Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

oww senin ki daha fenaymışşş

Banyomuza yeni duşakabin almak için yapı market mağazasına gittik.
Bende yine her zamanki bilmiş ve ukala tavırlar...
Şu modelimizin öyle özelliği var,böyle güzel, şöyle kullanışlı diye övdükçe övüyor satış temsilcisi.
Neyse bende içine gireyim de bi bakayım şu tuşlar ne işe yarıyor dedim.
Merak başa bela!!!
Bi güzel girdim duşakabinin içine kapadım kapısını.
Çıkıcam çıkarıyorum açılmıyor kapı!!
Gelen geçen bana bakıyor. Nişanlım klozet bakmaya gitmişti toplamanan kalabalığı merak edip gelmiş.
Malum ben mimliyim adamın gözünde sakar yine ne kırdı kimbilir diye geçirmiştir içinden.
Bi geldi ki ne görsün ben kapana kısılmış kobay faresi gibi oturuyorum duşakabinin içinde
Gülmekten kimse açamıyor kapısını.
Zor bela müdürün yardımıyla açabildiler de kurtuldum.
Nişanlım gülsün mü kızsın mı şaşırmıştı adamcağız

Allah iyiliğini versin

benimde rezilligim coktur gecen gun olani anlatayi 2yasindaki ogluma tuvalet ogretmeye calisiyorum ama olmuyof ne zaman ben girsem bende gelcem cis geldi diyo oysa yalan wcde kucuk ve klozet kapinin onune onun klozetini koydum kapiyi tam kapatinca basiyo cigliyo bende yarim biraktim meger kapinin kulpunda bocek varmis ben onu sonradan gordum gormemle ayaga kalkmam bir oldu geri otur kalk derken idrarin birazi klozete birazi ustume yaptim bocegi gorunce bagirdim tabi cok korkarim bocekten esimde icerden bagriyo ne oldu diye ben gelme gelme dedikce o ne oldu diyo neyse bi cesaret kapinin altindan tutp kapiyi tam acdim usdumu gemen cekip ciktim esim ne kldu dedi bende dedimki ustume yaptim esimin cevabi oglana ustune yapiyo diye kizarsan boyle olur isde hala ara ara soyleyip guluyor gicik

ahahaha daha neleerrr yaa yazııkk kıyamam

koptum hepsine

Birtanede ben anlatayım ben gece konuşan birisiyim. Gündüzkü yaşadıklarımdan etkilenip gece konuşuyorum. Neyse daha 2 aylık evliyken ben gündüz kardeşimle monopony diye bir oyun oynadım.Para biriktirip otel ev filan alıyorsun. Ben o günün gecesinde sabaha kadar kocamı kaldırıp bu paraya otel alınır mı diye sorup durmuşum oda he aşkım alınır hadi şimdi uyu yarın alırız diyip durmuş garibim sabah anlatınca kahkahalarla gülmüştük ama ben utanmıştım çok

Hep bizim mi rezilliğimiz olcak bide kocamın rezilliğiğni anlatayım Bende flormanın bir ruju var kalıcı bir ruj ilk başta rengi açık oluyor ama sonra koyulaşıyor birşey yiyip içtiginde silinmiyor filan. Eşim bir sabah naz yapıyor bana hadi öp barışayım diyor nerenden dedim heryerimden dedi bende başladım yüzünün heryerini öpmeye kelini bile öptüm yani neyse bu aynaya baktı birşey yok işe gitti ilerleyen saatlerde beni arıyor sen naptın bunlar kalkmıyor gittikçe kızarıyorum herkes dalga geçiyor diyor bende yıkama daha çok kızarır dedim kremle sil dedim ama ben gülme krzleri geçiriyorum

iyi olmuş hahaha

Birşey daha anlatıcam ayy resmen itiraf köşem gibi oldu
Bu sefer eşime değil ama başkasına rezil oldum.
Okulum yeni bitmiş daha tazecik stajer avukatım..
Yanında staj yaptıgım avukatın izmirden avukat arkadaşı geldi ama daha çocuk 25 yaşalrında genç birisi. Benimle muhabbet etmeye başladı. Hangi okuldan mezun oldun alışabildin mi falan filan Neyse bende ona sordum siz hangi okul mezunusunuz dedim. Adamda ''Özel Çag Üniversitesi Hukuktan mezunum'' dedi. Bendeki tepki şöyle;
'' HE SEN ZENGİNSİN...'' Etrafta birsürü avukat tüm ofis bana bakıyor.. Ben yerin dibine girdim ve hala adamdan cevap bekliyor gibi yüzüne bakıyorum.. Adamda güldü kafa salladı bende hemen odama kaçmıştım

Pekii böyyle karın ağrısıyla,gaz sıkışmasıyla okul tuvaletine gidip, rahatladığın ann sen gel dışarda uzuun kuyruk oluşsunn,çıkmanı beklesin..
nerelere kaçayım, nerelere saklanayım
o tuvaletten çıkınca , girecek olan kişiyemi yanayıım, rezil olmamamı..

Geçen eşime değilde kayınpedere rezil oldum bende.
Eşim işten donerken annesini biyerden alıp onuda evine bırakıyor. Bırakmadan öncede babası arıyor eşime diyorki telefonu acık bırakta dinleyim annen hakkımda neler soyluyor diyor. Araları bozuktu cunku ozaman. Kaynanamda cok arkadan konusur.
Neyse annesini bırakmış eşim geldi eve.
Bizde cok geyik yaparız ben saçma saçma komiklikler yapıyorum cocuk taklidi yapıyorum gidip eşimi öpüyorum şapur şupur oh moh diyerek.Neyse bende ogun diyetteyim ve deli gibi su içiyorum butun gun çişe gittim durdum ama nasıl işiyorum kaç kilo işemişimdir bilmem ne diye anlatıp duruyorum eşime
Neyse sonra eşim birden dondu kaldı noldu dedim parmağını ağzını goturdu yavasca şşş dedi
Baktıkki telefon açık. Dinledik belki kayınpeder teli bırakıp gitmiştir acık oldugunu unutmustur diye. Hiç olurmu telefon kulagında sigara içme sesi geliyor nefes alışları fln. O ordan bizi dinliyor biz burdan onu dinliyoruz
Zart diye kapattık telefonu o heyecanla.
Sonra birbirimize soruyoruz onlar hakkında kötü bişey dedikmi neler konustuk ah çiş dedik ah kufur ettik bilmem ne diye.
Ama aşırı sinirlenmiştim bizi dinlemesine ya terbiyesizlik resmen

çok iyiydi

o gün bugün telefonu kapatmamış mı eşiniz niye kapatmamış ayrıca

o gün bugün telefonu kapatmamış mı eşiniz niye kapatmamış ayrıca

Akşam annesini bırakırken babası dinlesin diye telefonu acık bırakıyor sonrasında annesini bırakınca telefonu cebinde eve geliyor. Telefonun açık kaldıgınıda unutuyor. Yarım saat boyuncada babası telefonu kapatmamıs bizi dinlemiş

ne ayıp ya
belki siz başka bişi yapcaktınız
ya da bişi konuşacaktınız...
aman eşiniz de bir daha böyle şeyler yapmasın.

Ay çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…