundaki mide hasarından anladık itiraf ettik ama oradayken mekanın müdavimlerinden gibiydik. :KK28:

Bir tane daha anlatayım bu günlük son olsun:p

Trafikteyim okuldan eve dönüyorum. Erkek arkadaşım da o zamanlar Antalya'daydı aile tatilinde. Aradı açtım aux radyodan konuşuyorum, dışardaki seslerden haberim yok yani. Bu yüzden aynayı kontrol ediyorum biri sollayacak mı falan diye. Bu nasıl kontrolse!? Nasılsın falan filan dedi hiç uğraşıyorum e-5 işte bildiğin gibi falan filan. Şu an hangi istikamettesin dedi hangi şerittesin dedi ya dedim neden soruyorsun ben de aynı şeridi kullanıcam dönüşte geçtiğin yerden geçeyim diye falan filan dedi. Ben de saf, ay ne romantiksin diye şeride kadar söyledim. Neyse biz konuşuyoruz o an arkamdan birisi selektör yakıyor kornaya basıyor. Ben de dikiz aynasına baktım ama gözüme kadın çarptı. Israrla ama selektör yakıyor önümde de bir trafik var kontak kapattım. Ben normalde küfür yanında 3 senedir etmedim ama o an hem yorgunluk hem trafik gerginliği "dur ya bir o...çocuğu sürekli kornaya basıyor" dedim, bir sessizlik... Sonra aynaya bakış, sonra kadını görüş. O kadın bizim müstakbel kayınvalide oluşşşşş... Sonra bir ses "Aşkım, o o...çocuğu benim..."

Kayınvalide adayı "ben sana sormaz mıyım!!!" bakışıyla gülüyor, babası gülüyor, erkek arkadaşım zaten bir açığım olsa susmaz ve ben gerçekten küfür etmem öyle her zaman.:KK20: Meğer beni Beşiktaş'tan beri takip etmiş hatta okulun önünde çıkmamı beklemiş süpriz yapmak için. O an çok utandım ve çok kızdım aslında. Ama duymamışlardır dedim, o akşam aradığımda "hoparlördeydin" dedi bir de. 3 gece düşündüm, sonra amaaaan :KK47: dedim.

Eşim yok sevgilim yok ama tabikide rezillikleriimm vaaar:KK71:
12 gün önce burun septum deviasyon ameliyatı oldum.
Ameliyat önce cesaret iğnesinin etkisiyle,doktoruma dosyama baktınız mı ne yapıcağınızı unutmadınız değil mi demişim,doktorumda taibiki bademciklerini alıcam demiş,hıçkıra hıçkıra ağlamışım:KK70:
Ameliyat sonrası gözüme buz koymuşlar,gözümü açamayınca kör oldum diye ağlamışım:KK73:
Odama taşırlarken anestezi uzmanına asansörde sarkşmışım yürümüşüm koşmuşum:KK70::KK70:ameliyatlı halimle sedyeden doğrulup adama yakınlaşıp güzelmiyim güzelim dimi demişim:KK71:
sonra ziyaretçilerim gelmiş,hemşirede o sıra tansiyon nabız almaya gelmiş odama. Kadını kapıda görür görmez gel hele gel çişim var altımıza mı yapalımm hadi beni çişe götür demişim. Baş dönmem olduğu için ayağa kalkmam yasakmış,götüremeyiz
demiş hastaneyi ayağa kaldırmışım çişim var çişimi yapcam kimse engel olamaz hepimiz çişimizi yapalım diye yasaklı çiş eylemi başlatmışım:rolleyes::KK71::KK70::KK70:

2 gündür uykusuzdum, sahurda da çok su içtiğim için gece uykumdan uyanamadım yatağa işemişim:KK57:gerçektennn:KK57:şok geçirdim yuuhhh dedim hemen kalkıp pijamamı çıkardım yatağın sidikli kısmınada yorganı kapattım eşim görmesin diye:KK22:neyse farketmedi sabah hızla kalkıp gitti ama ben yerin dibine geçtim.

Bir kaç gündür tatsızdık.
Malum havalar sıcak,nemden dolayı yapış yapışız.
Duşa gireyim dedim,garibim eşimde arkamdan gelip güya hem gönlümü alacak hem de fantazi yapacak :KK12:
Tek hatırladığım suyu yanlışlıkla soğukta açmam ve ıslanmamla birlikte altıma kaçırmam!
Arkamı döndüğümde eşim şok olmuş şekilde bi yüzüme bi de bacak arama bakıyordu :eek:
Bunca zaman rezilliklerim olmuştu ama hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum.
Adımın sidikliye çıktığına mı yanayım, eşimin fantazisinin içinde patladığına mı yoksa haklı olduğum halde küs olduğumuz olayın kapandığına mı? :63:

bundan 2 3 ay önceydi sanırım yani henüz 7 8 aylık evliyiz tabi cilveleşmeler şakalaşmalar falan:KK68: bi akşam oturuyoruz eşimle tv izliyoruz sigara içmek için dışarı çıkmaya kalmış bende cilve yapıcam ya aşşkııımm ama nereyeee falan diyorum gelicem dedi arkasını döndü bende kalkıp arkasından bi sarılmışım sanki gidip gelmiycek bida :KK68: sarılmamla kendimizi yerde bulmamız bir oldu ben altta kocam üstümde yerde yatıyoruz bi yandanda gülüyoruz :KK70::KK70:artık her sigara içmeye gidişinde aşkım panik yapma hemen gelicem diyo:KK68::KK68:

bazi mesajlari okurken gülmekten yerlere yatttim nerdeyse... Bende 7 aylik evliyim esime ilk rezil oldugum an baya bir girip olmustum o zaman tabi ilaclarin verdigi halsizliklede uyurken kalkmisim yataktan ve wcye gidecegime mutfaga gidip öyle oturmusum buzdolabinin karsisina ve uyuya kalmisim otururken.. esim beni orda görünce gül gül yerlere yikilmisti gecenin yarisinda

Sevgilimle olan 2.rezilliğimi anlatayım. .
Bu rezilliğimi de otobüste yaşadım hep otobüste rezil oluyorum yaaa :KK23: Bi gün yine otobüste ayaktayız yine çok kalabalık. Oturucak yer ararken biri kalktı inecek ve bende geçip oturucam :KK17: sevgilim bana 'geç bak hayatım abla iniyo sen otur yerine' demesiyle benim o üzerinde düğme bulunan otobüs direğine kafamı 'dooonnnkk' diye vurmam bir oldu :oops::oops:
Bi süre kendime gelemedim allahım nolur yer yarılsın içine giriyim dedim. Sevgilimin 'iyi misin aşkım bişey oldu mu' demesiyle dünyaya döndüm, yok aşkım ne olucak acımadı ki zaten dedim. Evet acımadı sadece zonkladı :KK53::KK53:

dün gece ahhh o dün gece :KK70::KK70::KK70::KK70:

sevgilimle buluştuk, bir yerlere gidip bir şeyler yedik içtik kalktık :KK51::KK51:

tam çıkacağımız zaman da bir yağmur bastırdı ama ne biçim :KK49::KK49::KK76:

neyse arabadayız eve de 1 saatlik yolumuz var bende acayip derece de sakız çiğnerim yani öyle böyle değil :KK53: benimki de aksi gibi çok sinirlenir sakız işlerine :KK70:

neyse ben attım ağzıma bir sakız nasıl çiğniyorum cek cek :oops::oops::oops::oops:

yağmur sesi eşliğinde arada birbirimize de bakış atıyoruz tabi :oops:

sonra benimki birden arabayı sağa çekti emniyet şeridine :KK57::KK57:

"noldu" dedim "arabadan ses geldi ona bakıcam" dedi. :KK51:

bende kendi kapımı açtım onunla birlikte bakmak için tam kapıyı açtım kemerimi çözücem koluma bi asıldı :KK53: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

noluyo ya dememe kalmadan adamın bütün parmakları ağzımın içinde :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

meğerse sinir olmuş sesine daha fazla dayanamadı demek ki :KK53::KK53::KK53:

ama o alıcam diye uğraşıyo ben bir yandan hönkürüyorum vermicem sakızımı diye iki elimi kapattım ağzımın üstüne :KK70::KK70::KK70:

neyse bu baktı olacak gibi değil beni bi gıdıkladı tabi ben su aygırı gibi ağzımı açınca mecbur sakız da gitti :KK53::KK53::KK53:

bitti mi HAYIR!!! :KK20::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben hemen yeni sakız paketine uzandım tabi anladı sakız alacağımı o da uzandı ama bütün bunlar olurken emniyet şeridinde 4 lüleri yaktık duruyoruz tabi :KK70::KK70::KK70:

neyse biz bi başladık güreşmeye o vermicem diye diretiyo ben alıcam diye diretiyorum :KK70::KK70::KK70:

sanki arabada hamza yerlikayayla rıza kayaalp vardı :KK53::KK53::KK53:

velhasıl kelam adam güçlü anacım alamadım sakızı :KK51::KK51:

sonra ben bön bön yüzüne bakarken kemerini çözdü yavaşça bana uzandı ve beni öptü :oops::oops::oops::oops::oops:

ilk öpücüğümü emniyet şeridinde sakız kavgası yaparken aldım :KK70::KK70::KK70:

Bundan aylar önce sevdicek daha askere gitmemişken, daha sık buluşmaya başladık gidecek diye.
Bende iş yerindeki yemekler yüzünden mideyi bozmuşum sürekli çalışma var içerde :confused:
Birde kasıtlı gibi onun yanındayken daha da yükseliyordu bu sesler, öff heyecandan mideme yine ağrılar girdi diye saçmalıyorum tabi ben :KK53: Gazdır o aşkım rahat bırak artık onu diye dalga geçiyordu benimle nöküz :oops:
Neyse film izleyelim dedik izlerken ikimizde sızıp kalmışız 2 saati geçik uyumuşuz bi uyandım bu beni izliyor böyle romantik romantik :KK68: Dedim aşkım bi soda içsek iyi olur neyse getirdi içiyoruz ne uyuduk bee diyorum böyle konuşmaya devam ederken benim nöküz bi geğirdiiii :rolleyes:
Ben nasıl kahkahalara boğuluyorum ama ayaklarımı yere vurarak öyle böyle bir ses değildi çünkü :KK70:
Tabi sen misin böyle haykırarak gülen ben gülmekten krize girmişken ritimli bir şekilde pırt yapmaya başladım ama durduramıyorum kendimi :KK35:
Oda başladı kahkalarla gülmeye ben tabi şok geçirdim o an utandım baya sarıldı bana utanma aşkım benim bu ilk değil ki biraz önce uyurken görmeliydin kendini ben alıştım yani çekinmene gerek yok dedi :rolleyes::rolleyes: Gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama en azından karşılıksız bırakmamış oldum onu hihi :KK48::KK48:

Eşimle gençlik zamanlarimiz ben istanbuldayin o hopada ben 16 yasindayim o da 18 :KK49: sagolsun esimde o zamanlar saka yapmayi cok sever her gun bir saka bende aradim bunu aksam telefonu baskasi acti "kizim simdi ilerde farukla yuruyolar ceketini bende unuttu telefon ceketinde cebindr kalmis dedi bende he he kesin
oyledir sen kimsin falan dedim babasiyim dedi bende kesin babasisindir dedim o da evet kizim dedi sonra ben adama kesin kesin hep oyledir babasisin yani hii hii diyip duruyorum yahu adamin seside bu kadar genc olabilir neyse kapattim ben saydiriyorum icimden yine mi yeter artik bu ne falan yarim saat sonra esim beni aramaz mi hayatim kusura bakma ceketin cebinde kalmis telefon babam acmis falan tabi benim bastan asagi kaynar sular dokuldu yerin dibine girdim ben bu adamun suratina nasil bakarim diye yerin en dibine girdim valla:KK17: kp.imle ilk tanismam boyle oldu ne yazikki hala suratina bakinca o zaman gelir aklima. Kpime o kadar saydirdim saygisizlik yaptim adam gikini cikartmamisti ama garibim. Ay yine utandim. Allah cok yasatsin bu kocamida :63:

Kocamın sinirlerini tavan yaptırdığım günün gecesi...
Güya adamın gönlünü alıcam.
Bana sinirinden erkenden yatar dedim, ondan önce pustum ayak ucuna yorganı çektim başımdan aşağı. (Benim sürpriz anlayışıma tükürsünler!)
Bizimkinin tv izleyeceği tutmuş bekle bekle gelmez,
Tabi ben onca zaman yorgan altında sıcağında bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak uyuyakalmışım :KK11:
Eşimin çığlığına sıcradım.
Adam yorganı bi açıyor ayak ucuna pusmuş ter içinde salyalı ben :KK1:
Onun çığlığını duyunca ben daha çok korkup bağırmaya başladım ama korkmama deymişti.
Aldım gönlünü :KK70:

dün gece yatakta uyku sersemi bi güzel saçmaladım..
eşime aklım sıra naz yapıyorum sen benim yüzümü niye sevmiyon böyle falan diye eliyle yüzümü sevdiriyom falan
o da ardından başka yorgan var mı? demiş (örttüğümüz yorgan küçük geliyo da)
ben sağır duymaz uydurur olarak 'başka organ' anladım ve sapıklığa vuruyorum
başka neremi seveceksin falan diye
bi de sayıyorum işte şuramı mı buramı mı diye :KK45:
bana böyle yahu sen hayırdır :KK57:? der gibi bakıyo ben de anlamadı herhalde diye açıklıyorum sen başka organ dedin ya ben de sayıyom işte diye
sonra bi bastı kahkahayı, masum bir yorgan lafını organa yorduğum için :KK45:
ama hödüklük onda yahuuu ben orda naz yapıyorum o ise yorgan düşünüyo :KK34:

Bir tanede ben anlatayım :KK70:

Geçen gün erkek kardeşim ben erkek arkadaşımın evinde buluştuk o gece sabahlayacağız önce maç izleyip sonra film gecesi yapacağız :KK23: Neyse işte maçı izliyoruz bunlar azıcık küfürlü küfürlü yorumlar ya ne kadar kabasınız falan diyerek ben cici bıçır bıçır konuşuyorum bunları uyarmak için :KK16: Maç izlendi film bulduk seçtik falan salonun ortasına yayıldık oturduk izliyoruz. ..

Ben maç izlerken 1 şeftali suyu ve leblebi kuru üzüm yedim ayağımda da çorap yoktu :KK17: Benim mide bir enteresan seslerde üşüttüm heralde dedim :KK30:Neyse tam girmişiz filme ben sessizce bir gaz çıkarttım istemsiz ama bari kalkım wc gidim dedim ben gittikten sonra bunlar hay Allah belanızı versin ( şaka makara babında) kim yaptı bunu diye bil gülmeye başladılar ama var ya korku filmi izliyorduk mod değiştirdik . Benim yaptığımı anladılar heralde ama mide ağrıyor ya diye wc çıktım gel canım sen dedi kardeşim oturduk tekrar devam filme . Eee benim karnım durmuyor ben bir dağa iğrençbir gaz çıkarttım sessizce 5 saniye sonra erkek arkadaşım ; ya bir osurma kızım öldük beeeeeeee dedi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama mide bozuk ya nasıl pis bir koku sardı etrafı ay kendimden tiksindim utandım biz 10 dakika aralıksız güldük o verdiği tepkiye . :KK53::KK53:

Birtanede benden :))
Daha bir kac gunluk evliyken esimi kizdirdim oda beni koktuga yatirdi agzina tukurcem diye tabi beniim gucum yetmio ona uzerimden atamiyorum .. neyse dedi dedi sonra af edersiniz kucagima uzandi basi tam bacaklarimin uzerinde egildim uzerine simdi de ben tukuriyimmi dedim sakadan basini falan tutuyorum kacmasn diye tabi esim inanmiyo oyle bsy yapacagima o yuzden kacma geregi bile duymadi derken .... O guluyordu ve ben yanlslkla tukurugme sahip cikamadim ve adamin agzina tukurdum :) oda bana bon bon bakti beklemiyordu tabii ay ne utanmistim ya ozur dile dile bitmemisti hicte kizmamisti :)

Ne zaman moralim bozuk olsa bu köşeyi okuyorum.. Ve yine karnımda agrılar offf :KK70: çok güldüm yaaa :KK70:

Dayanamadım ben de anlatıcam. Hala aklıma geldikçe utanıyorum.

Birbirimi yeni keşfetmeye başladığımız zamanlarda sexten sonra eşim ne olduğunu anlamamış demekki, bana:

-Geldin mi? dedi

Şaşkın bir şekilde ne cevap versem beğenirsiniz

-Nereye?????

Tabi sonra kahkaha krizlerine girdi. Napıcamı bilememiştim :KK23::KK23::KK23:

durun durun bi tane daha..

yeni evlendiğimiz zamanlardı gece yatakta şakalaşıyoruz eşimle gülüşüyoruz konuşuyoruz falan. sana bi soru dedi sen anadolu lisesi mezunusun ingilizcen iyi bilirsin dedi. tabi ben kasıla kasıla evet canım sor bakalım bilirim tabi diye havalardayım. amerikanın başkenti new york diyemi okunur nivyork diyemi dedi. ben tabi hemen ağzımı yaya yaya niiivvyoooork tabiki dedim.

dilim lal olaydı da demeyeydim konuşamayaydım keşke... bir hafta dalga geçmişti benimle. hala arada sorar böyle sorular artık çok dikkatliyim =)

not: amerikanın başkenti washington

1 tane daha rezillik değil de şaşkınlık diyelim ..Önce şunu belirteyim kahkullerim var..
GeCen koltukta uzanıyorum, eşim de muzurluk yapıyor falan kulağıma üfleyerek değilde nasıl denir kulağıma sesler yapiyordu ağız sarisin gibi falan bir anda aldı beni bir kahkaha katila katila o yaptıkça aynı şekilde huylandim sanırım derken bir dogrudur ki eşi bastı kahkahayı aynaya bir baktım kii
O kahkuller cedrik karakteri gibi dim dik.. yattım ya ondandir dedim eşim geldi kulağıma yanasip fısıltı yapınca kahkuller yine diledi hala şaşkınim sesten elektriklenme oldu:KK49:

az önce bir konuya yazarken buraya kopyalamak geldi aklıma, buda benim rezilliğim,küçük mü ? büyükmü karar sizin ,beni utandırdı :KK70: evlendim bir kaç ay sonra ameliyat oldum ve gaz oluyor sürekli , doktor tutma dedede eşimin yanında vs tutup tuvalte gidiyorum, bir gün eşimin arkadaşı bize geldi , bol kahkahalı bir ortam herkes sustu o sırada benden bir gaz sesi :KK22: eşim dondu kaldı , aşkım diyebildi bir tek , tek söyleyebildiğim ama doktor tutma dedi:KK57::KK31:o_O
Yok artık :)

Dayanamadım ben de anlatıcam. Hala aklıma geldikçe utanıyorum.

Birbirimi yeni keşfetmeye başladığımız zamanlarda sexten sonra eşim ne olduğunu anlamamış demekki, bana:

-Geldin mi? dedi

Şaşkın bir şekilde ne cevap versem beğenirsiniz

-Nereye?????

Tabi sonra kahkaha krizlerine girdi. Napıcamı bilememiştim :KK23::KK23::KK23:
Hhahahahhahahhahha süperrrr

Uzun zamandir bu bölüme yazmiyordum. .daha yeni evliyim ve haliyle gaz konusunda çok çekiniyoruz hatta eşim burnunu hole gidip siliyor falan..geçen gece soda ictik ayıptır söylemesi, ve eşim ufak bir gegirdi yook artık diyordum ki tık kisminda shrek'e taş çıkaracak o ses benden çıktı
Esim:KK57: ben neyle evliyim:KK57:
Ben,:oops::KK23:
Ayyy en çok korktuğum durumlar.:KK70:

durun durun bi tane daha..

yeni evlendiğimiz zamanlardı gece yatakta şakalaşıyoruz eşimle gülüşüyoruz konuşuyoruz falan. sana bi soru dedi sen anadolu lisesi mezunusun ingilizcen iyi bilirsin dedi. tabi ben kasıla kasıla evet canım sor bakalım bilirim tabi diye havalardayım. amerikanın başkenti new york diyemi okunur nivyork diyemi dedi. ben tabi hemen ağzımı yaya yaya niiivvyoooork tabiki dedim.

dilim lal olaydı da demeyeydim konuşamayaydım keşke... bir hafta dalga geçmişti benimle. hala arada sorar böyle sorular artık çok dikkatliyim =)

not: amerikanın başkenti washington
Ahhahahahah.:KK70: :KK70: yarildim

Çok seviyorum bu topiği alıyorum çekirdeğimi geçiyorum bilgisayarın başına değmeyin keyfime her gün birkaç sayfa mutlaka okuyorum çok gülüyorum :KK45:
Ellerinize yüreğinize sağlık hanımlar Allah mutluluğunuzu, neşenizi daim etsin :KK36:

Bende anlatıyim tüp bebek aşamasında kullandıgm ilaçlar beni feci ishal yapmistı ve cok fazla gaz birikiyodu :) birgun tv izlerken cay istedi eşim kalktm cay koymaya giderken sessiz bi gaz cıkartıyim dedm gaz yerine ishalim ya azcık altima yaptm normalde sessiz olan gaz bu sefer poortt diye ses cikmazmi esim bakti bana o ne be dedi bende hic askm agzimla yaptm saka yaptm flan dedm inandi esim cnku hayatta yaninda oyle bisey yapmadm. Tabi camasirlarimi degistrdm odaya geldm aa uzerini neden degistrdin dediginde gercegi anlattm anlatmaz olaydm her an dalgasini gecti en ufak bi seste :KK70:o_O

Benim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.

Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.

Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.

Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemde asili kaldi neyse çikardim geri takiyim adamcagizin gözlüklerini derken adamin gözüne sokmusum. Ama artik nasil kuvvetli yapmissam adamin gözü kan çanagina döndü baya bi sisti bide nasil ya$ akiyo böyle aglar gibi.

Neyse amcaya da bi sargi bez yaptilar gözüne. Ben de yaninda oturuyorum koca pamugumla. Gelen gecen diyoki noldu kavga mi ettiniz.

Herneyse yenge mutfaga gidince ben de yardim edyim diye yanina gittim. Elimdeki su bardagi kaydi sangir sangir ses yapti ama kirilmamisti.

İçerden de amcanin sesi geldi gülerekten dediki "bizim gelin heralde bugün tüm evi sakatlamaya niyetli"

O zaman çok utanmistim ama simdi hatirladikça gülüyorum[/QUO

X