- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
mimlendin artık hatırlayan olacaktırYoknerdeeee ben boşunamı özlüyorum türkiyeyi şimdi türkiyede olsam 30 kişi uyarmıştı burda kimse kimseye karışmaz uyarmaz ayyyy rezil oldum cuma günü yine gitcem bakalım gülen olcakmı
hahahahahkizlar birgunde kkda takiliyorum bir konu acilmis evlenmek istiyorum konusu birsuru bayanda yorum yazmis yas 30 oldu yas 35 oldu herkes evlendi falan konulari bende oku oku derken saat olmus gece 1 gideyimde yatayim dedim sen gece cik esimin ustune adami bir guzel sirkele evlen lannnnn benimleeee yas oldu 30 evlennn diyorum adamda uyku sersemine ihhhh diyor onu bak hatirliyorum ama gerisi yok hatirlamiyorum oldururum lannn seni onca yil bosami bekledim yas oldu otuzzzzz diye nasil bagiriyormusumbak oglum simdi evlensek 31de anne olsam anca yetisirim butun arkadaslarim evlendi artik en son kimin msjini okuduysam onlari tekrarliyormusumkiiii esim bi hisimla atti beni ustunden isigi acti manyakmisin nesin yas olmus 33 cocuk sayisi olmus 3 vahhhhh yavrum nekadarda evde kalma korkusu varmis sende gun yuzune cikdi dedi
Evetttt itirafff ettim kkda konu açılmış en son onu okudum aklımda kalmış diyeeehahahahaheee sonunu merak ettim tartıştınızmı kapandımı konu ?
hahahEvetttt itirafff ettim kkda konu açılmış en son onu okudum aklımda kalmış diyeeeadamda demezmiiii yuhhhh tek sen değilmişsin bütün kızlarda varmış evde kalma korkusu demekki dediii konu kapandı
bebekmi geliyor dimişlerdirKayınvalidem: Kızım sizin oraların adetleri nelerdir çeyiz sermeden öğrenelim.
Ben: Anne adet deme yaaa zaten 2 aydır olmuyorum!!!
Kayınvalidem ve kardeşi:
Duymamazlıktan gelip konuyu değiştirirler
hadi bi tane de benden olsun.
sevgilime çok rezil olmuşumdur ama en rezili budur.
tavla oynuyoruz bi gün beraber bi kafede, ama nasıl elimin ayarı yoksa artık, attığım zarlar yere düşüyor sık sık. bu garibim buldu getirdi birkaç kere. neyse, yine benim attığım zar masanın altına kaçınca "bunu da ben alayım" dedim. eğildim baktım yok, ben de masanın altına girip çömeldim mecbur.
baktım zar az ilerde sağda, uzandın aldım ama doğrulurken dengemi kaybedince, can havliyle sol elimi savurup bi yeri tutmaya çalıştım. elimde yumuşak bi şeyler hissettiğim an sevgilim böğürmeye başladı.
ben elimde zarla masanın altından bi çıktım ki, herkes bize bakıyor, garsonlar adama bi şey oldu diye koştura koştura geliyor, benimki ellerini bacaklarının arasına sokmuş "t.ş.klarım ezildi, t.ş.klarıma neden vurdun, çok acıyor, lazımdı lan onlar bana" diye bağırıyor.
ben de yavaşça elimdeki zarı yerine koyup tavlayı kapattım, ne olduğunu soran garsona da "tavlayı alabilirsiniz, iki de çay" dedim.
ne diyeydim?
herşeyi yok ettiysen nerden anlamış neti unutmusunhadi bide benden... iki gündür düşünüyorum sizlerin ki kadar ilgi çekicimi bilemiyorum artık..
2 ay telefonla konuştuk eşimle ilk kez yüzyüze görüşcez.Utangacız ikimizde biraz muhabbet falan sana bir hediye aldım dedi.Bir kutu çıkardı masaya koydu.Açtım baktım gümüş kalpli bir kolye ama çok değişik bir tasarımdı hala çok severek takarım.Bende ona tuttuğu takımın lisanslı bardağını almıştım ama ilk buluşmada hemen hediye vermiyim dünden razı gibi ddiye getirmemiştim,gidişata göre vericem yani hediyeyi onun hediyeyi görünce ben ezildim tabi bir.Onunda benden hoşlandığından emin oldum tabi bu arada Ertesi gün iş çıkışı yine buluşcaz hediyeyi veririm diye düşündüm.Sen işe geç kal(gece uyuyamadım tabi heyecandan ) hediyeyide unuttum evde.İşten çıktım daha buluşma yerinde o yok.napsam napsammm....Hemen en yakın mağazaya girip bakındım bi saat beğendim hediye paketi yaptırdım.anlamasın diyede mağazanın adının yazdığı herşeyi yok ettim.Eşim geldi bir çay içtik bende sana hediye almıştım dedim.Aldı açtı....gülümsedi...Collezyondan mı aldın şimdi dedi... çok bozuldum ne alakası var önceden aldım ben kem küm falan yemedi tabii..
Eşimle nişanlıyız.istanbul da yaşıycaz evlenince.Babası bir ev almış bizim için ama memlekette olmadığımız için oturamıycaz tabi,yatırım amaçlı olabilir.Neyse illa gidip gör diye tutturdular bana.K.babam, babam, ben iş çıkışı gittik birgün.k.babam önden çıktı evi açmaya biz babamla merdivenleri çıkıyoruz daha.Alt kattan yaşlı bir teyze çıktı tam biz kapısının önünden geçerken.Siz kimsinizzz nereye gidiyonuzzz diye bir sorgulamalar.Bende üst katın sahiplerinin geliniyim dedim.İyi iyi Bana bakarsın artıkkkk komşu olunca dedi(allahtan oturmucam burda dedim içimden şükrettim)Ogün geçti öyle.Bir ay sonra eşim geldi.Eve bakmaya onunla gittik busefer.Tam çıkarken merdivenlerden pat yine teyze çıktı kapıdan(sensör falan var heralde biyerlerde )kimsinizzzzzz nereye gidiyonuzzzz... yine aynı sorgular
Teyze hatırlamadın mı üst kat sahibinin geliniyim eve bakcaz dedim.Teyze ne dese beğenirsiniz.;kızım sende her gelişinde başka erkek getiriyosun buraya,ne işler çeviriyosun bakayımmm.
Ay ben öleyim dedim o an.Eşim şaşkın bi bana bi teyzeye bakıyoNeyse ilk şoku attım üzerimden ..teyzecim o gün babamla gelmiştik(babamda çok genç durur abim sanıyo herkes), bu da nişanlım ev sahiplerinin oğlu oluyo yani dedim..Ayyyy hehehe ilahiiii hadi bakalım bakcanız dimi bana he bakcaz teyze bakcaz...Eşime kaç kaç diye kaşgöz yaptım..Ucuz atlattık valla..komşunun böylesi yanii..