Yine bir uyku maduriyetliğim iş yoğunluğumdan dolayı eşime pek vakit ayıramıyordum gece erkenden yattım eşimden ben uyuduktan sonra gelmiş sırnaşıp duruyo tabi ben hatırlamıyorum bunları o anlattı sonradan neyse bu öpüyomuş ben arkamı dönüyomuşum of puf yapıyormuşum yaklaşmaya çalışıyomuş itiyomuşum eşim tabi ısrarla yanaşmaya çalışırken ben kalkmışım bunu bi yumruklamışım yapma diyoz yapma malmısın anlamıyonmu demişim yatmışım ertesi sabah herşeyden habersiz olan ben kahvaltıyı hazırladım eşimin yanına gittim gıdıklaya gıdıklaya uyandırıyorum tosbağam kalk hadi mama yicez falan diye bizimki yorganı çekti tepesine konuşmuyo benle ne oldu aşkım dedim sen daha iyi bilirsin diyo mor çatıya sığıncam falan diyo sonra gece olanı biteni bi anlattı ben kahkalarla yerdeyim
Düğünümüzden yaklaşık 2 hafta sonra idi kaynanam sık sık arıyor mutlumusunuz varmı bi sıkıntınız diye ben bir firmanın satınalma departmanında müdürüm eşimin çalıştığı firmada bizim müşterimiz olan bir firma eşimde aynı şekilde oranın satın alma müdürü)ay sonları firmalar ile mutabakatlaşma yapıyoruz bi ay sonu eşimle de mutabakatlaşma yaptık benim hesaplarıma göre 458 tl açık var kafayı yicez fişleri faturaları karşılaştırıyoz yok benim kasa açık evde konuşuyoz işte konuşuyoz yok bulamıyoruz bi gün yine eşimin dizinde tv izlerken uyuyakalmışım o tabi farketmemiş uyuduğumu o sıra kaynananm aramış eşimle konuşmuşlar sonra eşim beni dürttü aşkım annem seni istiyo diye ben hiç hatırlamıyorum tabi olanları almışım elime teli kaynanam demiş bana napıyorsun , nasılsın bizim oğlanla aranız nasıl falan benim cümleler aynen şöyle olmuş:
-kakaladın bana hırsız oğlanı al işte kasam açık napacam ben şimdi kesin dövecek beni patronum mutlumusun ha söyle mutlumusun demişim
kaynanam teli kapamış tabi ben uyumaya devam sabah bi baktım eşim yerlere yatıyo kahkahalar uçuşuyo aşkım dayak yerken haber ver dedi ne dayağı be dedim patronun dövecek ya dedi sonra anlattı düşünün artık halimi
Bi tane daha anlatayım evliliğimizden 1 ay falan sonra eşim aradı dediki akşama ben biraz geç geleceğim yurt dışından misafirler gelecek patron yok ben ilgileneceğim onlarla dedi tamam dedim işten çıktım gittim eve dedim hazır benimki yokken şöyle bi bakım yapem kendime dedim yüzüme yeşil maskeyi sürdüm oturum ağdayla uğraşıyorum yere bi gazete kağıdı serdim işi biten ağdayı atıyorum üstüne baya bi yaptıktan sonra dedim şu saçımada bi fön yaptıkmı tamamdır fönün gürültüsünden kapıyı duymamışım eşimin odaya girip bebeğim demesiyle ha s..tir demesi bi oldu nasıl tırstı anlatamam yemyeşil yüz mosmor vücut yerler kıl içinde saçlar dağınık adamı etkileyim dedim ama bu kadarını beklemiyordumO günden sonra anahtala eve girmez oldu hep zile basıyo
Evli değiliz daha nişanlıyız, üniversite son sınıftayım. Eşim, o zamanlar ki nişanlım rahatsızdı, okuldan önce ona uğradım, sonra beni servis durağına bıraktı, beraber yürümüş oluruz dedi, sonra okul dönüşü onun evine gidecektim. Evlerini çok iyi biliyorum, defalarca hem servisle hem otobüsle hemde arabayla gittim geldim. Neyse ben otobüsten indim, birde aradım, ekmek varmı evde çok acıktım ben dedim, 2 tane al dedi. Karşıya geçip 2 ekmek aldım, ucundanda azcık kopardım, taptaze mis gibi kokuyorduSonra biraz gittim gittim, Allahım sağıma dönüyorum, soluma dönüyorum, noluyor bana dedim. Gideceğim yolu bulamıyorum. Defalarca gittiğim evi bulamıyorum. Hemende aramıyorum şimdi dalga geçer diye, sonra o beni aradı nerde kaldın diye. Birşey söylicemde kızma dedim, ben yolu kaybettim Nasıl kaybettin dalga geçme diyor, bilmiyorum işte neyse kapat şurdan birilerine sorucam dedim, kapattım kızdım birde Havada soğuk, kış, etrafta kimse yok, sadece arabalar. Bi 20 dk daha uğraştım, baktım yolumu bulamıyorum, aradım paşa paşa Aşkım, ben yolumu bulamıyorum, gelip beni al Önce kızdı, ilk aradığımda geleyim dedim yok dedin, 1 saattir seni bekliyorum dedi. İyi be gelmezsen gelme, ben kayboldum diyorum sen bana kızıyorsun dedim ağlamaya başladım Olduğun yerde bekle dedi, ne var etrafında falan filan. Sonra geldi, etrafa şaşkın şaşkın bakan ben, elimde bir tanesinin birazı yenmiş 2 ekmek. Oy kuzum kıyamam sana sen kayıpmı oldun, herkese anlatıcam bunu diyen bir nişanlı Ordan geçtiğimizde hep derim, ben burda kaybolmuştum diye
Evli değiliz daha nişanlıyız, üniversite son sınıftayım. Eşim, o zamanlar ki nişanlım rahatsızdı, okuldan önce ona uğradım, sonra beni servis durağına bıraktı, beraber yürümüş oluruz dedi, sonra okul dönüşü onun evine gidecektim. Evlerini çok iyi biliyorum, defalarca hem servisle hem otobüsle hemde arabayla gittim geldim. Neyse ben otobüsten indim, birde aradım, ekmek varmı evde çok acıktım ben dedim, 2 tane al dedi. Karşıya geçip 2 ekmek aldım, ucundanda azcık kopardım, taptaze mis gibi kokuyorduSonra biraz gittim gittim, Allahım sağıma dönüyorum, soluma dönüyorum, noluyor bana dedim. Gideceğim yolu bulamıyorum. Defalarca gittiğim evi bulamıyorum. Hemende aramıyorum şimdi dalga geçer diye, sonra o beni aradı nerde kaldın diye. Birşey söylicemde kızma dedim, ben yolu kaybettim Nasıl kaybettin dalga geçme diyor, bilmiyorum işte neyse kapat şurdan birilerine sorucam dedim, kapattım kızdım birde Havada soğuk, kış, etrafta kimse yok, sadece arabalar. Bi 20 dk daha uğraştım, baktım yolumu bulamıyorum, aradım paşa paşa Aşkım, ben yolumu bulamıyorum, gelip beni al Önce kızdı, ilk aradığımda geleyim dedim yok dedin, 1 saattir seni bekliyorum dedi. İyi be gelmezsen gelme, ben kayboldum diyorum sen bana kızıyorsun dedim ağlamaya başladım Olduğun yerde bekle dedi, ne var etrafında falan filan. Sonra geldi, etrafa şaşkın şaşkın bakan ben, elimde bir tanesinin birazı yenmiş 2 ekmek. Oy kuzum kıyamam sana sen kayıpmı oldun, herkese anlatıcam bunu diyen bir nişanlı Ordan geçtiğimizde hep derim, ben burda kaybolmuştum diye
Biraz gec kaldim ama yine de anlatayim esimle 9 aylik evliyiz nerdeyse hergun aklima gelir ve gulerim bu rezilligime ben esime degil kendi dugunumde butun salona rezil olmustum
Şöyle ki ;
Düğün salonundayiz nikahimiz salonda kiyildi nikah memuruda giderken mikrofonu masada unutmus pasta kesme falan biz gectik masaya konusuyoruz bende esimin annesinden hic haz etmem her hareketi batar bana resmen zaten dugunden 2 gun oncede kavga etmistik her neyse bende cene yapicak gunu ve zamanı buldum: D masada konusuyorum nasilsa olsa muzik caliyor sesimiz duyulmaz diye bagira bagira konusuruyorum esimle iste senin annen soyle yapti boyle yapti nasil insan bu bana nasil oyle der falan filan saydiriyorum esimde sus diye gozumun icine bakiyor resmen ben hala devam ediyorum sonradan kafama dank !! ediyor megersem hem muzik kapanmis hemde bizim mikrofon acikmis basindan beri biz bisey soyluyoruz insanlara diye muzisyen kapatmis muzigio gun bugundur gitmem kayinvalidelere onlar gelirler arada
bide su var bigun yine sinirli gunumdeyim ama ne sinir pimi cekilmis bomba gibiyim o gunde sansima kayinvalideler bana yemege geleceklermis herneyse soylene soylene hazirladim yemegi geldiler ama zar zor guluyorum sonra oturduk sofraya gorumce dedi ki yenge bu tabak pis dedi demez olaydi bende yapistirdim cevabi hii senin gotun pis diye allahim nasil utandim ama varya esim bana bakiyor ben kafami egdim aldim tabagi yenisini getirdim cok utanmistim ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar kestaneyi nasil desem banlanmam acabayumurtalik mi desem nasi desem
Biraz gec kaldim ama yine de anlatayim esimle 9 aylik evliyiz nerdeyse hergun aklima gelir ve gulerim bu rezilligime ben esime degil kendi dugunumde butun salona rezil olmustum
Şöyle ki ;
Düğün salonundayiz nikahimiz salonda kiyildi nikah memuruda giderken mikrofonu masada unutmus pasta kesme falan biz gectik masaya konusuyoruz bende esimin annesinden hic haz etmem her hareketi batar bana resmen zaten dugunden 2 gun oncede kavga etmistik her neyse bende cene yapicak gunu ve zamanı buldum: D masada konusuyorum nasilsa olsa muzik caliyor sesimiz duyulmaz diye bagira bagira konusuruyorum esimle iste senin annen soyle yapti boyle yapti nasil insan bu bana nasil oyle der falan filan saydiriyorum esimde sus diye gozumun icine bakiyor resmen ben hala devam ediyorum sonradan kafama dank !! ediyor megersem hem muzik kapanmis hemde bizim mikrofon acikmis basindan beri biz bisey soyluyoruz insanlara diye muzisyen kapatmis muzigio gun bugundur gitmem kayinvalidelere onlar gelirler arada
bide su var bigun yine sinirli gunumdeyim ama ne sinir pimi cekilmis bomba gibiyim o gunde sansima kayinvalideler bana yemege geleceklermis herneyse soylene soylene hazirladim yemegi geldiler ama zar zor guluyorum sonra oturduk sofraya gorumce dedi ki yenge bu tabak pis dedi demez olaydi bende yapistirdim cevabi hii senin gotun pis diye allahim nasil utandim ama varya esim bana bakiyor ben kafami egdim aldim tabagi yenisini getirdim cok utanmistim ama
OfffffffffffBiraz gec kaldim ama yine de anlatayim esimle 9 aylik evliyiz nerdeyse hergun aklima gelir ve gulerim bu rezilligime ben esime degil kendi dugunumde butun salona rezil olmustum
Şöyle ki ;
bide su var bigun yine sinirli gunumdeyim ama ne sinir pimi cekilmis bomba gibiyim o gunde sansima kayinvalideler bana yemege geleceklermis herneyse soylene soylene hazirladim yemegi geldiler ama zar zor guluyorum sonra oturduk sofraya gorumce dedi ki yenge bu tabak pis dedi demez olaydi bende yapistirdim cevabi hii senin gotun pis diye allahim nasil utandim ama varya esim bana bakiyor ben kafami egdim aldim tabagi yenisini
Çok kötüymüş bu gerçekten. Ben olsam heralde bir daha yüzüne bakamazdım. Hatta nikah olmasa direk salondan kaçardım.
dün akşam yaşadığım rezilliğimi anlatayım bende
ramazan geldiğinden beri iftar sonrası parka yürüyüşe gidiyorum,
park ana baba günü,çoluk çocuk,çaya gelenler,piknik yapanlar
ben hep yanlız gider yanlız yürürdüm,benim ufaklık teyzesine gitmişti şehir dışına
velhasıl evimize döndü,3 gündür oda babasını alıp geliyor benimle,
tabisi ben evden önden çıkıyorum,az fazla yürüyüm diye,
sonracıma bizimkiler geliyor,kızım çalıların arkasına saklanıyor,ben geçerken böhhhh yapıyor,bende korkmuş numarası felan yapıyorum işte
neyse efem dün kaptırdım yürüyorum,kulağımda kulaklık dünya umrumda deil havasındayım
ilerdeki çalılıkların ardında eşimi gördüm,pembe tişörtünden tanıdım,bir sağa bir sola adın atıyor güya saklanıyor çakallllllll dedim(yani evde en son pembe tişörtü üstündeydi)
aha dedim mevcan,hadi yap bi çakallık sen korkut onları
yolumu değiştirdim,alttan dolandım,
koştum koştum çalının diğer yanında fırlayıp havaya hoplayıp,ellerimide havada çırparak böhhhhhhhhhhh dedim(gözünüzde canlandırın o sahneyi )
anamm demez olaydım
22 yaşlarında bir delikanlı,yanındada yere sıra sıra dizilmiş 3-4 genç laflıyor,benim pembe tişörtlü ise telde konuştuğu için bi o yana bi bu yana adımlıyormuş meğer
çocuklar kalakaldı bi an
ve daha fenası ay pardon malımda az gibi bi cümle çıktı ağzımdan ( ne alakaysa)
topuklayım kaçtım
mal mevcan,embesil mevcan,salak mevcan derken,kafam nasıl daldıysa az ilerideki çalılıktan çıkan kızımın böhh demesine bir çığlık bastım,park bi anda sessizliğe büründü herkes bana baktı,
tabi eşim ve kızım bu haldekaldı.
çok utanıyorum nasıl gidicem bi daha o parka ya