Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her moralim bozuk olduğunda girer burayı okurum ay bu beni çokk güldürdüüüü , işte sesli gülmemek için nefesimi tutuyorumbenim nişanlım yanlış anlama dolayısıyla çok utandırmıştı beni
benimki henüz yeni olay nişanlımla konuşuyorum regli dönemim napıyosun dedi yatıyorum dedim neden dedi karnım ağrıyo falan dedim anladı tabi açmadı bile konuyu öle konuştuk kapadık gece ben bi uyandım burnum kanamış elim yüzüm kan nişanlımla tekrar konuştumğum da anlatıyorum olayı hasta olduğumda çok ilgilenir aynı bebek gibiii benimde hoşuma gider benim çok önemsiz bulduğum bir konu olsada o çok dikkat eder ben de nişanlıma ne oldu biliyor musun dedim nazlana nazlana ne oldu aşkım dedi gece bi uyandım elim yüzüm kan dedim kahkahayı bastı (ben hayırdır aşkım neyin var dikkat etsene gibi her zmanki şeyleri bekliyorum)ne gülüyosun be dedim güldü güldü salak dedim ne gülüyosun o da o kan taa oraya nasıl bulaşmış dedi ben şoktayım burnum kanamış ne diyosun sen dedim güldü haa bende başka bişey sanmıştım dedi
sonra aptal o oraya nasıl çıksın dedim oda uyku sersemi belli mi olur dedi kaşımıştırsın falan dedi sonra yüzüne sürmüştürsün dedi
bu şekildeee sayesinde baya rezil bi konuşmamız oldu :):)nişanlılık dönemine bu rezillik yeterde artar bile:):)
ayy çok tatlıymışBugün nikah günümüz netleşti.
Nişanlımla ailemi arayıp müjde verelim hem de tepkilerine bakalım dedik,aradık.
Nişanlıma "Duyunca çok duygulanacaklar. Hatta belki sesleri bile bozulur ağlarlar da belli etmezler."
Hapörlorü açtım.
Ben: Alooo babaa gelin olmuş gidiyorum size veda ediyorum.
Babam: Güle güle,selametle.
Ben: !!!! Aldık günümüzü 25 Nisan'da evleniyoruz baba.
Babam: Ciddi misin?
Ben: Gerçekten çok ciddiyim.
Babam,annem,kardeşim hepsi bi ağızdan "Allahhhh beee evleniyormuş,kurtuldukkk."
Nişanlım gülmemek için dudaklarını ısıradursun ben mosmor bi şekilde yerin yedi kat dibine indim.
hahahha güzelmişMalum fazla kilolarım var spora gidiyorum.
Dün yine spordayım kardeşim de whatsaptan foto atıp duruyor pizza yapmışlar.
bende saydırıyorum tabi inşallah kilo alırsın vs. diye.
o da gülümseyip Allah korusun yazmış ama.
hala foto atıyor fırındaki hali fırından cıkmıs hali... Bu arada dukan diyeti yapıyorum yasaklar dipköşe.
en son bir de ağzına atarkenki fotoyu görünce ben yazacağım şeyi dillendirmişim
o götün yağ bağlasın emi ! dedim sesli demişim ama bisiklette yanımda oturan akadının tip tip bakması üzerine bir de ona açıklama yaptım
evli değilim ama sevgilime nasıl rezil olduğumu anlatayım :)
Biz iş ortağıyız. Ofisimiz var birlikte çalışıyoruz.
Birgün iki tane bayan geldi sevgilimle özel konuşmak istediler.
Normalde çok hanım hanımcık görünüyorlardı sevgilim bana canım dışarı çıkabilir misin özel dedi.
Ama sonuçta kadınız biz nasıl görünürlerse görünsün ne konuşcaklar acaba diye merak ettim
Kapının önünde dikeldim bir güzel dinliyorum bir de safa yatar gibi etraftaki arkadaşlara bakıyorum uzaktan gülümsüyor öyle selamlaşıyor gibi haller..
ofisin de kapısı kapalı tabi pencerede yok durdugum yerde güya nerden görecek..
neyse bayanlar gittiler uğurladık falan içeri girdim sevgilim bana hafif sert ve senden beklemezdim der gibi '' neden dinleme gereği duydun ki avukatlık bir mevzuydu özel kalmasını istediler '' dedi
Aaa ne alaka ya dedim nasıl bağırıyorum görseniz hayatta öyle şey yapmam ben meraklı melahatmıyım ben sen var ya beni hiç tanıyamamışsın dedim..
O da gülmeye başladı doğru tanıyamamışım armut gibi koskoca kamerada izledim seni konuşma bitene kadar durdun dedi
yahu insan kendi ofisindeki güvenlik kamerasını unutur mu
sesli güldüm vallaaa eşiniz naptı daha sonra D:d:
ay kızlar bende bir şey anlatacağım. O an boş bulunup beynimin çalışmadığı bir andı. Facede yer bildirimleri yapılıyor, şu AVM bu AVM diye. Bende eşimle o an AVM deyim. Dedim ki ya neymiş bu AVM AVM dedikleri dedim. Suratıma baktı, dedi ki aşkım çüş! Alış veriş merkezi ! :) o an dünya başıma yıkıldı heee dedim. evet ondan :)
Malum fazla kilolarım var spora gidiyorum.
hala foto atıyor fırındaki hali fırından cıkmıs hali... Bu arada dukan diyeti yapıyorum yasaklar dipköşe.
o götün yağ bağlasın emi ! dedim sesli demişim ama bisiklette yanımda oturan akadının tip tip bakması üzerine bir de ona açıklama yaptım
güldürdün beniievli değilim ama sevgilime nasıl rezil olduğumu anlatayım :)
Biz iş ortağıyız. Ofisimiz var birlikte çalışıyoruz.
Birgün iki tane bayan geldi sevgilimle özel konuşmak istediler.
Normalde çok hanım hanımcık görünüyorlardı sevgilim bana canım dışarı çıkabilir misin özel dedi.
Ama sonuçta kadınız biz nasıl görünürlerse görünsün ne konuşcaklar acaba diye merak ettim
Kapının önünde dikeldim bir güzel dinliyorum bir de safa yatar gibi etraftaki arkadaşlara bakıyorum uzaktan gülümsüyor öyle selamlaşıyor gibi haller..
ofisin de kapısı kapalı tabi pencerede yok durdugum yerde güya nerden görecek..
neyse bayanlar gittiler uğurladık falan içeri girdim sevgilim bana hafif sert ve senden beklemezdim der gibi '' neden dinleme gereği duydun ki avukatlık bir mevzuydu özel kalmasını istediler '' dedi
Aaa ne alaka ya dedim nasıl bağırıyorum görseniz hayatta öyle şey yapmam ben meraklı melahatmıyım ben sen var ya beni hiç tanıyamamışsın dedim..
O da gülmeye başladı doğru tanıyamamışım armut gibi koskoca kamerada izledim seni konuşma bitene kadar durdun dedi
yahu insan kendi ofisindeki güvenlik kamerasını unutur mu
güldürdün benii
bir an hayal ettimde:) bi de orda benim halimi görseniz daha komikti
Çocuk iki saat izlemiş beni dinlerken
waow bu arada şu avatarının altındaki söz süpermişşş :)
bir an hayal ettimde
Teşekkür ederim Aşkımla birbirimize hitap şeklimiz
ALLAH razı olsun RABBİM size de en güzel mutlulukları yaşatsın inşaALLAH...(amin...)güzelmiş uzun ömürlü mutluluklar
yazık kadın ona dediniz sanmıştır abooowwMalum fazla kilolarım var spora gidiyorum.
aklıma bi rezilliğim geldi gece gece :)
eski sevgilimle 2. buluşmamız daha heycanlı çekingen utangacız tabi
o bi kaç tane erkek arkadaşıyla geldi benimde aynı şekilde kız arkadaşlarım vardı cümbür cemaat
napalım ne edelim derken tabu oynayalım dedik, herkes anlatıyo ediyo kimse pek beceremiyo
sıra bana geldi bende bi havalar civalar hava atcam tabi yeniyiz daha
ilk kelime çıktı 'cenin'
ben anlatmaya başlıyorum: ııı hani küçücük olur ya, hani daha olgunlaşmamış, ya hani kurbağaların en küçük hali olur balığa benzer .ya kurbağa kurbağa 1 dk boyunca kurbağa dedim
o an cenin ve larvayı karıştırdım
süre dolunca benim tepki yahu ben gayet iyi anlatıyorum sizde anlama kapasitesi yohhh
karta bakıyolar cenin yazıyo. tabi herkes şok
tüm gün rezillik bidaha tabu oynamama cabası