- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
ama ben suçsuzdumAllah seni ne etmesin kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben suçsuzdumAllah seni ne etmesin kız
Hahahaha koptumBen büyük tuvaletimi yaptıktan sonra sifonu cekmeyi unutmuştum yahu
hahahahahE bi tane de ben anlatayim o zaman.
Yillar once oldu ama hala hatirladikca cok utanirim.
Dis agrim vardi hastaneye gittik ben annem ve esim, esim bizi birakip donmustu (iyiki de donmus). Muayene odalarinin uzerinde numaralar var bende elimdeki kagida bakarak muayene olacagim odayi bulmaya calisiyorum. Hastane tiklim tiklim igne atsan yere düşmez. Ve ben o kadar insanin icinde wc kapisinin onune gelip kapinin ustundeki numaraya bakarak 'anne gel gel bizim odamiz burasi' demez miyim yan taraftan iki genc bunu fark edip birbirlerine 'oglum gel bak dr odasi burasiymis' deyip kahkahayi bastiklarinda olayin farkina varip kafami yere egip ortami hizla terk ettim annemi de arkamdan sürüklüyorum tabi kadincagiz noldugunu da anlamadi Allahim o an yer yarilsaydida ben icine girseydim ne kadar utanmistim anlatamam
wc kapisinin uzerinde niye numara olur arkadas onu da anlamis degilim yillardir boyle utanc verici bir olay yasamistim yasamaz olaydim
Hahahahahaha...Kocamın sinirlerini tavan yaptırdığım günün gecesi...
Güya adamın gönlünü alıcam.
Bana sinirinden erkenden yatar dedim, ondan önce pustum ayak ucuna yorganı çektim başımdan aşağı. (Benim sürpriz anlayışıma tükürsünler!)
Bizimkinin tv izleyeceği tutmuş bekle bekle gelmez,
Tabi ben onca zaman yorgan altında sıcağında bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak uyuyakalmışım
Eşimin çığlığına sıcradım.
Adam yorganı bi açıyor ayak ucuna pusmuş ter içinde salyalı ben
Onun çığlığını duyunca ben daha çok korkup bağırmaya başladım ama korkmama deymişti.
Aldım gönlünü
INSALLAH istedinizde cok tatli bir bebisiniz olurGeçen ay başımdan geçen talihsiz kimyasal gebelik yüzünden eşimle çok sarsıldığımız için ovulasyon testi kullanıp yumurtlama döneminde birlikte olmayarak aklımca korunma yöntemi icat ettim.
Dalgınlık sonucu testi banyoda unutmuşum.
İçeri girdiğimde kayınvalidem ve eşim dolmuş gözlerle bana bakıyordu.
Bi anlam veremediğim için üzerinde durmayıp mutfağa geçtim.
Sessizce kapıdan ne yapıyorlar diye bakmak geldi içimden.
Bakmaz olaydım eşim testin fotoğrafını çekmiş cümle aleme mesaj atmaz mı baba oluyorum diye !!!
Millete rezil olduğumuza mı yanayım?
Meğer eşimin hala çocuk istiyor olupta sırf ben acı çektim diye istemiyor gibi göstermesine mi yanayım?
Yoksa kayınvalidemin bizimle küsmesine mi?
INSALLAH istedinizde cok tatli bir bebisiniz olur
hahahhahahahhaKocamın sinirlerini tavan yaptırdığım günün gecesi...
Güya adamın gönlünü alıcam.
Bana sinirinden erkenden yatar dedim, ondan önce pustum ayak ucuna yorganı çektim başımdan aşağı. (Benim sürpriz anlayışıma tükürsünler!)
Bizimkinin tv izleyeceği tutmuş bekle bekle gelmez,
Tabi ben onca zaman yorgan altında sıcağında bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak uyuyakalmışım
Eşimin çığlığına sıcradım.
Adam yorganı bi açıyor ayak ucuna pusmuş ter içinde salyalı ben
Onun çığlığını duyunca ben daha çok korkup bağırmaya başladım ama korkmama deymişti.
Aldım gönlünü