Banyomuza yeni duşakabin almak için yapı market mağazasına gittik.
Bende yine her zamanki bilmiş ve ukala tavırlar...
Şu modelimizin öyle özelliği var,böyle güzel, şöyle kullanışlı diye övdükçe övüyor satış temsilcisi.
Neyse bende içine gireyim de bi bakayım şu tuşlar ne işe yarıyor dedim.
Merak başa bela!!!
Bi güzel girdim duşakabinin içine kapadım kapısını.
Çıkıcam çıkarıyorum açılmıyor kapı!!
Gelen geçen bana bakıyor. Nişanlım klozet bakmaya gitmişti toplamanan kalabalığı merak edip gelmiş.
Malum ben mimliyim adamın gözünde sakar yine ne kırdı kimbilir diye geçirmiştir içinden.
Bi geldi ki ne görsün ben kapana kısılmış kobay faresi gibi oturuyorum duşakabinin içinde
Gülmekten kimse açamıyor kapısını.
Zor bela müdürün yardımıyla açabildiler de kurtuldum.
Nişanlım gülsün mü kızsın mı şaşırmıştı adamcağız
bide esimin rezil olusunu anlatayim esim 5 haftaligina yurtdisina gitti birgun kayinvalideye gittim cocuklar bahcede oynuyor kpeder dediki ara oglumu kizim interneti acsinda konusalim tamam dedim kvalide bulasiklari makineye dizmeye gitti kpederde bende cocuklara bakayim geleyim dedi oglum acana kadar bende msj attim askim musaitsen interneti acda konusalim oda cvp yazdi cokmu ozledin itiraf et duramiyorsun demi bende himmmm askim duramiyorum hadi gicik acda konusalim laptop bana dogru donuk kayinpeder geldi esim laptopda benden baskasini goremeyince konusmamiz aynen soyledir
esim:naber askim
ben:iyiyim sen nasilsin
ESim:yaaa iyiyim desem yalan olur cok ozledim ben sizi ozelliklede seni
ben.gihhh mihhh ediyorum kvalidemde geldi konusmamiz bitsin diye bekliyorlar
esim:az kaldi kavusmamiza bugun senin icin alis veris yaptim neler aldim sana bir gorsen agzini burnunu yerim senin anammmm adamin konusmasi nereye baglancak dedim yuzyilin faciasi geliyor laptopu yavas yavas kperimle kvalideye dogru cevirdim
esim:anneeeeeeeeee annneeeeeee bubaaaa bubaaaaaaaaaaaaa aynen boyleeee toparlayamadi kendiniiii
ahahaha Allah ta seni güldürsün : ))))))evli değilim ama sevgilime nasıl rezil olduğumu anlatayım :)
Biz iş ortağıyız. Ofisimiz var birlikte çalışıyoruz.
Birgün iki tane bayan geldi sevgilimle özel konuşmak istediler.
Normalde çok hanım hanımcık görünüyorlardı sevgilim bana canım dışarı çıkabilir misin özel dedi.
Ama sonuçta kadınız biz nasıl görünürlerse görünsün ne konuşcaklar acaba diye merak ettim
Kapının önünde dikeldim bir güzel dinliyorum bir de safa yatar gibi etraftaki arkadaşlara bakıyorum uzaktan gülümsüyor öyle selamlaşıyor gibi haller..
ofisin de kapısı kapalı tabi pencerede yok durdugum yerde güya nerden görecek..
neyse bayanlar gittiler uğurladık falan içeri girdim sevgilim bana hafif sert ve senden beklemezdim der gibi '' neden dinleme gereği duydun ki avukatlık bir mevzuydu özel kalmasını istediler '' dedi
Aaa ne alaka ya dedim nasıl bağırıyorum görseniz hayatta öyle şey yapmam ben meraklı melahatmıyım ben sen var ya beni hiç tanıyamamışsın dedim..
O da gülmeye başladı doğru tanıyamamışım armut gibi koskoca kamerada izledim seni konuşma bitene kadar durdun dedi
yahu insan kendi ofisindeki güvenlik kamerasını unutur mu
bide esimin rezil olusunu anlatayim esim 5 haftaligina yurtdisina gitti birgun kayinvalideye gittim cocuklar bahcede oynuyor kpeder dediki ara oglumu kizim interneti acsinda konusalim tamam dedim kvalide bulasiklari makineye dizmeye gitti kpederde bende cocuklara bakayim geleyim dedi oglum acana kadar bende msj attim askim musaitsen interneti acda konusalim oda cvp yazdi cokmu ozledin itiraf et duramiyorsun demi bende himmmm askim duramiyorum hadi gicik acda konusalim laptop bana dogru donuk kayinpeder geldi esim laptopda benden baskasini goremeyince konusmamiz aynen soyledir
esim:naber askim
ben:iyiyim sen nasilsin
ESim:yaaa iyiyim desem yalan olur cok ozledim ben sizi ozelliklede seni
ben.gihhh mihhh ediyorum kvalidemde geldi konusmamiz bitsin diye bekliyorlar
esim:az kaldi kavusmamiza bugun senin icin alis veris yaptim neler aldim sana bir gorsen agzini burnunu yerim senin anammmm adamin konusmasi nereye baglancak dedim yuzyilin faciasi geliyor laptopu yavas yavas kperimle kvalideye dogru cevirdim
esim:anneeeeeeeeee annneeeeeee bubaaaa bubaaaaaaaaaaaaa aynen boyleeee toparlayamadi kendiniiii
ayy kötü olmuşş ben de t9 kurbanıyımmpeki canım yazacağıma seks canım yazmışım yaa
Diyecekdiiikiii belli olduayyy iyi başka bişi dememişş
Okumak eğlenceliydi. Ama insanız gerçekten hepimizin başına gelebilir. Gözümden yaş geldi gülerken. Okula gidilmeyecek kadar değil ama:)Kızlar en bomba rezilliğimi anlatayım dün sabah yine 5 de kalkdım abar topar çoçuklara kahvaltı ettir o bu derken ben evden aşçı kıyafetlerimi giyip gidiyorum trafik var yol uzun gider gitmez anca derse giriyorum derken o telaşla çıkdım evden ders ortasındaaa öğretmen oooo magıccc bugün harika görünüyorsun dediiii bende banamııı dedin banamıııı teşekkür ederim full enerji doluyum dedim ohhh ohhhh süper dedi neyse kızlar bu ikide bir öyle diyor sonra bizim diğer öğretmen geldi oda erkek magıccc bugün çok güzelsin dedi anammmm bugün ne şanslı günüm arkadaş dedimbu arada pantalon ve üst ceketin düğmelerini kapatmak belki 20 dk aldı bu sabah bir terslik var bende hayırdır inşaallah dedim çıkışda eşim geldi almaya hayatım bugün harikasın dedi gülmekden çatladı uleeeeennnn sıfır makyajjjj bakım falanda yok bugün ne oluyor bu erkeklere dedim üstüme başıma bakmak bu kadarmı zormu arkadaş bi bakdım baştan aşağı kendime bide neeee göreyim bütün kıyafetlerimi ters giymişim eşşek kadar yıkama talimatlar etiketi dışarda marka etiketi dışardaaa hele o düğmeleri nasıl tersden bağlamışım rezil oldum dahada gitmem diyorum okula eşim nedemek gitmem insanız olur öyle şeyler diyorrr offfff çok kötüüü rezil oldum demekki bütün sınıffff gördüüüü rezilliğimiii
zaaaaaaaaaaaa diye ergence gülesim geldiKızlar en bomba rezilliğimi anlatayım dün sabah yine 5 de kalkdım abar topar çoçuklara kahvaltı ettir o bu derken ben evden aşçı kıyafetlerimi giyip gidiyorum trafik var yol uzun gider gitmez anca derse giriyorum derken o telaşla çıkdım evden ders ortasındaaa öğretmen oooo magıccc bugün harika görünüyorsun dediiii bende banamııı dedin banamıııı teşekkür ederim full enerji doluyum dedim ohhh ohhhh süper dedi neyse kızlar bu ikide bir öyle diyor sonra bizim diğer öğretmen geldi oda erkek magıccc bugün çok güzelsin dedi anammmm bugün ne şanslı günüm arkadaş dedimbu arada pantalon ve üst ceketin düğmelerini kapatmak belki 20 dk aldı bu sabah bir terslik var bende hayırdır inşaallah dedim çıkışda eşim geldi almaya hayatım bugün harikasın dedi gülmekden çatladı uleeeeennnn sıfır makyajjjj bakım falanda yok bugün ne oluyor bu erkeklere dedim üstüme başıma bakmak bu kadarmı zormu arkadaş bi bakdım baştan aşağı kendime bide neeee göreyim bütün kıyafetlerimi ters giymişim eşşek kadar yıkama talimatlar etiketi dışarda marka etiketi dışardaaa hele o düğmeleri nasıl tersden bağlamışım rezil oldum dahada gitmem diyorum okula eşim nedemek gitmem insanız olur öyle şeyler diyorrr offfff çok kötüüü rezil oldum demekki bütün sınıffff gördüüüü rezilliğimiii
Yokzaaaaaaaaaaaa diye ergence gülesim geldihiç kimse de uyarmadı mı yaaa