Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

süper güldüm yaaa harikasın :)

Ben de size nişanlımla organize şekilde rezilliğimizi anlatayım.
Öncelikle şu bilgiyi vermem gerekiyor. Biz sevgilimle bazen gelecekteki çocuklarımız ağzından konuşuyoruz birbirimize karşı. O bana annecik diyor ben ona babacık. Biz durumu baya abarttığımz için birbirimize hitap olarak da kullanmaya başladık annecik babacık diye (Biraz tuhaf bir çiftiz kabul ediyorum)
Geçen gün ailecek piknik yapıyoruz, istop denen oyunu oynayalım dedik. Bu oyunda da birinin ismini söyleyip topu havaya atıyorsun ismi söylenen kişi de topu yakalıyor. Top bendeydi. "Baba" diyerek attım topu havaya ama bir baktım topun peşinden hem babam gidiyor hem nişanlım. Herkes şok oldu, ben gülme krizine girdim, babam nişanlıma bakıyor tuhaf tuhaf, nişanlımın da 5-6 sn sonra jetonu düştü. Aramızdaki bu muhabbeti kimse bilmediği için de herkes olaya fransız kaldı ama biz koptuk nişanlımla.
Babam da "damat daha evlenmeden baba havasına girmiş baksana" diye dalga geçti bütün gün.

Çok tuhaf ya niye bir kişi de seni uyarmamış????

bazi mesajlari okurken gülmekten yerlere yatttim nerdeyse... Bende 7 aylik evliyim esime ilk rezil oldugum an baya bir girip olmustum o zaman tabi ilaclarin verdigi halsizliklede uyurken kalkmisim yataktan ve wcye gidecegime mutfaga gidip öyle oturmusum buzdolabinin karsisina ve uyuya kalmisim otururken.. esim beni orda görünce gül gül yerlere yikilmisti gecenin yarisinda

Yaaa çok komik gülmekten öldüm
Benimde sevgilim hep beni arar bir gün ben aramışım(yalnız o kadar alışmışımki ben çaldırdımda o beni aradı sanıyorum) konuşuyoruz falan dur ya ben arayacam hep sen arıyorsun deyip yüzüne kapattım tekrar aradığımda telefonun ucunda kahkaya boğulmuş bi adam vardı

eşim değil fakat şimdi ki sevgilime acayip rezil oldum...

bundan 3-4 gün önce denizden mikrop kaptım sanırım acayip derece de hasta oldum ama öyle böyle değil...

sürekli istifra ediyorum su içsem de yemek yesem de. zaten yediğimi 3-4 sn sonra çıkartıyorum haliyle halsizim yatıyorum sürekli...

sevgilim beni aradı gelip alayım seni gidelim doktora burdakiler nasıl doktor bakmadılar vs

sonra ben 4 köşeyim beni düşünüyo ya

zaten dedi senin midenin bulanması normal değil falan demeye başladı

bende dedim ki valla sana söyleyecektim ama zamamını bekliyorum

o da dedi ki valla benden değil eminim

o böyle söyleyince yattım yere ben nasıl kahkaha atıyorum ama bina çınlıyo

karşılıklı kahkahalarımız sürdü birkaç dakika

sonra benden çıkan o muhteşem cevapla ikimiz yine kahkahalara tutulduk:

- valla başkasından olacağını sanmıyorum

Sevgilimle olan 2.rezilliğimi anlatayım. .
Bu rezilliğimi de otobüste yaşadım hep otobüste rezil oluyorum yaaa Bi gün yine otobüste ayaktayız yine çok kalabalık. Oturucak yer ararken biri kalktı inecek ve bende geçip oturucam sevgilim bana 'geç bak hayatım abla iniyo sen otur yerine' demesiyle benim o üzerinde düğme bulunan otobüs direğine kafamı 'dooonnnkk' diye vurmam bir oldu
Bi süre kendime gelemedim allahım nolur yer yarılsın içine giriyim dedim. Sevgilimin 'iyi misin aşkım bişey oldu mu' demesiyle dünyaya döndüm, yok aşkım ne olucak acımadı ki zaten dedim. Evet acımadı sadece zonkladı

demin bir topiğe yazdım da aklıma geldi buraya da yazayım

yürüyoruz sahilde eli elime çarpıyor ama nasıl sıcacık

asıldım adamın eline tutuyorum sanki kaçacak gibi

derken bu benim elimi bir bıraktı

ama hızlı bir şekilde bıraktı bir de sallandım yani

meğerse karşımızdan kız kardeşim geliyormuş

Ay bu cok guzeldi cok yasayin siz

Merhabalar, normalde çok sakar bir insan sayılmam ama sakarligim tuttu mu tam tutar . Bugün de o tuttuğu günlerden biri :)

Geçen hafta teyzem çağırdı hadi çayı koydum bize gelin pasta yaptım diye. Bizde toplandık gittik. Teyzem temizliğe çok düşkündür. Koltukları haftada bir siler perdeleri yıkar. Evi de beyaz hep. Yeni koltuk takımı aldı geçen aylarda. Krem o da. :))
Gittik dedi ki kahvaltiliklari falan da koyalım pogacayla yeriz. Orta sehbayi çektik önümüze . Bende maşallah 5 yıldır aç gibi yemeye başladım .
Herkes oturuyor ben yiyorum. Salatalık aldim çatala üstüne de nar ekşisi dökmüş Teyzem. Bende onu bir güzel koltuklara döktüm.
Pekmezi aliyim derken içinde ki kaşığı halıya döktüm.
Turşuya uzanayim derken eğildi tabak ve halıya döküldü suyu.

Teyzenin bakışlar gitgide değişti ama ses çıkaramıyor
Son bombayı da yegenim patlatıp halının orta yerine kusunca teyzem sinir krizi geçirdi .

Enistemden utanıp çekildim köşeye . Biraz daha yeseydim ev çöplüğe dönecekti galiba

dün gece ahhh o dün gece

sevgilimle buluştuk, bir yerlere gidip bir şeyler yedik içtik kalktık

tam çıkacağımız zaman da bir yağmur bastırdı ama ne biçim

neyse arabadayız eve de 1 saatlik yolumuz var bende acayip derece de sakız çiğnerim yani öyle böyle değil benimki de aksi gibi çok sinirlenir sakız işlerine

neyse ben attım ağzıma bir sakız nasıl çiğniyorum cek cek

yağmur sesi eşliğinde arada birbirimize de bakış atıyoruz tabi

sonra benimki birden arabayı sağa çekti emniyet şeridine

"noldu" dedim "arabadan ses geldi ona bakıcam" dedi.

bende kendi kapımı açtım onunla birlikte bakmak için tam kapıyı açtım kemerimi çözücem koluma bi asıldı

noluyo ya dememe kalmadan adamın bütün parmakları ağzımın içinde

meğerse sinir olmuş sesine daha fazla dayanamadı demek ki

ama o alıcam diye uğraşıyo ben bir yandan hönkürüyorum vermicem sakızımı diye iki elimi kapattım ağzımın üstüne

neyse bu baktı olacak gibi değil beni bi gıdıkladı tabi ben su aygırı gibi ağzımı açınca mecbur sakız da gitti

bitti mi HAYIR!!!

ben hemen yeni sakız paketine uzandım tabi anladı sakız alacağımı o da uzandı ama bütün bunlar olurken emniyet şeridinde 4 lüleri yaktık duruyoruz tabi

neyse biz bi başladık güreşmeye o vermicem diye diretiyo ben alıcam diye diretiyorum

sanki arabada hamza yerlikayayla rıza kayaalp vardı

velhasıl kelam adam güçlü anacım alamadım sakızı

sonra ben bön bön yüzüne bakarken kemerini çözdü yavaşça bana uzandı ve beni öptü

ilk öpücüğümü emniyet şeridinde sakız kavgası yaparken aldım

çok iğrenç bir rezillik anlatacağım
benim rahmetliyle oturuyoruz denize karşı elimizde kolalarımız
mis gibi hava buluşma son dk ayarlandığı için bone falan takamadım direk şalı attım başıma çıktım evden
Burnumda hep sorunluydu ameliyat olmamışım daha o zamanlar
Burnum bi kaşındı daha yeniydik rahmetliyle,ben arkamı döndüm çaktırmadan kaşıdım burnumu
Kaşırken sen git sümük çık bonemden çıkan iki tutam saça yapış,ben cilve yaparkene bu birden aşkım saçın çıkmış birşey var dur aliyim dedi,nazlı nazlı edalarla al aşkım noldu ki diyorum
Bu eline aldı baş parmağı ile işaret parmağı arasına almış eline yapışan bişey,ben sümük olduğunu anlar anlamaaaz
eline asılıyorum birşey yok aşkım eee baksanaa ayyy vapur geçiyor diye şirinlik yapıyorum
Çocukta anladı ne olduğunu tabi,ahh bee nasıl iğrençti son görüşmeydi zaten ayrıldım sonra

Ahahahahah
Bu adliyede çalışan mi bebeğim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…