Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Boş bulunmuşsunuz tatlı olmuş aslında :KK48:

Tatlı oldu ama He siz zenginsiniz dememi hiç kimse beklemiyordu :KK70: Bide ben ilk tercihimde hukuk kazanamamıştım benden puanı düşük olanlar hep özel hukuka gitmişlerdi ben özel hukuka gitcek durumumuz yoktu içimde kalmıştı yani :KK70: Adamdan hıncımı aldım gibi oldu :KK70:

Tatlı oldu ama He siz zenginsiniz dememi hiç kimse beklemiyordu :KK70: Bide ben ilk tercihimde hukuk kazanamamıştım benden puanı düşük olanlar hep özel hukuka gitmişlerdi ben özel hukuka gitcek durumumuz yoktu içimde kalmıştı yani :KK70: Adamdan hıncımı aldım gibi oldu :KK70:

Evet biraz öyle olmuş :KK45:

kızlar bende anlatayım :KK45:
eşimle nişanlıyız o zamanlar ailesi köydeydı kahvaltıya gıttım yanına evde kımse yok birikte kahvaltı yaparken birden üzerime bır bardak kaynar çay döküldü:KK57: ben çıglık atarak koşmaya başladım oda peşimde :KK55: altımdakı giysiyi çekip indirdi :KK23: ben aglıyorum bır taraftan acıdan benı banyoya götürdü bacaklarıma soguk su tutmuştu :KK76::KK68: :KK70::KK70:

kızlar bende anlatayım :KK45:
eşimle nişanlıyız o zamanlar ailesi köydeydı kahvaltıya gıttım yanına evde kımse yok birikte kahvaltı yaparken birden üzerime bır bardak kaynar çay döküldü:KK57: ben çıglık atarak koşmaya başladım oda peşimde :KK55: altımdakı giysiyi çekip indirdi :KK23: ben aglıyorum bır taraftan acıdan benı banyoya götürdü bacaklarıma soguk su tutmuştu :KK76::KK68: :KK70::KK70:
çok romantik :KK8::KK8::KK8::KK70::KK70:

burası çok severek okuduğum bir topik, özellikle moralim bozuk olduğunda. yakın zamanda benim de ufak bir rezilliğim olmuştu, ben de yazayım :)

erkek arkadaşımla dışardayız, bir yerden bir yere gidiyoruz, hava çok soğuk. burnum akıyor sürekli ama belli etmiyorum, peçete de yok yanımda silemiyorum. habire çekiyorum böyle. bu arada yolda şirinlikler yapıyorum kendimce, tabi az sonra başıma gelcek felaketten habersizim:KK48: ben böyle şımarırken falan bu yanağımı sıkıyor ben daha da bi şımarıyorum derken bu yerim o burnunu diyerek burnumu bir sıktı, sıkmasıyla benim sümükler onun elindeydi artık:KK57: ben ayyy diye çığlık attım hemen eline yapıştım temizleyeyim diye ama olan oldu tabii. sümüklü seni deyip gülmüştü:oops::KK48::KK48: hiç iğrenmedi aşkım benim:KK68:

İlk değil ama en son rezil oluşumu anlatayım :))

Bir gün iş dönüşü o beni eve bırakıyor. Güzel güzel konuşuyoruz bakışıyoruz, o benim yüzümü seviyor
İşte çok özlicem seni falan diyor. (Söylemesi ayıp benimde midem bozuktu ishaldim. )
Sonra tam eğildi öpücek off çok kakam geldi dedim.:KK45::KK45::KK45:Neden dediğimi de bilmiyorum anlık bi şeydi aklımda olan tek şey oydu sanırım :KK48::KK48::KK48:
Çocuk ne yapacağını şaşırdı.:KK57:
Her seferinde hatırlatır bunu bana ve güler :)

Bir gün iş dönüşü o beni eve bırakıyor. Güzel güzel konuşuyoruz bakışıyoruz, o benim yüzümü seviyor
İşte çok özlicem seni falan diyor. (Söylemesi ayıp benimde midem bozuktu ishaldim. )
Sonra tam eğildi öpücek off çok kakam geldi dedim.:KK45::KK45::KK45:Neden dediğimi de bilmiyorum anlık bi şeydi aklımda olan tek şey oydu sanırım :KK48::KK48::KK48:
hahahaah :KK70::KK70::KK70:

Gecen gun rezilligin dibine vurdum resmen
Hafta sonu esimle evde yayilmisiz film izliyoruz o an ki rahatliktanmidir nedir benden pırrrrt sesinin çikmasiyla hiiiiiiiiii diye bagirmam bir oldu esimde yanimda ben daha yapmis oldugum rezilligin sokundayim esim bana gulerek seni seviyorum askim dedi bende hala utancimdan özür dilerim vallahi istemeden oldu diye aciklama yapmaya calisiyorum:oops:

Bende bitane anlatayım .d
Geçenlerde sevgilimle kavga ediyoruz ama ben nsl sinirlenmisim ağlıyorm bi taraftan bitsin diyorum ne dese dinlemiyorm yok bitti diyorum fln güya ciddiyim oda sustu düşündü düşündü sigara içecek elini cebine attı bi kutu çıkardı yanlışlıkla çıkarmış gbi yaptı hemen geri koydu ben gördüm tabi meraklı melehat başladım o neydi o neydi diye bide o ara pırlanta evlilik teklifi fln beklemesindeyim kutuyuda gördüm ya bendeki bütün ciddiyet gitti o gülüyor yok bişey değil de yok ayrıldın sen gostermem sana hediye almistimlar fln iyice beni mrklandiriyo öküz kutuda öyle ahim şahım biseyde değil ha niye yüzük sandiysam ama nebilim heyecan yaptım işte birden neyse bu başladı tabi baristikmi yani barismadiysak gostermem en son tm dedim baristik ama öküz nsl gülüyo krize girdi nerdeyse diyorm ne gülüyon lan hadi ver bakcam fln bu çıkardı kutuyu içinden ne çıksa dersiniz çeyrek altın bi arabaya hediye almış benim yüzümü tahmin edersiniz o hala gülme krizlerinde seni bi çeyreğe kandirdim çocuklarımıza anlatcam bunu ananizi bi çeyrek altına aldım dicem diyo duruyo tabi bnm ciddiyet bikere gitti elden salakligima bende güldüm o sebeplede barismis olduk böyle bi kaç gün sürdü çeyrek diyo ikimizde sırıtıyoruz ama unuttu galiba ne zmndir söylemiyo :KK53:

Kızlar süpersiniz yaa..:rolleyes:Bende bitane anlatayım..sevgilim ve arkadaşlarıyla gece dışarı çkmıştık.İÇttik falan tabi benimki çok içme diyo o dedikçe ben dikiyorum:KK50:bwnim kafa güzel olmş tabi başlamışım saçmalamaya.BUnun iş yerinden arkadşları var çocuk geldi ben çocuğa başladım insan ciddi düşündüğü kızı böyle mekanlara getirir mi falan demeye mekanda gayet normal bi yer :oops:bu baktı ben kötü oluyorum kalktık biz arkadaşının butik oteli var orada kalıyordum geldik her neyse..ben tuvalete girdim kustum falan kafamı sokmuşum klozete o an tabi insan rezil oldğunu hissetmtor kafanın verdiği etki:KK48:en kötüsüde ben tekrar tuvalete grdim tam üzerimi toplarken bu içeri girdi tekrar kusuyorum sanmş tabi allahtan çorabı çekmiştim tam bişey gözkmedi:eek::KK70:ben sifonu çekmeden girdim içeri çoxuk giti çekti ayy rezillk ya :mad:Şİmdi alkol aldırmıyo bna sadece yanında içeblyrum oda çok aZıcık :p

Koptum buna, cidden çok iyiymiş. :rolleyes::rolleyes:

Supersiniz kizlar:KK66:bnde anlatayim...daha yeni evliydim o zaman tabi her halimden utaniyorum...banyodaydim tam agdayi bacagima surdum bezi yapistirdim cekicektim ki kapi acik esim iceri girdi benim bacak havada yuksekce bi yere koymusum elimde bez cekmemle bagirmam bir oldu...yakalanigimami acimami bagrdim bilmiyorum?esim napiyosun eziyet bu askim dedi...o gunden beri evdd yapmiyorum kuafore gidiyorum:KK66:adamin psikolojisi bozuldu...hem bana aciyo hem kziyo:KK36:

ben de anlatayım bi tane :KK59:
sevgilimle yolda yürüyoruz. Kendileri sporcudur. Tam da bi spor mağzasının önünden geçerken
ben: " Aaa hayatım bak sporcu içecekleri hemde renkleri çok güzel alalım mı sana?"
aşkitoş: " Hayatım dalga mı geçiyosun?" :KK57:
ben: " Yoo neden dalga geçiyim hadı gel alalım sana"
aşk: " Aşkım tenis topu onlar"
ben : :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Az önce çamaşır asarken bi rezilliğim geldi aklıma.
Görümcemle daha yeni kaynaşma zamanlarımız onda aile yemeğinde tüm herkes.
Nişanlım bi hata edip beni de götürdü tabi.
Konu ütüden açıldı.
Ben: Ayyy donuna,çorabına kadar ütüleyen manyaklar var!!! (Burnum kaf dağında)
Görümcem: Evet o manyaklardan biriyim...
Ben: :KK76::KK47:
Seneler geçti hala dalga gecer

Gecen gece mesaideyiz geceleri toplasan 8 kisilik bir ekip neyse tuvalete gidicem depo daha yakin diye ordaki tuvalete gittim bizim gece calisan bir agabeyimiz var her ihriyaca yetisir neyse tuvaletten ciktim iç çamaşirim katlanmiş rahatsiz oldum saga baktim sola baktim kimsecikler yok elimi pantolonumdan iceri sokup duzelttim arkama bir döndüm bu agbi arkamdaymiş allahim o anda benim adrenalin tavan yapti kalbimin atişlarıni duyabiliyorum düşünün rezilligi aptal kafam arkaya bakmayi insan akil etmezmi sonra adam gelip geçiyor ben yüzüne bakamiyorumm

X