Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

çok güzel bir süpriz yapmışsın

reziiiiiiiiiiiiiiiiillll olduuummmmmmmmmmmm
işyerinde dün toplantı vardı yönetim kurulu personeli topladı konuştu etti falan malum önümüz bayram bende personel bayram harçlıkları ile ilgili konuşacağım buraya kadar herşey iyi güzeldi tam ben kürsüye çıktım onca kişinin içinde lafa başlamam ile hıçkırmam bir oldu ama nasıl hıçkırma hıçkırmıyorum böğürüyorum resmen ama kendimide tutamıyorum konuşmam lazım konuştukta daha yüksek sesle hıçkırıyom millet konuşmamdan çok hıklamamı dinledi offffffffffffffffffffffff

Bitanede ben anlatayim komşunun banyodan bnm tavana su akıyor Ogun de geç gelmişim işten (yanlız yaşıyorum bu ara da ) komşumuz a soylememe rağmen yaptırmamis hala damliyor kovaya sinirle çıktım su saatinin olduğu yere girdm vanayı kapattım dedm smdi gelip açarlar kapıyı kilitledm vanalarn olduğu yeri eve girdm duş alayım dedm bide ne göreyim kendi vanami Kapatmış im :))))) anahtar da yok :))))) sinirimdn erkek ark aradm komşu dan anahtari istedim bu arada evde babam var dışarı da yağmur geldi sağolsun bnm vanayı açtı komşunun kini kapadı kapıyı kilitledi ah bnm beceriksiz sevgilim die die gitti çok utanmistm

Evli değiliz daha nişanlıyız, üniversite son sınıftayım. Eşim, o zamanlar ki nişanlım rahatsızdı, okuldan önce ona uğradım, sonra beni servis durağına bıraktı, beraber yürümüş oluruz dedi, sonra okul dönüşü onun evine gidecektim. Evlerini çok iyi biliyorum, defalarca hem servisle hem otobüsle hemde arabayla gittim geldim. Neyse ben otobüsten indim, birde aradım, ekmek varmı evde çok acıktım ben dedim, 2 tane al dedi. Karşıya geçip 2 ekmek aldım, ucundanda azcık kopardım, taptaze mis gibi kokuyordu Sonra biraz gittim gittim, Allahım sağıma dönüyorum, soluma dönüyorum, noluyor bana dedim. Gideceğim yolu bulamıyorum. Defalarca gittiğim evi bulamıyorum. Hemende aramıyorum şimdi dalga geçer diye, sonra o beni aradı nerde kaldın diye. Birşey söylicemde kızma dedim, ben yolu kaybettim Nasıl kaybettin dalga geçme diyor, bilmiyorum işte neyse kapat şurdan birilerine sorucam dedim, kapattım kızdım birde Havada soğuk, kış, etrafta kimse yok, sadece arabalar. Bi 20 dk daha uğraştım, baktım yolumu bulamıyorum, aradım paşa paşa Aşkım, ben yolumu bulamıyorum, gelip beni al Önce kızdı, ilk aradığımda geleyim dedim yok dedin, 1 saattir seni bekliyorum dedi. İyi be gelmezsen gelme, ben kayboldum diyorum sen bana kızıyorsun dedim ağlamaya başladım Olduğun yerde bekle dedi, ne var etrafında falan filan. Sonra geldi, etrafa şaşkın şaşkın bakan ben, elimde bir tanesinin birazı yenmiş 2 ekmek. Oy kuzum kıyamam sana sen kayıpmı oldun, herkese anlatıcam bunu diyen bir nişanlı Ordan geçtiğimizde hep derim, ben burda kaybolmuştum diye

ha ha ha çok güldüm ya gerçekten çok rezillik ))))))))))))))))))

Ne güzel aşklar var allah mutlulugunuzu eksik etmesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz gec kaldim ama yine de anlatayim esimle 9 aylik evliyiz nerdeyse hergun aklima gelir ve gulerim bu rezilligime ben esime degil kendi dugunumde butun salona rezil olmustum

Şöyle ki ;
Düğün salonundayiz nikahimiz salonda kiyildi nikah memuruda giderken mikrofonu masada unutmus pasta kesme falan biz gectik masaya konusuyoruz bende esimin annesinden hic haz etmem her hareketi batar bana resmen zaten dugunden 2 gun oncede kavga etmistik her neyse bende cene yapicak gunu ve zamanı buldum: D masada konusuyorum nasilsa olsa muzik caliyor sesimiz duyulmaz diye bagira bagira konusuruyorum esimle iste senin annen soyle yapti boyle yapti nasil insan bu bana nasil oyle der falan filan saydiriyorum esimde sus diye gozumun icine bakiyor resmen ben hala devam ediyorum sonradan kafama dank !! ediyor megersem hem muzik kapanmis hemde bizim mikrofon acikmis basindan beri biz bisey soyluyoruz insanlara diye muzisyen kapatmis muzigi o gun bugundur gitmem kayinvalidelere onlar gelirler arada

bide su var bigun yine sinirli gunumdeyim ama ne sinir pimi cekilmis bomba gibiyim o gunde sansima kayinvalideler bana yemege geleceklermis herneyse soylene soylene hazirladim yemegi geldiler ama zar zor guluyorum sonra oturduk sofraya gorumce dedi ki yenge bu tabak pis dedi demez olaydi bende yapistirdim cevabi hii senin gotun pis diye allahim nasil utandim ama varya esim bana bakiyor ben kafami egdim aldim tabagi yenisini getirdim cok utanmistim ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar kestaneyi nasil desem banlanmam acaba yumurtalik mi desem nasi desem

Çok kötüymüş bu gerçekten. Ben olsam heralde bir daha yüzüne bakamazdım. Hatta nikah olmasa direk salondan kaçardım.

kizlar kestaneyi nasil desem banlanmam acaba yumurtalik mi desem nasi desem

Ayy senin kestane muhabbetindeki şey o muymuş ahahah ay çok fena:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cidden cok cok fena rezil olmussun

Offfffffffff

kendi evimde içtiğim su bardağını bile kaldırmazdım ablalarım vardı sağolsunlar herşeyimi onlar yapardı mutfaktan ev işinden bi haberim...bu cahillikle bi de 17 yaşında evlendim teflonlar yeni çıkmış kaynanam almış boy boy beraber oturuyoruz bu arada.....bulaşık yıkayacam pilav tavaya yapışmış nasıl olduysa..... aldım elime bulaşık telini giriştim yarısında kaynanam geldi bi çığlık tavayı duruladığımda bembeyaz çıkmıştı dibi..... sonra gelene anlattı geçene anlattı sağolsun

Ben evli değilim 17 yaşımdayım ama inanılmaz rezilliklerim vardır. Birisini anlatayım hemen.

Bi yaz günü temizlik yapmışız annemle sonra sıkıldım ama öyle böyle değil. Kalktım evin içinde makyaj yapıyorum bende. Siyah iğrenç bi sürmem var inanılmaz dağılır onla bıyık falan yapmayı düşündüm önce neyse sonra güzelce sürdüm gözüme dudaklarımada kıpkırmızı ruj. Evin içinde palyaço gibi dolaşıyorum saf saf. Sonra kapı çaldı pide sipariş etmiştik o gelmiştir diye rujumu elimle sildim hemen rastgele, açtım kapıyı benden bikaç yaş büyük bi adam elinde poşetler. Beni gördü bi yüzü aydınlandı adamın gülmeye başladı sırıtıyor. Pideleriniz dedi bende sırıtmasına karşılık verdim sırıta sırıta ücretini sordum falan neyse adam gidecek hala sırıtıyor giderken bile dönüp bakıyor. Ay ben bi havalara gir. Sanıyorumki adam beni beğendi egom tatmin oldu, evin içinde prenses edasıyla süzünüyorum. Bi beş dakika geçti tuvalete girdim elimi yıkamak için aynanın karşısına geçtim kendimi görünce rengim attı. Sildiğim sandım rujum dağılmış ağzıma yüzüme, gözlerim kapkara olmuş kaşlarıma kadar nerdeyse pandaya dönmüşüm, hatta jokerin kayıp kızı olmuşum. Adamın sırıtışını hatırladım düşüp bayılcaktım nerdeyse. Adam beni beğendi sanıyorum meğer adama bi yıllık komik anı olmuşum oyy başıma gelenler

Telefon mağdurlarına +1 kişi daha ekleyin

Sevgilim tatilde,mesajlaşıyoruz. E özleedik tebii birbirimizi "Aşkın yarın geliyoorrr" diye mesaj attı. Ben de "gelsin artık" diye cevap verdim. Daha doğrusu öyle yazdığımı düşünüyordum. Mesaja baktım, bakmasaydım :26: "gelsin artık" yazacağıma "gels.k artık" yazmışımm :26::26:
Sonrasında pardonlar,özürler,huncarca gülmeler,dalga geçmeler :26::26: Yahu nasıl basmışım o k harfine aklım almıyor

Çok kötüymüş bu gerçekten. Ben olsam heralde bir daha yüzüne bakamazdım. Hatta nikah olmasa direk salondan kaçardım.

Amaaan esim alisti artik boyle rezilliklerime fazla tepki gostermiyor gayet normal karsiliyoruz yani aman ne utancam o utansin hic sevmem zaten kaynanayi

Bu rezilliğimde okul gezisinde olmuştu. Izmire gitmiştik, ilkbahar ayındayız ama fırtınalar kopuyor resmen. Yağmur nasıl bastırdı sel olacaktı az daha. Biz öğretmenler ve öğrenciler yaklaşık 30 kişi otobüsteyiz gidiyoruz. Bi müddet sonra yağmur dindi. Müdür yardımcımız ayağa kalktı "Arkadaşlar şansınıza hava düzeldi" dedi. Bende o anki salaklığımla
"Hava mı düzeldi benmi bozuldum? Ben mi düzeldim hava mı bozuldu?" Deyiverdim.
Adamcağızın gözleri belerdi bi süre sessizlik oldu. Sonra yanımdaki arkadaşımla koptuk deli gibi kahkaha atıyoruz. Buda böyle bi anımdır

Çok güldüm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…