- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
Yine bir uyku maduriyetliğim iş yoğunluğumdan dolayı eşime pek vakit ayıramıyordum gece erkenden yattım eşimden ben uyuduktan sonra gelmiş sırnaşıp duruyo tabi ben hatırlamıyorum bunları o anlattı sonradan neyse bu öpüyomuş ben arkamı dönüyomuşum of puf yapıyormuşum yaklaşmaya çalışıyomuş itiyomuşum eşim tabi ısrarla yanaşmaya çalışırken ben kalkmışım bunu bi yumruklamışım yapma diyoz yapma malmısın anlamıyonmu demişim yatmışım ertesi sabah herşeyden habersiz olan ben kahvaltıyı hazırladım eşimin yanına gittim gıdıklaya gıdıklaya uyandırıyorum tosbağam kalk hadi mama yicez falan diye bizimki yorganı çekti tepesine konuşmuyo benle ne oldu aşkım dedim sen daha iyi bilirsin diyo mor çatıya sığıncam falan diyo sonra gece olanı biteni bi anlattı ben kahkalarla yerdeyim
Düğünümüzden yaklaşık 2 hafta sonra idi kaynanam sık sık arıyor mutlumusunuz varmı bi sıkıntınız diye ben bir firmanın satınalma departmanında müdürüm eşimin çalıştığı firmada bizim müşterimiz olan bir firma eşimde aynı şekilde oranın satın alma müdürü)ay sonları firmalar ile mutabakatlaşma yapıyoruz bi ay sonu eşimle de mutabakatlaşma yaptık benim hesaplarıma göre 458 tl açık var kafayı yicez fişleri faturaları karşılaştırıyoz yok benim kasa açık evde konuşuyoz işte konuşuyoz yok bulamıyoruz bi gün yine eşimin dizinde tv izlerken uyuyakalmışım o tabi farketmemiş uyuduğumu o sıra kaynananm aramış eşimle konuşmuşlar sonra eşim beni dürttü aşkım annem seni istiyo diye ben hiç hatırlamıyorum tabi olanları almışım elime teli kaynanam demiş bana napıyorsun , nasılsın bizim oğlanla aranız nasıl falan benim cümleler aynen şöyle olmuş:
-kakaladın bana hırsız oğlanı al işte kasam açık napacam ben şimdi kesin dövecek beni patronum mutlumusun ha söyle mutlumusun demişim
kaynanam teli kapamış tabi ben uyumaya devam sabah bi baktım eşim yerlere yatıyo kahkahalar uçuşuyo aşkım dayak yerken haber ver dedi ne dayağı be dedim patronun dövecek ya dedi sonra anlattı düşünün artık halimi
Bi tane daha anlatayım evliliğimizden 1 ay falan sonra eşim aradı dediki akşama ben biraz geç geleceğim yurt dışından misafirler gelecek patron yok ben ilgileneceğim onlarla dedi tamam dedim işten çıktım gittim eve dedim hazır benimki yokken şöyle bi bakım yapem kendime dedim yüzüme yeşil maskeyi sürdüm oturum ağdayla uğraşıyorum yere bi gazete kağıdı serdim işi biten ağdayı atıyorum üstüne baya bi yaptıktan sonra dedim şu saçımada bi fön yaptıkmı tamamdır fönün gürültüsünden kapıyı duymamışım eşimin odaya girip bebeğim demesiyle ha s..tir demesi bi oldu nasıl tırstı anlatamam yemyeşil yüz mosmor vücut yerler kıl içinde saçlar dağınık adamı etkileyim dedim ama bu kadarını beklemiyordum O günden sonra anahtala eve girmez oldu hep zile basıyo
çok güzel bir süpriz yapmışsın