Sorma valla...Birde o evde gerçekten oturcağımızı düşünsene..Teyze bunamış yazık iyiden iyiye.Dedikodu arıyo bide aklıncaDemek her gidişinde farklı erkek götürüyorsun. Çok güldüm
Ayy Allah rahmet eylesinSorma valla...Birde o evde gerçekten oturcağımızı düşünsene..Teyze bunamış yazık iyiden iyiye.Dedikodu arıyo bide aklıncaEv alma komşu al diye boşuna dememişler gerçekten.
Bu arada geçen haberi geldi teyze vefat etmiş...üzüldüm
orda satılan saatlerde saatin içinde yazıyor marka olarakay bir bilsem..Heyecandan bi falso yaptım kesin ama ne??? Ya benim eşim çokta ketumdur..Yeni sordum geçen gün yine nasıl anladın diye pis pis sırıtıyo bişey demiyo..Ya beni denedi salladı çok iyi tutturdu ...ya benim ki fazla temiz kalpli malum oldu ...ya da beni uzaktan izliyodu da söylemiyor ...başka hiçbişi gelmiyor aklıma
Merhabalar hanimlar.
Gecen benim küçük kardeşimin ödevi için bir hemşire önlüğü lazim oldu. Benim kuzenimde hemşire ama başka şehirde iki senedir, bende belki onun önlüğü kalmistir burda diye erkek kuzenimin eşine mesaj attim Napiyosunuz? diye.
Cevap vermeyince aradim ev telefonunu acmadilar. Neyse dedim arkadasimi aradim gittik aldik önlüğü her neyse.
Sonra kuzenimin esi mesaj atti "Canim evde değildim aramissin" diye.
"Onluk var mı evde diye aramistim ama arkadasimdan aldik canim " dedim.
" Valla yoktu canim ya " dedi o da konu kapandi.
Ertesi sabah halam aradi annemle konuşmuşlar "Bir ihtiyaciniz olursa cekinmeyin canim " falan demiş ne alakaysa diyoruz :)
Aradan 10 dk olmadan kuzenim, kuzenimin esi, enistem geldiler ellerinde posetlerle .
Noluyo anlamadik tabi meyveler sebzeler poşet poşet almislar.
Sonra kuzenimin esi beni kenara çekti elime bir şey sikistiriyor baktim ki 50 lira .
Bu ne ya falan diyorum "dün yazdin ya" deyip kas goz yapiyor .
Ne yazdim deyince mesaji gördüm ve şoka girdim
Önlük yazacakken onluk olarak gönderilmiş o mesaj.
Yani "Onluk var mi evde " diye mesaj atmisim
Kuzenimin esi kuzenime gidip "Ceylin benden onluk istedi ihtiyacı var herhalde " demiş.
onlarda gidip halama söylemişler " Gidip arkadasimdan aldik " dememide ailecek sıkışığızda arkadasimdan on lira borç aldik sanmislar
Halamda eksik gorunde öyle gidin demis ondanmis o posetler
Tabi biz bunu anlayınca gülmekten uğunduk resmen halimizi görseniz
Niye bilmiyorum nasil utandim ama ya...
Arkadaşlarla aramızda gün yapıyoruz. Sıra bendeydi.nöbetten çıktım. Dedimki direk markete gideyim alınacaklari alayım tekrar tekrar dışarı çıkmayaym.
Formalarim var üzerimde direk gittim çünkü.
Bime gittim alışverişimi yaptım.
Bir ara sokak var ordan geçmem lazım.
Hava güzel olunca mahalleli kapı önüne oturmuş oya filan örüyor
Bir teyze dedi ki
"Aaa kız baksana şu geçen kız hemşire heralde formasina bak " dedi.
Bende salına salına yürüyorum
Diger teyze deee
"Ay amaaaaan hemşire olsa nolur baksana biz gibi bimden alışveriş yapmış" dedi
Ben şok
Kafamı önüme eğdim yürüdüm gittim
Aklıma geldikce gülüyorum
hahahahaah çok güldümArkadaşlarla aramızda gün yapıyoruz. Sıra bendeydi.nöbetten çıktım. Dedimki direk markete gideyim alınacaklari alayım tekrar tekrar dışarı çıkmayaym.
Formalarim var üzerimde direk gittim çünkü.
Bime gittim alışverişimi yaptım.
Bir ara sokak var ordan geçmem lazım.
Hava güzel olunca mahalleli kapı önüne oturmuş oya filan örüyor
Bir teyze dedi ki
"Aaa kız baksana şu geçen kız hemşire heralde formasina bak " dedi.
Bende salına salına yürüyorum
Diger teyze deee
"Ay amaaaaan hemşire olsa nolur baksana biz gibi bimden alışveriş yapmış" dedi
Ben şok
Kafamı önüme eğdim yürüdüm gittim
Aklıma geldikce gülüyorum
Hemşireleri lüx yaşayan biri zannediyolar sanırsam.
hemşire olmak Migros ya da Tansaştan kazıklanmayı gerektirir heralde
O an ne yapacağımi şaşırsam da şuan bende gülüyorumhahahahaah çok güldümayy allahım yaa
bak buna ciddii sesli güldümdiablo yetiştim!!!!cafedeyiz yine,evlilik teklifi edilmiş gelecek şekilleniyor.bu buluşma yine önemli olanlardan çünkü abisinle tanıştırmak istiyor beni.muhabbet ederken bir yandan bekliyos onu.birden karşıdan bi adam geliyo ama fark edilmemesi öyle böyle değil.gülümüyorum ve eşimi dürterek kısık sesle: 'allah aşkına hayatım şuna bi bak hele!'diyorum.eşim dönüp bakıyo sonra bana dönerek:'noldu ki nesi var?'diyo.bu sorusuna inanamayarak:'hayatım görmüyormusun adam evrimini tamamlayamamış bi türlü dik yürüyen primat gibi!'eşim yanımıza gelen primatı selamlıyo:'tanıştıriim abim!'bir çam daha devirmenin hazımsızlığınla colamı yudumluyorum pipetimden.
Merhabalar hanimlar.
Gecen benim küçük kardeşimin ödevi için bir hemşire önlüğü lazim oldu. Benim kuzenimde hemşire ama başka şehirde iki senedir, bende belki onun önlüğü kalmistir burda diye erkek kuzenimin eşine mesaj attim Napiyosunuz? diye.
Cevap vermeyince aradim ev telefonunu acmadilar. Neyse dedim arkadasimi aradim gittik aldik önlüğü her neyse.
Sonra kuzenimin esi mesaj atti "Canim evde değildim aramissin" diye.
"Onluk var mı evde diye aramistim ama arkadasimdan aldik canim " dedim.
" Valla yoktu canim ya " dedi o da konu kapandi.
Ertesi sabah halam aradi annemle konuşmuşlar "Bir ihtiyaciniz olursa cekinmeyin canim " falan demiş ne alakaysa diyoruz :)
Aradan 10 dk olmadan kuzenim, kuzenimin esi, enistem geldiler ellerinde posetlerle .
Noluyo anlamadik tabi meyveler sebzeler poşet poşet almislar.
Sonra kuzenimin esi beni kenara çekti elime bir şey sikistiriyor baktim ki 50 lira .
Bu ne ya falan diyorum "dün yazdin ya" deyip kas goz yapiyor .
Ne yazdim deyince mesaji gördüm ve şoka girdim
Önlük yazacakken onluk olarak gönderilmiş o mesaj.
Yani "Onluk var mi evde " diye mesaj atmisim
Kuzenimin esi kuzenime gidip "Ceylin benden onluk istedi ihtiyacı var herhalde " demiş.
onlarda gidip halama söylemişler " Gidip arkadasimdan aldik " dememide ailecek sıkışığızda arkadasimdan on lira borç aldik sanmislar
Halamda eksik gorunde öyle gidin demis ondanmis o posetler
Tabi biz bunu anlayınca gülmekten uğunduk resmen halimizi görseniz
Niye bilmiyorum nasil utandim ama ya...
poşete gerek yoktu..balkonun delikleri yokmuydu bacım:))bu da benden olsun
kardeşimle evde yalnızız.. Annem babam falan da yeni dükkan açıyoruz oradalar koşturuyorlar bir de Kayseriden çok yakın bır aıle dostumuz nıhat abımız var o da bızde kalıyordu o zaman dükkanda çalışacak falan neyse hepsi dükkanla ilgileniyor biz iki safto evde takılıyoruz benım tuvaletım geldı bır de lanet tutma huyum vardır tuttum tabı iyice sıkışınca gideyim dedim. Banyonun kapısını açmaya çalışıyorum açılmıyor nasıl zorluyorum ama elımde kalacak kapının kolu yok açılmıyor bır turlu kım kıtledı bu kapıyı dıye saydırıyorum kardeşim geldı ben tabı delı gıbı kapıyı açmaya çalışıyorum o da denedı yok arkadaş kapı kılıtlenmış açılmıyor uğraş uğraş kardeşim de iyice sıkıştı apartmanda da bı tane komşumuz yok hepsı bı tuhaf. Artık çaremız kalmadı bi yere işemek zorundayız 2 deli çıktık balkona balkon panjurlu tabı elımızde poşetlero bana bakıyor ben ona oturduk işedik yapacak bışey yok ama rezilliğimizi anlatamam. dedim ki bunu bırıne anlatırsan senı boğarım. gülmekten ölüyoruz bı yandan ama nasıl rahatladık çatlıcaktık. sonra annem geldı bızım boşboğaz hemen anlattı annem gül gül öldü. dedim ki anne bak sakın kımseye söyleme rezil oluruz tamam dedi. Nihat abi geldi kapı hala kılıtlı bu arada. Annemin dediği laf şu Nıhat banyonun kapısı kılıtlenmış napıcaz bı açsana kızlar açamamış balkona işemişler
rezalet yaa adamın suratına bakamadık. Sonra babamla nıhat abı kapıyı kırıp açtılar. zalım kapıya ne olduysa ağzımıza mıçtı.