Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bundan aylar önce sevdicek daha askere gitmemişken, daha sık buluşmaya başladık gidecek diye.
Bende iş yerindeki yemekler yüzünden mideyi bozmuşum sürekli çalışma var içerde :confused:
Birde kasıtlı gibi onun yanındayken daha da yükseliyordu bu sesler, öff heyecandan mideme yine ağrılar girdi diye saçmalıyorum tabi ben :KK53: Gazdır o aşkım rahat bırak artık onu diye dalga geçiyordu benimle nöküz :oops:
Neyse film izleyelim dedik izlerken ikimizde sızıp kalmışız 2 saati geçik uyumuşuz bi uyandım bu beni izliyor böyle romantik romantik :KK68: Dedim aşkım bi soda içsek iyi olur neyse getirdi içiyoruz ne uyuduk bee diyorum böyle konuşmaya devam ederken benim nöküz bi geğirdiiii :rolleyes:
Ben nasıl kahkahalara boğuluyorum ama ayaklarımı yere vurarak öyle böyle bir ses değildi çünkü :KK70:
Tabi sen misin böyle haykırarak gülen ben gülmekten krize girmişken ritimli bir şekilde pırt yapmaya başladım ama durduramıyorum kendimi :KK35:
Oda başladı kahkalarla gülmeye ben tabi şok geçirdim o an utandım baya sarıldı bana utanma aşkım benim bu ilk değil ki biraz önce uyurken görmeliydin kendini ben alıştım yani çekinmene gerek yok dedi :rolleyes::rolleyes: Gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama en azından karşılıksız bırakmamış oldum onu hihi :KK48::KK48:

Bugün başıma gelen dehşetül vahşet bir rezillik anlatacağım:KK45:
Dostumla her zamanki pizzacımıza gittik,her gittiğimizde küçük çocuklar gibi büyük koltuğa oturma kavgası yapıyoruz:KK73:
Girdik içeri çok sıcak adam idareten burada oturun biraz serinleyin eski yerinize geçersiniz dedi
Okeyledik bizde:KK31:
Serinledik hadi yerimize geçelim dedik,göz göze bakıştık ve koşmaya başladık büyük koltuğu kapıcaz ya:KK71:
Dostum oturdu çocuk ruhlu ben durur muyum? Durmadım bende sırtına dayadım kendimi ordan kalksın diye ittiriyom
Ama öyle bi pozisyondayız ki arkadan çok afedersiniz şeediyomuşum gibi bide hararetle hadi kalk falan diyom,resmen arkadan mıncırıyormuşuz gibi duruyor:KK53::KK53::KK53:
Derken pat diye arkadan bir ses....
Pardon,iyi misiniz?:KK57::KK57::KK57:
Allahım ses yok bizden,heryeri inleten bir kahkaha,ee tabi içeri boş kalınca meydan bizim :KK75:
Çocuk menüyü getirdi,önümüze koydu gitti:KK59:
Tekrar geldi seçtiniz mi diye,gülmekten seçemiyoruz yüzüne bakamıyoruz,elimizle gösterebildik:cry:
Çocukta çok yakışıklıydı gözümüze kestirmiştik,bıyıklı uzun boylu falan.:KK8:
Eee mi oldu?:KK47:
Çocuk menüleri aldı gitti ve bir daha gelmedi,yemeğimiz geldi,başımızı yemeğe gömdük yedik ve hızlıca kaçtık,son gidişimiz oldun :KK61:

Eşimle gençlik zamanlarimiz ben istanbuldayin o hopada ben 16 yasindayim o da 18 :KK49: sagolsun esimde o zamanlar saka yapmayi cok sever her gun bir saka bende aradim bunu aksam telefonu baskasi acti "kizim simdi ilerde farukla yuruyolar ceketini bende unuttu telefon ceketinde cebindr kalmis dedi bende he he kesin
oyledir sen kimsin falan dedim babasiyim dedi bende kesin babasisindir dedim o da evet kizim dedi sonra ben adama kesin kesin hep oyledir babasisin yani hii hii diyip duruyorum yahu adamin seside bu kadar genc olabilir neyse kapattim ben saydiriyorum icimden yine mi yeter artik bu ne falan yarim saat sonra esim beni aramaz mi hayatim kusura bakma ceketin cebinde kalmis telefon babam acmis falan tabi benim bastan asagi kaynar sular dokuldu yerin dibine girdim ben bu adamun suratina nasil bakarim diye yerin en dibine girdim valla:KK17: kp.imle ilk tanismam boyle oldu ne yazikki hala suratina bakinca o zaman gelir aklima. Kpime o kadar saydirdim saygisizlik yaptim adam gikini cikartmamisti ama garibim. Ay yine utandim. Allah cok yasatsin bu kocamida :63:

Merhabalar bu topigi simdi gordum ve cok guldum:) bendw esimle yeni tanismistm uzaktaydi ailelerimiz tanistrmisti birbirimizi tanimaya ugrasiyordul ama asik olmustum cok yakisikliydi konusamiyorduk bile heyecandan birbirimizr bakip duruyorduk .ogunde memelekete geldi beni gormeye fast foodda bulusalim dedik ama cok heyecanli oldugum cok actim o gun yemek yememistim hic.neyse pizza soyledik ben kendi pizzami yedim utanmadan esim baya beni izledi yerken kendi pizzasini bir dilim yedi sonra bana dediki benimkinide ye istersen bende olur dedim ve onun pizzadinida yedim:)hala dalga geciyor nasil yedin koca iki pizzayi diye:)

Yaaaa kizlar oylesine internetde bi seyler ariyodum cikdi bu sayfa karsima o kadar guldum anlatamam:KK53::rolleyes: uye olduki size bunu bildirim. Supersiniz hepiniz :KK54::KK200::KK200::KK200:

E bi tane de ben anlatayim o zaman.
Yillar once oldu ama hala hatirladikca cok utanirim.
Dis agrim vardi hastaneye gittik ben annem ve esim, esim bizi birakip donmustu (iyiki de donmus). Muayene odalarinin uzerinde numaralar var bende elimdeki kagida bakarak muayene olacagim odayi bulmaya calisiyorum. Hastane tiklim tiklim igne atsan yere düşmez. Ve ben o kadar insanin icinde wc kapisinin onune gelip kapinin ustundeki numaraya bakarak 'anne gel gel bizim odamiz burasi' demez miyimo_O yan taraftan iki genc bunu fark edip birbirlerine 'oglum gel bak dr odasi burasiymis' deyip kahkahayi bastiklarinda :KK70:olayin farkina varip kafami yere egip ortami hizla terk ettim annemi de arkamdan sürüklüyorum :KK4:tabi kadincagiz noldugunu da anlamadi Allahim o an yer yarilsaydida ben icine girseydim ne kadar utanmistim anlatamam :KK53::KK53:
wc kapisinin uzerinde niye numara olur arkadas onu da anlamis degilim yillardir:KK64: boyle utanc verici bir olay yasamistim yasamaz olaydim:p

E bi tane de ben anlatayim o zaman.
Yillar once oldu ama hala hatirladikca cok utanirim.
Dis agrim vardi hastaneye gittik ben annem ve esim, esim bizi birakip donmustu (iyiki de donmus). Muayene odalarinin uzerinde numaralar var bende elimdeki kagida bakarak muayene olacagim odayi bulmaya calisiyorum. Hastane tiklim tiklim igne atsan yere düşmez. Ve ben o kadar insanin icinde wc kapisinin onune gelip kapinin ustundeki numaraya bakarak 'anne gel gel bizim odamiz burasi' demez miyimo_O yan taraftan iki genc bunu fark edip birbirlerine 'oglum gel bak dr odasi burasiymis' deyip kahkahayi bastiklarinda :KK70:olayin farkina varip kafami yere egip ortami hizla terk ettim annemi de arkamdan sürüklüyorum :KK4:tabi kadincagiz noldugunu da anlamadi Allahim o an yer yarilsaydida ben icine girseydim ne kadar utanmistim anlatamam :KK53::KK53:
wc kapisinin uzerinde niye numara olur arkadas onu da anlamis degilim yillardir:KK64: boyle utanc verici bir olay yasamistim yasamaz olaydim:p
hahahahah:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

eveeet ben anlatım...
bız evlendıkden 2 gun sonra balayına gıttık 5 gunlugune

kapadokya ve cevresını didik didik gezdık coook yorulduk
donustede adanaya ugradık muzlu sut ıctık ordan mersıne gıttık tantunı yedık en son memleketımız antebe dogru gelırken
okadar yorulmusum ve okadar uykusuzumkı sacmalamama bı bakın...

yıldız kaydı... arabanın on camına dogru elımı uzatıp aaa dur yakalıyım dedım ?
elım cama carptı
:KK64:
aaa cam varmıs dedım :KK57:
sonra esımle bırbırımıze baktık bı sure sessızlık oldu
ve bı kahkahayı bastı :KK70:
ben cok uykusuz kaldıgımda boyle sacmalamanın dibine vuruyorum
o yıldızı gercekden tutabılecegımı sandım ,arabanın on camı oldugunu unutttum ,elıme carpınca acıdı dıye ustelık kızdım :KK58:

Kocamın sinirlerini tavan yaptırdığım günün gecesi...
Güya adamın gönlünü alıcam.
Bana sinirinden erkenden yatar dedim, ondan önce pustum ayak ucuna yorganı çektim başımdan aşağı. (Benim sürpriz anlayışıma tükürsünler!)
Bizimkinin tv izleyeceği tutmuş bekle bekle gelmez,
Tabi ben onca zaman yorgan altında sıcağında bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak uyuyakalmışım :KK11:
Eşimin çığlığına sıcradım.
Adam yorganı bi açıyor ayak ucuna pusmuş ter içinde salyalı ben :KK1:
Onun çığlığını duyunca ben daha çok korkup bağırmaya başladım ama korkmama deymişti.
Aldım gönlünü :KK70:

Bana sinirinden erkenden yatar dedim, ondan önce pustum ayak ucuna yorganı çektim başımdan aşağı. (Benim sürpriz anlayışıma tükürsünler!)
Tabi ben onca zaman yorgan altında sıcağında bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak uyuyakalmışım :KK11:
Onun çığlığını duyunca ben daha çok korkup bağırmaya başladım ama korkmama deymişti.
Hahahahahaha... :KK70:

Ayy böyle bunlari okuyunca kendi bi anım geldi aklıma
Annemle internet için kablo almaya gittik mahallede bi dükkan var orda satiliyo o tür malzemeler ama yeri biraz köhne bi yerde. Neyse üstümde esofmanla çıktım telefonumu aldim sadece dükkana girmemle bi şarkı çalmaya başladı gokhan ozenden bi kaç da genç var icerde bangır bangır çalıyor ama öyle tvden radyodan olmadığı belli bende bi triplere girdim icimden diyorum ki bana mi çalıyorlar bu şarkıyı acaba ne kadar kroca iste hala cepten gezerken şarkı dinleyen kaldi mi filan anneme diyorum bi yandan hadi al da çıkalım ayip ya filan neyse aldik çıktık hala şarkı çalıyor meğerse benim telefondan geliyormuş dokunmatik olunca ekran açılmış en son şarkı dinledigim icin devm ediyo çalmaya çok utanmistim yaa :p:p

Geçen ay başımdan geçen talihsiz kimyasal gebelik yüzünden eşimle çok sarsıldığımız için ovulasyon testi kullanıp yumurtlama döneminde birlikte olmayarak aklımca korunma yöntemi icat ettim.
Dalgınlık sonucu testi banyoda unutmuşum.
İçeri girdiğimde kayınvalidem ve eşim dolmuş gözlerle bana bakıyordu.
Bi anlam veremediğim için üzerinde durmayıp mutfağa geçtim.
Sessizce kapıdan ne yapıyorlar diye bakmak geldi içimden.
Bakmaz olaydım eşim testin fotoğrafını çekmiş cümle aleme mesaj atmaz mı baba oluyorum diye !!!
Millete rezil olduğumuza mı yanayım?
Meğer eşimin hala çocuk istiyor olupta sırf ben acı çektim diye istemiyor gibi göstermesine mi yanayım?
Yoksa kayınvalidemin bizimle küsmesine mi?

dün gece yatakta uyku sersemi bi güzel saçmaladım..
eşime aklım sıra naz yapıyorum sen benim yüzümü niye sevmiyon böyle falan diye eliyle yüzümü sevdiriyom falan
o da ardından başka yorgan var mı? demiş (örttüğümüz yorgan küçük geliyo da)
ben sağır duymaz uydurur olarak 'başka organ' anladım ve sapıklığa vuruyorum
başka neremi seveceksin falan diye
bi de sayıyorum işte şuramı mı buramı mı diye :KK45:
bana böyle yahu sen hayırdır :KK57:? der gibi bakıyo ben de anlamadı herhalde diye açıklıyorum sen başka organ dedin ya ben de sayıyom işte diye
sonra bi bastı kahkahayı, masum bir yorgan lafını organa yorduğum için :KK45:
ama hödüklük onda yahuuu ben orda naz yapıyorum o ise yorgan düşünüyo :KK34:

Geçen ay başımdan geçen talihsiz kimyasal gebelik yüzünden eşimle çok sarsıldığımız için ovulasyon testi kullanıp yumurtlama döneminde birlikte olmayarak aklımca korunma yöntemi icat ettim.
Dalgınlık sonucu testi banyoda unutmuşum.
İçeri girdiğimde kayınvalidem ve eşim dolmuş gözlerle bana bakıyordu.
Bi anlam veremediğim için üzerinde durmayıp mutfağa geçtim.
Sessizce kapıdan ne yapıyorlar diye bakmak geldi içimden.
Bakmaz olaydım eşim testin fotoğrafını çekmiş cümle aleme mesaj atmaz mı baba oluyorum diye !!!
Millete rezil olduğumuza mı yanayım?
Meğer eşimin hala çocuk istiyor olupta sırf ben acı çektim diye istemiyor gibi göstermesine mi yanayım?
Yoksa kayınvalidemin bizimle küsmesine mi?
INSALLAH istedinizde cok tatli bir bebisiniz olur :KK68:

hahahhahahahha :KK70:

X