rezillik ya aklıma geldikçe gülerim ben
Boş bulunmuşsunuz tatlı olmuş aslında
Tatlı oldu ama He siz zenginsiniz dememi hiç kimse beklemiyorduBide ben ilk tercihimde hukuk kazanamamıştım benden puanı düşük olanlar hep özel hukuka gitmişlerdi ben özel hukuka gitcek durumumuz yoktu içimde kalmıştı yani Adamdan hıncımı aldım gibi oldu
yoksa bizim gelin gebe mi demişlerdirKayınvalidem: Kızım sizin oraların adetleri nelerdir çeyiz sermeden öğrenelim.
Ben: Anne adet deme yaaa zaten 2 aydır olmuyorum!!!
Kayınvalidem ve kardeşi:
Duymamazlıktan gelip konuyu değiştirirler
yoksa bizim gelin gebe mi demişlerdir
çok romantikkızlar bende anlatayım
eşimle nişanlıyız o zamanlar ailesi köydeydı kahvaltıya gıttım yanına evde kımse yok birikte kahvaltı yaparken birden üzerime bır bardak kaynar çay döküldüben çıglık atarak koşmaya başladım oda peşimde altımdakı giysiyi çekip indirdi ben aglıyorum bır taraftan acıdan benı banyoya götürdü bacaklarıma soguk su tutmuştu
hahahaahİlk değil ama en son rezil oluşumu anlatayım :))
Bir gün iş dönüşü o beni eve bırakıyor. Güzel güzel konuşuyoruz bakışıyoruz, o benim yüzümü seviyor
İşte çok özlicem seni falan diyor. (Söylemesi ayıp benimde midem bozuktu ishaldim. )
Sonra tam eğildi öpücek off çok kakam geldi dedim.Neden dediğimi de bilmiyorum anlık bi şeydi aklımda olan tek şey oydu sanırım
Çocuk ne yapacağını şaşırdı.
Her seferinde hatırlatır bunu bana ve güler :)
İlk değil ama en son rezil oluşumu anlatayım :))
Bir gün iş dönüşü o beni eve bırakıyor. Güzel güzel konuşuyoruz bakışıyoruz, o benim yüzümü seviyor
İşte çok özlicem seni falan diyor. (Söylemesi ayıp benimde midem bozuktu ishaldim. )
Sonra tam eğildi öpücek off çok kakam geldi dedim.Neden dediğimi de bilmiyorum anlık bi şeydi aklımda olan tek şey oydu sanırım
Çocuk ne yapacağını şaşırdı.
Her seferinde hatırlatır bunu bana ve güler :)