Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ruhlarimiz ait birbirine sonsuza dek. Ne o bana ne de ben ona rezil olabilirim.

Lise 3 te yazılıdaydk. Bizim okulda pek disiplinliydi mübarek kocaman sınav salonu vardı Kolçakli sandalyeler aralarda metreler abov yani.
Kış günüydü ayağımda botlar altlari kışlık olanlar varya işte onlardan. Ayagimi sandalyenin altina koydum sınava konsantreyim. Zor bide. Stresliyim geçmem lazım.
Otura otura aferdisiniz bi tarafım ağrıdı Düzeliyim derken kendimi yerde buldum
düşünün sepsessiz bi sınıf ve oturdugu yerde küt diye yere düşen etekli bi kız.

hemen yerime oturdum sınavma geri döndüm.
Allahtan dalga geçen olmadı.

gel zaman git zaman 1 sene geçti.
okulun son zamanlari hocalarla muhabbet ediyoruz gülüyoruz filan
sinavinda düştüğüm hoca "ay bi ara sınav yapıyorum kimdi hatırlamıyorum ama durdugu yerde yere yapıştı" dedi herkes nasıl gülüyor anlatamam.
Beni sorarsaniz mor al lacivertli bi hal aldım.

Benimkide okuldaydi, tiyatro sahnesi oynicakdik...üstümdeki kazagi cikartmam gerekiyodu, altinda t-shirt vardi iste neyse, tam cikartim derken kazak kafamda sıkıştı tabi sadece kazagi degil t-shirtü de almisim sinifin ortasinda sütyen'le kaldim, kazak'ta hala sıkışik tabi kafamda, hocam yardim etti.... Herkes gülüyodu bende utancktan ölmüstüm

Yine kiyafetle bir sorunum olmustu....Bi gün etek giymistim, azcik kisa, okula gidiyorum falan, yoldada hep düzeltiyodum yani korkudan,havaya kalkar diye... Neyse gidiyodum öyle...bi kiz yanima geldi " Etegin havaya kalkmis" dedi
ayyyyy utanctan bi öldüm, etrafimda araba dolu, insan dolu...Kıçım açik yürümüsüm resmen...dikkat etmeme ragmen

Geçen yaz, markette alışveriş yaparken kısa eteğimin altından tangamın ipi kopmuştu.. iç çamasırsız tamamladım alışverişimi, Allahtan görenler de bayandı .. :))

hahahahah eee sonunu merak ettim tartıştınızmı kapandımı konu ?

hahahahah eee sonunu merak ettim tartıştınızmı kapandımı konu ?
Evetttt itirafff ettim kkda konu açılmış en son onu okudum aklımda kalmış diyeeeadamda demezmiiii yuhhhh tek sen değilmişsin bütün kızlarda varmış evde kalma korkusu demekki dediiikonu kapandı

Evetttt itirafff ettim kkda konu açılmış en son onu okudum aklımda kalmış diyeeeadamda demezmiiii yuhhhh tek sen değilmişsin bütün kızlarda varmış evde kalma korkusu demekki dediiikonu kapandı
hahah geçmiş olsun o zaman.

Eşime değil de oğlumu götürdüğüm berabere rezil olduk geçen gün.
Oğlum 4 buçuk yaşında saç trasini oldu berberle muhabbet ede ede. Neyse traş bitti. Berber fırça ile saçı tozu süpürüyor yüzünden. Bir de eline peçete aldı burnuna kıl girmişse onları temizleme niyeti ile burnunu da silmek istedi. Buraya kadar herşey normal. Bizimki mendil burnuna tutulunca bi sumkurdu. Sumkurme ile Mendili çekme ve burundan çıkan salgıların berber önluğüne yapışmasi aynı anda gerçekleşti.
Ben şok.
Mahçup mu olayım, o kadar şeyin o küçük buruna nasıl sigdığına mi şaşirayım, Özür mu dileyeyim, kahkaha mi atayımkarar veremedim.
Kusura bakmayın çocuk deyip oradan uzaklaştık.

Kayınvalidem: Kızım sizin oraların adetleri nelerdir çeyiz sermeden öğrenelim.
Ben: Anne adet deme yaaa zaten 2 aydır olmuyorum!!!
Kayınvalidem ve kardeşi:
Duymamazlıktan gelip konuyu değiştirirler
bebekmi geliyor dimişlerdir

Muahahahajaahha

hadi bide benden... iki gündür düşünüyorum sizlerin ki kadar ilgi çekicimi bilemiyorum artık..
2 ay telefonla konuştuk eşimle ilk kez yüzyüze görüşcez.Utangacız ikimizde biraz muhabbet falan sana bir hediye aldım dedi.Bir kutu çıkardı masaya koydu.Açtım baktım gümüş kalpli bir kolye ama çok değişik bir tasarımdı hala çok severek takarım.Bende ona tuttuğu takımın lisanslı bardağını almıştım ama ilk buluşmada hemen hediye vermiyim dünden razı gibi ddiye getirmemiştim,gidişata göre vericem yani hediyeyi onun hediyeyi görünce ben ezildim tabi bir.Onunda benden hoşlandığından emin oldum tabi bu aradaErtesi gün iş çıkışı yine buluşcaz hediyeyi veririm diye düşündüm.Sen işe geç kal(gece uyuyamadım tabi heyecandan) hediyeyide unuttum evde.İşten çıktım daha buluşma yerinde o yok.napsam napsammm....Hemen en yakın mağazaya girip bakındım bi saat beğendim hediye paketi yaptırdım.anlamasın diyede mağazanın adının yazdığı herşeyi yok ettim.Eşim geldi bir çay içtik bende sana hediye almıştım dedim.Aldı açtı....gülümsedi...Collezyondan mı aldın şimdi dedi...çok bozuldum ne alakası var önceden aldım ben kem küm falan yemedi tabii..

herşeyi yok ettiysen nerden anlamış neti unutmusun

ay bir bilsem..Heyecandan bi falso yaptım kesin ama ne??? Ya benim eşim çokta ketumdur..Yeni sordum geçen gün yine nasıl anladın diye pis pis sırıtıyo bişey demiyo..Ya beni denedi salladı çok iyi tutturdu...ya benim ki fazla temiz kalpli malum oldu...ya da beni uzaktan izliyodu da söylemiyor...başka hiçbişi gelmiyor aklıma

bi hafta önce çoook ağır hemde çok çok ağır rezil oldum
ben bazen kendi saçımı onun omzuna koyar kimin saçı bu hee felan derim böyle sinirlenmiş gibi öyle saçma sapan şaklabanlıklar yaparım işte, o da yalandan beni ikna ediyomuş gibi yapar falan neyse işte yine aynı tarz komiklikler cilveleşmeler falan yapıyoduk ama benim suratım çok ciddi ellerim belimde böyle ben zart diye bi kaçırıverdim (malum hamilelik ; tutamıyorum ) ay napıcağımı şaşırdım. bu gülmeye başladı, ben dumur , onu orada bıraktım salona kaçtım gel beni de kurtar burdan falan diyo ama gülmekten zor konuşuyo böyle ama ben o an yerin dibine girip oracıkta ölücem sandım sonra bi kahkaha patlattım ben de geçti gitti . ama yaaa normalde asla öyle şeyler yapmam eşimin yanında nasıl oldu anlamadım valla

Eşimle nişanlıyız.istanbul da yaşıycaz evlenince.Babası bir ev almış bizim için ama memlekette olmadığımız için oturamıycaz tabi,yatırım amaçlı olabilir.Neyse illa gidip gör diye tutturdular bana.K.babam, babam, ben iş çıkışı gittik birgün.k.babam önden çıktı evi açmaya biz babamla merdivenleri çıkıyoruz daha.Alt kattan yaşlı bir teyze çıktı tam biz kapısının önünden geçerken.Siz kimsinizzz nereye gidiyonuzzz diye bir sorgulamalar.Bende üst katın sahiplerinin geliniyim dedim.İyi iyi Bana bakarsın artıkkkk komşu olunca dedi(allahtan oturmucam burda dedim içimden şükrettim)Ogün geçti öyle.Bir ay sonra eşim geldi.Eve bakmaya onunla gittik busefer.Tam çıkarken merdivenlerden pat yine teyze çıktı kapıdan(sensör falan var heralde biyerlerde )kimsinizzzzzz nereye gidiyonuzzzz... yine aynı sorgular
Teyze hatırlamadın mı üst kat sahibinin geliniyim eve bakcaz dedim.Teyze ne dese beğenirsiniz.;kızım sende her gelişinde başka erkek getiriyosun buraya,ne işler çeviriyosun bakayımmm.
Ay ben öleyim dedim o an.Eşim şaşkın bi bana bi teyzeye bakıyo Neyse ilk şoku attım üzerimden ..teyzecim o gün babamla gelmiştik(babamda çok genç durur abim sanıyo herkes), bu da nişanlım ev sahiplerinin oğlu oluyo yani dedim..Ayyyy hehehe ilahiiii hadi bakalım bakcanız dimi banahe bakcaz teyze bakcaz...Eşime kaç kaç diye kaşgöz yaptım..Ucuz atlattık valla..komşunun böylesi yanii..

Demek her gidişinde farklı erkek götürüyorsun. Çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…